nessie!! <3 vem annars?? !! <3 <3

tja tja bloggen!! this is your biggest puzzi!! ness! <3 <3 ja bloggar lite när mallisen e borta!! hahah gott nytt år!!! måste sluta!! hon kmr!! <3 <3 snart smäller det!! gå in på min www.blogg vawi.blogg.se!! ahahahahha

Malla & Nessies Hiss & Diss..

Vi hissar...
  • Nyårsafton!! Varför? Jo det är alltid kul med en ny start!!
  • Vi hissar människor som har något på G varandra <3
  • Vi hissar datorer!! Varför? Jo, för att man kan blogga!
Vi dissar...
  • Människor som raderar inlägg!! Varför? Varför skriva det överhuvudtaget, stå för era åsikter människor!!
  • De som säger KANSKE! (En viss person som lovade raketer!!!) Varför? Det finns två ord. Ja eller Nej!
  • ÅLDERSGRÄNSER!!!! Varför? Jo, låt oss leva era jävlar!!! Man lever bara en gång!

2 timmar kvar nu..

BARA 2 TIMMAR ÅTERSTÅR AV 2009!! Och sedan blir det ett nytt år!

HAHA!

Try JibJab Sendables® eCards today!
Haha, världens härligaste gäng!

Pulka time!!

Nu är det dags att sticka ut ett tag, vi hörs senare.

Några bilder..

Kvällen har bara börjat!
Vi sitter och tittar på Epic Movie just nu. En riktig favorit. Och sedan har vi bakat pizza som vi ska äta om ca 2 minuter. Här kommer lite bilder:
,
,

He

∑♥♥♥

Nyårsafton!

Just nu sitter jag framför datorn med Nessie och Matte. Vilken start på kvällen! Senare ska jag och Nessie baka pizza, och det ska ju bli trevligt. Sedan så ska vi smälla raketer och åka pulka. Det bästa man kan hitta på under en sådan här dag.
I kväll har Matte LOVAT(!) (Kanske) att skjuta raketer, det är ju ett måste under kvällen. Så det hoppas jag verkligen blir av annars blir jag innerligt besviken på honom och jag kommer att straffa genom att han blir Bruce Springsteens slav. Och tro mig, detta är inte mina ord. Men nu ska jag vakna till liv och dra ut Nessie på fylle fest, men säg inget till någon för då slår dom ihjäl mig.
Nu ska jag tillbaka till samtalet.

Go' morgon..

Hallå.
Klockan är 5, och jag har inte vaknat ännu, utan jag har inte gått och lagt mig än. Jag är faktiskt inte så trött, som jag alltid trott att jag skulle bli, men men. Nu vet man det. Fast jag är säkert jätte trött egentligen, och det är nog därför allt jag skriver låter helt osammanhängande. Det får duga just nu.
I morgon är det NYÅRSAFTON(!) och det ska bli riktigt roligt.
Men nu ska jag fortsätta att samtala med ett par människor.

Kväll...

Detta underbart söta djur fick Dusty syn på i morse, och ni kan ju föreställa er vilket liv det blev. Hon blev som vanligt helt galen.. Men hon är så gullig ändå.
Kvällen har varit bra, än så länge. Jag har tittat på hairspray. Den var ganska söt tycker jag. En sådan film som man kan njuta av. Just nu sitter jag och mamma och kollar på Dracula, lite små läskig, men den slår ju inte The hills have eyes som jag fortfarande tänker på... :P

Nu är jag hemma...

Ja, så var man hemma igen från bion. Det är otroligt hur fort dagarna går nu för tiden. Kan man inte få pausa en stund och bara njuta av lovet.
Men men, filmen "Luftslottet som sprängdes" (den sista i triologin av stieg larssons mycket bra böcker som nu är filmer) var väldigt spännande. Jag hade ganska låga förväntningar egentligen eftersom att jag inte riktigt hade visat något intresse till de andra, men det var fantastiskt hur bra den visade sig vara.
Sedan så har jag handlat lite saker tills i morgon, bland annat denna underbara dryck (Helt alkoholfri) som jag ska bjuda på. Jag ska även tvinga Nessie att kolla på ishockey, och en skräckfilm kanske... Haha, jag har saknat skräckfilmer verkligen. Har inte sett en på hur länge som helst ju. Nej, det ska bli ändringar på det nu framöver.
Och det som händer i kväll är väl att äta middag och titta på film. hairspray som jag fick med tidningen står nog högst på listan. Om jag minns rätt var den väldigt bra och underhållande. Får se om jag hinner med lite yoga också, men det tvivlar jag på. Det får bli sit ups i stället.

Ska snart åka..


Så här ser jag ut idag.
Nu ska jag iväg för att titta på film. Jag tror att jag stannar där en stund också, i centrum, för att handla lite saker. Vi hörs sen.

Frukost av mig..

,
Ja, nu har jag varit duktig och lagat pannkakor.
Plus att jag gick upp tidigt och att jag ska göra yoga snart. Nej, jag känner mig nöjd. Som ni vet ska jag senare idag på bio, ska bli roligt och intressant hur den nya filmen kommer att vara Hoppas att den är bra.
I morgon är det alltså nyårsafton, kommer nog att bli riktigt roligt, förutom att man inte får skjuta (Raketer alltså) men det får gå.

God morgon!

Hej på er.
Jag är ganska trött nu så jag slänger upp lite bilder åt er.
Täcke till Dreitill som kom med posten för ett par dagar sedan.
Så här ser det alltså ut.
Lilla Dusty som skulle upp på bordet.
,
Det blir lite olika storlekar, men jag orkar inte ordna det just nu. Så detta får gå. Jag har ju inte skrivit på ett tag, så ni får se lite i bilder vad som har hänt, och vilket ni kan se är det inte så jätte mycket. Man har mest tagit det lugnt, kollat på skärgårdsdoktorn och lite sådant.
Men nu ska jag göra pannkakor till familjen, lägger upp bilder sen.

Ett sent inlägg..

Japp, så sitter man så klart och följer junior Is hockey VM. Jag förstår inte varför. Jag ska upp tidigt i morgon, och inte vakna klockan 3 som alla andra dagar, utan nej jag ska baka pannkakor. Jag har inte gjort det på ett tag så det är väl dags antar jag.
I morgon ska jag även träffa en kompis från förra skolan, Malin, det ska bli jätte trevligt att få träffa henne igen, jag är så dålig på att höra av mig så det har inte blivit av än. Men i alla fall ska vi se "Luftslottet som sprängdes" den sista filmen. Den är nog lika bra som de första två tror jag.
,
Idag har det väl inte hänt sådär jätte mycket, utan det har varit ganska lugnt. Jag, mamma och Matte gick runt i centrum och tittade runt lite. Jag skulle tag hål i öronen, men valde att spara till New York/ Karibien resan som blir av under nästa år. Längtar väldigt mycket. Men det betyder att jag inte kan handla så mycket. och jag som idag har fått syn på både ett LCD tv och en digital kamera som jag vill ha, synd synd.
,
På torsdag är det nyår. Och eftersom att man inte får dricka lagligt än har jag köpt hem alkohol fritt bubbel, jag måste vara känd bland mina kompisar som den som köper alkohol fritt, det är bättre än ingenting i alla fall. Haha, jag låter en aning beroende..
,
Nu har jag slut på fantasi, som vanligt.
Ni får lyssna på denna låt av Tenacious D som jag har nynnat på hela dagen;D.
Kram på er.

En dag i staden..

God morgon!
Idag väntar alltså en dag i Stockholm dag. Det ska bli trevligt och jag ska försöka att hitta lite saker att handla. I går såg jag "avatar" på bio. Jag kan ju inte säga att den var dålig, men det var heller inte det bästa jag har sett. Nej, jag är inte så mycket för fantasy. Men jag måste så klart säga att det var en fin historia. Så alla ni som gillar sådana typer av filmer borde se den!
Det som man nu har börjat att längta till är väl nyår. Ännu en högtid, fast nu blir det ett nytt år. Jag har lite planer, så det blir nog ganska lugnt ändå, men det är bara bra. Inga raketer i ansiktet här inte. Nej men, det ska nog bli både kul och trevligt.
Ja, nu ska jag snart iväg, så vi hörs sen.

Äntligen bio!

Nu har det gått ungefär 1 vecka av lovet + 2 dagar. Nu har jag legat hemma i två dagar i sträck och kollat på 12 avsnitt av skärgårdsdoktorn. Jag har blivit besatt av det, varje dagar ligger man uppe och kollar till 4 på natten. Man vaknar klockan 2 på dagen och kör yoga, sedan blir det tv.n igen. Jag fattar inte, det är ju nu man ska hinna med allt. och på tal om det så har jag två skoluppgifter att hinna klart med under lovet. Nej, det är inte bara bra med lov om man tänker efter.
I morgon så ska jag i alla fall till stan. Vet inte riktigt varför, kanske för att handla lite saker. Inget särskilt med det. Nu ska jag kolla på tv :P.

Nu ska ni få se..

Väska som innehåller (I denna bild) Body polish från the body shop och glitter från the body shop.
Babyliss Icurl
Britney Spears parfym
Yoga matta och power yoga dvd
Lång kavaj från JC
Smycken från kusinerna
,
Nu är jag tillbaka framför datorn igen efter en lång, men ändå avslappnad, jul. Det har varit jätte trevligt och man har fått mycket fina presenter. Jag fick det som jag visat och lite annat. T.ex. en Tenacious D skiva från matte, pengar och en kväll med smyckes tillverkning. Jag känner mig nöjd och har redan börjat att längta till nästa.
Igår blev det ännu ett julfirande när kusinerna (Pappas sida) var här. Vi bestämde oss för att vara lite barnsliga och åkte pulka (sopsäckar) ner för tippen backen som man kallar det. Sedan spelade man spel och lite annat under kvällen, skrattade mer än vanligt kan man ju säga.
,
Det som händer under resten av jullovet är inte bestämt än direkt utan man får väl det som det kommer och bara njuta av dessa dagar som är kvar innan skolan drar igång igen. Längtar till nyår!
vi hörs sen.

God jul!

Ja, idag är det den 24 december, även kallad julafton. Dagen har än så länge varit trevlig. Jag och resten av familjen åkte och handlade lite av de sista julklapparna (Nu får även Dusty en) och det var inte mycket folk där. Så det var ganska mysigt. Igår bakade jag ischoklad, knäck och lussebullar som uppskattades av måga. Det blev även uppesittar kväll med bingolotto (En tradition) men som vanligt vann man ingenting.

Det som händer idag är att börja klä på sig och sedan åka till mormor och morfar där många andra av släkten väntar. Detta har man varit på i 14 år nu. Ganska mycket om tycker jag. Grejen är väl den att man inte ser fram emot julafton lika mycket som man gjorde förr. Man växer upp mer och mer, och plötsligt så känner man inte samma sak. Fast vem vet? Det kanske ändras senare.

I morgon så blir det också julfirande med kusinerna. Det ska bli jätte kul eftersom att man inte har gjort det på 2 år nu. Jag tror att det är så länge i alla fall, men jag kanske har fel. i alla fall ska det bli trevligt att fira med dom. Fast jag tror att det blir lite ändringar nu, förr har vi alltid ställt upp som tomtar. Både lyckade och misslyckade år (SOm när vi åkte i en kartong) Ja, man måsteha varit där för att förstå, men men.

Nu ska jag gå ner och fira lite med familjen. Ha en underbar dag och en god jul!




Dagen innan..

God morgon!
Idag är det den 23 december, alltså i morgon så är det dags. Idag ska det bara förberedas egentligen. Handla, baka knäck, ischoklad och lussebullar, slå in paket, rim till paketen och en massa annat. Det kommer att bli stressigt men det ska hinnas.
Igår var det jobbigt kan man ju säga. Jag kunde inte handla själv så jag och Matte fick köpa presenterna tillsammans så att man kunde köpa en aning finare saker än bara skräp. För det är ju inte så kul att få. Det kommer nog att bli ganska lyckat om jag får säga så, tror att alla kommer att bli glada.
,
Som sagt, idag ska det bli mycket fram tillbaka mellan hem och affärer och att sitta vid köksbordet och planera med resten av familjen. Hoppas att alla kommer överens bara.

Att klä julgranen är inte alltid lätt...

... Nej, alla måste ju även komma överens om hur det ska vara.
Ja, så är det i familjen Ekdahl, svårt att hålla sams. Men jag tycker att resultatet blev ganska bra ändå. Döm själva.
,
,
,
Vilken jobbig dag!
Man har bara gått ut och in i affärer, letat och letat fast inte hittat något. Men tillslut gick det bättre, alla började att samarbeta och först då kunde man hitta lite saker. Så nu är julklapparna klara, ingen mer stress! Allt som finns kvar att göra nu är att åka och förbereda hemma hos m & m och sedan att köpa bingolotter till uppe sitta kvällen med bingolotto, något som man har gjort i flera år.
Sedan är min önskelista klar också, det blev inte så mycket dyrt som man önskade sig i år. Sparar till resen. Så det känns ganska härligt faktiskt.
Vi hörs sen

Julklappar..

God morgon på er, idag är det dan före dan före doppare dan.
Och då blir det så klart genast lite stressigt igen. Tänk om man bara kunde få njuta av julstämningen en liten stund. Men jag har bara känt julstämning en gång och det var efter "A christmas carol" på teatern. Jag fattar inte vad som stoppar det hela. Men, men, det kommer väl snart antar jag.
Som sagt är julstressen ett ganska stort problem, jag som har köpt ca 0 paket känner mig ganska stressad över det. Jag förstår inte varför man inte bara tar en dag och gör det, så att man slipper dagar som dessa. Denna dag har verkligen inte varit bra än så länge, så jag hoppas verkligen att man kan vända på det nu.
Men nu ska jag åka snart, vi hörs sen.
Saknar det redan...

Tillbaka i Sverige..

Nu är man alltså hemma igen.
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Kryssningen var riktigt rolig och trevlig. Det finns inte så mycket att berätta om egentligen (Inte som jag borde) men det var i alla fall en mycket intressant tid måste jag säga. Det känns fortfarande som om allt gungar.
Jag kom alltså hem för några timmar sedan och vi åkte direkt och hämtade Dusty. SOm vanligt var hon överlycklig över att träffa oss. Så som hon alltid blir även om man har varit borta precis utanför huset i ca 3 min.
.
I morgon så blir det att åka in till stan för att handla det sista av julklapparna, okej alla julklappar. Jag har faktiskt inte köpt en enda. Sådan är jag. Men det ska man nog kunna ändra på. Så det är väl det som prioriteras under dagen, men sedan kanske lite träning möjligtvis. Hoppas att det blir det.
Vi hörs sen.

Det blev inte stan..

Hej igen!
Det blev inget stan idag eftersom att jag inte ville åka hem själv sen efter. Jag är ju inte lite slö. Nej, men Matte och mamma skulle på teater. "Den girige" som är på dramaten, det var jag som gav biljetterna i 18 present till honom. Så det är ju kul för dom, men mindre för mig. Måste nämligen sitta här hemma nu och vänta på att klockan ska bli 5 så att man kan åka. Men det blev faktiskt att jag och pappa åkte till lite affärer för att hitta något.
Det blev en ful bild, men det får duga.
Båda köpte jag från salt.
.
Idag så blir det som sagt kryssning, känns skönt att komma bort lite ifrån hemmet. All tid kommer ju att tillbringas här under resten av lovet, så lite ledighet måste man få.
Och vad som jag kan berätta annars är väl att det fortfarande snöar och att temperaturen står på -2,3 grader. Härligt.
Vi hörs sen.

Mer bilder...

,
,
,
Där va lite mer bilder från mobil. Nu ska jag in till stan för julklapps handling, sedan blir det kryssning.
Vi hörs sen.
,

Riktigt rolig kväll..

Det blev ingen tjejmiddag, utan bät sms tre än så. Jag hade riktigt trevligt med Fanny, Ebba och Matilda. Har nog inte skrattat så mycket på länge. Vi körde våghals 2 och jag fick ringa till en kinakrog, Matilda och Fanny fick skicka några sjuka sms, och Ebba... Ja, Ebba verkade ha riktigt kul på Omegle :D.
Det var inte så många bilder man tog under kvällen, men här är i alla fall några.
Vi hörs i morgon.

Simning & Teater..

God morgon!
Nu har man vaknat, den 19 de december 2009. Bara 5 dagar kvar till julafton, och jag har inte köpt presenter än. Detta kommer ju att gå bra. Nej men jag tänkte att man kanske skulle kunna få in lite julklapps handling idag, så att man åtminstone har något att ge, det som är så roligt.
Jag ska simma också, men vi har inte så mycket tid eftersom att teatern börjar klockan 15.00. Men det ska nog gå på något sätt.
Ni får i alla fall en snöbild som jag precis tog genom mitt fönster :).

Det var ju intressant..

Hej.
Jag är inte direkt på så gott humör just nu, det är inte något som man behöver hålla inne längre. Nej men denna dag har väl varit ganska bra dålig. Förutom det dåliga har jag varit med Matilda och Fanny... Eller förlåt, jag menar Agnes. SÅ det har varit jätte trevligt. Vi pratade mest om lite saker och chattade med Steven, härlig kille verkligen:).
Så det har varit rätt bra ändå.

I morgon skulle det blivit tjej middag, men jag ska aldrig försöka mig på en igen, för mycket dramatik och städning :D. Så jag vet inte vad som hittas på i stället. Me ni morgon på dagen ska jag i alla fall träna. Antingen simning eller gymmet. Har inte bestämt mig än. Och sedan ska det shoppas lite kläder tror jag. På söndag i alla fall, så blir det kryssning. Ska bara ta det lugnt och ha det roligt. Jag måste få njuta lite av lovet.

Ja, så nu har alltså jullovet börjat. Känns inte riktigt som det. Känns inte som om man fick sina betyg idag. På tal om dom så blev jag hyfsat nöjd, lite MVG ändå. Nästa termin ska jag jobba på och verkligen komma ikapp.
Men nu ska jag lyssna på lite låtar från världens bästa program, Glee.


To Steven..

Hej gladas.
Nu är det en juledag, med pepparkaks behag. Vi ska spela och lana, vi ska bygga kana. Det var julavslutning förr
och jag fick gå ut ur skolans dörr.
kram kram, fanny är stevens dam.
PS. Fanny heter numera Agnes the blond one, wihoo :) 

Galet..

Hej på er!
Sitter och tittar på Glee nu, det är ju torsdag igen ju. Sen ska jag kolla på paradise hotel som jag spelar in, så det ser ut att bli en tv kväll idag igen. Men det gör ju inget.
Idag så var Jessica här och vi bakade lussebullar. Jag tror att jag fick minst tre skratt attacker. Haha, det var kul. I morgon så är det julavslutning. Äntligen ! Men nu ska jag titta vidare.

Avslutning i morgon..

Hej!
Nu sitter man här i köket och väntar på att tiden ska gå. Idag är det skola, inget att längta till, men i morgon är det julavslutning, så härligt! Idag så fick jag min 17:de present (Julkalender) och jag tänkte använda den till på lördag, som jag kommer att skriva om då.
Nu är den åt fel håll, men det är i alla fall en julbrasa på dvd med en massa jullåtar till. Mysigt va? Det tycker jag i alla fall.
Nu gick Matte iväg, han slutar idag. Jag måste säga att jag är avundsjuk. Kan man inte bara få kuvertet idag med betygen och sedan gå hem? Varför måste man alltid stanna och fika och inte göra någonting i en och en halv timma? Jag tycker att det är onödigt..
,
Idag ska jag baka med Jessica. Det är då till morgondagens fika och vi ska göra lussebullar. Jag lägger in lite bilder sen tror jag. Så det ska bli kul, men det betyder även att jag måste städa.
Fast nu ska jag gå snart. Vi hörs sen.

Okej då..

Den bjuder jag på :).
Hej på er.
Här sitter man nu som vanligt och kollar på tv. Haha, jag måste skaffa mig en ny vana. Fast det är ju svårt när det går så många bra program (eller intressanta). På måndagar är det Paradise Hotel, tisdagar är det hells kitchen, onsdagar paradise hotel, torsdagar Glee & paradise hotel, fredagar (Var det Idol) inget just nu, lördagar blir det nästan aldrig tv och på söndagar är det Gossip Girl och paradise hotel. Ni förstår. Fast nu slutar det eftersom att det är 2010 snart.
Men nu ska jag titta vidare, vi hörs sen.

Snö!

God morgon!
Jag har precis vaknat, känner mig riktigt seg och trött, men vad kan man göra åt det? Som ni kanske förstår är jag hemma, och det känns väl lite sådär, men det är ganska svårt att gå när man mår dåligt. Visst är det svagt, eftersom att det är första veckan, men jag tänker ändå ta hand om mig själv i första hand.
´
Angående rubriken förstår man att det har snöat, hela natten och att det är helt vitt ute. Jag blev överlycklig i morse när mamma sa att det hade snöat, jag kände mig som en femåring igen. Så nu har man fått ett tecken på att det inte är alls långt kvar till jul.
´
Idag är det i alla fall den 15 december, ett halvår kvar ungefär tills man fyller år.. Fast det får mig att tänka på sommaren så mycket, låt oss i stället njuta av vintern nu som äntligen har kommit. För snart kommer sommar tankarna tillbaka, och då blir det inte roligt.
Men nu ska jag vakna till lite och ta något till frukost.

14 DECEMBER..

Hejsan!
Länge sedan jag skrev, kan man väl säga. Men det är fullt upp med betyg och sådant nu. Jag är riktigt förbannad över mina. Jag tycker inte att jag förtjänar bara ett G i vissa ämnen, riktigt trist. Jag ställer höga krav på mig själv. Men har man tur kan man få två MVG, och det hoppas jag att jag får, för de betyg jag får nu spelar ju egentligen ingen roll.
Men nog om betyg. Idag har det snöat, och i helgen var det lucia, julen kommer närmare och närmare, fast jag har fortfarande inte köpt några presenter och jag har inte önskat mig något, men det spelar ju inte så stor roll, eftersom att jag har rätt mycket, jag kan säga det själv: Jag ÄR bortskämd.
Sedan så är det bara 4 dagar kvar till jullov, från och med i morgon, och det ska bli riktigt skönt med lov nu. Känns som om man har förtjänat det. På fredag så blir det att vara med lite kompisar (ska börja att berätta det för dom sen) och på söndag så blir det kryssning. Det ska bli riktigt kul, men jag vill gärna att min kusin ska följa med så att man får något att göra :), men det får man ju annars också så klart. jag ska spela på maskinerna som finns där. Jag är spelgalen och har alltid varit det!

Jag är en sann julmänniska..

Hejsan!
Snart är det jul! Det vet man när de börjas med att sälja julgranar överallt. Tror att vi ska köpa hem en den 19:de. Det är ett bra datum för det. Och sedan har det även börjat att snöa, fast det kanske inte håller i sig så länge, men hoppas kan man ju alltid. Sedan är det även bara 1 vecka kvar på höst terminen, riktigt roligt. Jag vet inte riktigt vad man ska hitta på nu framöver, men det blir väl det vanliga som brukar man brukar göra precis innan jul.
Vi hörs sen.

Onsdag..

God morgon!
Det är onsdag igen och vad betyder det? Jo, att jag börjar halv tio och slutar ett! Jag är alltid lite extra glad på onsdagar. Nu på morgonen har det inte hänt så mycket, utan man har kollat på julkalendern (Som jag tittar på endast för det blir sådan härlig julstämning då) och fått en present för idag. Jag fick så att man kan sätta ihop sitt eget armband, det var väldigt fin. Så nu har man någonting att hålla på med.
Igår var det ju tisdag, och jag hann inte skriva något eftersom att jag har spanska förhör idag, och var tvungen att plugga. Men det går inte sådär jätte bra egentligen. Nej, man är trött på skolan nu och längtar gör man extra mycket till lovet. Men skolan blir man inte fri från ändå, eftersom att bilduppgiften måste bli klar att lämnas in samma vecka som man börjar. Och bild är viktigt eftersom att det är ett av de få ämnen jag har fått MVG i. Men det är ju bara halva terminen som har gått än så länge .
Idag efter skolan så blir det väl som vanligt. Jag sitter kvar med Matilda och sedan kommer Ebba. Det är en trevlig onsdags tradition faktiskt. Men man gör inte så mycket, utan jag är bara kvar där för att sedan gå och sjunga med mitt band. Det är ju också roligt, men lite trist att få vänta i två timmar när man egentligen bara kan gå hem. Men ibland måste man göra saker. Och dessutom är pappa hemma igen, så jag slipper att gå i mörkret.
´
Men nu ska jag gå snart, vi hörs sen.

8 DECEMBER...

God morgon!
Sitter och lyssnar på lite härlig musik just nu. Det är trevligt.
Visst blev det bra? Eller, ja, jag tycker det. I alla fall det bästa på mycket länge. Jag dekorerade och Matte byggde upp det. Jag förstör det alltid om jag gör det, men inte i år.
Idag är det skola, och ännu värre, det är tisdag.. Riktigt trist med alla tråkiga lektioner. Nej, nu skojade jag. Det är ganska kul på tisdagar, har verkligen börjat tycka om biologi, och det är inte pga det vi läser om just nu:). Men det är ju alltid trevligt. Sen så har vi lite idrott och lite teknik och sådant. Men först ska jag prata om Dracula inför min engelska klass. Roligt, verkligen. Jag är inte bra på att prata för en hel klass.. Men det går väl över.
Idag får jag skjuts, lite lyxigt. Egentligen skulle Matte skjutsat mig eftersom att han tog körkort igår, men pappa är sjuk så då kunde han göra det.
Men nu ska jag faktiskt förbereda mig:).

Måndag.. Igen.

Så var det måndag igen...
Japp, en ny vecka är igång, så man får ta nya tag. Det har inte hänt så mycket idag förutom att skolan har varit ovanligt tråkig. Tröstar mig med att det snart blir tre veckor av ledigt. Så skönt, så skönt. Får se till att hitta på något roligt på jul lovet. Har länge velat ha en tjejmiddag till, så vi får se om det blir av kanske.
Annars så är det inte så mycket som händer nu de här senaste veckorna, eller jo. Man måste redovisa det man har skriv i SO:n (pingströrelsen) och det är ju lite dåliga nyheter eftersom att jag är så mycket bättre på att skriva.
Vi hörs sen.

Sent blev det igår...

Nu är jag tillbaka. Gick upp klockan 12, somnade igen och vilade till 2, nu är den 3.. Bra start på dagen. Men det blev ganska sent igår kväll. Tror att jag kom hem vid ungefär 5 kanske, eller halv fem, kommer inte ihåg. Kul var det i alla fall.
Idag så är det söndag och slut på vecka 49. Det är ju bara 52 veckor på året, och snart så är vi där. Och snart så är det jul! Och till lovet är det bara 12 dagar kvar, inte ens två veckor. Måste komma igång med julklapparna nu. Hade bestämt mig för att inte köpa några i år, för att jag inte har pengar, men så gjorde jag en deal med pappa, så nu får jag skynda mig.
Men nu ska jag faktiskt åka iväg snart så vi hörs senare.

Snart så..

För det första, förlåt för min dåliga uppdatering. Måste bara hitta den motivationen som jag hade i somras, så snart kommer det att bli bättre. Men jag tror att det kan bero på att det är så nära till jul nu också, bara 20 dagar kvar idag... Det var ju inte länge sedan man satt hemma hos mormor och morfar och tittade på den årliga Kalle Anka showen på tv. Det bästa ögonblicket under julen är ju när tomten målar schackbrädan, så himla coolt! haha.
Jag har bakat också. Visst är jag duktig? Fast den enda som äter dom är ju Dusty, den lilla socker beroende hunden
.
Såg precis på IDOL, jävla skit! Erik får ju inte åka ut, de andra är ju helt värdelösa jämfört med honom. De lät inte ens bra idag, måste få ut mina känslor:)!
'
Nej men nu har jag återigen slut på fantasi, så rolig är jag:). vi hörs sen.

1 DECEMBER..

Så var det dags igen!
Nu har jag suttit på morgonen och tittat på första avsnittet av julkalendern. Och vad kan jag säga? Riktigt, riktigt tråkig. Nej, kan det vara så svårt att göra något som i alla fall är hälften så bra som Greve Holm? Nej, riktigt tråkigt måste jag säga. Det är ju bara små barn som kan titta och tycka att det är kul, och det gör de säkert inte heller. Julkalendern är ju ändå en viktig detalj under julen.
Men nu ska vi tänka på det positiva. Idag är det i alla fall första december, alltså bara 24 dagar kvar till julafton och 18 dagar kvar till jullov, minus 4 dagar och då blir det 2 veckor av endast skoldagar kvar. Härligt, men jag har inte kommit igång med julklapps handlandet än, det måste bli av.
´
Om vi lämnar julen i några minuter kan jag ju passa på att säga att jag är brunett igen, förr hade jag ju en blandning med orange, röd, nästan svart och blond hårfärg, tro mig, det var inte fint. Men nu så är jag det. Fast det var lite läskigt, igår när jag skulle gå och lägga mig blev jag allergisk typ. Jag var tvungen att säga till mamma och få någon tablett, men det blev bättre.
´
Vi hörs senare.

RSS 2.0