Jag har insett en sak...

Mitt blogg humör är som bortblåst som ni kanske märker och jag har faktiskt ingen lust att sätta mig varje morgon, eftermiddag och kväll och sitta och skriva om vad jag har gjort och vad jag vill göra. Kommer säkert börja göra det snart igen, men skolan har hållit på i en månad och jag behöver ALL tid jag kan få för att plugga och läsa och plugga och läsa. Träna har jag också börjat göra, 6 gånger i veckan blir det, trots att jag inte har tid, men det gör mig lugn så det är bara positivt. Torsdagar är dock ingen bra träningsdag med tanke på att jag spelar piano då, men det får helt enkelt bara gå ihop. Sedan har jag en massa olika projekt på gång också, som borde ta mer tid än vad de gör, men det kommer väl... Så just nu så sitter jag och bloggar och läser biologi, kemi och So samtidigt. Har faktiskt prov snart... Men två bilder får ni.

Lättnad och hat.

God morgon!
Är ganska (Mycket) trött idag... Följde hela valvakan, eller ända fram tills Fredrik Reinfeldt höll tal. Tycker att det var en lyckad kväll, dock förutom en liten detalj, men det kan nog alla räkna ut själva. Jag är förbannad över det faktumet i vilket fall som helst... Men annars vart det lyckat.
I alla fall hade jag en hyfsat bra dag igår, och en fantastisk träningsdag (Tills vi satte oss ner framför tv.n med 86 % choklad och japansk mix nötter och frossade). Gick en promenad på en timma och körde någon timma på gymmet, både kondition och styrka. Idag har jag dans och det ser jag verkligen fram emot! Hoppas att denna vecka blir lika bra som den förra när det kommer till träningen! Behöver lägga all min energi på något...
Jag är faktiskt full av energi, håller på med lite saker och känner mig så lycklig över det! Sen så kan man inte undgå att tänka på att julen snart är här! Jag måste säga det, julen är fantastisk! Särskilt julmornar. Ska följa julkalendern i år (Oavsett om den är mer barnslig än den förra) för att få maximal julkänsla! Haha, men nu ska jag inte snacka om julen så pass mycket. Ska ta en dag i taget, och idag är det måndag den 20:de. Ha en bra dag allihopa, så hörs vi sen!

Mot DANDERYD.

Har köpt nya skor idag! Kängor vettní ;). Så det är dags att inviga dem nu! Vi hörs senare i kväll :).

Torsdag den 16:de

God morgon!
Som ni ser blir inläggen bara mer lika för varje gång, och jag har faktiskt ingenting att säga om detta direkt. Det bara blir så helt enkelt. Blogg motivationen är ju nere på 5 kanske, om nu 100 är max, så jag slänger upp ett inlägg ibland då och då.
Igår tränade jag B-PUMP, vilket var roligt! Eller ja, det var inte super jobbigt direkt men helt okej. Vill nog börja med spinning ändå, en riktig utmaning. Ja, det vore nog kul faktiskt. Även om jag kommer att vara helt förstörd efteråt så kan det vara bra med ett riktigt tungt konditionspass då och då. Men, men, nu ska jag till skolan snart och innan dess ska jag dubbelkolla mina läxor. Har tre stycken tills idag, och det är riktigt svårt att lära sig 9999999999 spanska glosor på en kväll, men nu har jag koll på badrummet i alla fall! "Mi cepillo de dientes estan en el cuarto de bano (Banjo)" haha, mycket felstavat antagligen, men jag lär mig mer och mer... Så vi hörs senare.

3 bilder - 1 årstid

God eftermiddag!
Ska alldeles strax, om ca 10 minuter, börja bege mig in mot staden. Får hoppas att det blir en lyckad kväll. Vi hörs helt enkelt senare.

Veckan, än så länge...

Tänkte bara sammanfatta hur min vecka ser ut.

Going from here.

God morgon!
Tisdag, Tisdag, Tisdag... Vad ska man hitta på denna tisdag egentligen? Skolan är ganska kort, slutar vid kvart över 2 skulle jag tro. Sedan, i kväll ska jag på smyckes tillverkning! Jag och mamma fick det i julklapp, så vi ska gå med två andra på detta. Jag älskar allt som har med pyssel och design att göra, så det kommer säkert att gå bra. Får ta och fota mina smycken också så klart!
Jag har egentligen dans idag, men det får vänta. Ska springa 2,5 km med klassen och det får väl helt enkelt duga för idag... Men i morgon kör gymmet igång igen! Det ser jag verkligen fram emot faktiskt. Tror nog att core står på listan i morgon, men jag måste dubbel-kolla det.
I övrigt så kan jag väl bara säga att jag verkligen hoppas att mina skolfoton kommer idag! Jag blir seriöst förtvivlad över att det tar en sådan lång tid. Båda klassfotot och det enskilda kommer att vara med i skolkatalogen, och vem vet vart den kan hamna... Nej, fy! Jag får inte tänka så nu. Har ju bestämt för mig att bli en riktig optimist! Så nu ska jag gå och packa min otroligt vackra skolväska, med små gulliga, lärorika böcker ;D.
Hörs senare.

ingen gör mig KÅTARE än JUSTIN BIEBER! <3

tjjjaa!! just nu e nessica här å vi sitter ute och krökar, den ska vi dra vidare till fekka!! :D ska bli gryymmttt!!
justn nu drogar vi musik på HÖGSTA volym!! :D :D aja slänger in ngr underbart vackra bilder!! :D kmr troligen uppdater senare, ;)) aja kisses och allt skit på er era fuccckkiinngg SSÖÖTNOSAR live too yaa ALL!! <3 <3
btw detta inlägg gjordes av the one and only...... ni fattar vinkeln ;) haha jag driver INTE, just so u know :O

Instängd och köttätande monster!

Haha...
God morgon!
Hade det riktigt kul igår! Förutom skriken som har gett mig halsont, men haha, det var svårt att undvika... Det var i alla fall "Instängd" som vi såg. Äcklig, och ganska mycket skrämseleffekter, men vi överlevde i alla fall, och förvånansvärt lyckades jag somna ganska snabbt, trots mina rädslan över att dessa monster skulle äta upp mig...
Idag då? Känner för att göra någonting, vad som helst! Baka kanske, det var ganska länge sedan. Eller ja, någon vecka kanske, men nu är det nog dags igen! I kväll kommer Nessie (Nessica) hit, och då blir det röj! haha, nej men det ska bli trevligt :). Vi hörs senare.

Bekväma dagar.

God morgon!
Hur är det idag då? Okej, normalt eller helt fantastiskt? Jag ligger väl någonstans emellan dessa tre humör, för det första har jag en lång skoldag framför mig (Börjar vid 8) och för det andra så mår jag inte så jätte bra. Är mycket trött helt enkelt. Men ändå så är jag glad eftersom att det är Fredag! Fredagar gör mig glad helt enkelt. Efter jag har slutat tänkte jag åka en sväng till Centrum för att kolla lite grejer. Måste även köpa lite ingredienser för i kväll om jag ska baka.
Nu har jag faktiskt ingenting mer att dela med mig av... Så vi hörs efter skolan.

Rutiner...

Mina ben värker.
Hade jätte roligt igår, men lite tråkigt att man var ensam dock... Lärde mig att snurra bättre, haha. Vilket, jag antar, är någonting bra, men var när på att ramla ner ett par gånger, vilket är mindre bra. Men, man lär sig med tiden. Efter att jag kom hem igår så var det bara att slå sig ned vid tv:n och börja glo på biggest looser. Jag ÄLSKAR originalet! Så jag var lite tveksam över att svenska skulle vara lika bra, vilket det inte heller var, men ändå helt okej. Så det blir en till sak att lägga till på listan över att följa.
Jag är faktiskt en riktig tv- tittare, fast nu på senare tid har det blivit mer Grey's Anatomy (På DVD) istället för att bara slå på tv:n och kolla. (Är helt inkörd på den serien!!!! SÅ ÄCKLIGT BRA!!!) Och nu när idol också sätter igång i kväll, då blir det nog så att man faktiskt går tillbaks till gamla rutiner, med tanke på att man tappar sådant under sommaren.
Och så självklart favoriterna!
Nu ska jag snart börja röra mig mot skolan (Eller om en timma typ). Vi hörs senare.

Och jag har sprungit Tjejmilen!

God morgon!
Kunde inte uppdatera igår, var riktigt nervös hela dagen och sedan när vi kom hem så gick vi nästan direkt på bio och såg "I rymden finns inga känslor" som var riktigt gullig! De lottade även ut 2 fribiljetter till "Himlen är oskyldigt blå som min bror vann. Vill jätte gärna se den!
I alla fall så var det jätte jätte jätte roligt att springa! Kändes inte alls jobbigt när det var så mycket folk runt omkring, så jag sprang hela vägen och det var väl mitt största mål egentligen. Tog runt en timma ungefär, så jag är jätte nöjd! Har aldrig sprungit en mil förut... Men vill bara springa mer lopp! Får se vad som finns helt enkelt.
Planerade att springa grupp 5, men det slutade med att jag bytte till grupp tre. Alla gick ju!
Jag står där och hoppar någonstans tror jag...
Hehe, innan...
Tänker nog inte lägga ut bilderna från efteråt. Tro mig, jag var helt slut. När jag kom i mål skakade allting så jag var tvungen att lägga mig ner. Ha aldrig varit så trött. Men som sagt, det var inget man kände av under själva loppet. Men hade i alla fall jätte roligt, man fick en massa saker i en liten väska innan också. Haha, jag som älskar sådant!
Idag då? Ska gå till härliga skolan snart och ha idrott (Mina ben kommer inte kunna stå upp...) och slutar vid 2 ungefär. Väldigt bra dag ändå! I kväll så har jag Pole dance, haha. Men min kusin kan inte vara med för hon är ute och reser (Jävla lyckliga människa...) så jag kör solo. Men så dåligt kan det nog inte gå, haha. Nu ska jag i alla fall börja göra mig i ordning och fixa lite saker. Hörs sen.

Spring spring springaaaa!

God morgon, good morning & Buenas... Någonting. Mina spanska kunskaper är inte på topp alls!
Känner mig ganska på topp själv i alla fall. Ska ut och springa ett varv (Inför morgondagens mil!!!!!!) och sedan blir det lunch med lite släkt och sådant trevligt! Är även på jakt efter ett par jäkligt, otroligt, underbara kängor som jag nu har fått godkännande över att jag kan köpa! GISSA OM JAG ÄR GLAD!! I morgon ska jag till gymmet också, tar tag i min träning nu, och på måndag har jag dans igen! Haha, jag vet inte riktigt varför jag skriver såhär men det måste man väl få göra ibland, inte sant?
Ska i alla fall dra nu, men tro mig, det kommer nog inte att bli kul. Min kondition är som bortblåst skulle jag tro, så jag får anstränga mig. Ibland undrar jag varför jag inte bara håller ut ett tag med att springa några dagar i veckan, men åhhhh nu blev det inte så... HÖRS SEN!

En timme med datorer.

Vet ni vad det värsta som finns är? Jo, när lärare inte använder lektionen till att lära ut... Jag hade ett sådant sug efter att plugga matematik idag, men nej. Gå in datasalen och spela spel istället. Det är så inte min grej. Jag gillar att lära mig något nytt, faktiskt.
Men nog om det, NU ÄR DET FREDAG! Fast inte direkt någon party fredag direkt, får vänta några år först...  Haha, vi får väl hoppas att de åren är värda väntan, eller något sådant. Idag tänkte jag i alla fall åka in till stan, och inte bara säga så. Har ju faktiskt tänkt göra det under hela veckan, men av någon anledning så har det hindrat mig.
Börjar även få ångest. Springer tjejmilen på söndag, men hur mycket har jag tränat egentligen? Nada, eller i alla fall inte på den senaste tiden. Alla säger att det går bättre när man springer väldigt många samtidigt, att man peppas av det, så jag får väl hoppas att det blir min räddning. Hade feber, värk och halsont igår (Influensa på G?) så gymmet vågar jag inte besöka heller, inte så mycket man kan hitta på förutom stan... Men nu ska jag fota min outfit för idag, och sedan läsa min nya Frida tidning ;). So long.

03-08-2010

God morgon
Tidigt va? Tycker att 8.00 är lite väl tidigt för att skolan ska sätta igång, det är ju knappast så att man kommer sitta och koncentrera sig till max när man är så himla trött... Så det är ett minus. Men detta är min enda lektion idag också, så jag slutar vid 9. Efter det ska jag in till stan och kolla lite. Är på jakt efter ett par kängor t. ex. Har velat ha ett par sedan förra året, så det börjar bli dags nu.
Orkar bara med Webcam idag, så förlåt för den dåliga bildkvalitén...
Men nu ska jag äta frukost, läsa bloggar och sedan fixa lite saker. Kram.

VeckoRevyn!

När jag faktiskt hade gett upp hoppet på att min veckorevyn prenumeration hade nått enda fram, det är just då den dyker upp! Och för att fira så ska jag nu hälla upp en kopp varm choklad med mycket mycket mycket grädde och läsa min bok (Som jag inte för en sekund kan lägga ifrån mig... <3 Harlan Coben!).

Jag vill bo inne i STOCKHOLM!


Jag lovar, detta måste ha varit min absolut slappaste dag på länge! Och ändå har jag inte någon som helst energi till att hitta på något. Palla åka in till stan liksom, eller jo det gör jag ju... Men ändå. Har beslutsångest.
Plugga tänker jag absolut inte göra! Aldrig! Det räcker med det nu, snart är det ju helg faktiskt...
I alla fall så funderar jag ganska mycket på att åka någonstans, förmodligen in till staden, men bara om jag får skjuts, lat som jag är. Mamma mms:ade en bild från slussen imorse, och jag blir lika förälskad varje gång jag ser en bild på Stockholm! Fast nu känns det bara som om jag tjatar om det, not good.
Ska resa på mig, gå ner till köket och göra ett beslut!



Facelook

'
Känns lite onödigt att klä upp sig för en lektion, så jag kör på en ganska simpel stil idag. Lite somrigt och bekvämt.

02-08-2010

God morgon alla glada!
Har nu jobbat med designen hela morgonen, med tanke på att jag har alldeles för mycket tid över. I dag är det även en kort skoldag, har bara en lektion på 40 minuter, så vad som händer efter den får vi se. Började skriva lite på en bok några dagar innan sommaren, kom ungefär 40 sidor, men sedan lade sig intresset. Jag har ALLTID velat skriva en bok, så jag tänkte att detta kanske faktiskt ska bli av trots allt. Så kanske blir det att man åker till centrum eller stan och sätter sig på något café och skriver... Jag har väldigt svårt att få inspiration när jag bara sitter hemma. Men vi får väl se.
Möjligtvis blir det gymmet också, jag har inte bestämt mig ännu, plus att hela kroppen värker mer än jag någon skulle kunnat föreställa mig på grund av dansen. Men tro mig, det är värt varenda sekund av smärta! Jag tror jag har hittat ett nytt STORT intresse. Men nu ska jag kolla vidare med designen och lite sådant.
OCH  
??????????

Det låter faktiskt ganska trevligt att käka lunch ute idag, tror det blir så.


RSS 2.0