Ett stort steg!

God morgon! :D
Hemsk outfit bild men om jag ska komma igång på riktigt nu så gäller det väl att gå all in, så ja, nu bjuder jag på mig själv. Idag är det faktiskt fredag! Läskigt hur snabbt det går nu för tiden, men vad kan man egentligen göra? Hoppas att det går snabbt nu tills sommarlovet. Är i behov av frihet känner jag. Och sen, idag är det även valborg! Nu är det äntligen vår, så det blir att gå upp till brasan under kvällen. Vi får även hit lite gäster :). Men nu ska jag gå snart, så vi hörs senare :).

NU händer det!

Ja, så äntligen har man sin älskade dator i sin närhet igen! Åh, det känns bra. Börjar blogga på riktigt i morgon tror jag, nu ska jag ta det lugnt och göra lite saker för mig själv. Kram :D

God morgon!

Hej på er ;) idag är det som ni vet torsdag och jag har fortfarande inte tagit mig upp ur sängen ännu, men det spelar inte så stor roll med tanke på mitt illamående. Idag ska mamma lämna tillbaka min lånedator och det betyder att jag får tillbaka min älskade idag! Haha, den blir som en familjemedlem efter ett tag. Så det betyder också att jag bloggar med min touch nu. Vi fixade den! Eller pappa hade sett fel bokstav och när vi fattade det så blev det en aning pinsamt för honom, hehe, jag har nämligen inte fått in internet på flera månader... Men nu ska jag få i mig lite frukost, hörs senare. <3<3

Turn it around.

Lite härligt inlägg sådär på kvällen. Jag kan ju säga såhär: Jag mår USELT! illamående och yrsel, not so very good. Nej, även fast det här har varit en bra dag, så har den ändå inte varit riktigt på topp... Hoppas bara att resten av veckan blir något ok, fast det är jag 99 % säker på. Nu ska jag lyssna på musik eller läsa typ, svårt val. Hör i morgon! :D

Ge mig solsken.

Känner att de där promenaderna verkligen börjar att löna sig. Eller, kanske inte just idag, med tanke på att jag mår riktigt illa, men energi får man. Så som ni förstår har man varit ute med Dusty igen. Känns nästan som att det är det man gör nu förtiden... Måste börja med någon sport :P. Ska laga middag nu, och sen: "Drömmen om Italien"!  Och de nya jeansen :D.

Suck...


Malla är slutkörd, Malla är trött, och Malla vann dessutom ingen jävla pool! Nej, det är bedrövligt säger jag bara! Haha, vad ska man egentligen göra? Men, har haft en bra dag i alla fall. Kom in till stan vid 2 och gick runt ett tag. Köpte jeansen (Lägger upp senare) och köpte mjukglass vid kungsträdgården. Nu är det dags för promenad. Kram.

28 APRIL!

28 April - Dagen då jag får veta om jag har vunnit en pool är här! Fast dock tvivlar jag på det. Idag har det börjat fantastiskt! Gick upp och åt frukost vid 7 och gick sedan ut på en 45 minuters promenad, nästan power walk, fast bara om Dusty hade slutat att stanna hela tiden... Åh, det känns riktigt härligt att få komma upp på morgon och göra något riktigt vettigt! Men nog om det, idag slutar jag vid ett och som vanligt drar jag in till stan.
Vi skulle ha firat mormor med en ansiktsbehandling, men det blev lite konstigt så det blir en annan dag, eller vi ska dit senare typ och så, jag har själv bakat en äppelpaj :D. Ska köpa ett par jeans idag, och lite sådant. Kanske blir det middag ute också, det var ett bra tag sedan. Så just nu sitter jag bara och funderar lite över vad som ska hända i helgen. Det är ju valborg på fredag, så det blir väl som vanligt att man går upp till elden och träffar kompisarna. Haha, jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det. Men nu måste jag förbereda mig inför skolan och allt, så vi hörs senare! :D <3<3<3<3

Långpromenad.

Så var man tillbaka efter en lång promenad, men ska baka snart. Mormor fyller år i morgon så det blir att åka dit och fira :D. Hörs senare ;)

Usch och fy...


Jag är tillbaka!
Och förlåt för alla bilder på bara mig som ni får stå ut med för tillfället. Jag hoppas att min dator ka nta sig hemåt idag, och gärna min ipod också, men det tvivlar jag på. Okej, okej, jag ska inte berätta mycket om skolan FÖRUTOM det att vi fick dissikera ett fåröga! Usch usch usch. Nej, men seriöst, jag mådde så illa efter det där, så jag vet inte vad . Tack gode gud för att det finns tuggummin, så man kunde komma på andra tankar. Men men, vi går väl vidare. I kväll så händer det inte så mycket, och i morgon vet jag inte... men men.

Måste jobba på nu...




Ignorera köket! :P
God morgon! :D
Jag har ingen tid just nu, utan måste springa för att hinna, så det känns bra :P. Tänkte bara slänga in en snabb outfit bara. Hörs när jag kommer hem, kram!!

Centrum eller jobb?

Hej! :D
Är hemma nu, har varit en ganska lugn dag faktiskt. Känns som att det värsta är över nu när måndagen är avklarad. Det sämsta med veckorna är bara det att man blir helt slut efter en dag (!). Inte kul... Men, men, dags att ta nya dag och göra det bästa av dagen. Så ska jag in med en kompis till centrum för att fika, eller stanna hemma och hjälpa till med företagen? Lön eller shopping, ett mycket svårt val! Det är så vackert väder så först och främst ska jag ut med dumsigumsan (??) haha, på en promenad, och sen kanske även fota lite. carpe diem.


Måndag...

God morgon!
Så var man här igen, måndag, å denna ständiga måndag. Det är läskigt hur snabbt helgen går, men det är bara att börja räkna ner igen då. I alla fall så har jag lite saker att göra idag, bl.a ett fysikprov, det känns ganska skönt faktiskt att få det avklarat. Nu är det sista perioden med prov under maj, så det gäller bara att hålla ut och kämpa på, men det ska nog gå bra. Får skjuts idag, så ingen promenad för mig inte :P Kanske tar en längre med Dusty sen, vi får se. Hörs sen, kram!

Hoppas hoppas!

You know what? Jag ska sova snart... Vill inte riktigt fatta att jag har fysikprov om ett par timmar, så därför ska jag nu lägga min ner och lyssna på underbar musik och försöka att lugna ner mig lite. Har faktiskt en fantastisk vecka framför mig. På onsdag ska vi fira mormor (Haha, riktigt speciellt faktiskt :D) och på fredag är det valborg! Mycket roligt händer under den kvällen :D. Sen på lördag blir det Gröna lund och lite annat. Längtar! Och sedan så HOPPAS jag VERKLIGEN att jag kan få tillbaka min dator! Och att vi köper en ny :P. Men hörrni, nu ska jag sova. Hörs mer i morgon. Upp tidigt :D.

Promenad x2

6 km blev det idag, känns väldigt härligt. Tror dock inte att det blir stan eftersom att mitt fysik prov går före allt annat, så det blir att sitta utanför och plugga, om nu solen tittar fram igen, men dags att sätta igång nu.

God morgon!! :D

:D
Haha, jag var lite tvungen...
Ja, godmorgon alla glada! Idag är det söndag, men det spelar ingen roll eftersom att jag är på riktigt gott humör idag! Fysik pluggandet går bra, ska snart ut på en långpromenad med frukost picknick, ska köpa ett par jeans, det är bara 46 dagar kvar till sommarlovet, ja, allt känns verkligen toppen idag! Så jag tänkte låta det fortsätta precis så. Det är så mycket roligt jag har framför mig just nu.
Haha, det är väl inte så ofta jag är så positiv i bloggen, men jag kände verkligen för det idag. Så nu under promenaden ska det fotas och pluggas (Fysikboken ska med) och ja, diskuteras helt enkelt. Vi hörs när jag kommer tillbaka, kramar! ♥

kv.

♥< ;/div>
Tre minst sagt intressanta bilder...
Idag så är det grillning som gäller, men just nu ligger jag inne och mår uselt. Illamående och huvudvärk, och bra kombination, men har tagit en tablett så vi får se om det går över... Ska även plugga fysik som jag inte har någon lust med. Jag vill bara gråta, men det kanske skulle vara lite konstigt. Nu ska jag tvinga upp mig själv och träna. Kul.

Frukost i solsken!

Fast kanske en aning sent? :P

God morgon!

Haha, mobilbilder...
God morgon!
Har varit ute på en 2 timmars underbar promenad  nu på morgonen, så det är dags att äta frukost snart. Mår lite illa, men det kanske beror på att man inte har fått i sig något ännu, eller lite jordgubbar har jag faktiskt ätit, riktiga sommar känslor. Idag ska jag plugga faktiskt, det är prio nr.1, och sedan lite annat. Vi ska typ göra brunch nu, ska baka bröd, våfflor och göra ägg och bacon och en massa annat. Men ska skriva inköpslista nu.

Pizza bakande!

Haha, lyckade inlägg jag gör idag, men orkar inte. Ska vara onyttig nu, hörs sen!

Fredagskväll :D

Nu är det FREDAG!

FREDAG!

Förlåt, förlåt, förlåt igen! Jag ska varna för nästa gång jag totalt glömmer bort bloggen, och inte för att jag tror att någon sitter och blir besviken, utan det är bra för mig att få skriva och tycka till, hehe. Men i alla fall så är det fredag idag, och människor, det känns fantastiskt att få veta att i kväll när man går och lägger sig, så finns det en dag i morgon också då man kan göra lite som man vill. Just nu sitter jag i alla fall och lyssnar på musik, känns lite härligt.
Haha, denna dator är verkligen sjukt seg. Började skriva på inlägget för en kvart sedan... Suck Ja, ja, vi hörs senare.

Jag känner mig en aning deprimerad-.-


JAG BLIR ARG!
Jag står inte ut med etta piss väder! Seriöst, det får mig riktigt deprimerad... Men jag ska inte klaga. Vissa har det värre, bla bla bla, okej, jag överdriver, MEN man mår inte bra av denna gråa himmel oh allt regn. Nej en stor DISS till det. SÅ, nu har vi uträtt det. Dags att gå vidare i livet.
Har haft det tråkigt idag, men vandrat omkring i min tankar och oroat mig över min älskade apple... Och den är på lagning nu, så jag ska få hem en låne dator idag, känns inte så där 100 % bra, men det är i alla fall något. Nu tänkte jag slänga ihop en lunch/mellanmål till mig själv, är lite hungrig faktiskt. Hörs sen.

FREEDOM! Fast ändå inte...

Bara jag som tycker att det känns som fredag??

Xtra inlägg.

Okej, nu vill jag reda ut en sak: DET SKA INTE SNÖA I SLUTET AV APRIL!! Förra året hade man ju typat badat ute för första gången vid det här laget. Usch och fy för snö just nu. Hela baksidan har börjat täckas att snö nu... Jag blir arg. Dator går sönder, det snöar och jag har spanska prov på samma dag... Kan det bli bättre än såhär? Nej, det tvivlar jag på.

Jag måste be om urrsäkt att jag skriver som ett barn idag, jag är bra besviken helt enkelt... Vill ju ha sommar, fast vem vill inte det egentligen? Det får bli ett paraply till skolan helt enkelt, eller något liknanade, fast nu börjar det sluta! Wihoo, det är bäst att det är över när jag går. Men i stället för att klaga kan jag berätta lite om helgen.

Nu blev det konstiga siffror, men det får duga. På fredag, i morgon blir det väl, ska jag simma med skolan och har bara en lektion på eftermiddag, det är lite konstigt med tanke på att alla andra får sluta och ungefär en fjärdedel av klassen får ha syslöjd, men men.

På kvällen så ska jag göra middagen, haha, kommer nog bli ganska bra. Ska göra hemgjord, nyttig pizza och cheesecake med vit choklad till efterrätt. Hoppas att jag lyckas bara, måste bli bra innan Mattes student! Det är faktiskt jag som ska stå för efterrätterna, hehe.

På lördag på eftermiddagen är det AIK match, och innan har jag och mamma planerat att vi ska ha lite mor och dotter dag, inne i stan. typ käka lunch och kolla på skor osv. Mysigt, mysigt. Och sen till sist på söndag så ska jag köpa ett par jeans, hehe, och vi kanske köper datorn, eller i morgon, det får vi se. Just nu har vi ingen dator förutom denna kassa sak, så dt måste prioriteras helt enkelt. Ja, det är alltså sista veckan innan valborg, känns konstigt att det snart börjar närma sig maj och juni, och sommarlov. Men HÄRLIGT HÄRLIGT! Nu ska jag börja röra på mig neråt och se vad som händer där, Dusty kanske har lite party, haha morgonhumor :P. Hörs senare.




Den dag jag inte trodde skulle komma...

MIN DATOR ÄR SÖNDER! Förstår ni? SÖNDER!! Åh, detta känns hemskt, men mamma ska lämna in den idag, så jag hoppas att den går att rädda! Hela mitt liv finns där, eller ja, i alla fall 10 månader, och det kan jag helt inte bara förlora helt plötsligt...

Men jag ska inte börja dagen med att sitta och älta över den... Även om jag är förkrossad. På söndag så tror jag att vi ska köpa en ny faktiskt, stationär till arbetsrummet. Men nu vill jag inte låta som en riktig datanörd. Det är torsdag idag, en dag innan fredag, UNDERBART! Vi hade ingen spanska idag heller, så jag börjar vid 20 i 10. Innan dess ska jag gå ut lite med Dusty och kolla lite. Sen funderar jag på om jag ska cykla eller inte, fast jag tror nog att jag gör det. Bra med motion. Nu måste jag gå , men vi hörs när jag kommer hem!

Gammal och hederlig mobil bild :D

Ännu en onsdag...

Och angående skorna, jag lånade pappas.
God morgon alla glada!
Är man på gott humör idag kanske? Det är i alla fall jag, ny blogg period som jag startar med. Det betyder alltså att jag ska bli bättre, inte sluta. Nej, det krävs mycket för att det ska hända. Så vad kan jag dela med mig av? Just nu sitter jag och äter frukost i väntan på att klockan ska bli 9... Lång väntan alltså. Men idag är det onsdag så inget är bråttom. Slutar vid ett och då blir det att åka in till stan som vanligt, för att titta på lite saker.
Nu så måste jag göra mig i ordning och fixa lite saker. Hörs senare, kram!

My bad.

Förlåt för att jag bloggar så dåligt, och förlåt för att det bara blir en massa bilder på mig. Ska koma igång igen i morgon, och då blir det en del bilder också från stan. Japp, det betyder att jag ska till skolan i morgon, även om jag måste släpa mig själv, hur nu det skulle gå till, men som ni märker så har jag INGEN fantasi idag, tyvärr. Men, men, hörs i morgon.

Done.

Blir mycket tristare när jag bara sitter hemma under dagarna, mår dåligt och pluggar... Det är ju inte det som är meningen med bloggen. Jag hoppas att jag mår bättre i morgon och kan skriva om lite roligare saker än vad jag ska läsa eller äta till frukost, men idag är det väl bara att stå ut helt enkelt.

Och så var det tisdag.

God morgon! :D
Nu sitter jag i min säng och gnagar på en mörk choklad bit. Behöver lite extra energi efter som att jag är så fruktansvärt stressad idag. Fast det är inte bara idag heller, utan hela tiden... Men nu har jag i alla fall lite tid att fokusera på mina hem uppgifter i skolan.
Ska snart göra i ordning lite frukost åt mig själv, och sen får vi se om jag går och lägger mig eller pluggar. Nu behöver jag i alla fall inte tänka på spanska provet eftersom att jag missade det, fast det är klart, nu kommer jag att stressa ännu mer. Fast som sagt så var det inte med flit att jag var hemma, eller är hemma. Fast jag behöver inte försvara mig heller. Ska göra frukost nu, vi hörs senare.

INTE KUL

Känner inte riktigt för att vara med på bild idag, är riktigt trött och helt slut. Har pluggat spanska, men det går inte så jätte bra direkt. Måste bli bättre, provet är ju i morgon och snacka om att jag kommer att suga... Mitt mål i framtiden är att planera bättre tror jag, eller det är snarare ett måste. Men nog om skolan, eller nog om allt just nu. Ska kolla på film, hörs senare.

...

Rubriken avslöjar väl ganska mycket om hur läget är just nu, jag kan ju säga såhär: Jag har haft bättre dagar, men på något sätt visste jag att det var på väg... Vaknar man glad så slutar det skit, vaknar man dåligt så blir det en toppen dag, så har det alltid varit för mig, och det värsta är att de flesta dagar vaknar jag bra. Men på något sätt så känner jag mig alltid missförstådd hemma, eller i skolan, som att jag måste vara någon annan för att ingen ska ta illa upp. Ingen ska få störas över mitt humör eller det jag gör. Jag är trött på allt just nu, har varit det under en period och vet fan inte när det kommer att bli bättre. Det går inte bra i någonting. Jag har svårt att säga nej, det finns så fruktansvärt mycket saker som jag vill göra fast det inte inte går och jag måste hela tiden visa mig slad för att inte såra någon annan. Livet går... inte så bra??

Hemma, hemma, hemma!

Jag är hemma igen! Åh vad skönt! Har mått jätte illa under hela dagen, och det är inte särskilt roligt. Nu kollar man på lyxfällan medan tiden bara flyger förbi... Jag orkar inte göra något, ska sätta på en film... fan också.

Seg och trött...


God morgon! :D
Blir ingen morgonbild idag med tanke på hur jag ser ut... Not so fun. Men i alla fall så är det söndag och något vettigt måste man hitta på. För mig blir det att åka in till stan och titta runt och sedan plugga, känns tråkigt eftersom att helgen precis har börjat, men men, måste man så måste man väl.
Det var mycket roligt igår. De var jätte duktiga på scen, bättre än någonsin om jag själv får välja. Det var jätte kul att se, men tyvärr gick de inte vidare, men inte heller långt ifrån. Fast vad spelar det egentligen för roll när det bara är röster som räknas? Har man med sig ett stort kompis gäng, då går man vidare, inte så kul.
Nu ska jag börja att göra mig i ordning och sen så får vi se vad som händer.

Åka nu .

Har ingen bättre bild just nu, men ska i alla fall iväg då, så det blir ett inlägg senare. Vi hörs sen.

Breakfast

Ska äta frukost nu, THE HOTEL STYLE! Sen blir det att åka iväg en stund. Hörs sen!

Lördag!

Hej på er, denna lördagsmorgon!
Idag är det en massa saker som ska göras. Först och främst så är plugga ett måste (!) och sedan så blir det att åka till Centrum för att köpa lite kläder och sådant tills i kväll (ytterst importante!).
Efter det så blir det att åka hem till Kicki, en vän till familjen för att samlas där, innan det bär av till fryshuset där Matte ska sjunga! :D Ska bli jätte kul! Jag vaknade seriöst upp med ett leende på läpparna för att jag har sett fram emot detta så länge! Och nu blir det äntligen av!
Nu ska jag gå ner och laga frukost till mig själv. Omelett kanske? :P

Nytt :) N

Inte den bästa bilden kanske :P Men i alla fall så behövde jag ett par shorts till sommaren, 279 :- Zara
Nu ska vi ut och grilla, eller de andra har redan börjat... SÅ jag ska sätta mig utanför med gitarren tror jag :). Vi hörs sen!

FREDAG!!!

Tjolahopp!
Haha! Just det ordet beskriver vad jag känner just nu, DET ÄR FREDAG! Och det känns bättre än någonsin faktiskt. Att återhämta sig från lovet var svårare än jag trodde, men nu så ska jag börja gå tillbaks till det vanliga. Men först väntar en lång helg, men mycket roligt, tror jag. Eller i kväll så blir det grillning, och kanske bio, det vet jag inte än, men får se. I morgon på dagen vet jag inte heller riktigt, men på kvällen, vid 22.00, så blir det fryshuset där min kära bror och kusin spelar med sitt band! Ska bli riktigt roligt, och hoppas verkligen att de går vidare till finalen! Det väntar bara att se.
Sen ska jag även plugga mycket i helgen, och just för att jag skriver det nu kommer det säkert inte att bli av, men har spanska prov på tisdag och svenska inlämning på torsdag. Så det är alltså att plugga spanska (Praktiskt taget omöjligt) och att skriva ca sju kapitel till min egen bok om kärlek, hurra? Och veckan efter det har jag fysik prov, kan inte ett skit... Skolan går... Bra? A ja, ska slänga ihop en omelett nu till mig själv, nya favoriten! :D

FAN!

Jag måste gå om ca 5 minuter, så än en gång så har jag försovit mig, eller i alla fall lite. Men det är fredag idag! Så hurra för det. Men vi hörs sen, kram!


En talang!

Jag gör seriöst en sjukt god omelett! Det är väl bara själva vändningen som är problemet... :S
:P
Very nice! :D

Sunny afternoon.

Okej, förutom det faktum att jag ser ut som en påskkärring i ansiktet tycker jag att det var en lite småhärlig bild ändå, hehe:P.

Ska ut i solen nu!

Haha, jag ska ut och hoppa studs matta nu... Får se hur det kommer att gå. Och sen ska jag försöka att ta lite kort också, min favorit tradition under sommaren! Förra året hoppade jag inte någonting, inte bra. Och sen lite mellanmål ska jag väl försöka att få i mig, men är inte särskilt hungrig.
I kväll kanske det blir promenad med Jessica, men vi får se, jag vet inte hur det blev med det, men jag ska i alla fall ut på en promenad idag (Förutom den med Dusty)! Men nu tillbaka till hoppandet :D.
Ansiktsuttryck... Lite tveksamt :P

Hur ska man orka?

God morgon!
Är inte så särskilt gott humör idag, utan snarare tvärt om... Jag vet inte riktigt varför, men det har väl antagligen med skolan att göra. Har tappat all min motivation, orkar inte... Nu är jag sannerligen deppig, men det går nog över till i eftermiddag, har gjort lite planer förstår ni :). Ska se om jag ska cykla till skolan idag kanske, min cykel är sämst, men det fungerar i alla fall...
I morgon är det i alla fall fredag och fan vad jag längtar till helgen! Jag behöver verkligen helg, lika mycket som jag behöver sommarlov just nu! Men måste förbereda mig nu, skolan väntar *Suck*.

Jag är trött (!)

God kväll!
Har precis ätit en fruktsallad, min middag typ, och ska nu bege mig mot sängen. Jag pallar inte skolan... Men, men är det ett tvång så är det väl det. Har i alla fall haft en galet trevlig kväll, ser fram emot nästa match redan, synd bara att de förlorade, men men.. Hörs i morgon.

Befinner mig på råsunda...

Nu kör vi!

På tunnelbanan

Vackert väder ute, skoldagen avklarad, det är dags för en dag i underbara stockholm!

Tillbaka till skolan.

Ja, så är det. Börjar klockan halv tio idag, så det är lugnt. Sen efter (vilket är vid ca 1) ska jag in till stan och titta runt lite. Så det känns ganska bra faktiskt. Just nu så sitter jag och äter frukost, hehe, intressant information...
Hörs sen. 

511 tuggummin senare.

Hej! :D
Har säkert tittat på 50 avsnitt av 90210 nu... Not good. Ska egentligen plugga, men har ingen energi. Vet inte riktigt vad jag ska skriva...

And it's done.


Jag bloggar ju nästan bara om vad jag äter :P, men det ska det bli ändring på! Hörs senare.

Då sätter jag igång.


130410 - TISDAG

God morgon! :D
Sitter nu och tittar ut, man kan inte göra annat än att njuta över det vackra vädret. Vill gå ut och sätta mig, men har en känsla av att det är lite för kallt. Men ska snart göra i ordning en frukost/lunch (=brunch) till mig själv. Mår fortfarande illa, så det blir inte så jätte stort. I alla fall så ska jag försöka plugga lite idag, det låter super trist, men jag måste med tanke på att jag har minst 5 prov kvar under terminen och en massa inlämnings uppgifter. Men nog om skolan.
I morgon ska jag verkligen försöka ta mig det (Det sista!) och cykla ska jag göra också, haha. Vi får se hur det kommer att gå, men det slutar nog inte i någon katastrof. Sen ska jag även ta mig in till stan för att ja, gå runt lite. Onsdagar får bli min "stan dag" helt enkelt. Känns ganska skönt att man har någonstans att ta vägen när livet känns riktigt tråkigt...
Men nu får det vara nog, ska inte vara deppig :P
Mina vänner, det är vår nu.

ansiktsmask till hollywoodfruar.


Tillfällig design...

Ganska tråkig, eller hur?
Men det är endast tillfälligt tills jag blir klar med min nya. Kan ta lite längre tid, men vi får se.

Ny vecka, nya händelser.

Hej!
Har inte bloggat idag, har legat hemma och mått illa. Har även glott på missade avsnitt av Gossip Girl, som är ytterst viktigt! Känns lite konstigt att det är måndag, och denna vecka kommer väl att bli ganska vanlig tror jag. Får se hur jag gör i morgon, mår inte så bra just nu, och det är lite bråkigt... Känns inte kul. Men på onsdag så måste jag må bättre! Vill komma tillbaka till det normala livet så fort som möjligt! Dagarna i stöten var ju ganska energi krävande, men jag hade väldigt roligt med min kusin! :D :P Ska se till att lägga upp bilder också, men först senare. Nu ska jag ta det lugnt och lite sådant. Hörs sen.

Den bästa känslan.

Den där känslan av att kliva in i hemmet efter en lite små jobbig resa, är inte det den bästa känslan? Jo, helt klart. Har precis tagit ett bad och sitter och lyssnar på "The pretty reckless", ni vet Taylor Momsen från Gossip girl. Kanske inte den musiken jag brukar lyssna på, men det är rätt bra faktiskt. Måste lära mig att stå upp för min musiksmak, haha.
Nu ska jag äta middag :P.

BedRock.

Så var man "back in the car" igen och resan hemåt fortsätter. Stannade vid någon pizzeria för att käka lunch, men jag kunde inte välja så jag stod i ca 10 minuter och blev surare och surare, men det blev en hamburgare i alla fall. Tycker att det är konstigt att det inte fanns typ pasta eller något... Men, men, sånt är livet.
Känner mig lite små irriterad idag faktiskt, inte mycket men lite ändå, får se om det går över. Antar att det är tanken på skolan, och det som ska vara roligt, HA! Inte en chans...
Vi hörs sen.

I bilen!

Hej!
Sitter med datorn, och det är först nu det fungerar... Jag blir trött. Skulle ju haft det när vi var uppe, men det var tydligen ingen anslutning. Men nu har jag det i alla fall. Är på väg hem nu och vi ska stanna vid Dreitill en stund också, mycket trevligt :D. Är sjukt trött, men ska se till att sova i kväll, tidigt faktiskt. Och bara tanken av att jag ska till skolan i morgon gör mig seriöst spy färdig, hehe :P. Nej men seriöst så orkar jag inte, men jag ska i alla fall satsa, det är nu betygen spelar roll.
De enda bilderna jag har just nu, men mer kommer sen.
Och nu så är det väl dags att utvärdera resan också... Vad kan jag säga? Dramatik kanske, jag pallar inte berätta, men jag tror att denna resa kommer att resultera i att jag blir lite starkare och mer medveten om vad jag vill med mitt liv. Haha, visst låter jag smart? :P Nu ska jag lyssna på musik ! :D

På topp

Förlåt för att jag inte har bloggat något under dessa dagar, men mitt internet fungerar inte. I alla fall så sitter jag och äter lunch och det smakar skit! Fy fan, och otrevlig personal också. Jävla soppbuffe... Dagarna har väl varit helt okej, inget speciellt direkt, har tagit det lugnt med familjen liksom, så det är okej. Men nu ska vi dra. Hörs sen.

On the road once again.

Jag ångrar mitt beslut att inte sova någonting innan vi åkte, men det får man väl ta helt enkelt... Sitter just nu och äter frukost på något trevligt hotell och äntligen har mitt illamående nästan försvunnit! :) så skönt. Men nu ska jag äta:p hörs senare

02.39

Kan ju börja med att: Ja, jag är trött :P. Men det spelar inte så stor roll. Ska snart sätta mig i bilen och äntligen få sova. Kunde helt enkelt inte det, eftersom att jag visste att alla skulle försova sig, och jag hade rätt dessutom! Jag var den första upp, och alla ignorerade alarmen, :P. Men ska packa i det sista nu, hör sen vid typ 6 kanske :P.

Lyckad middag! :D

Tiramisun blev bra! Det är konstigt, mitt matintresse blir bara större och större för varje dag, och förstår inte riktigt varför, men det är ju alltid kul! :D Klockan är nu kvart över 9 och snart ska jag kolla på drömmen om Italien som vi har spelat in. Det känns lite konstigt, men om ca 6 timmar kommer jag att sitta i bilen upp till fjällen, säkert sovandes :P. Ska bli grymt kul och självklart följer kameran med, och datorn. Får önska er en fortsatt trevlig onsdags kväll, i fall jag inte hinner skriva något mer idag. Men i morgon så blir det nya inlägg ;).
Kramar.

Lite bilder...

Mamma sminkade och fotade mig, haha. Här är resultatet:
Två bilder, hehe. Nu ska jag börja baka då :P. Får se hur det blir...

Åker i kväll/natt...

Hej!
Förlåt för ostadig bloggning, men det blir så ibland. Datorn ska med upp till fjällen i alla fall, så hoppas på mer då. I kväll blir det nog som vanligt, jag lagar maten och en ny utmaning väntar... Tiramisu! Ska bli riktigt roligt att få se hur det blir! Men det blir nog bra. Sen är det "Drömmen om Italien" också, vilket är ett måste för onsdagskvällen. Men nu ska jag hitta på något, typ städa och packa :P.

7-APRIL-2010

Bjuder på en morgon bild.
Idag är det alltså onsdag, en rätt så bra dag, oavsett om det är lov eller inte. Mitt i veckan liksom. Så vad dagen bjuder på kan jag tyvärr inte avslöja... Eller nej jag skoja bara, jag har själv ingen aning. Åker troligtvis in till stan men vi får se. Vädret är ganska grått, men ingen snö syns till. Jag kanske ska ändra humör i samband med vilken väder det är? Eller inte, men det vore lite roligt faktiskt. Haha, eller inte. Nu ska jag ner och äta frukost och sen får vi se vad som händer.

Jordgubbs tisdag!

Min utmaning för idag:
Jorgubbsglass! Det blir en riktig bakar vecka det här ju! :D

Oj då.

God eftermiddag! :P
Det var typ 5 timmar sedan jag skrev mitt senaste inlägg, haha, så kan det gå. Så nu ska jag berätta om min dag. Först gick vi en promenad, har påbörjat en ny träning, som tog ca 30 - 40 minuter. På den tiden hann jag även lära Dusty att gå fint. Sen efter det så åkte vi till doktorn för att Matte skull kolla sitt blodtryck och lite sådant. Vi fick sitta där i ca 2 timmar kanske, och när det var klart så åkte vi för att äta lunch. Så var klockan halv 4 kanske, och sen tog de en glass och jag en läkerol, haha.
;D
Och nu sitter man här då, och funderar på vad man ska göra. Mina planer är att försöka göra klart min svenska kärleks handbok och lite sådant, och sen blir det väl att åka och handla. Vad ska man baka idag då?? Hehe, jag kanske kan hitta på något nytt, men jag ska i alla fall köpa hem och göra en jordgubbs smoothie till mig själv. Lite lyx i vardagen. Och sen blir det väl middag och jag ska hyra hem en Disney film :D In my heart säger jag bara! Men nu ska jag sätta igång. Vi hörs senare.

Vår!

God morgon!
Sovit gott? Det har i alla fall jag, vaknat upp helt utan huvudvärk. Sen när man tittar ut kan man heller inte låta bli att bli lycklig, jag menar det är ju vår ute! Nu får man hoppas att det håller i sig. Idag vet jag inte hur planerna ser ut. Det kan bli lite hur som helst tror jag, men ingenting speciellt. Promenad är i alla fall ett måste idag. Men nu ska jag äta frukost och sen får vi se vad som händer. Kram!

Bullar...

Hej! Kollar på Leagally blond! Bäst! Och bakar bullar, haha. Hade världens huvudvärk tidigare, men det har nästan gått över nu. Hörs sen.

Ska dra snart...

Hörs senare.

Jag vill gråta nu!

Jag menar, SNÖ?? Seriöst?? Det var ju fan vår för 10 minuter sen ju! A, ja, det försvinner väl lika fort som det kom... I alla fall så är det måndag och man kan säga att det egentligen är idag då själva lovet börjar. Idag ska jag in till stan med en kompis och vi ska hitta på lite saker. Min hals är tyvärr riktigt dålig fortfarande, så jag undrar hur det kommer att låta, haha. Men, men, det kommer nog att gå bra.
Nu ska jag slänga ihop en frukost.

Jag säger godnatt...

Jag mår hemskt dåligt. Skulle skippat middagen egentligen, visste ju på något sätt att det skulle sluta såhär. Hoppas det blir bättre i morgon... Sista inlägget för idag.

Och så var klockan elva...

God kväll!
Förlåt för hemsk uppdatering! Det senaste dygnet har jag nämligen spenderat med min min släkt. Eller i alla fall några. Har haft mycket trevligt. Sing star, rappakalja och somnat till det regnar köttbullar, haha. Så nu sitter jag med en hals tablett och lyssnar på en Opeth låt, helt otippat. Snart ska jag äta middag och i morgon blir det shopping och lunch med en kompis, trevligt måndag! På torsdag blir det skidor!! :D Hörs sen.

JAG ÄR KUNG!

Haha, är det någonting som jag verkligen är bra på, så är det att baka! Så det är vad jag har gjort hela eftermiddagen, och nöjd är jag! Hehe, men ska inte skryta nu. Åt lunch också, en kvarts ost och skinka paj, men den var ganska kall, fast trots det helt okej. Nu är även alla påskägg klara och inslagna, och jag tror inte att jag får något, fast det är ju iof mitt fel eftersom att jag valde att ha godis förbud självmant... Haha, inga sura miner, det är ju påsk! Längtar så in i helvete mycket tills på torsdag!! Men nu ska jag klä på mig. Och som sagt, påsk middag nr.2, BRING IT ON!!!

Hemma igen!

Hemma igen!
Jag ska precis äta lunch faktiskt och sen baka. Citronkaka och choklad muffins, jag är engagerad under påsken eller vad? hehe. Har haft en ganska bra dålig dag. Har skällt ut min familj och kommer inte att få ett påskägg... Men samtidigt så längtar jag tills i kväll och har en sak att se fram emot. Hörs strax.

Ska iväg direkt :P

(Bild från igår av DR. Nessie)

God morgon kära vänner!
Känner mig rätt så pigg idag faktiskt och tänkte nu precis åka till centrum för att inhandla påskägg och saker tills i kväll. Jag säger bara såhär påskmiddag nr.2 bring it on!! hehe, som ni kanske märker så är jag på bra humör idag, det är ju bara lördag och dag 2 av påsklovet. Men nu ropar alla på mig, så jag skriver när jag kommer hem :D GLAD PÅSK!!



Skämt, flämt!

I'm back bitches! Haha, har haft en riktig trevlig kväll med mycket skratt och annat... Kanske ska hållas lite utanför kan man nog tycka :P. I alla fall så är det helt omöjlig att komma hem utan att vara på världens bästa humör :P.
På vägen hem så var det lite sorgligt faktiskt! Det var en schäfer som gick runt mitt i vägen utan någon som letade efter den, jag tror att det var några som ringde till polisen eftersom att det faktiskt var en bil som hade stannat. Blir riktigt ledsen i sådana lägen...
Just nu lyssnar jag på lite rock (!) Har riktigt ont i halsen med tanke på att Matte och jag precis har skrivit en låt och fått ta i med rösten ganska rejält. Nu vet jag inte riktigt vad som händer, ska göra klart min träning tror jag. Och tillslut vill jag bara säga att jag längtar som FAN till sommarn!! Vill åka nu!!!
Hörs sen, troligtvis först i morgon (Idag).

gillar vältränade män!!

tjaa tjaa gaybloggen, ja gillar oxå vältränade män (citat matte, skämt). Det är Dr. Nessie som bloggar. Nu ska vvi dra på årets fet fest!!!! Och supa ner oss!! Nej, vi ska supe ner DR. M... Han har någonting att göra med S... Och Jessica som ramlar!!! Men Okej, då tar vi det i morgon i stället, gärna för mig!! :D



my bitch! :D


Jag hatar falska människor!!

God kväll... Eller just det, jag skulle ju inte vara en kärring. Jag menar "Tja" (Tönt) Hehe, a, ja, ska dra snart. Jag längtar så himla mycket tills torsdag då vi ska iväg till stöten med denna gången mammas släkt:).Haha, det ska bli riktigt roligt! I kväll är det alltså påskmiddag nr.1, och jag tror inte att vi kommer hem så sent heller, så skriver säkert något eller några inlägg till på kvällen, garanterat faktiskt. I morgon blir det påsk handling och gym om jag har tur :P. Hörs sen.

Påsken...

I morgon är det påskafton och det är säkert många av er som kommer att få påskägg, jag har som jag kanske har nämnt godis förbud (surt...) och kan därför tänka mig lite annat...
Haha, visst ser det bra ut? :P Kanske lite orealistiskt att få allt detta, men drömma kan man ju. Kommer nog att önska mig något detta i alla fall. Vi får väl se om det händer.
Ligger och kollar på någon film om skridskor, ska snart börja göra mig i ordning, men man är alldeles för seg :P. A ja, hörs sen.

Mitt första inköp på ca 1 månad.

Nu är jag hemma igen! Skönt känns det faktiskt om jag får säga så. Tycker inte om en massa människor som bråkar och sliter i sakerna som om de vore galna... Fast iof borde de väl tänka samma sak om mig i sådana fall, kanske något man måste fundera på nästa gång man ska ut och handla...??. I alla fall så köpte jag en tröja, eller topp kan man säga, på H&M för 199:-. Jag är rätt nöjd, handlar inte kläder längre, så mamma fick köpa denna åt mig, love her :D. Nu håller jag på att, eller jag ska, träna lite. Klockan 18 ska familjen iväg på middag till pappas syster. Liten påskmiddag. Fan, jag känner mig som en gammal kärring när jag skriver nu får tiden, måste ändra på det!! (:P) Hörs senare.

Efter en promenad, och att gå vilse.

Hej igen!
Är nu tillbaka efter en promenad på ca 7 km... Vi gick vilse i Ensta kan man säga :P. Hinner inte skriva så jätte långt för nu bär det i väg till T centrum, ska köpa lite påskägg och annat smått och gott, hehe. Hörs senare.

God morgon!

Ska precis gå ut på en långpromenad med Dusty efter att ha ätit frukost. Idag är det lång fredagen och i kväll blir det middag. Skriver mer när jag kommer hem :D

Kvällen, än så länge...

Hehe...
Nu blir det film mys med "The box" och ett härligt tränings pass som väntar på en. Borde faktiskt ta och sätta igång nu. Hörde typ raketer utanför nu eller skott?? Det är nog inget farligt. Men vi hörs sen.
PS:
OCH TACK BELLE SÅ MYCKET FÖR DEN REDIGERADE BILDEN PÅ MIG FRÅN IGÅR!!! :D<3, DU ÄR SANNERLIGEN EN RIKTIG KONSTNÄR!!!! <3<3<3

Hemma

Hemma igen, från utvecklingssamtalet... Jag vill inte vara en skol nörd som har MVG i allt och gråter när jag inte får det MEN jag kan säga att jag är jädrigt glad över mina omdömen, kanske t.o.m ett litet MVG som dyker upp om jag verkligen kämpar på bra :). Vi får väl se. nu ska jag tugga på mitt äpple :P.

Pictures.

Fina?

Mellanmål...

Hehe, nödvändigt? Har i alla fall ätit nu, 2 frökusar, plus att jag har varit ute och fotat också. Ni ser andra bilden, hittade lite saker som man kan hitta på med kameran hehe, bilder kommer snart i alla fall.

Efter en lång dag...

...Är det äntligen lov! :D



Hej! Eller god eftermiddag, sak samma, i alla fall så kan jag nu berätta att jag är hemma och att skolan var ganska rolig. Det bästa var att man nu i musiken ska få skriva egna låter, detta uppskattas riktigt mycket av mig (!). Men nog om skolan, det är ju ändå lov nu!! Jag ska vara uppe länge idag har jag planerat, för det blir ingen Dreitill i morgon :(, utan jag och mamma bestämde att vi skulle ta det i samband med att vi åker till fjällen på onsdag :). Och sen på vägen hem också, så det blir dubbelt i stället.
Snart ska jag äta mitt  mellanmål och gå ut med Dusty, ska även fota lite eftersom att det var ett tag sen.  :)

Ska gå snart...

Jag har verkligen blivit inspirerad till att lägga mer tid på bloggen nu, så vänta er mer inlägg från och med idag! Men nu måste jag gå faktiskt :P. Hörs senare.

Sista dagen innan lovet!

God morgon alla glada och påsk sugna varelser!
Idag är det skärtorsdagen och första april! Men jag orkar inte skriva någon lögn i detta inlägg. Jag kommer säkert glömma bort det idag men sen bli helt förvånad när någon brister ut: "April, april". Jag hatar att bli lurad, fast det är ändå det jag är bra på:P. Hehe, det blir lite svårt kan man säga.
Men i alla fall så är det torsdag idag, alltså sista dagen innan påsklovet. Tycker egentligen att man borde få vara ledig idag också, men vad kan man göra åt saken? Ska vara glad åt det jag får i stället. Sen kommer en massa skitungar hit och ska tigga godis... Jag gillar inte barn för tillfället, haha. Jag är en sådan som bara gillar vissa barn, som jag faktiskt känner :). Sen har jag utvecklingssamtal också, hurra? Det flesta ämnen går uppåt för mig, men det är ett som jag måste kämpa med, men som tur är så ska jag inte ha samtal med just den läraren. Så det är väl allt för just nu.. Nu måste jag faktiskt sminka mig och sen får vi se vad som händer;). Hörs senare.

RSS 2.0