Kvällen planerad..

Okej, den andra bilden blev ganska tråkig, jag vet, men det blir så mycket roligare när man har bilder med, eller hur?
I alla fall så sitter jag hemma nu. Jag gick hem till Maggie förut med henne och sedan kom belle och Ebba. Det var kul som vanligt.
Senare ska vi baka muffins, nyttiga med grahamsmjöl och yoghurt eller något. Nyttigt här ska det vara alltså, och sen blir det calanetics som vanligt:). Fullspäckad kväll alltså.
Vi hörs senare.

I skolan..

Jag skrev inget inlägg i morse meninternet fungerade inte helt enkelt. i alla fall så sitter jag i skolan med Matilda och Ebba och vi gör typ ingenting förutom att vara inne på datorn. Som att vara hemma alltså, då kan man ju lika gärna stanna kvar här lite längre och ha sällskap.

Så vad ska man hitta på idag då? Eftersom att alla har syslöjd efter detta blir det väl att stanna kvar, eller att gå hem. Kanske man åker in till stan, men jag vet inte om jag orkar det.

Idag är det nog jag som ska laga mat förresten, så stan kanske det inte blir, hehe. Men men. Det går inte heller några bra tv program idag heller, synd.

Detta inlägg var ju intressant alltså.

Vi hörs senare.


ÄR VINTERN PÅVÄG?


Det hoppas jag i alla fall inte.. Eller jo, kanske. Jag vill ha jul och jul stämningen och känslan av glädje som man alltid får... Okej, det stämmer verkligen inte. Alla mina jular brukar sluta i katastrof och det är inte kul, jag ska inte ens gå in på dom senaste jularnas händelser, haha:). Nej men , jag menar faktiskt allvar. Det är inte trevligt i slutet av kvällen innan man ska gå hem.
¨
Jag sitter hemma nu i alla fall. Det har faktiskt varit en helt okej skoldag och inte så mycket har hänt. Eller jo, vi fick tillbaka våra SO prov. Mitt resultat var så dåligt att jag inte ens tänker nämna det i bloggen. Försök att räkna ut det själv..
'
Men nu ska jag gå ner och göra min SO läxa. Vi hörs senare.

Lång dag..

Just nu sitter jag hemma hos Rebecca och skriver det här då, har tyvärr inga bilder att visa. Och jag som lovade Belle ett hyllnings inlägg åt henne.. Sorry Belle:).
Jag nu sitter vi och spår framtiden lite, riktigt intressant även om det inte stämmer. Men men, man kan ju alltid hoppas ändå.

Idag är det väl ingenting speciellt som händer förutom att det är två riktigt bra program på tv. Jag är ju lite tv beroende kan man väl säga.
Men nu ska jag vara lite social hade jag tänkt:).
Vi hörs senare.

God morgon..

Nu är jag vaken. Har även varit ute och fotat lite, men vår kamera tar inte så jätte skarpa bilder så de blev halv bra.
Ja, så ser det alltså ut nu. Regn, Regn och regn. När vi hämtade mamma på Arlanda igår så var det också jätte mycket regn, och bara 3 grader. Börjar att bli riktigt kallt nu.
Idag så är det tisdag, ingenting konstigt med det och allt fortsätter som vanligt antar jag. Jag är stolt över mig själv att jag är uppe med tanke på att jag somnade vid 1, halv 2.
Men nu ska jag äta.
Vi hörs senare.

IDOL..

Hej på er.
Nu har jag varit duktig idag och gjort nästan allt som jag ska ha gjort, förutom att plugga biologi, men det får jag väl ta någon annan dag då.
Just nu är det Idol på TV och jag hejar faktiskt inte på någon direkt, men det är ju kul ändå.
Snart ska vi åka och hämta mamma.
Vi hörs senare.

Förändringar?

Jag sitter och väntar på att tiden ska gå snabbare, så jag tänkte att jag kunde fixa min design. Självklart gick det lite åt helvete:) Och nu ser det helt sjukt ut..
Men nu ska jag nog kolla på en film tror jag.
Vi hörs senare.

Jag har ingenting att göra..

Men då kan man ju i alla fall tacka för spotify i alla fall. Sitter och lyssnar på lite härliga låtar. Det blåser sjukt mycket utomhus i alla fall, så jag är glad över att jag sitter inomhus i alla fall.
I morgon måste jag gå till skolan i alla fall, får se till att ta mina tabletter idag och kanske ta med till skolan. Snart måste jag göra lite saker innan mamma kommer.
Men nu ska jag lyssna vidare.
Vi hörs senare.

Som vanligt alltså..



Nu har jag ju självklart varit så dum att jag inte har tagit mina tabletter, så jag är fruktansvärt trött. Jag lovar att jag skulle somnat i skolan idag om jag hade gått, och det är verkligen inte kul..
Men jag är besviken över mig själv, jag vet vad som kan hända, men om det är det enda skälet så bryr jag mig mer om min hälsa.
¨
Jag antar att ingenting kommer att hända idag då.. Det blir väl att sova, sova och sova, och sedan kommer mamma hem:).
Det ska bli skönt, men nu ska jag gå och lägga mig igen en stund.
Vi hörs senare.

Trevlig kväll..



Haha, man är alltid lika trött efter middagar med farfar.. Det blir alltid diskutioner, som vanligt alltså. Matte och farfar mot mig och pappa, hehe. När mamma är med blir hon så förbannad så att hon måste lämna rummet. Det är bara en liten del hur alla våra släkt träffar brukar bli.
Sådana är vi.
Men har ni sett vad jag har gjort? Mycket mer bilder. Har tagit fram system kameran och allt nu så det är bara att köra på nu varje dag.
¨
I morgon kommer mamma hem från Rom, det ska bli jätte kul, så vi ska hämta henne då. Familjen är lite beroende av henne, haha. Man kan ju säga att det inte ser fint ut här längre, nej mitt rum är täckt av kläder, tur att jag kunde hitta någor att ha på mig i morgon.
Men nu ska jag fixa lite små saker, så trött. Jävla järn brist.
Vi hörs senare.


Nu har vi stor handlat..

Nu är vi hemma igen ifrån affären och man fick väldigt mycket köpt faktiskt, så det var bra. Och sedan kommer farfar på middag och jag ska laga, följer min dröm om bli kock. Jaja, vi hörs senare.

Fint uppackat av mig:).

Elle- tidning för min del:).

Jag kan också..

Hej hej.
Det blev ingen kurs för mig idag eftersom att jag är jätte trött och har en aning ont i halsen (Måste så klart prioritera skolan först och främst) så det får bli en annan gång.
Men nu ska v iåka och handla.



(Inköpslista)

Vi hörs senare.

Börjar vid 11..

Hej Hej.
Förlåt för dålig uppdatering alla dagar nu i helgen, men det har varit fullt upp. Jag går ju en sångkurs idag, och jag gick igår, så det tar mycket tid eftersom att den håller på ca hela dagen. Men i kväll får jag ledigt och i morgon börjar skolan.. Hurra? Men i alla fall så kommer mamma hem från rom i morgon, det ska bli jätte kul att hon gör det,med mycket presenter och allt:).
I helgen så har det som sagt varit sång kurs, men det är inte allt man har hunnit med. Vi kan ju börja i fredags då jag åkte in till centrum med Jessica. och tittade på lite saker, men jag köpte inget. Och efter det blev det att äta middag med familjen och farfar på en restaurang.
Igår kväll var det födelsedags firande hemma hos andra delen av släkten, min kusin fyllde år i torsdags så vi firade lite.
Men nu ska jag snart åka. Eller, klockan är ju bara åtta så jag ska åka om ca 2 timmar, smart av mig. Men jag kan i alla fall gå igenom låten som jag ska köra idag.
Men vi hörs senare.

God morgon på er..

Jag är egentligen inte såhär sen, utan jag gick upp för ett bra tag sen. Men jag orkade inte skriva då, eftersom att det är tidigt och allt. Har även märkt att det är väldigt kallt och mörkt ute, en tecken på vinter kanske? Hoppas inte det fast i och för sig så är det mysigt med jul och allt, så det är ju ett plus i alla fall. Och när man går till skolan i alla höst kläder och halsduk och sådant, det är mysigt.
¨
Jag funderar på när jag ska äta frukost för att det ska passa med tiden. Det blir ju inte så mycket lunch i skolan och därför är frukosten ganska viktig för mig. Något måste jag äta för att orka dagen, men om jag ska vara ärlig så gillar jag inte skolmaten. Den är inte god på något sätt, och då pratar jag om alla rätter. Men nu ska jag inte prata om mat, jag får dåligt samvete..
¨
Idag så är det fredag, vilket betyder helg, vilket också betyder längsta dagen på hela veckan... Fan, det är synd, kan det inte vara på en torsdag eller något i stället?? Jag menar varför ska man ha skola till klockan halv fyra på en fredag? Och samtidigt börja vid åtta, helt sjukt alltså.
¨
Men i helgen så blir det nog den där kursen för min del, men jag vet faktiskt inte hur jag gör än. Visst, det är skit bra och man får lära sig jätte mycket men samtidigt finns det andra saker som jag måste prioritera så klart. Men nu ska jag inte bara gnälla och så, det blir bara tråkigt för er.
¨
I morgon blir det att åka hem till kusinen och fira. Jag tror att många andra även kommer att vara där så det kan väl bli trevligt. Fast om jag har kurs så blir det nog inte att man stannar så länge..
DAGENS:
Kanske lite stora bilder den här gången, men det får väl funka.
Nu ska jag äta frukost så vi hörs senare.

Jag är beroende av tuggummi och skvallertidningar..

Jag kom faktiskt hem för ett tag sen, men jag orkade inte skriva något. Jag tycker faktiskt att jag är ganska duktig på att uppdatera, i alla fall mer än 1 gång per dag, haha.
Jag har ätit middag nu, och det bli väl att gå och lägga sig snart. Jag har fortfarande inte valt ut kläder än så det kommer att bli stressigt för mig i morgon alltså, suck.
Men men.
Vi hörs senare.

Nu blir det middag snart..

Det är ju så mörkt ute så man tror nästan att klockan är 10. Haha, skönt att den bara är halv 8 alltså. Nu åker jag iväg en sväng med pappa till affären.
Kommer strax.

Kan vara svårt ibland...

RADERAT...

Lång dag känns det som..

Nu är jag hemma alltså och har även tagit på mig mjukis byxor. Vill ha avslappning, men det är väl det helgen kommer att bjuda på minst antar jag. Jag har faktiskt sång kurs både lördag och söndag ,och min kusin som fyller år i dag ska vi fira på lördag, visst det är kul. Men samtidigt jobbigt att allt kommer samtidigt. När jag gick på teater läger tidigt i somras så var det hela dagarna, från nio till fyra att man bara sjöng och spelade teater, så var det hela dagarna.
Det är säkert en jätte bra sak att gå på, men det känns som om jag har så mycket framför mig att göra just nu. Allt är så himla förvirrande och så.
¨
I alla fall så var jag med Belle, Maggie, Fanny, Emma och Emelie idag. Riktigt trevligt att hela gänget var samlat igen, men jag gick hem tidigt eftersom att jag ska lära mig en hel sida med fakta om Sydney tills i morgon, vad kan jag säga annat än att jag är sur på Matilda som sa att vi skulle redovisa i morgon... Nej då, det är väl lika bra att få det gjort och inte dra ut på det så mycket.
och sedan hade jag SO prov idag, och jag måste säga att det gick bättre än vad jag hade trott, tvekade inte på några frågor (förutom en då kanske) så det kändes jätte skönt verkligen.
Men nu ska jag göra mina sit- ups och lite andra saker.
Vi hörs senare.

Oj oj oj...

Det tar verkligen mycket energi att plugga till ett prov, så nu är jag helt slut och har även fått ont i halsen. Men det är väl bara att stå ut antar jag.
Så nu sitter jag och äter frukost alltså och tittar på klockan, halv åtta redan. Jag fattar inte vad all tid har gått till idag. Jag  måste ha pluggat i alla fall en timma antar jag, oj oj oj. Men det är bra eftersom att mycket är gjort.
Jag det är då vad jag väljer idag. Har ingen ork att klä upp mig någonting idag.
¨
Och förresten,
GRATTIS till min kusin som fyller år idag:).
´
Vi hörs senare

Lite för tidigt kanske?

God morgon.
Jag gick upp för en halv timma sedan, för att pappa väckte mig för att jag ska plugga, men det är så tidigt så jag har inte ens tagit fram böckerna, de ligger på övervåningen. Så jag får väl ta och springa upp dit om en liten stund då, antar jag.
Känner mig i alla fall ganska förberedd nu och har väl inte så mycket att oroa mig för. Så det ska nog gå bra, men nog om SO provet.
¨
Idag så börjar jag klockan 10 i nio, direkt med spanska som det var läxa till idag, men som sagt hade jag verkligen inte tid igår och så. Jag känner mig lite orolig eftersom att jag är rätt slarvig på det här att göra läxor, vet inte varför det är så, men men.
´
Jag slutar klockan halv tre vilket är ganska sent enligt mig, och då vet jag inte vad som händer. Kanske går hem, kanske är med någon kompis, jag vet faktiskt inte, men jag har inga läxor i alla fall och i morgon är det fredag! Då ska jag orientera med Ulrika på idrotten, och det ska bli kul. Jag är inte så duktig på det, men det ska nog gå bra antar jag.
´
Men nu ska jag gå upp och hämta min väska och sedan plugga lite SO.
Vi hörs senare.

Jag är redo...

Hej Hej.
Äntligen är jag klar med nästan allting och det är dags att gå igenom det sista nu som jag inte är helt säker på. Det blir att tacka Matte som tog sig tid att plugga med mig och tack vare honom kanske det inte kommer att gå så dåligt i morgon, det gäller bara att minnas allting nu, och så länge är det lugnt. Det blir väl troligen att titta i genom anteckningarna och så.
Skönt skönt. Och sedan har jag även skrivit klart min Deckare i svenskan som jag nu har gett ett namn och så: Alla mina jag. Jag vet att det låter lite töntigt men om man läser den så fattar man.
Men nu ska jag faktiskt göra lite saker som tex fixa kläder tills i morgon.
Vi hörs senare.

Herregud..

Hej igen.
Jag tar en paus i plugget just nu eftersom att det är så mycket att göra, sedan har jag även spanska att göra. Fan att man ska börja kvällen innan, när ingen orkar plugga med mig. Nej till och med pappa tycker att det är intressantare att sitta och snacka skit snack i telefon.
Jag blir förbannad eftersom att jag behöver någon som frågor frågor åt mig. Men Matte har lovat att plugga med mig om en stund när han har pluggat klart sitt, annars kommer det att gå åt helvete för mig i morgon.
Men nu måste jag spela in idol.

plugg,plugg,plugg...

Hej på er.
Det blir bara ett snabbt inlägg nu eftersom att jag har mycket att göra, så vi hörs lite senare.

I skolan..

Nu sitter jag i skolan med matilda och Hon skickas 50 Sms till mig. Hörs senare.

Sov morgon..

God morgon.
Idag är det onsdag den 23 september och jag sitter och väntar på att jag ska gå.. Ska det om ca 1 h 10 min. Det är ju jätte lång tid, så jag passar på att äta lite frukost nu.
Snart så ska jag alltså till skolan som börjar klockan halv tio. Skönt att man börjar så sent mitt i veckan och allt, och sedan slutar jag klockan 2. Riktigt trevligt att man får gå hem tidigt. Om nu inte jag ska vänta på någon eller något. Det finns ju aldrig något att göra när man är hemma så här och därför är det ju bättre att tillbringa tiden på något annat sätt. Eller hur?
I kväll är det inget speciellt som händer tror jag, om det inte dyker upp något. Men i morgon så fyller min kusin år, så vi får se om man åker dit eller något.
¨
DAGENS:
Så har ni det där.
¨
Jag ska börja fixa mig snart och så, men som sagt så har jag ju mycket tid och jag vill sprida ut allt som ska göras för att inte få det så tråkigt, man kanske även kan plugga lite SO? :), nej jag tror att jag skippar det. men i kväll gäller det. Nu siktar jag mot MVG!
Vi hörs senare.

Inga bilder ännu..

Hej igen!
Just nu är det paus mellan allt tv tittande och istället har jag satt mig vid datorn alltså. Kändis djungeln är faktiskt på även fast jag inte kollar. Ska jag vara ärlig så r programmet dåligt, jag fattar inte riktigt vad dom håller på med.. Men men. Idol var ju bra i alla fall och de flesta av mina favoriter gick vidare:).
Senare i kväll blir det Hells Kitchen. Så himla roligt, jag älskar programmat för mycket alltså, och idag är det väl extra spännande.
Som tur är så börjar jag vid halv tio i morgon. Ja, ja. Väldigt lugn dag i morgon faktiskt. Skönt att få ta det lugnt och så. De trista är väl att mamma åker till Rom och att resten av familjen ska klara oss själva nu... Vi får se hur det går, men jag undrar.
Och i morgon ska ändå plugga, plugga och plugga. Det blir SO och svenska. Och en annan sak är att biologi provet är fram flyttat en vecka, YES! skönt skönt skönt:).
Men nu ska jag fixa lite saker.

Ny köpt..

Tröja från H&M 149 kr
Tröja från H&M 149 kr
´
Nu har jag handlat igen, jag är hopplös. Men eftersom att det kommer att bli mycket att göra och mycket stress nu framöver så tänkte jag vara förberedd med kläder i alla fall.
Om en liten stund så ska jag lägga in lite bilder ifrån helgen och se om det går att ladda upp när jag sjunger.
Vi hörs sen.

Family Guy..

Jag har nu bäddat ner mig soffan nu och tittar på Family guy. Känns skönt att få ta det lugnt.
Jag skulle egentligen in till stan men jag orkade inte åka in dit. jag tror att jag ska en sväng till centrum lite senare i stället.
´
Men nu ska jag titta lite.

God Morgon..

Ser ni att jag la in Rebeccas design i stället? Den är mycket finare än alla mina som jag gör slarvigt och så haha. Jag behöver photoshop, det är allt jag kan säga.
^
Jag är faktiskt redo att åka nu och allt även fast det är 30 minuter kvar tills jag ska gå. Som jag har skrivit förut så gillar jag att ha tid på morgonen. Det känns skönt.
I alla fall så är det skola idag som vanligt. Jag hoppas verkligen på att idrotten är teori så att man inte behöver springa och träna, jag orkar inte det idag.
Men sen efter skolan så ska jag nog in till stan och träffa mamma eftersom att hon åker iväg i morgon och kommer inte förrän söndag, så då ska vi gå runt lite och så.
Jag är inte så van att mina föräldrar reser så ofta så det blir lite konstigt för hela familjen om någon ska åka bort, vad kan jag säga, vi är väldigt nära.
DAGENS:



mm.

Jag tittar ut nu och ett jätte regn väder är på väg så ett tips är väl att ha paraply och sådant med sig om man nu inte gillar regn, annars är det ju bara bra nyheter. Själv är jag lite tveksam, så det blir nog paraply hehe.
Men nu ska jag fixa lite små saker innan jag går och så.
Vi hörs senare.


Hemma igen..

Förlåt för att jag inte uppdaterade i morse, men internet var helt konstigt så jag struntade i det.
I alla fall så har det varit en hemsk dag. Massa olika saker som har drabbat mig, allt tar jag inte upp. Men jag kom försent i morse och glömde böcker och allting så jag fick klampa in 10 min efter att alla hade börjat med klackskorna så inte kunde hålla tyst. Sedan så kommer jag även försent till spanskan och lite saker händer där och bla bla bla. Jag orkar ärligt talat inte bry mig, om 2 år slipper jag grund skolan:).
Och nu när jag har varit hemma så har jag tränat, glömde det igår, varit ute med Dusty och ätit mellan mål. Mellanmålet är som en ersättning för lunchen kan vi säga eftersom att den är fruktansvärt äcklig. jag äter typ aldrig lunch i skolan. Utan det blir mellan mål i stället, och en knäckmacka, annars skulle jag inte orka alla lektioner.
¨
Så vad händer idag? Jo, i kväll så är det svenska Hollywood fruar och jag måste säga att jag älskar programmat. De är så himla... Jag ska faktiskt inte prata illa i bloggen, men ja, det märker ni väl själva antar jag.
Och sedan så blir det väl någon film kanske, sedan plugg... Mycket prov framöver.
  • Biologi
  • SO (På torsdag :o)
  • Matte
Det är dom jag vet just nu i alla fall men det skulle inte förvåna mig om det hoppade in ett till i framtiden. ja, ja, Vad kan man göra åt saken?
'
Jag skulle faktiskt vilja sammanfatta helgen med bilder men jag hinner inte det just nu eftersom att jag ska plugga, så ni får vänta och se när det kommer. Sedan ska jag även lägga in när jag sjöng på grönan igår, mycket trevlig dag:).
Men nu ska jag då plugga.
Vi hörs senare.

Kul kväll igår..

Okej, det blev bara 2 inlägg igår, men tyvärr hade jag inte tid. Det blev att åka till centrum och handla in lite saker och så. Sedan blev det att åka hem till Rebecca på typ som en tjejmiddag och så.
Det var kul och vi tog en lång promenad och pratade lite om allt möjligt.
'
Så idag är det söndag och det är nu det gäller. Jag ska sjunga, jag vet inte vilken tid, senare och Belle och Maggie som följa med. Det ska bli jätte roligt.
Sedan blir att vara lite på Gröna lund och så, ska också bli grymt kul.
Jag är faktiskt inte så nervös som jag alltid är innan, men jag antar att det är för att jag kan den så bra nu. <och sedan kommer ju nervositeten alltid precis innan jag ska sjunga, men men.
'
I morgon är det även skola.. Och vi ska ha bakat till våra fadderbarn i skolan. Som ni vet så är jag och Ulrika redan klara med den biten. Skönt att vara det, fast det blir nog frukt sallad för mig tror jag. Är aldrig sugen på sånt nu för tiden.
Men nu ska jag gå upp och ladda min kamera och ladda över lite bilder.
Vi hörs lite senare.

Jag är ganska duktig..

Nu är jag hemma ifrån Ulrika och det blev lyckat med hallonpajen och allt.
Sedan gjorde vi små marsipan skulpturer och detta är min:
Men nu ska jag in till stan och handla lite saker tills i morgon:).
Vi hörs senare.

Egentligen borde jag sova nu..

Jag gick upp för ungefär en kvart sedan eftersom att jag ska till Ulrika för att baka hallonpaj tills på måndag. Det ska blir kul och vi får se hur det går med den.
Sedan vill jag nog till Centrum för att handla något att ha på mig tills i kväll. Jag tror att det blir hos Rebecca eller något och så kommer lite människor.
´
Och i morgon är det den stora dagen.. Jag är inte så jätte nervös, men jag måste verkligen öva på låten och så. Den som jag ska sjunga är somebody to love, och Maggie och Belle ska komma och titta. Det ska bli jätte kul.
¨
Men nu måste jag äta frukost och sedan göra mig i ordning.
Skriver när jag kommer hem.

Nu är det bara att sitta fast klistrad framför tv.n..

Hallå Hallå.
Jag tror faktiskt inte att det blir något med dom andra idag, utan det blir en lugn hemma kväll i stället. Men dete är lika skönt. Oxfilé och allting.
Nu är det Idol, sedan blir det nog film och så klart Dirty dancing. Love it!
'
Men jag skriver mer senare.

Så där..

Jag är faktiskt nöjd med min insats idag.
Jag tycker egentligen att det är töntigt att skriva listor men jag orkar inte skriva om allt.
I alla fall så gick det bra att springa. Slog mitt rekord med 40 sekunder, helt otränad, så jag blev alltså lite glad över det. Men nu ska jag gå upp och lära Matte att spela piano.
Vi hörs senare.

Jag orkade inte..

Jag följde inte med till centrum idag för att jag helt enkelt inte har energin. Mycket som behöver fixas idag. Jag har redan tränat det mesta, men jag funderar på att sticka ut och springa, och gå ut med Dusty så klart.
Och sedan vet jag inte hur det blir i kväll. Det är kul att träffa Belle och Maggie, men jag är så fruktansvärt trött alltså. Får se om det blir en annan dag.
'
Men nu ska jag ut och springa faktiskt.
Vi hörs när jag kommer tillbaka.

God Morgon..

Nu sitter jag då och trycker i mig lite allbran som alla andra dagar. Så vad kan ha förändrats egentligen? Intre så mycket va..
I alla fall så är det då skola idag, inga konstigheter där inte. Och självklart slutar jag vid 5 över 1/2 4. Alltså jag förstår det bara inte, hur kan man sätta en sådan tid under en fredag? Konstig konstigt. Och sedan ska jag jobba i cafeterian i två timmar och jag är sjukt nervös för att jag inte vill göra bort mig eller något. Nej jag ska aldrig jobba i en kassa med tanke på vad som kan hända...
'
Idag så ska jag vara med Belle och Maggie efter skolan och vi ska till centrum har jag för mig. Det ska bli jätte kul och jag ska inte göra samma misstag som jag gjorde när jag var där senast...
Jag vet inte som jag ska handla något eftersom att jag gärna vill spara pengar till New York och så. Och jag har ett mål som jag ska ha klarat av nu, så bort med kortet alltså.
'
DAGENS:
Blev som vanligt kavaj igår, men jag måste säga att jag inte hade den igår, jag bytte i sista sekund:).
'
Vi hörs senare.

Äntligen..

Nu är allt under full kontroll och jag har satt mig ner i Mattes rum för att jag orkar inte skriva just nu på min laptop, även om jag älskar den som ett barn..:).
I alla fall så har det varit en trevlig kväll, okej inte allt men för det mesta. Som sagt så gick Jag, Maggie och Rebecca en promenad i ungefär en timma och det var kul att prata och så. Sedan gick jag och Maggie själva ett tag och kom fram till en del daker, mycket trevligt:).
Här kommer en bild i alla fall och... Ignorera mig och mitt ansikte.

Så det var i kväll då. i morgon ska jag som sagt vara med Belle och Maggie efter skolan och vi ska åka och handla lite tror jag. et ska bli jätte kul och sedan ska vi även göra något under kvällen, det är det jag har hört i alla fall.

Sedan på lördag ska jag baka med Ulrika, hur det nu kommer att gå. Jag vill bara skriva nu att det blir klart att vi ska baka hallonpaj. Så nu vet alla det. Haha. Riktigt tråkig humor man har idag.

Nej, nu känner jag att jag blir irriterande, kanske dags för mig att sova?

Ja ja, nu ska jag titta på en film tror jag.
Vi hörs senare.

Hemma igen..

Hej Hej.
Jag vet att jag inte har uppdaterat bra under den senaste tiden, men jag ska försöka att bli bättre på det.
I alla fall så har det varit en lugn dag och så. Skola och allting.
Sedan så följde jag med Belle hem och Fanny så klart. Vi gjorde inte så mycket utan pratade mest. Jag stekte pannkakor men åt ingenting då.
Sedan gick jag hem och då ringde mamma och jag följde med till centrum. Fick typ gå själv i 2 timmar och hittade bara 500 kr, men jag ska dit i morgon  igen i alla fall med Belle och Maggie.
Och sedan i morgon kväll så kommer Hanna också. Vi fyra igen, super mysigt.
'
På lördag så blir det att baka till fika sak på måndag (Frukt för mig). Och sedan på kvällen ska jag till Rebecca med Maggie, Belle och ebba tror jag, om jag har glömt någon så förlåt.
'
På söndag ska jag sjunga. Och då ska Maggie, Belle och Hanna (Igen) komma och kolla på mig och sedan ska vi vara på gröna lund typ. Trevligt trevligt. '
'
Så det är veckan, men nu ska jag ställa in på mobilen att jag ska göra en viss sak i morgon, man får ju inte vara med om någonting... Ja, ni får höra det mer vid ett senare tillfälle.
'
Vi hörs senare.

God morgon igen..

Hej Hej.
Jag sitter på samma plats som vanligt och funderar på när jag ska äta frukost. Jag skulle inte klara mig utan frukost allvarligt talat. Det är den viktigaste mål tiden för mig faktiskt.
I alla fall så är jag nästan klar för att gå, men jag börjar ju 8.50 så det är en stund kvar då. Och jag funderar på att gå till skolan idag, i stället för att cykla. Känns mycket bättre, och då får jag ju träna lite mer.
Så det blir trevligt, fast jag har spanska som första ämne, och jag var väl inte sådär överdrivet duktig på att göra läxan igår. Men jag gjorde den i alla fall. Båda två faktiskt, starkt jobbat av mig:P.
DAGENS:
(Har slutat med den andra dagens eftersom att "Vissa" sa att den inte passade:).)
Nu blev det en ansiktsbild också, men men.
Vi hörs senare.

Jag är så trött..

Hej Hej.
Okej, jag har varit sämst på att uppdatera idag, men jag har inte hunnit. I alla fall så berättade jag att jag handlade lite kläder idag, men jag kan inte visa de just nu för att det är till ett annat tillfälle.
I alla fall så var jag på promenad med Maggie och Becca och det var jätte trevligt och så. Kul att kunna gå ut på kvällen och bara prata om allting.
'
I morgon så är det då skola igen som vanligt och inte så annorlunda från idag då, men men.
Nu har jag inget mer att berätta, så jag skriver mer i morgon.

Kul dag..

Hej Hej.
Förlåt att jag har varit kass på att uppdatera idag, men jag kom hem för typ 30 minuter sedan. i alla fall så hade vi språk i morse och läraren kom en aning sen så det blev bara en halv timmas lektion. Sedan hade vi svenska och bild och lite sådant.
Matilda övertalade mig att stanna eftersom att hon skulle vara kvar och så blev det. Och sedan sa Fanny att jag skulle stanna kvar. och då följde jag med Fanny och Belle till Centrum och Ebba följde med också.
Jag kan inte skriva mer nu eftersom att jag ska på promenad med Becca och Maggie.
Vi hörs senare.

Idag är det onsdag..

Hej alla.
Idag är det onsdag den 16 september alltså. Inget särskilt med den här dagen tror jag, men man vet aldrig vad som kan hända:).
I alla fall så har jag vaknat precis, men är nästan klar. Det måste ju vara rekord för min del. Skönt att jag blev klar i tid idag, annars blir det ju jobbigt.
Jag slutar 1 idag, så jag funderar på att åka in till stan en stund efter skolan.. Det var rätt så länge sedan. Och då kanske man går på någon bio eller något, kan vara trevligt det.
Dagens:
Ja, nu slängde jag in en dagens bara för att jag har tid idag.
Men nu ska jag fixa lite andra saker..
Vi hörs senare.

Idol..

Hej hörni.
I kväll blir det en kul kväll. Idol, Hells kitchen och om jag orkar, hopplös och hatad av alla som pappa har hyrt, men jag tror att det blir i morgon i stället.
Men nu ska jag titta:).
Vi hörs lite senare.

Gott..

Hej på er..
Maten är igång och jag sitter och trycker i mig russin. Nej, men det är ju fruktansvärt gott faktiskt och jag har väl blivit en aning beroende.
I alla fall så har jag fått ganska mycket gjort idag. T ex har jag gjort svenska läxan och så, och sedan har jag städat och letat efter en låt. om du har ett förslag får du ju gärna skriva något..
¨
Idag till middag blir det kyckling med fullkorns ris. Känner mig faktiskt en aning hungrig med tanke på att jag åt en knäcke macka till lunch. Men det fanns typ ingenting annat..
'
Nu ska jag faktiskt titta till maten och så..
Vi hörs senare.

En tråkig nyhet..

Jag såg precis att Patrick Swayze avled i natt.. Jätte trist eftersom att han var så begåvad och gjorde så himla bra filmer.
Så tråkigt..
¨
Förut så kom Belle och Maggie hit. Så vi pratade lite medan dom åt upp alla våra vindrovor:). Nej då, men dom är ju de enda som äter dom så det är ju lika bra.
Sedan har jag gått ut en liten runda med Dusty och så. Nu ska jag försöka att hitta en låt till söndag.
Vi hörs senare.

Har tittat på en film..

Har precis kollat klart på Notting Hill och jag mår alltid lika bra efteråt. Klockan är snart halv tre och jag fattar inte vart dagen har tagir vägen, det går ju så snabbt ju.
I alla fall så kanske jag ska äta lunch nu. Vi har typ ingen riktig så jag får väl leta fram något, annars orkar jag inte skolan i morgon.
Vi hörs senare.

Vad ska man hitta på?

Hej igen. Jag satsar på många inlägg idag alltså, nej men det finns faktiskt inte så  mycket att hitta på när man är hemma.. Men i morgon ska jag faktiskt gå, det är en jätte kort dag och så..
I alla fall så gör jag inte så mycket. Viasat har ju inte sådär super mycket att bjuda på för tillfället, och dessutom låter inte ttv så lockand just nu. Det som låter lockande är ett äpple. Jag tror faktiskt att jag ska hämta ett eller något sådant nyttigt.
Jag tycker att detta har varit ett mycket intressant inlägg..:).

Vi hörs senare.

Och så var svenskan klar..

Nu har jag läst 10 sidor i min bok och svarat på sju frågor. Så var det klart liksom. Sen får jag väl komma igång med biologin. Det kan ju vara bra när man har prov att faktiskt kunna svara på frågorna, blir nog en aning knepigt annars.
I alla fall så ska jag ta in posten nu, se om skolkatalogen har kommit. Tillbaka om sju sekunder..
Nepp, ingen skolkatalog idag eller.. Alltså, det skulle ju ta typ 2 veckor och snart har det gått tre, det är alltid problem med just det.
´
I alla fall så är helgen helt fullbokad..
Så det blir nog kul. Och på söndag ska jag sjunga.. Hoppas bara att röstan har fixat sig tills dess. Och jag ska välja en låt också, hur det kommer att gå vet jag inte. Har ingenting att välja mellan och jag sjunger på söndag.. Det slutar alltid med att jag väljer dagen innan, men jag som hade bestämt att det inte skulle bli så i år. Nu får jag faktiskt lite panik kan jag säga..
¨
Men jag tror att jag ska plugga lite biologi nu i alla fall och sedan titta på en film.
Vi hörs senare.

God Morgon..

Hej Hej.
Förlåt att det inte blev något inlägg till igår, glömde helt och hållet bort det.
I alla fall så är det hemma för mig idag igen. Har mycket läxor att plugga och halsen värker fortfarande. Jag vill bara inte att det ska vara så att.. Ja ja, inget intressent.
I alla fall så är klockan snart 11 och jag vaknade för kanske 20 minuter sedan. Har varit så fruktansvärt trött under den senaste tiden. Jag vet ju i och för sig vad det beror på men jag trodde inte att det skulle hålla i sig så här länge. Livet kan vara tufft ibland.. Men då brukar det ju alltid bli bättre till slut, eller hur?
Jag ska försöka att äta lite frukost eftersom att jag måste äta det, men samtidigt är jag inte ett dugg hungrig, ja a, vi får se hur jag gör antar jag.
Ja, detta är det jag ska hinna med idag, prov om en vecka...

Vi hörs senare.

Middag av mig..

Jag har precis förberett en middag för Matte som har spelning i kväll. Så nu sitter vi och äter alla förutom Peter som sover och Anna som är ute med Kicki (kompis).
Vi hörs senare.

Sitter med Dusty..

Sitter i mitt rum nu med Dusty som "läser" en frida tidning.
I alla fall så blev jag jätte sugen på russin och en tonårs film, så jag får väl ringa till pappa och be honom ordna det. Jag är så bortskämd.. Eller inte:).
Vi hörs senare.

Scary movie..

När man är hemma så är det verkligen skönt att viasat finns! Jag har precis tittat klart på scary movie och jag kommer ihåg hur läskig jag tyckte att den var förut. Haha, nu är den bara sjuk.
Men den är så mycket bättre än alla nya filmer dom gör. Okej, epic movie är också helt okej. Men dom är ju bra för att dom är så himla överdrivna.
I alla fall så har jag ingenting att göra som ni kanske har fått läsa i alla mina tidigare inlägg idag. Hehe, men men.
Och som vanligt har jag knappt pluggat någon biologi. Det är typiskt mig att vara hemma en hel dag och inte få någonting gjort. Ja, ja. Ska se om jag kan ta upp böckerna nu då.
Vi hörs senare.

Tråkigt..

Just nu sitter jag och lyssnar på lite musik faktiskt. Michael Jacksons Smooth criminal. Åh, den är så bra!
Ja, så det är det jag gör. Jag måste säga att sitta hemma en hel dag är så fruktansvärt tråkigt. Och det finns ingenting att äta.. Eller jo det gör det men allt går över gränsen för nyttigt.. Hm..
Vad ska man hitta på?
Jag undrar om jag ska fixa ny design kanske, och sedan fortsätta med biologin och så. Det är väldigt viktigt eftersom att provet är om en vecka, och jag kan typ.. Ingenting. Ja ja, det ordnar sig.
¨
Vi hörs senare.

Jag är hemma idag..

Jag hatar mig själv just nu alltså. Jag hade nästan allting klart och var nästan på på väg när jag kommer på att jag inte börjar den tiden. Nej då när jag ska åka så har jag redan börjat och allt.
Självklart får jag en stress attack och jag får ont.. Hela tiden. Så nu har även halsen börjat att värka och jag har ställt in min tid hos sång pedagogen.. Fan att det ska bli så här. Men i alla fall så tittar jag på MTV VMA just nu och sedan ska jag försöka att plugga lite biologi.
I morgon får jag väl ta nya tag och släpa mig till skolan hur jag än mår..
Men nu ska jag krypa tillbaks ner i täcket..
Trevlig dag.

Hemma igen..

Sådär.. Nu är jag hemma igen ifrån bion och jag måste säga att den var jätte söt. Jag tror att många kan känna igen sig. Så det är verkligen något att rekommendera.
Så nu är klockan snart 11 och jag sitter i sängen, inte trött alls, men i morgon kommer jag att säga annat. I morgon så är det ju skola på dagen, jag slutar kvart i tre, och sedan ska jag till sång pedagogen och sedan på Mattes spelning.. Det ska bli jätte trevligt och så och som jag sa förut så ska jag försöka att ta bilder och så..
Men nu ska jag titta lite på tv.
Vi hörs i morgon.

Vi ska åka snart..

Ja, då var ANTM klart och det är dags för bion..
förresten så börjar Notting hill klockan 9 på 3 an. Ska nog spela in den:).
Vi hörs senare.

Det blir en trevlig kväll..

Hej igen.
Om en kvart så börjar
Americas next top model! Ja, jag hoppar av lycka. Okej, det är inte riktigt sant, men glad är jag i alla fall. Tycker att det är bra att de visar det på en söndag eftersom att man har det så trist då.
´
Och sedan blir det filmen Prinsessa, som jag sagt typ 50 gånger. Men men.
¨
Då vet ni det alltså, men nu ska jag byta ifrån E! till 3 an.
´
Vi hörs senare.

Nu har jag handlat..

Nu är jag hemma igen efter att ha skjutsat Matte. ja, inte jag då men mamma:).
I alla fall så åkte jag och mamma till centrum och handlade och jag köpte två stycken tröjor.
Första från H&M 149 kr
Andra från H&M 99 kr.
Jag har även beslutat att starta ett sparkonto där jag sätter in mina pengar som jag får i månaden (barnbidraget) och sedan få månadspeng i stället. Så att jag sparar. Jag slösar ju väldigt mycket nu för tiden, så det är väl dags att göra någonting åt det..
´
Men nu ska jag titta lite på tv.
´
Just det, i kväll blir det bio, prinsessa:).
´
Vi hörs senare.

Dagens..

Jag är klar nu. Vet inte för vad, men något i alla fall.
Vi hörs senare.

Trist söndag..

Nu var jag här igen.. Sitter faktiskt och lyssnar på musik och så. Jag undrar vad jag ska hitta på idag. Jag vill faktiskt in till stan och handa något klädesplagg eftersom att det var ett tag sen, sen får jag lite mer pengar snart.
,
I kväll är MTV video music awards! Jag önskar att man var där, men det får bli någon gång. Och jag önskar att det var lördag idag så att man kunde få se den i natt. Men jag antar att det blir inspelat. Det funkar ju faktiskt också.. Men i alla fall när det är oscars galan så sitter man uppe, fast jag får en känsla över att jag redan har nämnt det här.. Ja ja.
,
I kväll blir det alltså bio, eller det hoppas jag i alla fall. Det står nog mellan: Beck, Prinsessa och The ugly truth. Jag vill se alla men det kan ju bara bli en just i kväll. Undrar om det blir middag där också. Det vore kul.
,
I morgon blir det i alla fall in till stan. Matte ska spela med sitt band och så. Och då får jag ju träffa många. Det ska bli jätte kul och så får jag ladda kameran och allting. Ni får nog se bilder om jag kommer ihåg det. Men jag är ju alltid så glömsk).
,
Ja, ja. Nu ska jag ta reda på vad som händer.

Ritar..

Hej Hej.
Jag sitter faktiskt på mitt rum nu och försöker, utan att lyckas, att designa lite kläder. Jag menar, jag har ju en sy maskin och allt, men varför syr jag då aldrig något. Jag som ändå tycker att det verkar så kul att göra sina egna kläder och så, men men.
Jag kan släng in en bild i alla fall..

God morgon..

Nu är jag vaken alltså, vid ca 20 i tolv.
Sitter och äter frukost i mitt rum. Orkar inte gå ut och sätta mig med dom andra.. Igår var det väl sådär för min del. Jag var otroligt osocial och jag fattar inte riktigt varför..
Idag blir det nog bio. Det känns som om det var jätte länge sedan som jag gick sist.
Men nu ska jag titta på en film faktiskt:).
,
vi hörs senare.

Hemma nu..

Nu sitter jag i sängen igen, efter en.. Trevlig middag. Jag var väl mest tyst och för mig själv. Det är å mycket lättare att uttrycka sig i en blogg..
,
I alla fall så kan jag inte skriva mer just nu, för då somnar jag:).
, Vi hörs i morgon.

Här igen..

Jag har ingenting att göra kan jag säga..

Pappa tittar på tv, mamma, mormor och morfar står och pratar, så datorn är väl den enda som alltid är öppen för mig.. Haha, jag tänker lite konstigt idag.

Ska jag vara ärlig? Jag mår inte särskilt bra idag känner jag. Psykiskt alltså.. Det kan vara lite svårt ibland, men jag antar att det är sånt man får ta..

Vi hörs senare.


Här nu..

Har suttit och funderat mycket i bilen. Musik hjälper ju verkligen mot allt! Det var ju några tillfällen jag trodde att jag skulle börja gråta, men jag kunde inte.
,
Ja, musik kan locka fram alla känslor..
,
I alla fall så är vi framme nu. Allt är som vanligt och Matte har inte kommit ännu. Så jag passar på att skriva lite eftersom att den kommer att vara upptagen typ hela kvällen..
,
Men jag ska försöka att hinna med något inlägg till sen.
,
Vi hörs senare.

Dagens..

Enkelt..
Jag har satt upp luggen. Orkar inte fixa mitt hår. Inte idag. Om jag ska vara ärlig så vill jag bara sova. Men i bilen så kan jag ju i alla fall lyssna på musik. Mormor och morfar bor ju ändå 40 minuter härifrån..
Skönt det.
,
Jag vägde mig idag och jag har tydligen gått ner mer nu. Ska jag vara glad eller ledsen? 19 kg.. Hm.
Pappa har i alla fall slängt ut den nu. Kanske lika bra? Jag är ju besatt..
,
Vi hörs senare..

Släkt träff? idag..

Nu är jag tillbaka, och är redan på mitt tredje inlägg:).
Okej som jag lova, här kommer 2 bilder:
Den andra bilden visar min garderob och Dusty. Jag tycker absolut inte att jag har särskilt mycket kläder, men mamma tycker något annat när det är hon som får sortera den. Jag orkar inte. Kanske måste inse att det finns mycket att slänga, men allting har ett speciellt minne, hur ska jag kunna slänga ett minne egentligen? Det funkar ju inte..
,
men nu är det i alla fall klart, det blir släkt träff idag. Jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen med tanke på allt som har hänt under den sista tiden, och jag vet inte om jag ska hålla tyst eller prata.. Ett svårt val men jag får väl se vad som känns bäst.
,
Jag är sämst på att prata, säger nästan ingenting, förutom med dom jag känner riktigt bra. Tänkte på det igår, jag är inte särskilt social. Förut var jag alltid det, men nu så får jag inte fram ord, det går liksom inte..
Men jag antar att det är något man lär sig med tiden.
,
Och om jag ska vara ärlig så har jag blivit mer rädd och försiktig. Hela tiden är jag i mina egna tankar så jag glömmer bort allting, det blir så snurrigt.
,
Men nu ska jag fixa lite saker.. Lunch kanske? Ne, är inte hungrig.
,
Vi hörs senare.

Ny design..

Jag testar denna design nu:).

Lite koll..

Hej igen!
Eftersom att jag var så dålig på att uppdatera igår så ska jag inte göra samma misstag nu, utan nu blir det mycket skrivet.
I kväll ska vi till mormor och morfar, vi har åkt dit ganska mycket på sista tiden, och jag vet inte om några andra i släkten kommer dit. Alla säger typ: "De andra kanske också ska äta där, men vi vet inte.". Då frågar jag vad dom har hört och så svarar de inte. Ingen av dom. Jag blir arg. Jag har faktiskt märkt att jag blivit arg ganska mycket idag, men jag känner att jag har mycket ilska jag behöver få ur mig.
,
Jag har precis ätit klart min frukost. Medan de andra äter mackor så kör jag min vanliga allbran, fast nu har jag bytt till den med äpple i, inte så stor skillnad. Men jag kände att jag behövde något annat nu när det är lördag.
,
Jag har tänkt på en sak också, jag visar väl nästan aldrig bilder? Men jag ska försöka att bli bättre på det nu. Mer bilder ska bli tagna, så att det blir lite mer intressant att läsa detta. Eller ja, intressant och intressant vet jag inte, men det vore nog ett lyft med lite bilder ibland, så ni förstår min dag bättre, hehe. INTRESSANT. Jag älskar det ordet!:).
,
Men nu ska jag faktiskt hitta på något innan vi åker iväg. Vi hörs senare.

Bara ett inlägg..

God morgon på er idag igen.
Det blev bara ett inlägg igår, jag skrev ett hos Maggie, men internet fungerade inte då, så jag fick strunta i det..
Kvällen var i alla fall jätte trevligt. Vi pratade mycket och gjorde lite saker. Mysigt mysigt. Men jag blev lite sjuk, kan man säga, och var tvungen att gå hem tyvärr. Det var lite syn, men vi ska träffas igen snart, och då är Belle med!:).
Idag känns allting lugnt och alla bara sitter och gör ingenting, förutom Matte då, som inte ens har gått upp.. Jag vill också kunna sova just nu men det går inte. Tack vare mina föräldrar som pratar så högt. Hm.. Vad kan man göra åt det egentligen? Jag vet inte om jag ska ta frukost eller inte, eftersom att jag inte är särskilt hungrig, men samtidigt är jag. Svår situation man är i men det är bara att välja, äh jag tar något senare..
Så vad händer idag då? Har ingen aning faktiskt. Jag vet inte om jag kanske bara vill stanna hemma och så eftersom att jag inte mår så bra just nu.. Allt är bara snurrigt. Men vi får väl se vad som bestäms under dagen.
Men nu ska jag faktiskt gå ner en stund. Och jag lovar.. Det blir inte så lång tid tills nästa inlägg:).
Vi hörs senare.

FREDAG, 11 SEPTEMBER..

God morgon på er.
Nu sitter jag här igen då, precis som varje morgon.. Och vad har förändrats? Jo, det är fredag idag! Hoppas att skoldagen går fortare än vad jag hoppas på och allt, för nu ska man ju sitta i skolan till halv 4. Och så börjar man klockan 8.10, eh.. Vem har bestämt det egentligen? Det är ju faktiskt fredag, var lite schysta liksom.
Men men, får se vad som händer.
Idag efter skolan ska jag träffa Hanna och Maggie. Det var så länge sedan man var med båda två samtidigt. Och sedan Belle också, det är jätte synd att hon inte kan vara med!
Det är även idol idag, visste inte att det gick på fredagar också, men det är väl så nu antar jag..
Jag måste typ fixa mig nu eftersom att det börjar att bli bråttom, hehe.
Vi hörs senare.

Karaoke..

Ja, nu har jag tagit en till av mina tabletter som jag måste äta. Jag hatar verkligen att ta tabletter eftersom att jag är rädd att de ska fastna i halsen.
Men i alla fall så har jag tagit ett bad och sjungit karaoke med Matte, haha. Han sjunger så högt att jag gav upp. Kunde inte höra mig själv.. Men bra sjunger han. Skönt att höra en annan stil än  the usual.
Nu ska jag välja kläder tills i morgon och sedan hitta på något annat.
Hörs i morgon.

Utomhus bloggare..

Jag, och dusty..
Japp, då bloggar man utomhus då. Känns riktigt härligt att få det lite kallt ute, istället för att svettas ihjäl inomhus.
Jag har tagit lite bilder också, haha. Älskar att bli fotad har jag kommit på. Okej, jag blir aldrig nöjd med resultatet, men känslan av att bli fotad är så rolig och påhittig.
Ja, sådan är jag, hehe.
Dusty verkar också trivas utomhus. Det ser ut så i alla fall. Det är ju så svårt att tolka en hund som aldrig säger ett enda ord. Tänk vad trist det skulle bli att inte få prata, eller inte.. Ja ja, nu ska jag inte tänka så.
Men jag tror faktiskt att jag ska hitta på något annat nu, hehe. Njuta lite av den friska luften..
Vi hörs senare.

Tordagen, avklarad..

Nu är jag hemma då och sitter som vanligt framför datorn.
Inte så jobbig dag egentligen. SO redovisningen gick bra, förutom att jag inte förstod en mening, och så. Vi ska även börja att skriva deckare i klassen, och är det något som jag älskar så är det att skriva historier som sedan blir betyg satta! Jag vill att det ska bli en psykologisk deckare.. Eller något.
I kväll blir det nog lugnt, familje kväll. Jag undrar om jag ska gå och lägga mig en stund eftersom att jag inte mår så bra. Jag undrar när det går över, men jag får väl leva med det ett tag..
Trist att man alltid ska må dåligt nu för tiden. Ibland vill jag bara skrika åt mig själv att lägga av, men hur skulle det gå egentligen?
Tillslut vill jag hälsa till en person. Tack! <3.

God morgon..

Nu är jag vaken. Ville gå upp för typ 1 h sedan men nu går det ju inte direkt. Som vanligt får man bli stressad alltså. Det blev för sent att göra läxan igår, så det är ju ännu ett problem..
Men det är inte så svårt så det går nog bra.
Idag är det alltså torsdag. Helt okej när det kommer till skolan. Ganska roliga lektioner och en redovisning i SO. Jag är ganska nervös, det är allt jag kan säga. Men den lektionen är den näst sista. Så man får ganska mycket tid till att träna.
Men i alla fall.. Nu sitter jag på samma plats, med samma frukost precis som varje morgon. Kanske dags att byta lite vanor? Eller, jag trivs med det ganska bra faktiskt. Att veta vad man ska ta fram och sedan sätta sig ner vid bordet i lugn och ro, med full koll på tiden. Det är ju så jag vill ha det.
Idag efter skolan så blir det väl att gå hem igen. Jag gör inte så mycket nu efter skolan, eftersom att jag är så himla trött och så. Eller igår var jag ju det, men det blir inte så jätte ofta tycker jag..
Men det är skönt att vara hemma tidigt ibland så att man bara kan ligga och sova en stund. Det lät verkligen skönt nu faktiskt:).
DAGENS:
Så ser jag ut idag alltså.
Nu ska jag göra mig i ordning och försöka att hinna med en läxa eller två:).
Vi hörs senare.

Spotify..

Då har man tittat klart på dagens idol alltså:). Alltid lika bra.
Men nu är det faktiskt dags att plugga, lite sent kanske men jag måste faktiskt det.
Vi hörs i morgon.

Hos Belle..

Nu sitter jag hemma hos Belle alltså med Ebba och Maggie. Trevligt, trevligt. Vi tittar på kläder som Belle testar, som hon fått.
Idag har det varit en lugn dag alltså, inget riktigt tråkigt ämne. Det känns skönt att få ta det lugnt även i skolan också. Vi hade Bild occh jag gjorde nästan klart min bild, plus poäng till mig.

Jag väntade på alla i typ 2 timmar i skolan, men det gick ganska snabbt och sedan kom Maggie occh Ebba. Så vi spelade ett spel på datorn som Maggie hade hittat, det var gansska kul faktiskt. Och det visade sig att man var bättre på saker än vad man hade väntat sig.
Nej nu ska jag vara social hade jag tänkt.

Vi hörs senare

Sitter och väntar..

Jag slutade för en timma sedan, men jag är kvar i skolan. Låter trevligt va? Men nu verkar det som om de kommer. Vi hörs senare.

DAGENS..

Här kommer det:
Halsen ser jätte konstig ut, jag vet. Men det är bara för att jag håller upp huvudet. Tänkte bara tillägga det:).
Vi hörs senare.
PS: Detta var inte kläderna jag hade förut, jag ändrade bilden:).
Hörs senare.

Nu var det onsdag igen..

Veckorna går ju hur fort som helst ibland. Det var ju onsdag i förrgår känns det som. Man kan ju inte stanna tiden, så det är väl bara att ta dagen som den kommer..
Så idag är det en kort dag, 9.30 - 13.00, låter trevligt. Sen blir det lunch efter en lektion så inte så mycket att jobba med idag. Jag tror att min första lektion är spanska faktiskt. Helt okej, så länge jag inte behöver prata.. Haha. Jag tycker att det är jätte jobbigt när hela klassen lyssnar och så ska man läsa upp sin "jätte vackra" spanska (Om man ens kan kalla det för spanska när jag pratar..). Jag måste lära mig mer alltså.
Sen är det alltså lunch och det är ju kul:).
Efter det har vi svenska, läxa tills idag. Hoppas man inte får sitta i grupper och diskutera.. Det är jag sämst på verkligen.
Och sedan, efter svenskan, så har vi det där ämnet som man inte kan göra annat än att älska. Bild har faktiskt blivit riktigt kul. Bara jag får till färgerna, så kanske jag får ett bra betyg. Men ni vet, man känner sig aldrig riktigt nöjd med det man har gjort. Inte jag i alla fall, jag ser bara fel.. Det är riktigt synd.
Men men, vad ska man göra åt saken?
En rolig nyhet.. Snart är det Fredag och då blir det trevligt. Middag med mina kära vänner alltså, mycket trevligt. Det ska bli jätte kul verkligen, så det längtar jag till.
Ja, det var nog allt. Ni får nog en dagens sen också, måste bara fixa en sak innan.
Vi hörs senare.

Jag gick hem..

Jag gick hem innan den sista lektionen hade börjat. Vi skulle gå ner till en sjö och leta efter en massa saker där. Jag kände tidigare idag hur jag bara inte orkade med det. Det är inte något som jag ofta brukar få, men jag klarade verkligen inte att stanna..
Så nu sitter jag hemma och skriver. Jag ska nog gå och lägga mig snart, eller i alla fall titta på tv. Jag måste lägga mig ner en stund känner jag. Det är så mycket som jag måste göra. Jag klarar inte av allting, det finns så många tankar i mitt huvud just nu.
Jag hatar verkligen att vara borta från lektioner. Det är det sämsta man kan göra, men jag är stolt över att jag gick dit i alla fall, med tanke på allt som händer just nu..
Jag tror att jag ska ta lite jordgubbar faktiskt, för det där med låga blodvärden..
Jag skriver mer senare.

Jag ska snart till skolan..

Har ingenting att göra just nu, så jag tänkte att det vore ett utmärkt tillfälle att skriva lite..
Vet ni att jag är en riktig tidsplanerare? Jag älskar att ha tider som ska följas t ex varje morgon. Jag får inte cykla till skolan före den tiden, och inte efter. Jag måste vara precis. Okej, det går inte att alltid vara exakt, men jag försöker i alla fall. Jag tycker att det känns bra faktiskt, så sådan är jag.
Så, vad ska jag skriva för något nu då?
I kväll blir det roligt! För alla er som inte vet så är det två roliga tv program idag (Mina favoriter faktiskt): Idol och Hells kitchen. Jag har ju längtat fruktansvärt mycket!
Fast jag tror att jag ser på hells kitchen i morgon i stället eftersom att jag är jätte trött hela tiden och jag måste sova tidigt. I morgon är det ju onsdag, den bästa dagen! Börjar halv tio och slutar 1, kan det bli bättre?? Nej, jag tror inte det. Det är ju så skolan ska vara varje dag.
Men nu ska jag gå snart.
Vi hörs senare

Jag gör alltid samma saker..

Så, idag är det min första skoldag på ganska länge. Trevligt, trevligt, eller.. Vad har jag för val egentligen. Plus att skolan är helt okej om man ger den en chans liksom. Okej, jag hatar ordet liksom men jag skriver det ändå hehe.
Som sagt så gör jag alltid samma saker på morgonen. Sätter mig vid bordet, äter allbran, fixar håret, smink och en massa andra saker. Det är väl det jag gör. Jag gillar att vara uppe tidigt eftersom att jag gillar att ha tid till mycket saker. Det känns alltid skönt att man kan hinna med lite extra saker.
DAGENS:
Så ser jag alltså ut idag då.
Visst liknar detta inlägg alla morgon inlägg jag gör!? Hm.. Det är lite trist ju, så vad kan man förändra? Kanske lite roliga saker att lägga in då.
Dagens namnsdag:
Alma, Hulda
Dagens datum: 8 september
Sådär, nu har jag fixat något i alla fall. Okej, det kanske inte blev någon "Wow!" förändring, men ett litet steg framåt. Vem vet hur det kommer att se ut i inlägget i morgon??
Så, idag är det alltså skola, en lång dag dessutom. Vi ska ner till en sjö den sista lektionen och leta efter växter. Roligt? Eh, det beror väl på. Och sedan har vi idrott, fast jag ska inte vara med p g a allt som jag har just nu, haha. Nej men, hals ont har jag kvar lite av, jag känner mig fruktansvärt trött. Och sedan finns det lite andra saker..
Vi har redovisning i SO också och jag har inte en aning om vad jag ska läsa om, men det kommer nog att gå bra.
Så det är alltså skoldagen det.
Mamma ska köpa en höst jacka till mig idag förresten. Mm, men hon vet vad för slags sort jag vill ha. Hon kan det där så jag känner mig lugn.
Det börjar ju verkligen bli höst nu så det passar utmärkt med en varm, snygg höst jacka. Kan knappt vänta tills i kväll, haha.
Men nu måste jag fixa lite saker faktiskt.
Vi hörs senare.

Pulp fiction..

Ja, det stämmer det. Har aldrig sett den, så jag blev ganska glad nu när familjen att igång den som veckans måndags film. Alla säger att det är den filmen då John Travolta kommer tillbaka. Får se om det stämmer då.
Har ju alltid tyckt om honom i hans filmer, riktigt duktig.
Håret är klart nu i alla fall och jag känner att det blev rätt lyckat, här kommer bilder:
Före:
Efter:
Så blev det ja.
Men nu ska jag titta klart.

Simpsons..

Haha, jag kan aldrig tröttna på det..
Just nu sitter jag vid matbordet. Snart ska jag färga håret eftersom att det är så ful färg nu och jag kan inte gå till skolan så.. Sen klippte jag ju lugg på mig själv i helgen, så det blir en liten förändring. Jag älskar att ändra på mig själv alltså. Det är så kul med förändringar!
Så så blir det i kväll. Sen kanske det blir något tv program. Måste lägga mig tiden eftersom att det är skola idag. Och jag har nu fått svar på varför jag är så trött hela tiden. Ni vet, jag var ju hos doktorn i fredags och tog blodprov och så och idag fick jag svaren. Jag har tydligen låga blodvärden. Det hade jag ingen aning om, och man blir tydligen trött av det, haha, mycket jag kan alltså. Så nu får jag äta tabletter och sådant.
Nu ska jag gå och fixa kläder tills i morgon.

Ingenting att göra

Jag har ingenting att göra. Absolut ingenting, så det blev att jag fixade med bloggen och så. Det blev lite rörigt ett tag, men nu känner jag mig hyfsat nöjd.. Ja. Idag så har jag inte gjort så mycket då, mest suttit framför datorn och inte gjort någonting viktigt. Jag har inte ätit så mycket heller tror jag, med tanke på att det inte finns så mycket här hemma.
Förkylningen har kommit tillbaka känner jag. Det var bra för en stund sedan men nu är det sämre igen. Jag måste nog röra på mig mer, träna och så. Fast jag kan nog glömma att göra det idag i alla fall, jag vill inte bli mer sjuk än vad jag redan är.
Synd eftersom att jag verkligen hade kommit igång med dom och kände att jag tränade bra och så.. Ja, ja. Det får väl bli mindre portioner igen antar jag.
Det är inte heller så bra nog, men jag måste välja något av dom och träning är ju bäst, men om man är sjuk så funkar det inte.. Okej, inget mer träning snack nu.
Vad händer i veckan då? För mig är det ju skola, som jag verkligen ska ta mig till varje dag nu. Sjuk eller frisk. Okej, mår jag så dåligt att jag inte kommer upp ur sängen så är det väl ingen ide med skola, men är jag tillräckligt frisk så finns det inget annat val. Detta år ska jag välja själv att gå, eftersom att det är kul att få bra betyg.
Så är det ja.
I helgen så blir det väl lugnt. Jag vet inte om det händer något roligt då men jag får väl se antar jag. Man kanske hittar på något kul, och kanske det blir den där film kvällen då? Jag hoppas det eftersom att jag hade sett fram emot det, och sedan blev jag sjuk. Typiskt mig att alltid bli sjuk.. Vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken, men något måste ju göras.
Jag antar att jag får stå ut mer.
Nu ska jag ta en macka som lunch tror jag:).

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Hemma..

Usch, det suger att vara hemma eftersom att man kommer efter i alla ämnen och så, men jag antar att det är sånt man får ta. Jag ska ju ha SO redovisning i morgon, men jag vet inte vad jag ska läsa.. Det enda jag har är matematik boken.. SUCK.
Jag måste gå i morgon, annas funkar det inte. Måste ta igen allting ju.. Det finns så himla mycket att göra nu och så, jag känner mig hur stressad som helst över allting och vet inte riktigt hur jag ska hantera det, men vem vet det egentligen? Det bästa man kan göra är väl att bara förska att ignorera det..

Men nu ska jag gå ner en stund.

Sova nu?

Jag har fixat lite med bloggen nu som ni ser.. Förlåt Rebecca för att jag tog bort din design men jag måste lära mig lite om detta nu.
Jag vet inte riktigt om jag ska sova eller inte nu. Jag mår dåligt, så jag vet inte hur det blir i morgon. Men om jag inte går så har jag i alla fall matte boken hemma, och sedan får jag väl fråga någon om läxor.
Jag vill inte smitta er någon om man skulle ha någonting, så det får jag väl avgöra i morgon bitti då.
Vi hörs då.

Jag hade tråkigt..

Vad tycks?
Före:
Efter:

Bedtime stories..

Jag gick och tittade på en film faktiskt, bedtime stories som jag hyrde för en vecka sen. Den var söt, jätte härlig att titta på när man är sjuk som jag är idag..
Trist att vara sjuk, för jag vill ju verkligen till skolan i morgon och kämpa på med betygen och allt, men jag får se hur det blir. Jag tänker inte vara sjuk lika mycket som förra året, utan jag menar allvar nu.
Så det blir nog inte mycket som händer idag, ligga och sova, äta något, titta på filmer.. Ja, det låter faktiskt helt okej om jag får säga så. Dator och Tv, allt man behöver under en dag.
Synd bara att man måste åka till affären för att hyra film, eller det kanske har ändrats så att man kan kolla direkt i datorn? Det vore något, bara klicka på en film och sedan kunna se den, utan att behöva resa på, det låter ju väldigt trevligt, bara det är bra kvalité och sådant..
Jag har några prov snart också, i biologi och Matematik.. Det ser jag fram emot, men jag måste få bra i matte eftersom att jag bara kan få G om jag inte klarar detta prov, så är det typ för alla i 8 an så jag är inte helt värdelös i matte..:) Haha.
Men nu ska jag krypa ner i sängen igen för att bra ta det lugnt och vila lite, får se hur lång tid det tar innan jag kan komma ut igen, längtar ju..
Vi hörs senare.

Söndag *Suck*..

Hallå hallå på er..
Idag är det söndag, den dagen i veckan då man ska ta det lugnt och bara vara, hm.. Jag känner inte direkt för det idag. Kanske om det var studiedag eller något i morgon skulle jag varit glad, men nepp, det är skola som vanligt och inga undantag. Lite trist sådär, men vad kan man göra?
Matte ska väl som vanligt repa med hans band så det blir väl att äta middag hemma hos mormor och morfar så. Det kan vara ganska trevligt ibland, men inte så bra idag kanske med tanke på min hals och så... Så jag får se hur jag gör i kväll.
Annars så händer väl inte så mycket idag. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske bara sova eftersom att jag inte mår 100 % bra, faktiskt inte ens 50%, men så är det väl ibland antar jag.
Jag känner mig inte så hungrig heller, så jag funderar på att hoppa ner i sängen och titta på en härlig Disney film. Det låter jätte mysigt, så det blir det nog.
Vi hörs senare.

1 - 0 till Sverige..

Just nu är familjen samlad framför tv.n och tittar på Sverige - Ungern. Vi ska åka och handa middag snart om det är någon som orkar resa på sig. Fast jag orkar inte åka eftersom att jag mår dåligt och har ont i halsen, hade även feber tidigare..
Jag skulle egentligen haft filmkväll med Belle idag men jag ringde och av bokade p g a att jag mår dåligt, sen så skulle Fanny, Emma och Emelie också vara med, så det var ju bra.
Idag red jag alltså, och jag måste säga att det var otroligt roligt och mysigt!:). Jag fick rida på en jätte snäll och lugn häst som jag verkligen gillade. Jag vill att Dreitill ska bli så när han blir stor, och det tror jag också:).
Så, i kväll blir det bara att  ta det lugnt och så.. Så vi hörs senare.

Rida idag..

Min mamma är ganska sur nu eftersom att det ser ut som att festen har varit här i stället för våra grannars hus, och jag måste erkänna att det blev ganska stökigt ett tag..
Men det var i alla fall riktigt kul.
Jag har precis ätit frukost och vi ska snart iväg för att rida:). Så jag måste förresten ladda min mobil nu om jag ska kunna lyssna på musik.:)
Vi hörs senare.:).

Vilken dag..

Jag har bara gjort ett inlägg idag/igår blir det väl förresten nu, men men.
Jag var hos doktorn i morse och pratade om lite saker och tog blodprov, gjorde lite ont men sådant får man väl ta. Sen när jag var klar så kände jag mig fruktansvärt trött och svag så jag bestämde mig att vara hemma när jag hade missat de viktigaste lektionerna, så jag följde med att skjutsa pappa till tunnelbanan och Matte till skolan.
Sedan köpte jag halstabletter på apoteket och fixade lite saker.
När det var dags att gå över till grannarna (Det regnade för mycket för att vara utomhus) så hörde Becca av sig och frågade om vi kunde gå en promenad, och då skulle ju Fanny och Belle komma, så då kunde ju hon komma hit. Så det gjorde hon då.
Sen körde alla basket och mitt lag vann så klart.. Haha.
Sedan blev det på något sätt krig mellan mig och mina kompisar mot Matte och hans kompis. Så det höll på i typ 1 och en halv timma med grädde, hårmosse, hårsprej, nycklar och handdukar.. Låter det konstigt? Ja, det var nog så alla uppfattade det. Mina knän är helt smutsiga över att ha legat i mina grannars buskar och försökt att vara knäpp tyst, men det funkade inte så bra när Rebeccas mobil helt plötsligt ringde...
Fast det var Belle och Fanny som letade efter oss. Det var ju de som fick ta allt.. Förlåt..:).
Och nu har alla gått hem, Matte är på promenad och mamma och pappa har väl somnat i grannars soffor.. Jag tänker inte leta reda på dom idag.
Men jag hatar faktiskt att vara själv hemma.. Det är tråkigt tycker jag, så då är det ju skönt att ha en dator som sällskap.
Men nu ska jag lägga mig en stund..
:)

Doktorn snart..

Nu sitter jag vid bordet igen och ja, skriver. Fast det är ju inte så svårt att förstå..
Jag har fått världens halsont och det bara värker. Jag förstår inte riktigt vad det kan vara för någonting. Men men. Jag ska snart till doktorn för att göra lite olika saker.. T ex fråga om halsen. Sedan efter det ska jag och pappa till centrum för att köpa halstabletter.. Det måste man ju ha.
Idag så är det en hemsk dag, syslöjd.. Till klockan fem över halv 4. Usch, det är inte kul alltså..  Men men, jag antar att man får leva med det. Plus att det bara kommer att kännas som en vanlig lektion, kanske är kul till och med, vem vet?
Så det blir nog lugnt. Sedan blir det ju kräftskiva på gatan, och då ska Fanny och Belle komma hit. Det känns jätte kul:)..
I morgon blir det ridning med mamma pappa och nu min kusin och faster också tror jag. Jag undrar hur det kommer att gå för mig.. Ja, vem vet:)?
Men nu måste jag klä på mig eftersom att vi ska åka om typ fem min..
Vi hörs senare

sovdags..

Jag har inte direkt varit en bra uppdaterare idag, men jag antar väl att det blir så ibland..
Har precis kollat klart på "Män som hatar kvinnor". Sjukt bra måste jag säga. Tips, tips.
Men nu måste jag sova för att få bort det halsonda.
Vi hörs i morgon.

Hur ska jag beskriva?

Jag sitter vid köksbordet just nu.. Dagen har varit minst sagt.. händelserik. Det började ju med att jag kom till skolan och hade språk, det var ganska trist eftersom att jag mest hade ont i halsen och det kliade i halsen så att jag hostade. Men det går nog över snart.
Sedan gick jag till skolsyster för att få ett få en halstablett. Sedan fick jag väga mig igen eftersom att jag brukar få göra det med tanke på min vikt nedgång. Jag fick veta att jag har gått ner 18 kg, på 7 månader.
Inte direkt vad jag är glad över men men...
Sedan när skoldagen var slut gick jag hem till Belle tillsammans med Maggie och Fanny. Det var jätte kul och vi pratade mest..
Sedan gick jag hem och tog det lugnt. Jag somnade efter att jag gått en promenad och försökt med callanetics. Men jag somnade så klart..
Sedan så väckte mamma mig med en överraskning, nämligen kavajen jag letade efter under hela tiden jag var i stan igår. Jag blev verkligen jätteglad!
299 :- H&M
Jag har verkligen haft mycket kavajer under sista tiden.
Nu ska jag snart äta.

Skola snart..

Ja, då är det bara en timma kvar tills skolan början. Jag ska nog först gå till skol syster för att få någonting mot halsen, känns inte kul.. Men man måste väl det ibland antar jag.

jag får skjuts idag eftersom att jag inte mått så bra under den senare tiden. Jag orkar inte gå, jag kanske låter slö, men allvarligt talat så orkar jag verkligen inte..

Men jag ska inte bara skriva om hur dåligt allt är utan, det finns ju det som är bra också.
Som t ex, detta är mitt 206 inlägg, på 1 månad. Jag har verkligen uppdaterat mer än förut, så det känns verkligen helt okej.

Idag är det även musik i skolan, ett av mina favorit ämnen, så det blir trevligt..  Även fast jag inte kan sjunga så mycket idag, men men. Nej, nu börjar jag ju gnälla igen. Jag måste sluta med det och i stället se allt positivt.

SOM TILL EXEMPEL ATT JAG SKA UT OCH RIDA SNART:). DET BLIR JÄTTE KUL! SEDAN HAR JAG NOG BESTÄMT ATT SKIPPA KRÄFTSKIVAN OCH SITTA HEMMA I STÄLLET, JAG ORKAR VERKLIGEN INTE JUST NU.

MEN NU MÅSTE JAG GÖRA MIG KLAR INTE FÖR DENNA SKOLDAG:).

VI HÖRS SENARE.



God Morgon..

Vad gör jag uppe nu? Jag har ju sov morgon.. Men allvarligt talat så kan jag inte sova med min hals. Den värker och det finns ingenting att göra för att få bort den. Jag antar att jag får hålla mig borta ifrån människor idag för att inte smitta. Men den brukar gå över på någon/ några dagar..
Så idag är det återigen skola. Inte så jobbig dag utan mer lugn.. Slutar vid halv tre och börjar vid tio i 9. Ganska skönt. Jag måste bara göra ett par grejer innan, och försöka att inte stressa ihjäl mig:).
Idag efter skolan så tänker jag gå hem bara. Jag ska sova har jag planerat. Och på fredag så ska jag till doktorn så då får jag väl lite med halsen kanske hoppas jag. Fast jag ska be mamma köpa tabletter också. Fast det har aldrig riktigt fungerat på mig...
Jag har fått för mig att bara äta frukt nu.. Korkat? Jag vet inte.. Igår åt jag inte middag utan fruktsallad, och det visar sig att det var helt okej, det är bara det att man blir inte lika mätt.
Ja, ja, jag kan nog klara mig på det ett tag till..
Men nu nog om sådant.
I helgen ska familjen upp och rida någonstans. Jag har ridit ungefär 5 gånger i mitt liv, men jag älskar det. Har ramlat av en gång och inte suttit på en häst sen dess, så jag antar att det är dags nu..
Plus att om jag ska kunna rida på Dreitill så måste jag väl kunna rida på andra hästar.
Sedan på fredag så är det kräftskiva på gatan också, fast jag avskyr kräftor så det blir det inte för mig. Jag är verkligen sämst på att testa nya saker, men om jag är övertygad så är jag övertygad, så kan jag inte smaka.. Det är synd eftersom att det finns en massa saker som jag nog skulle tycka om egentligen, men jag vågar inte. Så jag är alltså en dålig sak med mig..:).
I alla fall så kommer en massa grannar och jag får se hur länge jag är där, det beror på med tanke på halsen och allt..
Jag undrar om jag ska äta frukost nu, fast då blir jag ju säkert hungrig tidigt, ja, jag får fundera lite samtidigt som jag fixar de där sakerna..
Hörs senare.

Jobbig dag..

Detta har varit en av de värsta dagarna på länge för mig... Det kommer fler dagar i framtiden, det är jag säker på. Halsen värker och jag mår inte bra. Att jag försöker att hålla mig borta ifrån att äta riktigt kommer inte att fungera i all framtid, jag försöker att inse det just nu..
Så jag tänker gå och lägga mig nu, eftersom att jag är fruktansvärt trött, och jag kan inte hålla mig vaken riktigt. Får se hur det blir med skola och allt i morgon..

Hemma nu..

Nu sitter jag i sängen i en stor tröja och bara tar det lugnt. I kväll blir det inte så mycket.. Jag har bestämt mig för att äta fruktsallad till middag och kanske lite nötter. Jag vill gå ner 2 kg har jag bestämt.. Så det blir mer frukt för mig nu. Försökte att äta en glass idag, men jag fick inte ner den. Ja, ja så kan det gå. Så nu vet ni att det är mitt mål.
Jag har inte mått bra idag. Har gått runt över hela stan och försökt att hitta en kavaj, men tyvärr var den utsåld överallt så det blev inte någon. Men jag hittade en klänning, fast jag har ingen ork att lägga upp bilder nu. Ska träna i stället tror jag..
Men jag måste göra en viktig sak först...

T-banan..

Hej hej. Är på väg mot stan nu. Eftersom att jag slutar så tidigt så tänkte jag att det var dags. Jag ska möta mamma därinne idag så ska typ titta på skor och sådant. Och jag faktiskt berätta att jag kom ihåg plånboken:) bra va!? Ett stort steg för mig! Så Vad gör man medans då? Jag bloggar ju nu, så jag har inte tråkigt i alla fall, men jag måste äta något. Är verkligen hungrig eftersom att skol lunchen inte direkt är, på topp. Men jag skriver mer senare. Kram

Dagens..


Jag får panik varje morgon..

Jag har ju alltid samma problem att mitt rum är så stökigt att jag aldrig hittar vad jag letar efter. Men jag har ändå bytt kläder typ 5 gånger idag. Känns lite jobbigt att behöva göra det, men men, det är är väl sådant man får ta..

Jag har ju bestämt mig för att gå till skolan, vilket gör att jag får gå 10 min tidigare än när jag cyklar, och då behöver jag ju inte vänta så länge på att få gå.. Man kan ju gå nu också, men jag gillar att ha bestämda tider så att man inte kommer försent eller för tidigt:)

Det regnar ju även idag så det blir skönt faktiskt att gå. :). Man kan ju undra varför men regn gör en avkopplad. I alla fall mig, jag vet ju inte hur andra känner för regn. Men för mig är det mysigt att vara ute i.

Sökte lite om svininfluensan nyss.. Det står att den kommer (På riktigt) snart. Jag undrar hur allvarlig den egentligen är. Om den bara är som en vanlig influensa så vet man ju inte. Den drabbar ju mest unga, så man blir lite små rädd. Jag vill inte bli sjuk känner jag. Det är därför jag har sådan där "Alcogel" i skåpet. Det är jätte bra att ha faktiskt. Så om man inte vill bli smittad (Vem vill det?:D) så bör man köpa en sån.

Men nu ska jag faktiskt göra mig klar inför denna skoldag:). Vi hörs senare. Antingen blir de tett inlägg ifrån skolan eller sen när jag kommer hem.

Kram

Bara tre inlägg igår..

Aj då.. Men jag har varit fruktansvärt trött dom senaste dagarna så jag har inte kunnat eller haft ork till att koncentrera mig. Men jag ska försöka att somna tidigare. Det är ju inte så bra om man börjar att titta på the wrestler klockan halv elva. Men jag skyller det på pappa...:).
Idag är det en lugn dag i skolan, tre lektioner bara... Det är spanska, svenska och bild. Jag tycker att alla tre ämnena är ganska kul, så det är väl ett stort plus!
Skönt med onsdagar nu. Vilken förändring egentligen, förut var det onsdagar som var värst, men nu har ju fredagen tagit över det jobbat.
Idag efter skolan blir det väl att åka hem och ta det lugnt. Det är ju typ ingen som slutar samtidigt som mig, utan bara efter och jag orkar inte vänta.. Inte idag. Så det blir nog att åka hem, ja. Fixa lite med läxor och sådant.
Med tanke på att det regnar idag så tror jag nog att jag skippar att cykla och kör lite gång i stället. Bra träning och jag får använda mitt Berlin paraply:). Haha, jag tycker att det är så fint:).
Nu ska jag äta frukost och sådant, men jag skriver mer om en stund:).
Kram

Tar det bara lugnt..

Promenaden blir i morgon i stället, kanske lika bra.. Jag har varit väldigt trött idag, nästan så att man somnade under biologin.. Haha, men så blir det väl ibland.
Så under resten av dagen så har jag bara tagit det lugnt och så, sitter just nu och lyssnar på en massa musik ifrån "The boat that rocked" Älskar ju musiken ifrån den filmen!
Men i kväll blir det lite film, The wrestler. Den är jätte bra måste jag säga.
Så jag skriver nog mer senare.
Kram

Trött..

Till min stora förvåning har det varit en ganska rolig dag. Även fast vi fick sluta 10 min senare än vanligt, men men.
Vi hade idrott idag, fotboll, och det visade sig vara ganska kul. Jag gjorde två mål, haha. Så jag är rätt nöjd.
Sedan var det lite andra ämnen och sådant.. Inte så viktigt, så nu sitter jag hemma igen. Det blev varken stan eller kompisar, men jag är jätte trött och har lite huvudvärk faktiskt.
Men senare idag så blir det promenad med Maggie, det ganska bli trevligt. Att få komma ut och gå, det var ganska länge sedan för min del, så det blir väl dags att komma igång med det.
Men nu ska jag göra mina läxor faktiskt.. :D
Vi hörs senare..
Kram

God Morgon..

Jag är tråkig jag vet, men jag vet inte vad jag ska ta för annan rubrik idag, ja ja, ni får leva med det..
Just nu sitter jag med frukost och väntar på att klockan ska bli 25 över 8. Och tills dess så kan jag bara ta det lugnt. mm.. Vad ska man hitta på då? Ja, ja, jag kommer väl på något..
Idag så har jag sovmorgon till 8.55, det känns verkligen skönt att inte börja 8 som igår. Att man kan få ta det lugnt två eller 3 dagar.
Idag har vi då gymnastik.. Det är inte direkt det jag är så bra på, men kul är det... Ibland. Sedan har vi även fysik för första gången (Har så klart andra ämnen också). Fysik är helt okej tycker jag, men nu ska inte detta inlägg handla om vilka mina favorit ämnen är så klart.
Idag efter skolan så åker jag kanske in till stan eller är med någon kompis eller någon. Jag orkar inte bara sitta hemma och vänta liksom... Man ska ju göra det mesta man kan med dagen. Men i alla fall, så behöver jag handla lite små saker.. Och sådant, men men, det kan man ta när som helst egentligen.
Ja, nu vet jag inte vad jag ska skriver mer, men vi hörs senare.
Eller förresten..
Så det är det jag har på mig idag:).
Kram

RSS 2.0