Förberedd..

Ja, nu är det mesta klart inför morgondagen.. Det känns alltid skönt när det är klart. Jag undrar om jag ska göra mina callanetics nu, även fast jag egentligen ska göra det varannan dag, men jag tror att jag gör dom nu, annars blir jag så arg på mig själv..
I morgon slutar jag kvart över 3... Hurra?? Ja ja, det är i alla fall inte halv fyra som en viss annan dag... Det gör mig fortfarande förbannad. Och sedan är det idrott, hm... Kanske inte mitt bästa ämne, men det funkar.
Nu ska jag snart gå och lägga mig, så det blev inte så långt kvälls inlägg idag, men vi hörs i morgon. Kram

Hemma nu..

Okej, nu är skoldagen slut.. Måndagen är äntligen slut, ja! Åh, det känns faktiskt som om det vore helg, med sedan finns det ju den sämsta dagen under hela veckan, fredagen. Allvarligt talat så borde det vara brottsligt att sluta klockan halv 4 på en fredag, och börja 10 minuter över 8. Jag förstår inte vad det är för mening med det..
I alla fall så har det varit en lugn dag, eller ja, ganska lugn. Efter skolan så gick jag, Maggie, Belle och Ebba hem till Belle. Vi hade "Debatt" för att jag och Rebecca hade hamnat i ett "bråk" på något sätt. Men efter det så tittade vi på film, nämligen greve holm som jag fortfarande blir riktigt skrämd vid vissa tillfällen, haha:). Men men, och jag kan avslöja jag inte var den enda som blev det..
Men nu ska jag äta något och göra mina läxor, hörs senare..
Kram

Tidig skoldag..

Ja, idag börjar jag faktiskt klockan 8, tidigt va?
Ne, men för många är det ganska vanligt och jag började runt 8 mycket i sjuan, men nu blir det mest sovmorgon och sådant varje dag:).
Precis som varje dag, så sitter jag vid frukostbordet och äter varje gång jag skriver.. Haha, det blir ju så. Och som vanligt är det samma allbran, jag älskar flingorna! Det är så gott:). Men men, hehe.
Jag har precis blivit klar med allting, så det finns inte så mycket att gör nu på morgonen.. För att jag får faktiskt skjuts idag. Det känns verkligen skönt att slippa behöva gå. Inte det man direkt vill göra klockan kvart i sju på morgonen, men så får det väl bli ibland.
Men det har ändå känts som en bra morgon än så länge.. Det blir mycket saker att göra denna vecka, och man ser nästan fram emot vissa saker, och då syftar jag på skolämnen. Annars så blir det nog, mest att ta det lugnt. Plus att jag och Belle ska hitta på något i helgen, tror jag. Vi ska ha film kväll:). Med en massa klassiker, haha. Om man nu kan kalla just de filmerna för det:). Så det blir mycket trevligt.
Så nu ska jag äta klart mina flingor, men jag skriver mer senare.
Köpte igår..
Hehe.
Och nu ska jag faktiskt gå och göra mig i ordning.
Kram

Middag snart..

Det blir kanske lite för sen middag i kväll, men jag orkar inte direkt bry mig. Huvudsaken är ju att man äter, och man ska känna sig glad för det..
Så resten av kvällen blir det väl inte så mycket, jag har ju köpt en ny bok, så det kanske blir att läsa lite av den. Mysigt! Det var så länge sedan jag bara låg och läste en bok, det är ju bara för skönt ibland.
Jag är faktiskt förberedd idag, har ju lagt fram kläder till i morgon. Så det känns lugnt, och det blir inte som i fredags.
Kramar

Kan man längta?

Familjen är kvar hos mormor och morfar och jag vet inte riktigt när vi ska åka hem, men jag antar att det blir om en liten stund..
Vi ska även köpa middag eftersom att det inte finns någon här och jag börjar att bli ganska hungrig faktiskt. Det blev ingen lucnh idag för att man helt enkelt inte hann med det. Det blev att man direkt fick åka hit efter centrum.. men det gör inte så mycket eftersom att luchen inte är så viktig.

I morgon är det skola igen. Och ska jag vara helt ärlig så känns det ganska bra. Det känns faktiskt ganska kul nu eftersom att det blir betyg och sådant här framöver. Visst vill man få bra betyg. Så det är något som jag aldrig skulle tro om mig själv:).

Och sedan i morgon, så tror jag att det blir stan efter skolan. Det var ett tag sedan, tror jag. Eller jag kommer inte ihåg. Och då ska Matte göra något därinne så jag kände också för att åka in..

Nu så ska typ alla göra någonting, men jag skriver mer senare..

Kram


Hos mormor och morfar..

Ja, nu sitter jag hemma hos mormor och morfar och vi ska typ äta middag här, tror jag. Eller jag vet faktiskt inte. Men vi åker ofta hit när Matte repar med sitt band, man orkar inte åka fram och tillbaka hela tiden liksom. Men innan vi åkte hit så var vi i centrum och handlade lite saker. Jag köpte t ex detta:

 

Den första bilden är en tröja ifrån Bik Bok som kostade 99 kr.

Den andra bilden är två tröjor ifrån Lindex som kostade 159 kr.

Så det var det jag köpte där. Eller nej, jag köpte även en bok av stephanie Meyer, Genom dina ögon för 199 kr. Så det känns kul att läsa en annan bok än Twilight av henne. Jag älskade Twilight förut men jag tröttnade efter tre och en halv böcker, så nu ligger bara den fjärde hemma och skräpar. (Förlåt Matilda:D).

Så vad händer mer ikväll? Jo, det ska vara någon film klockan nio i tv 4 med Mikael Persbrandt och Kjell Bergkvist. Jag vet inte om stavningen blev rätt nu men jag orkar inte kolla.

Ni får ha en trevlig kväll:). Skriver mer senare..

Kram

God Morgon, igen..

Ja, hej hej. Dags för ett mer, seriöst inlägg då. Just nu gör jag faktiskt ingenting. Utan jag bara sitter och lägger all min fokus på bloggen.. Ja, det är väl det jag gör.
Idag vet jag inte riktigt vad som ska göras. Men jag tror att det blir lite shopping för mig. Vi ska till centrum och jag har en massa kuponger till en massa klädaffärer:). Det är alltid trevligt att ha det.
Men jag skriver mer senare, kram.

God Morgon..

Ja, då är man vaken..
Sitter och tittar på music & lyrics med hela familjen. Jag skriver mer senare.
Kram

..

Jag har verkligen ingenting att göra nu eftersom att jag är hemma själv och ingen kommer hem förrän typ 2 timmar.. Åh, det är ju så trist. Det är inte det att det skulle vara roligare om någon var hemma, utan bara att jag kunde känna lite trygghet i alla fall. Det känns inte så säkert där jag bor.. Nästan mitt i skogen liksom, inte så kul att vara själv.. Men det är verkligen tur att det finns elektricitet här i huset. Det skulle jag nog inte klara mig utan.

Jag funderade på en sak idag.. Jag vet inte riktigt vem jag har varit under de senaste två åren. Det har inte varit jag. Och, varför? Jag vet ärligt talat inte. Men det har väl blivit för mycket på något sätt antar jag. Och det är inte något som jag vill fortsätta att vara i framtiden, så jag vill tacka mina närmaste vänner för att ni alltid ställer upp, ni vet vilka ni är..

Haha, jag har blivit så tacksam den senaste tiden. Men jag tycker att det är viktigt att visa sin uppskattning. Människor ska, någon gång, kunna känna sig uppskattade och viktiga. Och det är kul att göra andra människor glada. Man får så mycket tillbaka..

Okej, jag ska inte hålla ett tal, utan jag ville bara få ur mig det, men nu är jag tillbaka igen, hehe. Och så är det väl dags att hitta på någonting.. Och nu kom visst Matte hem:).

Kramar


Jag har tråkigt..

Okej, så det visade sig att matte skulle ut i alla fall, så är jag fast här hemma framför tv.n med sagan om de två tornen.. Jag tycker ju inte ens om filmen (Förlåt till mina kusiner som är stora fans..) men jag orkar inte byta, fan vad lat jag låter. Hm.. ja ja, jag får väl resa på mig. Jag har faktiskt sett 2 filmer redan.. Resan till Jorden medelpunkt (sådär) och music & lyrics (Love it) så det har ju varit en helt okej kväll.
I morgon är det söndag och jag känner mig inte direkt glad över det.. Jag vill ha helg, med tanke på att den bara har börjat, är det möjligt att det kan gå så fort? Nej, jag tycker att det är trist att man inte kan få vara ledig i en dag utan att skolan helt plötsligt ska ta ifrån en den glädjen, det är synd..
Men nu ska jag byta kanal, hehe:)

Gästerna är här...

Gästerna är här nu och jag har förflyttat mig upp till datorn. Och nej, jag är inte otrevlig utan jag och Matte ska inte vara med, eller vi får inte tror jag.. Det verkar ändå inte så kul. En massa männsiskor som samlas för att åka runt till varandras hus... Gäsp. Nej, jag skojar. Jag tycker att det är en trevlig sak att hitta på. Om det hade varit ungdomar så hade jag verkligen velat vara med..

Så nu är det då lördags kväll. Den bästa kvällen på hela veckan, eller fredagen är väl också helt okej, men lördag är bara wow! Haha, jag förstår inte någonting jag skriver om nu, men men. Så blir det väl ibland..


Jag längtar till senare, då ska jag, Ben och Jerry ha det lite trevlig, och för alla er som undrar så syftar jag på glassen.. Annars skulle det blivit lite konstigt, tror jag... Haha. Så det blir trevligt. Och sedan blirdet kött till middag. Min favorit rätt.. Ja, det är sant faktiskt. Kött är gott, jag kanske ska bli kock när jag blir stor. Fast i och för sig så är matlagning inte min bästa egenskap, nej jag håller mig nog utanför köket. Och dessutom har jag redan bestämt mig vad jag vill bli och det finns ingenting annat.

Många tror inte att man kan lyckas, ibland kan även jag tveka. Men jag har insett att man kan göra vad man vill med livet. Som jag sa till pappa idag: "Tänk dig att man får 10.000 kr att handla för i världens största köpcentrum och man får köpa vad man vill... Det är livet det.". Jag tror att det kan vara så ibland. Okej, att få tio tusen att handla för, det låter rätt bra och vad kan man få för problem? Men det jag menar är att man har alla möjligheter. Och sedan kan ju dessa pengar även ta slut... Men jag tror på att man kan bli precis vad man önskar..

Men nu ska jag inte prata mer om allt det där, dags att gå vidare...

Så, vad ska jag skriva? Haha, jag skriver så i nästan varje inlägg, men jag gillar den frågan. Den får mig att skriva en massa saker som är helt osammanhängade, precis som det jag skriver just nu är:).
Så jag antar att det är när jag har slut på ideer och saker att skriva. Så jag får väl tänka en stund och komma tillbaka om någon halvtimma:)

Kramar

Grattis till mamma och pappa..

Som har bröllopsdag idag:). Matte och jag överraskade dom när vi var och handlade med lite presenter och sådant. Matte fick ett halsband, pappa en film (the wrestler) och sedan köpte vi rosor som var rosa och röda. Så det var mycket trevligt tycker jag..
Så nu är vi hemma och jag är förberedd för kvällen, och det visade sig att Matte ska vara hemma ändå så vi hyrde 4 filmer (Jag hyrde tre av dom) så det känns bra.
och filmerna är:
Bedtime stories (Jag känner för att vara Disney tönt ikväll:)).
Resan till jordens medel punkt (Den verkar ju bra, hehe)
Music & lyrics (Brukade alltid titta på den med en kompis:) Jag kan inte få nog av den..)
Död snö (haha, lite små töntig verkar den vara, men jag vill se den!) Mattes val..
Så det är alltså filmerna, och sedan har vi äpplen och vindruvor och sådant (till mig) eftersom att jag har slutat med det onyttiga, men jag köpte faktiskt glass ändå, lite lyx ibland.
Så nu ska jag hjälpa mamma och pappa och sitta och läsa det senaste svallret:).
Hörs senare..

God morgon..

Ja, nu är det helg. Sitter med ett paket russin och njuter lite av att solen är framme, härligt. I kväll ska tydligen alla bort så det blir väl att jag är hemma själv i alla fall, men det spelar inte så stor roll. Det är bara att hyra några bra filmer och sedan är min kväll gjord. 

Så det är det som händer idag, eller inte förrän klockan 4 typ. Så jag vet inte riktigt vad som är planerat innan dess men det blir väl något som ska göras i alla fall. Nu när det är så fint väder kan man ju inte sitta inne. Okej, strunta i det jag sa innan.. Jag gillar att sitta inne när det är sol, på något konstigt sätt är det bekvämare. 

Men nu ska jag hjälpa till lite hemma:).



Notting hill!

Åh, jag älskar den filmen! Så gissa om jag är glad nu när den precis ska börja.. Det är faktiskt kul eftersom att jag alltid tänker på Belle när jag ser denna film, hennes "favorit"?. Det är pga en viss scen som alla skrattade galet åt när jag var med hanna, maggie och Belle. Jag minns vad kul vi hade det då:). 


Musik, det enda som hjälper?

Just nu sitter jag och lyssnar på en massa klassisk musik.. Det kan få mig riktigt lycklig ibland..

Belle och Jessica kom hit..

Ja, det stämmer. De kom hit för några timmar sedan:). Det var väldigt snällt gjort av dom tycker jag. Så de frågade alltså hur jag mådde och varför jag var sjuk, och jag svarade ärligt och sa att jag hade fått typ en stress attack:).. Jag vet inte vad jag ska kalla det direkt men stress attack låter bra.
Så det var väldigt trevligt att dom kom förbi, och efter det så tittade jag på MTV movie awards. Alltid lika roligt med dessa galor. Oscars galan t ex. Jag, mamma och Matte sitter alltid uppe under natten och följer den. Problemet är väl att man alltid lyckas somna innan själva galan faktiskt börjar, ett problem? Självklart. Har nästan aldrig sett hela tror jag, det är synd.

Idag så tänker jag ta det lugnt. Jessica gav ett förslag att jag skulle äta glass ikväll och det lät inte dumt, så alla vi te blev riktigt sugna på Ben & Jerry som jag tänker äta ikväll.. Gott!
Det var så länge sedan jag åt något ganska onyttigt och jag vill inte ta bort det helt, någon gång måste jag väl kunna få unna mig lite gott.

Så nu är jag alltså själv hemma eftersom att Pappa är på jobbet, mamma med, och Matte har precis åkt iväg. Jag gillar inte att vara själv hemma faktiskt. Kom på det idag, det är tyst och tråkigt. men jag måste erkänna att det kan vara underbart ibland, när man verkligen inte vill annat än att komma ifrån familjen. Men så känner jag inte nu..

Ja, ja. Jag får väl vänta tills någon kommer hem, även om det kommer att dröja en stund. .

Vi hörs senare..

Jag är hemma..

Jag vet, det låter konstigt men jag gick inte till skolan idag, och jag ska berätta varför...

När jag nästan var klar och skulle gå, så märkte jag att mitt cykel lås var försvunnet. Jag fick panik eftersom att jag skulle gå om 2 minuter. Jag kände hur jag började att stressa väldigt mycket, och jag mår uselt när jag stressar. Men jag ignorerade det en liten stund. Sedan så letade jag efter ett lås och tittar om det hänger på cykeln och allting, men jag kan inte hitta det.. Så jag skriker till Matte att han måste ställa i min cykel i garaget så att jag kan gå till skolan. Samtidigt så hamnar jag i ett slags bråk med mamma och jag börjar att gråta:). Så min mascara rinner och så kommer stressen tillbaka. Det som händer när jag stressar är att jag mår jätte dåligt. Jag mår illa och på något konstigt sätt så känns det som om jag har brutit ett revben..:). Jag ringer pappa och pratar med honom, samtidigt som jag får ganska svårt att andas. Han säger åt mig att jag måste gå hem och jag ville verkligen inte, eftersom att jag hade lovat mig själv att ha så lite frånvaro som möjligt. Men jag gick hem i alla fall och sedan dess har jag bara legat i sängen och inte orkat göra någonting. Jag vet inte vad det är, men jag har känt ett tag nu att jag har tappat energi och ork till väldigt mycket saker. Jag ligger bara i sängen när jag kommer hem från skolan och går upp till middagen, sedan går jag och lägger mig igen. 
Känns trist eftersom att det finns så mycket jag vill hinna med och få klart. Särskilt betygen som verkligen kommer att komma nu. 

Ja ja, det jag berättar om där uppe, det är inte på något sätt så att jag vill vara hemma, nej! Jag vill vara i skolan med mina vänner och faktiskt sitta på lektionerna. Visst, jag skriver om att jag egentligen vill ha sommarlov hela tiden, men det är klart. Det tar tid att vänja sig. I alla fall för mig. 
Så, det kanske inte var som jag hade tänkt det förra året, men i år är jag annorlunda. Jag vill inte bli stressad eller känna mig ledsen. Jag vill bara vara tonåring och inte behöva fundera över så mycket.. 

Så just nu så tänker jag faktiskt göra något bra:).

Kramar

God Morgon..

Återigen sitter jag med en skål allbran vid frukost bordet och väntar på att jag ska åka till skolan. En sak är annorlunda... Det är fredag! Äntligen säger jag bara. Man har väntat hela veckan på denna dag, för snart är det helg och helg betyder ju ledigt, för nästan alla! Vad skönt. Jag känner för att, efter skolan, bara a det lugnt och kanske hitta på något roligt. 
Men sedan så har jag ju blivit lite små sjuk, så jag ska nog inte vara med på idrotten, fast jag tycker att idrott är rätt kul, men dag känner jag mig lite sjuk, så jag vet inte. 

Men men. Vårt första ämne idag är hem kunskap, det blir nog trevligt att ha något där man inte behöver skriva. Man behöver sådana ämnen ibland. Men tyvärr har jag fått reda på att det inte blir något kemi under hela höst terminen.. Det känns trist p.g.a. att jag faktiskt har tyckt att det är ganska kul. Men det får väl komma till våren då i stället. '

Så vad händer i helgen? I morgon vet jag inte riktigt, mamma och pappa ska bort och jag och Matte kommer att vara hemma, så det blir nog lugnt. Och sedan så ska väl jag och mamma måla om tror jag, det kan bli kul:). 

Så nu ska jag alltså göra mig i ordning för skolan då.

Kramar


The boat that rocked & Gossip girl..

Det är allt jag behöver och min kväll är gjord. Jag vet inte hur jag ska klara mig när jag ser de sista avsnitten av 2 säsongen i morgon, tur att det kommer en till! Jag behöver mer, mer och mer..
Okej, jag kanske, möjligtvis, låter en aning besatt, och det kan jag faktiskt erkänns att jag är också, haha:). 

Men men. Om jag ska orka med skolan i morgon så antar jag att det är dags att sova, men allvarligt talat så har jag ingen lust. Jag vill inte ha skola, det är tråkigt att sitta vid alla dessa lektioner och försöka lyssna ordentlig, när man egentligen inte orkar bry sig.. 

Ja, ja.. Vem bryr sig?:).

Nu är det väl dags att sova då, hörs i morgon.


Är hemma nu..

Nu är jag då hemma igen efter att ha varit en stund med Rebecca. Det var kul, fast vi tittade mest på tv:). Och tyvärr så fungerade inte photoshop på min dator. Det var lite synd, men men. 

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Hade sett fram emot några gossip girl avsnitt men det verkar ju tydligen inte fungera och det är trist.

Så jag får väl hitta på något annat. Kram

God Morgon..

Hej Hej:).
Nu sitter jag och äter allbran vid bordet och självklart är datorn med. I dag så börjar jag tio i nio och det känns verkligen skönt. Det är rätt trevligt på en torsdag. Och sedan slutar jag någon gång vid 2. 

Och efter skolan så ska jag tydligen vara med Rebecca. Jag ska en gång för alla få Photoshop, om det nu funkar på min dator, och det vill jag ju verkligen ha! Och hon har fått spotify av mig, så det blir som ett byte kan man säga:). 

Så vad har man planerat i helgen?... Jo, på lördag så vet jag inte om jag skulle göra något. Eller så blir det väl att Matte och jag lagar mat hemma själva. Det kan vara rätt kul om man hyr en film eller något. Och sedan är det måndag efter det, så jag tycker att det går ganska fort med veckorna. 

Så det är bara bra... Nej, nu börjar Dusty att skälla på sopgubbarna, och det, tro mig, är inte roligt.:).

Kramar 

True blood..

Den nya serien True Blood har precis börjat. Den verkar vara bra. Plus att Alexander Skarsgård är med och då känns det liksom kul att en svensk är med i en prisbelönad amerikansk tv serie. Och den verkar faktiskt väldigt bra.

Men nu måste jag titta faktiskt:).

Kram 

Fortfarande kvar..

Jag sitter fortfarande hemma hos Rebecca och Ebba är också kvar:).
Vi har typ mest suttit vid datorn och fixat med bloggen. Så jag tänkte berätta lite härifrån vad som har hänt idag. Så jag åkte alltså till skolan vid typ 10 min över nio och jag kom faktiskt i tid denna dag:). Det är inte ofta men jag klarade av det.
Så vi hade spanska och det var rätt trevligt. man skulle bara svara på några frågor och sedan var man klar:). Sedan hade vi lunch, som gick snabbt och smidigt.. Och efter det var det svenska och man fick sin kalender. Sedan var det bara att man fick gå in på datorn och fixa lite där.
Efter svenskan så hade vi bild, ett mina nya favorit ämne. Det visade sig att vi har en uppgift att göra på 5 lektioner. Det är kubism och sådant.
Det var verkligen roligt och jag och Maggie bestämde att vi skulle få MVG! Så jag tänker uppfylla min dröm..

Nu så gör jag inte mycket, Rebecca beskriver sin bild för Ebba och jag sitter såklart vid datorn, fast det har ni väl redan märkt:).

Nej, nu ska jag vara lite social:).

Kramar

Ny design..

Jag vill återigen tacka Rebecca för att hon är så snäll och gör en design. Även fast det var för spotify så var det riktigt snällt!:).

Jag är fortfarande kvar hos henne och jag vet inte när jag ska hem, men vi hörs senare.

Kram

Skoldagen klar..

Hej Hej.
Nu så sitter jag hemma hos Rebecca tillsammans med Ebba. Vi gör typ inte så mycket förutom att prata om en massa saker och sådant.
Idag så ska jag ge Rebecca spotify så att hon kan göra en blogg design till mig, så det blir nytt. Sedan så blir det väl hemma kväll eller något.

Dagen har varit lugn och bara tre lektioner. Det är ju så man vill ha det varje dag, men men. Jag skriver ett längre inlägg senare när jag kommer hem:).

Kram

Jag har inte åkt än..

Jag har flyttat mig ifrån min dator, till övervåningen. Så nu sitter jag här uppe istället. Intressant va?!:). Nej, men varje morgon så blir jag lite så här snurrig och är tvungen att  fixa en massa saker. Så nu är jag klar och allt annat är klart. Jag har t o m bäddat sängen av egen vilja.
Jag känner mig glad att jag äntligen kan ta lite ansvar.Och så är det med det.
Idag känner jag mig ganska trött fast ändå glad. Kanske beror på att dagen i skolan är så kort, eller för att jag har 11 avsnitt av Gossip girl att komma hem till:). Kan inte få nog av serien. Sen kommer jag säkert att ligga deprimerad för att den är slut när den är det. Det är så jag alltid gör när jag hittar en bok, eller film jag gillar.

Jag har ett litet problem. Jag har tappat all min enegi. Så jag har inte någon som helst lust att träna längre. Så det leder till andra saker. Jag måste verkligen skärpa mig. Förut så älskade jag att springa och ta promenader. Nu så ligger jag bara i min säng hela dagarna och orkar inte göra någonting. Känns väldigt trist faktiskt..
Så jag måste verkligen börja med att träna igen, annars vet jag inte vad som händer. Jag vill verkligen få tillbaka den där glädjen av att träna, det som jag (inte alltid) men ofta jag tyckt varit riktigt kul..

Men nu så måste jag gå ner igen:) Vi hörs senare.

God Morgon..

Kommer inte på något annat sätt att starta ett inlägg på, på morgonen:).
Ja, idag är det i alla fall den 26 augusti, onsdag. Jag tycker om onsdagar nu pga tiden vi slutar.. Ja, det är riktigt skönt att få ha en tidig dag mitt i veckan. Då kan man i alla fall ta det lugnt kvällen innan, så jag måste erkänna att det blev ännu ett avsnitt. Tror att jag somnade ca 23.30. Inte bra, men bättre än förut. 

Så idag är det ju skola som gäller. Jag har spanska, svenska och bild, tre stycken snabba ämnen. Och efter det som tror jag att jag ska hitta på något med Ebba:).

Så vad händer i helgen? På Fredag vet jag inte riktigt vad som händer. På lördag tror jag att jag ska vara med några kompisar. Så det blir väl mest en lugn helg. 

Jag undrar vad jag ska göra tills skolan börjar.. Ska liksom cykla om en timma och har ingenting att göra. Fast jag ska inte se ett avsnitt, det kan jag inte göra.. Nej, fy, jag har ju blivit besatt, så jag ska skärpa mig. Så, vad kan man hitta på en vanlig onsdagsmorgon? Ja ja, jag hittar säkert på något. 

Men nu ska jag gå och sminka mig lite.. 

Kram 

Förlåt för kass uppdatering idag..

Jag har precis tittat klart på ett till avsnitt av Gossip girl och jag måste säga att jag älskar serien. Det är inte ofta jag gillar sådana program men detta är verkligen bra!
Jag har i alla fall varit dålig på att uppdatera och det är inte bra gjort av mig, så jag blir bättre på det i morgon. Lova kan jag inte men jag ska verkligen försöka. Jag har faktiskt inte gjort något annat sedan jag kom hem, förutom att ligga vid datorn och bara tagit det lugnt. Det kan verkligen vara skönt och avslappnande ibland. I morgon slutar jag klockan ett så det känns bra. 
Alla i min familj har tydligen gått och lagt sig.. Klockan är ju inte ens elva. Vad gör folk nu för tiden?? Jag menar, kan man inte hålla sig vaken en liten stund? Jag tycker att det är sjukt hur folk går och lägger sig så tidigt. Hur går det till? Jag kan inte somna före elva, så det blir väl att vara vaken i en halv timma till, kanske ännu ett avsnitt? Nej, jag ska försöka att inte göra det, men ingen kan ju hindra mig.. Ja, ja, hur det än blir så måste jag få sova något i alla fall. Man börjar ju kvart över tio:). Men jag tror nog att jag går upp ungefär.. 7 kanske. Jag gillar att ha mycket tid på morgonen, då får man så mycket gjort!

Ja, ja. Nu ska jag försöka att göra något som får mig trött.

Kramar 

Första RIKTIGA skoldagen..

Ja, det visade sig att det var ganska kul att skolan har börjat i alla fall. Mycket saker som förra året alltså. Idag var det lugnt och inte så långa lektioner, och på lektionerna så delade dom bara böcker åt alla så det var rätt lugnt. 
Vi fick ju i uppgift att leda runt våra fadderbarn till alla lektioner och det var inte så svårt direkt. Jag kom försent några gånger men det gick bra. 
Så det var väl allt jag har att berätta om skolan idag. 
I morgon börjar jag halv tio och slutar klockan 1. Riktigt härligt med en tidig dag mitt i veckan. Bara tre lektioner, kan det bli bättre? 
Jag gick i alla fall hem med Ebba idag, så vi gick och pratade på vägen, det var kul:). 

Och snart så ska jag...
Eller, det vet ni nog redan. Det som jag alltid gör efter skolan. Samma saker varje dag. 
Kram 

Nu är jag vaken..

Nu sitter jag vid bordet och äter mina allbran:).
Idag är det alltså skola, skola och skola. Slutar 15.15. Yippii!:(. Fast jag har i alla fall sov morgon till klockan 8.55. Det känns i alla fall bra med något roligt. Nej, nu låter jag alldeles för deppig och det är ju inte rätt heller. Men, men. 
Idag är det då skola och det är väl helt okej. Det blir inte så mycket eftersom att man ska följa sina fadderbarn överallt. SÅ det känns lugnt. Och en kommer man väl inte igång med prov och allt första riktiga veckan. Även fast jag tycker att prov är kul, så har jag ingen lust med det just nu. 

Så jag ska cykla klockan 8.35. Om ca 45 minuter. Då får jag ju lite tid till att göra en massa annat. Jag älskar sov morgnar! 
Men nu hann jag inte få klart vad jag ska ha på mig idag så ni kan få se det senare.

Så.. Vad händer idag? 
Jag ska se om jag kanske kan åka in till stan eller något, fast jag vet inte om det blir av, men jag har inte varit där inne på ganska länge nu och det känns lite trist eftersom att man verkligen trivs liksom. Jag åker nästan alltid in, men det kanske bara är så nu när skolan börjar, sen kanske man börjar att åka dit igen. Trevligt, trevligt..:).

Jag tror att jag ska ställa ut cykeln nu så att jag har det klart, sen måste jag fixa lite andra saker här hemma för att mamma ska kunna bli glad när hon kommer hem:). Annars blir det ju så stökigt om jag inte gör något. 

Nej, nu måste jag faktiskt gå, men det kan bli så att jag mobil bloggar ifrån skolan, om det nu inte är för dyrt, men men.

Vi hörs senare, efter skolan..:)

Förlår för dålig uppdatering..

Men jag har var upptagen nästan hela tiden sen jag kom hem. Jag har typ tittat på Gossip Girl (Så att man inte missar något.) och jag är faktiskt ganska fast i serien:).

Sen har jag faktiskt mått sämre än vad jag har gjort tidigare. Har ont i kroppen och revbenen. Jag undrar vad kan vara, så pappa ska ta med mig på undersökning någon dag. Måste få reda på vad det är för någonting. 

Men nu ska jag äta.

Skriver mer senare..:)



Promenad..

Ja, så har man varit ute med Dusty också. Har gjort ungefär hälften av mina callanetics så det är väl bäst att göra klart dom också. 
Jag önskar att jag kunde få ha en dag då jag inte ställde krav på mig själv. Att man bara fick vara liksom.. Det skulle vara riktigt skönt. Men men, nu när skolan är igång så antar jag att det blir mycket stress och läxor, hm... 
Som sagt har jag gått ut med Dusty precis och jag tog lite bilder. Men min mobil, denna gång, vill inte samarbeta så det är ju alltid lite tråkigt. 

Jag har fått en uppgift av pappa.. Jag ska skriva upp maträtter som jag vill ha under veckan. Sen ska vi typ åka och stor handla idag i Arninge. Jag har inte varit där på hur länge som helst. Förut brukade jag alltid följa med och handla där men nu för tiden så blir det inte så mycket.

Och nu ser jag att det funkar med bilderna, så här kommer dom:

Jag vet inte riktigt vad hon gör på denna bild...:)

Ja, det var alltså bilderna jag tog ifrån promenaden. Kände verkligen för att ta lite bilder nu. 
Så i morgon är det min första riktiga skoldag... Känns väl helt ärligt sådär. Jag har inget emot att sitta hemma på dagarna och göra precis ingenting. Men så måste man upp tidigt i alla fall. Jag tycker att man i alla fall borde få börja vid 10!
Jag låter verkligen trist när jag snackar om skolan precis hela tiden, men jag orkar inte. 

Haha. Ja hopp, vad händer nu då? Jag ska i alla fall göra klart mina callanetics och sedan fixa lite saker här hemma. Men jag skriver mer senare..


Hemma, äntligen!

Äntligen är skolan/lekarna slut och jag är verkligen glad! Det var verkligen trist tycker jag. Eller nej, det var helt okej men att man skulle gå tillbaka till skolan och allt det där. Man behövde bara gå dit och sedan vände.. Varför? Men jag hade i och för sig cykeln där eftersom att min bror, som jag blir väldigt förbannad på ibland, hade ställt den där igår för att göra något. Kan han inte ta sin egen cykel? 
Så i morse när jag skulle cykla till skolan så var den borta. Jag ringde till pappa och sa att den inte fanns hemma så vi antog att den var snodd, men sen kommer matte ner och säger att den står vid min skola. Då kom jag en kvart försent och blev jätte arg. Men jag antar att det är sådant man får ta här i livet..

Men nu är jag i alla fall hemma och det är obeskrivligt skönt. Jag älskar att bara sitta hemma och ta det lugnt. Men jag ville ju gärna träffa kompisarna innan jag åkte hem, men så blev det inte. Eller jo, jag hade ju Ulla:). 
Men nu ska jag äta ett mellanmål och sedan ta en promenad med Dusty, får se om det blir att springa sen. Jag hoppas det.

Jag just nu, trött:).


I skolan..

Hej hej:) Nu sitter jag i skolan och har precis ätit lunch, hemskt som vanligt. Snart ska vi ner till vattnet. Vi hörs senare.

Ska strax gå..

Hej Hej igen:).
Jag har inte gått, eller cyklat menar jag, än. Men det ska jag väl göra om typ 20 min. En sen dag idag, kan inte alla dagar vara så? Nej men det är ju bara så skönt när man börjar sent och kan gå upp lite senare och så får man vila ut.  Det känns som om jag använder ordet sen lite, men bara lite, för mycket. Men det är väl sån jag är.

I veckan så vet jag inte vad som händer riktigt. På lördag så ska mamma och pappa på nån fest som hålls för typ många, så jag kanske skulle träffa Jessica, men jag vet inte riktigt hur det blir med det, så vi får väl se.

Sedan så har jag nog inte så mycket planerat, förutom att jag ska måla mitt rum och mammas rum (Det är två olika rum:)) och det ska bli lite kul eftersom att jag gillar att måla. Det låter rätt trist men det har ju sina bra egenskaper också, så det är alltid något man kan göra om man har tråkigt, måla på bara!

Och sedan fick jag vet av pappa får typ 20 min att vi ska åka till Dreitill snart igen, så jag behöver inte vänta en hel månad:). Skönt, jag vill ju så gärna träffa honom ofta, men eftersom att det blir totalt 4 timmars bilåkning totalt under en dag  så, så är det inte mina föräldrars favoritutflykt.. Hm.. Det kan jag verkligen inte förstå:).
Fast jag tycker såklart att det är värt att sitta i bilen.

Nu snart ska jag gå, eller jag menar cykla, och då är det dags för skola igen, men man vänjer sig nog om ett tag: Som tur är finns det ju höstlov, jullov, sportlov, påsklov och sommarlov. Sedan finns det ju en massa helger och studiedagar och sådant så det är inte så farligt. Det hade ju varit värre om man aldrig fick ledigt. Då skulle man inte orkat med skolan. Men, men. Nu ska jag gå ner och fixa liter saker innan jag trampar iväg:).

Kramar

God Morgon!

Hej Hej, eller god morgon kanske man ska säga:).
Jag gick upp för kanske en kvart sedan och jag är snart klar. Starkt jobbat av mig själv, att gå upp så tidigt:) Och idag börjar jag klockan halv tio så nu har jag massor med tid.
Som sagt så blir det en lugn dag med en massa lekar, inte direkt det man längtar efter men det får gå. I morgon börjar ju riktiga skolan.. Och ärligt talat så känns det helt okej, jag trodde att det skulle vara jobbigare, men nepp:).

Idag efter skolan så har jag fortfarande inga planer, så det lutar väl mest åt att gå hem och ta det lugnt samt sitta vid datorn och sådant..  

Men nu ska jag sminka mig och fixa lite saker..

Har tittat klart på en film..

Jag tror att jag ska gå och lägga mig nu. Har precis tittat klart på filmen och jag kan väl bara säga att den var kul, men riktigt sjuk. Haha, fast den var ju även riktigt kul:).
Pappa har kommit hem nu efter att ha kört 110 mil på 2 dagar, jag skulle inte klara att sitta i en bil så länge under två dagar, fy vad trist det skulle bli tillslut..

Men nu ska jag snart gå och lägga mig eftersom att det som sagt är skola i morgon. Och jag ska cykla för första gången på ganska länge, vi får se hur det går..:).

Och nu ska jag rädda mamma som fastnat i ett telefonsamtal:).


Urban legens ..

Har precis ätit klart middagen och tittar just nu på urban legens..


Videoinlägg #1


Det är mitt första, okej!?:) 

Hej allihopa igen..

Förlåt för alla länkar, det är bara lite saker jag har fixat med..

Jag har fortfarande inte lämnat rummet, och kommer säkert inte göra det på ett tag:). Haha, jag kan ju sitta hur länge som helst här och bara skriva, skriva och skriva. Nej, men det låter faktiskt inte så kul. 

Jag börjar få panik! Jag vill verkligen inte ha skola just nu, känns inte som om det är något jag verkligen behöver söt tillfället. Men, men, vad ska man göra? Det är ju inte så att det går att ändra på något sätt, det är väl bara att stå ut. Jag får det att låta hemskt med skola men det är bara det att det är trist, i alla fall det vi sk göra i morgon.. Jag menar kan man inte bara ha lektioner i stället för att leka. 

Nu tjatar mamma på att jag ska lägga fram kläder tills i morgon (Ännu en sak som är jobbigt med skolan.) så jag antar att det är bäst att lyda hennes råd, annars blir det problem..:) 

Hörs senare.

Mycket länkar kommer..

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Vardagsbetraktelser bloggar

Hej Hej.

Följ min blogg med bloglovin

Hemma återigen..

Nu var man hemma, tillbaka till det vanliga och ingen mer semester eller helg. Nej, nu är det dags att börja jobba. Nu spelar bara betygen någon roll. Eller, jag går ju bara i åttan så lite lugnt måste man ju få ta det. 
Dagen var i alla fall underbar. Jag fick träffa Dreitill och det var det som var veckans bästa händelse måste jag säga! Här kommer lite bilder i från resan:
Så det är Dreitill. 
Och sedan har vi Dusty som är besatt av glass.. Vad ska man göra med henne?:)

Ja, det var dagen. Så i morgon är det alltså skola. Hm.. Hoppas att det går lika fort som förra året. Fast egentligen så vill jag ju inte det. Skolan är ju en del av mitt liv, och man vill ju inte att det ska gå fort. Så det blir lite komplicerat, men men. 

Nu ska jag fixa lite saker.

Så vi hörs senare..

9 mil kvar..

Jag har alltså lärt mig att mobil blogga, så nu kan man aldrig få stopp på mig:) nej, nu blev ju detta helt plötsligt jättekul! Så det är fortfarande 9 mil kvar hem. Jag längtar tills dreitill flyttar till stockholm, det blir så mycket lättare då. Men det är självklart värt resorna vi gör nu, för att träffa honom! I kväll blir det förmodligen lugnt. Det hoppas jag iaf eftersom att det är skola i morgon. Får se Vad jag gör efter den. Jag hoppas att det blir något så att man inte blir fast hemma. Fast jag har inte varit hemma direkt efter skolan någon av dessa dagar Så jag hoppas att det inte blir så. Men nu ska jag bli lite social, och blogga först när jag kommer hem, annars blir det inte kul för min plånbok:)

Jag sitter i bilen nu..

Ja, nu är jag alltså påväg hem ifrån dreitill efter en som vanligt mycket trevlig vistelse. Han såg jätte fin och som vanligt fick man moderskänslor;) Bilder kommer sen. Så nu sitter vi alltså i bilen hem, vänner efter vårat mcdonalds bråk. Det låter lite konstigt men det var inte trevligt kan jag säga. Alla blev ovänner och 30 min tystnad. Jag orkade varken gå ut med dusty eller gå in och beställa så mamma blir förbannad och gör iAf båda sakerna. När hon kommer tillbaka till bilen så har hon sagt fel, enligt mig så hon blir arg, ger min mat till dusty och slänger sin egen. Där försvann 120 kr. (Jag är rätt bortskämd i vissa lagen.) Så vi har bestämt oss för att testa igen. Hoppas att det går bättre denna gång.

Nu ska vi åka..

Ja, nu ska vi till Dreitill alltså, men jag skriver när jag kommer hem.


Promenad med Dusty.. #2

Ja, nu är man då hemma från ännu en promenad med Dusty. Det kommer att bli många sådana framöver, men jag antar att det är promenader man får räkna med när man skaffar en liten hund. Fast det är ju ganska trevligt också, man får ju motion och allt sådant..

Jag var lite duktig och tog några bilder:
Bild på mig (Trött).
Lilla Dusty.

Ja, det blev bara två bilder men det är i alla fall något. 
Vi ska typ åka snart och jag blir väl borta i några timmar men jag kommer hem senare. Och då blir det kanske målning, och då blir det nog bilder. Jag ska bli bättre på detta nu!

Vi hörs senare (Fast det kan bli så att jag uppdaterar innan jag åker:))



Har tränat klart.

Har återigen gått och satt mig i mitt rum alltså. Jag trivs verkligen. Och just nu sitter jag och lyssnar på musik, det känns trevligt. 

Idag är det alltså söndag. Dagen innan skolan börjar på riktigt, eller egentligen 2 dagar innan, eftersom att i morgon blir det lugnt och man börjar vid halv 10. Riktigt skönt att börja sent några dagar. Känns som om man inte behöver stressa till något.

Nu har de andra i familjen åkt iväg för att tanka bilen, så jag är alltså ensam hemma. Haha, vad ska man hitta på? Jag har faktiskt ingen ork att hitta på något alls just nu. Jag låter riktigt tråkig men man blir faktiskt trött av dess helger. Men man blir ju trött på ett bra sätt. Men snart ska vi ju åka till Dreitill, vad jag har längtat!<3 Det kanske är det fjärde inlägget jag nämner att vi ska till honom, men jag är bara väldigt glad eftersom att det bara blir en gång i månaden, fast sen flyttar ju han till Stockholm och då blir det mycket oftare man åker dit. 

Funderar att kolla på något tv program så länge, tills dom andra kommer hem. Det kan vara kul att bara ligga i soffan och slöa, fat samtidigt vill man ju göra något kul som faktiskt kan behövas, typ som att springa eller att städa huset, men just nu så har jag ingen lust att göra det, kanske i kväll.


Jag var måste ju lägga in lite bilder då och då..

Dagen innan skolan börjar..

Nu är jag vaken och sitter i mitt rum med en skål med allbran. Jag trivs här inne efter att jag har gjort om, väldigt mysigt tycker jag. 
Idag ska jag och mamma alltså till Dreitill för att träffa honom. Undrar om han har växt.. Men jag lägger in bilder senare och jag ska försöka attt inte glömma! Jag kan vara så usel på att komma ihåg saker, men jag ska ge verkligen försöka. Det låter inte så svårt eller hur!?

Innan vi åker iväg så blir det promenad med Dusty, och sedan callanetics. Måste ju träna varje dag nu. Sen ska jag nog börja att springa, eller jag har funderat på det och det skulle vara kul att göra det. Om man nu ska köra tjejmilen eller något av de där loppen så är det väl dags att börja träna antar jag.

(Ingen morgon bild idag:))

Kvälls promenad..

Ja, nu fick Dusty gå runt ute lite. Jag var på väg att säga nej, men jag tvingade ut mig själv i alla fall. Jag, mamma och Matte gick runt lite ute och tittade på alla hus som var släckta. Hur kan man gå och lägga sig så tidigt varje kväll? Klockan var inte alls mycket när vi gick ut. Jätte många hus är släckta varje dag vid samma tid, typ klockan nio, halv tio. Jag skulle inte kunna göra det. Vid nio börjar ju allt roligt! 
Men vi gick i alla fall ut, och det var trevligt att få prata om en massa saker. Det var ett hus som verkligen hade FEST! Det lät hur mycket som helst och låg ändå ganska långt bort ifrån där vi bor. Men det verkade ganska kul måste jag erkänna. 

Jag och bror.

Nej, nu ska jag titta lite på film tror jag och sen, kanske, blir det ett inlägg till:) Innan jag går och lägger mig.

Jag undrar..

Hur kunde allt förändras? Hur kunde jag låta det hända? 
Allt har med tiden blivit svårare och svårare och tillslut kan man inte längre kontrollera det som händer. Jag förstår inte vad jag har blivit. Jag vet inte vad jag ska tänka.
Kan jag sluta?
Jag vet inte..



Vad händer nu?

Jag sitter och lyssnar på lite musik på datorn faktiskt. 
Så vad händer i kväll då? Ja, jag vet inte riktigt faktiskt, men jag har hyrt film (Zach and Miri Make a porno) och det ska bli kul. Den verkar kul faktiskt, och Seth Rogen brukar inte göra en besviken med sina filmer. Så det är väl det som är det största som händer i kväll, haha.
Sen blir det frukt sallad för min del. Mamma och Matte har köpt Ben & Jerry, men jag kan inte äta det eftersom att jag skulle bli alldeles besviken på mig själv då. Så jag varnade dom att jag skulle bli skit sur om jag inte fick, men de skulle inte ge mig i alla fall. Det låter som om jag är ett monster som man måste ha instruktioner till. Men det är väl det socker gör en till:).

Nu ska jag gå och lyssna vidare lite:) 


Sitter med ELLE..

Ja, nu sitter jag hemma med en ELLE tidning bredvid mig. Den är väldigt stor tycker jag, och det är ju det som är bra.
Men nu ska jag äta så jag skriver mer efter det.

IKEA är bäst..

Jag är nöjd med mitt rum nu kan jag säga. Det blev ungefär som jag hade tänkt men vi tar målningen i morgon, annars blir det för komplicerat.

Detta är då stolen som jag gjorde helt själv, jag känner mig en aning stolt:). 

Sängen som jag vill att den ska se ut.
Lila gardiner .
Och denna köpte jag för att Dusty alltid sover i mitt rum, så jag tänkte ge henne lite lyx också, om hon nu gillar den. 

I kväll blir det lugnt eftersom att vi ska upp tidigt i morgon för att handla målarfärg och senare åka till Dreitill. Det känns jätte kul att få träffa honom igen eftersom att jag inte har gjort det på så himla länge.
Kommer att lägga in många bilder på honom så får ni se:).

Nu ska vi nog snart åka och handla middag. Älskar att äta middag på lördagar, så lugnt. Fast nu har pappa åkt iväg för att hämta farfar, så det blir bara vi tre hemma, plus Dusty.

Vi hörs senare.


Hemma från promenad, men inga bilder tagna:(

Förlåt att jag är så klantig och glömmer kameran. Jag har ju haft så få bilder på sista tiden, så jag lovar att visa rummet ikväll när det är klart.
Mamma och jag sitter just nu och bläddrar i IKEA katalogen och letar efter saker som ska köpas. Jag ska köpa saker till sängen och gardiner till mitt rum. Sen så ska jag måla en vägg vit också, eftersom att det var mamma och pappa som bestämde den förra färgen (Det kanske inte är den jag föredrar) men men. Så vi ska alltså åka snart. 

På måndag så är det ju alltså skola igen, fast bara lekar och sådant med våra fadderbarn. Jag vet inte hur det ska bli men jag vet att jag inte är särskilt duktig på sådant. Men det får väl gå bra. Sedan på tisdag så börjar våra riktiga lektioner. Det känns ändå rätt kul att börja igen med skolan för nu blir det ju betyg och allt. Jag ska verkligen lägga ner mycket tid på det i år och inte slarva, men med tanke på hur jag är så får vi väl se hur det blir med det..

Ingen bild ute, men här kommer en iaf:

Hon är lite utslagen ser det ut som.

Men vi hörs senare.



Ska gå ut med Dusty nu..

Nu har jag tränat, borstat tänderna och städat i köket. Jag  överraskar  mig själv varje dag känns det som, men det är väl bara en tidsfråga innan jag blir en gnällig tonåring igen. Hm..
Men, vad ska man göra åt saken? Jag har ju då en anledning till att vara gnällig. 
Men idag känns det bra. Det blir en promenad med Dusty, bra motion, för mig och mamma. Pappa och Matte är på en fotbolls match, de spelar alltså. Jag undrar hur det går eftersom att ingen av dom har spelat fotboll på ett bra tag, ja ja, de kanske överraskar mig också. 

Som jag sa förut så blir det IKEA om någon eller några timmar, kanske när pappa åker. Men jag vill åka dit tidigt. Jag måste köpa lite saker till mitt rum, lite kuddar och sådant. Sedan vill jag ha lite mer.. Modernt kan man säga. Det finns så mycket som kan ändras därinne. Mags och Belle har jag lovat en "nymöblerings fest" kan man väl kalla det, och jag ska försöka att hålla mitt ord. Så det blir alltså av.. Vad finns det mer att säga, just för tillfället? 

Inte något som jag direkt kan komma på nu, men jag ska försöka att ta lite bilder när jag är ute med Dusty, mitt nya intresse förstår ni. Men bara för denna vecka. 

Kram på er

Äntligen allbran..

Nu har jag vaknat, och jag kan säga att jag är ganska glad. 
Ska äta frukost snart och så och sen göra lite andra saker. Jag tror i alla fall att det blir IKEA, sen så ska vi typ göra i ordning lite hemma och senare så blir det typ middag hos mormor och morfar, det var ganska länge sedan när jag tänker efter.
Men, ja ja. 
Nu ska jag bara ta det lite lugnt på morgonen. Kanske lite tv och självklart datorn. Jag kanske gör callanetics sen. Men nu ska jag gå.



Verkligen avslappnade..

Haha, fin bild va?! (Nepp).
Men jag låter den vara med just denna gång. 
Mitt tips är i alla fall, om man vill komma bort från all stress ibland, att hälla upp ett skumbad och tända några ljus. Sedan ska man ha en ansiktsmask på sig även. Jag hade en djup rengörande, väldigt bra ifrån The body shop. 

Men nu ska jag titta på TV lite, hörs senare.

Kanske en film..

Det låter ganska härligt nu, med ett äpple till<3
Har blivit beroende av äpplen och annan frukt, så mycket godare än godis tycker jag. Varför har man godis när man kan äta frukt och annat gott, som samtidigt är nyttigt.

Kvällen har väl blivigt sådär halv lyckad. Jag har inte haft så mycket tålamod, och det har väl påverkat familjen lite. Hoppas dom förstår att jag inte vill göra dom arga.

Men nu ska jag gå och titta på den där filmen då:)

Skriver nog mer senare.


Spotify till Belle..

(Ja, jag behöver få tag på Belle just nu så om du ser detta hör av dig.)

Familjen har nu ätit klart middag och nu så gör man inte så mycket, inte så trevlig stämning heller. Alla är lite små sura av någon anledning. 
Även jag kan jag medge:) Men har ju ingen aning om varför, därför är det lite sjukt. 
I morgon ska jag och mamma till IKEA. Jag ska handla lite saker till mitt rum så att det ska bli lite fint (Även fast det kommer se ut som om man har sprängt det om en vecka) så att jag faktiskt kan vara därinne och trivas. 
Pappa åker iväg hela helgen så det blir jag, mamma och matte. 

I kväll så är jag nog inte uppe så länge, man har ju vant sig att skolan har börjat nu så det blir inte klockan fyra man går och lägger sig, kan erkänna att jag redan känner mig lite trött. 
Men nu ska jag avsluta min träning så att jag inte mår dåligt för det i morgon. 

Jag vill även passa på att tacka mina kära vänner för att dom alltid finns där för mig<3 Kände bara för att göra det liksom.


Mår inte bra..

Nej, jag känner mig faktiskt en aning sjuk..

Men men, vad ska man göra åt saken egentligen. Jag måste i alla fall se till att göra klart min träning, en kan jag ta det lugnt. Jag förstår inte att jag inte gjorde klart den, jag är ju så slarvig.
Vad finns det mer att berätta? Inte så mycket faktiskt. Det vanliga vet ni. Fredags kväll, familjen, middag, Dusty. Ja, det är väl så det oftast brukar se ut. Men jag är glad att jag har en dag då jag kan vara hemma och bry mig om mig själv, det är jätte skönt.



Jag har handlat..

Ja, det blir kräftor till middag, fast jag hatar det så det blir bara kött. Trist? Lite, men vad ska man göra. Kräftor är inte gott enligt mig, så aldrig att jag äter det.
I kväll blir det bara hemma kväll och ta det lugnt, det har blivit mycket av det på sista tiden, men jag känner att jag behöver det. 
Men nu ska jag fixa lite med datorn. 
Återkommer..


Hemma igen..

Jag är alltså hemma nu.
Det känns bra och skönt, fast jag har tyvärr gjort en grej jag ångrar väldigt mycket, fast det kan jag inte berätta.
Jag blir så besviken på mig själv ibland då jag gör saker som verkligen inte är bra, jag vet inte hur jag tänker! Jag hatar verkligen mig ibland.

Jag har gjort hälften av mina calanetics i alla fall, det känns bra och nu har jag (hoppas jag) kommit igång med allt igen. Blir ju så slö när skolan börjar. Ikväll blir det hemma kväll. Och jag ska försöka att hjälpa till, kanske städa lite innan föräldrarna kommer hem om jag hinner. Annars blir dom nog arga på mig, jag som inte ens kan städa mitt rum en gång utan att det ser likadant ut ca 1 timme senare. Jag måste bli bättre på sånt.

Jag har inga bilder ifrån dagen men jag ska försöka att bli bättre på det där med kort men jag har liksom ingen ork att ladda in bilder till datorn, hm..

Ja, ja.

Snart ska jag fortsätta med träningen. Jag lovar att jag inte ska snacka så mycket om träning sen, man blir ju besatt.

At mags ;)

Ja, nu sitter jag hemma hos Mags och är här med Belle. Det är lika trevligt som vanligt. Jag vet inte hur länge jag blir kvar men det är ju fredag.
Dagen har varit helt okej, har mest blivit kubb spel och sånt och det är ju alltid kul. Nu sminkar sig båda.
Hm.. Vad ska man hitta på ikväll. Jag tror att det mest blir lugnt hemma med familjen, om dom ens är hemma ikväll. Men jag orkar inte bry mig om det just nu, man måste ju leva i nuet.


God morgon..

Jag vaknade inte nu utan har hunnit med en del saker först. Jag vaknade för kanske 1h och en kvart sen och så gick mamma och jag ut med Dusty. Sedan så åt jag frukost och nu så sitter jag här. Jag ska gå och ungefär en halv timma, så det känns skönt.
Idag så blir det bad, fast inte för mig, och sedan lite andra saker med klassen tror jag. Trevligt trevligt. Och i morgon är det helg! Åh, vad jag har längtat!

Men nu ska jag gå och göra mig klar så vi hörs senare.

Nu ska jag gå och sova snart..

Men alltså titta på denna video, den är helt sjuk och typ seriös.



Vi hörs i morgon.

Ska snart äta middag..

Ja, har precis varit och handlat och snart ska jag äta.



Hemma nu efter en lång dag..

Ja, nu är man tillbaka i hemmet, tryggheten! Skönt. Första skoldagen (Inte så mycket skola egentligen) är avklarad, yes. Snart så känns det väl inte så konstigt att vara tillbaka till skolan längre eftersom att det inte är mycket som har förändrats.
Idag så var det lugnt, klassrummet, fotografering, lunch, sen var det klart. Och i morgon ska vi typ bara gå och bada, en lugn start på skol året alltså.
Idag efter skolan så var jag med  mina kära vänner. Vi gick ner till stranden (Om man kan kalla det för det?) och bara solade kan man säga. Fast jag och Ebba badade mest fötterna och satt och lyssnade på musik. Jag skulle gissa Twilight låtar, men filmen är rätt dålig (enligt mig) så jag kunde inte en enda.
Men  det var jätte kul och trevligt att träffa alla igen, har ju saknar dom.
Och duktig som jag är, hehe, så tog jag lite bilder då jag tänkte lägga in dom.
   
Jag tyckte att dom bilderna blev bra.
Nu ska jag väl snart åka och handla lunch till i morgon. Det får bli något lätt, och inget jobbigt.

Så vi hörs senare.


Jag glömde att publicera!

Ja, förlåt. Det andra inlägget kom ju in lite sent nu, men men. Jag är klar snart, bleker bara tänderna. Sen snart är det dags att åka. Jag och mamma har precis varit ute med Dusty, och vi bestämde att vi skulle ta en lång promenad varje morgon, då får man lite motion på morgonen. 
Men men, snart ska jag åka som sagt så jag skriver mer roligt sen när jag kommer hem:) 



Första skoldagen idag!

Ja, nu är det alltså dags. Men det är inte en så lång dag. Börjar kvart i nio och slutar 11 tror jag. Så det blir bara att ta foto och att sitta i klass rummet. Det känns skönt. 
I morgon så blir det också lugnt, ska typ och bada, men jag hatar verkligen att bada så jag vet inte om jag hoppar det (alltså inte skolan men själva bad delen).
Sen är det HELG! Skönt. På lördag så vet jag inte vad som händer men på söndag så ska vi till Dreitill! Det ska bli jätte mysigt! Har ju saknat honom så mycket! 
Och sen får man väl bara inse att skolan börjar.. 
Jaha, får väl börja räkna ner hur många skoldagar det är kvar till sommar lov:). Men men.Nu till något helt annat.


Jag ska snart gå upp och sminka mig, locka håret, bleka tänderna och fixa lite andra saker. Jag får skjuts till skolan just idag eftersom att mamma kunde gå till jobbet lite senare. Jag har ingen lust att gå och sen ska jag in till stan, så då är det onödigt om cykeln står där under natten, så den tar jag i morgon i stället. 
Men nu har jag precis ätit klart min frukost så det är väl dags att börja göra sig i ordning.



Nu blir det en deckare..

och ett skalat äpple:).
Det känns bra och jag har nu insett att sommarlovet faktiskt är slut och att skolan börjar nu, höst terminen. Fan, vad har man gjort i nästan 3 månader? Det har ji gått så fort och det känns som om det var skolavslutning för en vecka sen. 
Ja ja. Tillbaka till verkligheten alltså, fast nu med betyg. Undrar hur det kommer att gå, jag har i alla fall bestämt mig att få bra betyg i år. Det känns som en tröst på något sätt.

Jag ska försöka att hinna med att lägga in en bild på mig i morgon, hur jag ser ut innan skol fotot.



Ikväll blir det Wok..

Ja, det stämmer det:) 

Efter några timmar i staden..

är jag tillbaka! 
Jag hittade faktiskt saker som jag ska ha i morgon på fotograferingen:). Bra va?!. 
Här kommer lite saker jag köpte:

Kofta: Gina Tricot, 199 kr.

Syns inte så bra, men det är som ett linne med lite saker på, haha. Mycket lyckad förklaring.
Gina tricot, 199 kr

Tröja: Gina tricot, 149 kr. 
 
Vad dum jag är som inte köper på rean, men jag kan liksom inte hitta någonting när alla står och nästan slåss om det finaste, nej, då går jag hellre därifrån! 

Så, vad ska man göra nu för att hinna förbereda sig? 
Jag ska:
  • Ha ansiktsmask  (Djuprengörande)
  • Ta ett bad med någon anti stress grej (Det känns bra) 
  • Skaffa ett låt till mitt skåp:). Har inte gjort det än.
  • Välja ut mer outfits till skolveckorna.
  • Bleka tänderna
Och lite mer.

Men nu ska jag snart äta middag och kanske göra sit ups, fast det har jag redan gjort en gång, men det är alltid trevligt!:) 



Nu ska jag ut..

Ja, nu ska jag till Jessica och sedan till stan tror jag:) 



Jag har läst klart min FRIDA tidning nu..

Jag älskar att ligga och läsa på morgonen och inte behöva oroa sig för någonting. Så det blir inte stan för mig idag, det kan jag ta någon annan gång utan nu ska jag tänka på mig själv, dagen innan skolan börjar..

Fast sen så ska jag till lite affären för att ändå handla lite saker till skolan och lite annat. Det får ni väl se sen vad det blir för något. Jag tror att jag ska göra i ordning lunch nu, tandblekning och lite andra saker. Absolut inte stressa! Fast det kan nog bli lite svårt:).



God Morgon!

Hej Hej. 
Nu har jag vaknat. Jag hoppas att det inte blir lika sent i morgon eftersom att det är i morgon det börjar..
Just nu sitter jag och äter frukost och då är ju självklart datorn med. Men men, vad spelar det för roll? Jag är hemma själv eftersom att alla tydligen vill gå upp tidigt, och dt är verkligen ingenting för mig. 

Idag, vad händer idag? Jag har faktiskt ingen aning men jag antar att det blir att man åker in till stan en liten stund. Det är ju alltid kul att komma ifrån hemmet lite. Jag måste faktiskt handla skol grejer idag, så det är en sak i alla fall, och sen har vi skolfoto i morgon så då blir det två saker.

Men nog om att handla. 

Nu ska jag titta på tv lite, eller göra min träning (Som jag "glömde" att göra igår). Vi hörs senare.

 

Nu är jag hemma igen..

Ja, nu är jag tillbaka hemma. Saknat mig? Haha, skojade. Nej men vad tråkig jag är nu. 
Jag var väl i stan Klockan halv tre typ och sen tog vi bussen till skansen. Vi gick på Gröna Lund eftersom att ingen hade gjort det på hela året (desto äldre man blir, desto tristare blir det) och sen ville jag åka insane. 
Det var jätte kul att vara där men självklart blev jag spelberoende och spelade säkert för mist tre hundra kronor, hoppas inte att min pappa läser detta nu:). 

Jag innan radiobilarna, haha:).

Lovisa innan radiobilarna. 

Jag ville ta mer kort men det blev liksom inte av, är ju sämst på det. 
Nu ska jag egentligen ligga på golvet och göra mina jobbiga sit ups men jag ger mig själv ledigt från det idag, men då blir det jobbigare i morgon, en spring runda, oj då:(. Jag straffar verkligen mig själv:). 

Nej, nu måste jag sluta innan någon blir arg.


Nu blev det pizza..

Jag fick för mig att det blev jätte bråttom så att jag hann inte laga någon riktig lunch så jag slängde in en pizza i micron , jag som hade lovat mig själv att absolut inte äta pizza på hela sommarlovet, hm.. men men, så blir det ibland. Jag ska ta en annan buss i stället så då har jag 25 min på mig att äta, skönt att det inte blir någon stress då:).

Nu gav jag Dusty resten av lunchen (Jag brukar inte äta hela) så då blir hon glad. Hon får ju panik när ingen är hemma med henne, jag jag måste få henne lugn. Matte är ju med någon kompis nu och jag ska iväg och mamma och pappa jobbar, men hon är inte ensam så länge. Det får hon inte vara. Då brukar det alltid sluta med att någonting ligger sönder på golvet :). Det är inte så kul när man kommer hem och märker det, nej då blir det städning och det har man inte ofta lust med direkt.

Då kom den där texten fram ja.

 

Det är bekvämt och bra att ha på sig så det blev bara det idag.

Linne: H&M
Jeans: Gina tricot 
Tröja över: Någon sport outlet:)

Så då fick ni det.

Nu ska jag fixa lite grejer och sen ska väl jag dra. Men jag skriver mer ikväll. Kommer hem runt tio tror jag:).


Tandblekning nr.2

Ja, jag är inte en sån som ger upp ofta (Eller det kanske jag är?) så nu ska jag göra denna tandblekning varje dag. Jag ska bli bättre på att göra saker som jag måste göra.
Jag ska väl gå om ca 40 min och innan dess ska jag äta lunch, gå ut med dusty och lite andra saker. Jag hatar att ha en massa ansvar ibland. Jag blir verkligen stressad och det leder till en massa trista saker.
 Nu har i alla fall gjort klart tandblekningen och det är bra, så jag kanske ska gå ut med Dusty nu.. Fast det är så jobbigt, men jag måste.
Ja, ja. Jag får väl ta och göra det. Trots allt vill man ju att även hon ska må bra, med tanke på vad hon gör för mig.

Vad ska man hitta på?

Jag har två timmar nu där jag inte har något planerat.. Men vad ska man hitta på? Undrar om jag ska lägga lite pussel, haha. Visst, det låter trist och gammaldags men som jag sa igår så är det ganska roligt (i alla fall en utmaning) och man får tänka mycket.
Men jag har inte riktigt bestämt mig än. 

Så jag skriver mer senare.



Måste det vara så här?

Det får inte börja regna idag! Jag som ska ut snart. Det är alltid dåligt väder när man ska hitta på något roligt! Det är ju så typiskt. 

Annars. God Morgon på er!
Jag kunde sova i natt, det är en bra nyhet för alla som inte kan sova nu innan skolan börjar. För om jag kan det, så kan ni det också säkert. Fast det vet jag ju inte.
Idag ska jag som sagt träffa Lovisa. Henne ska jag möte på eftermiddagen. Så det är bra att man har dagen upp bokad, istället för att man bara ligger på sängen och bloggar hela dagen. 
I morgon ska jag in till stan för att handla lite småsaker till skolan och andra tillfällen, sånt som är bra att ha typ. Och ja, på torsdag så är det dags..
Men bli inte deppiga för det. Det finns ju höstlov, jullov, sportlov, påsklov och sen är man tillbaka här, den bästa tiden på hela året! Det går ju faktiskt ganska fort.

I helgen ska jag försöka att åka till Dreitill! Det vill jag verkligen göra eftersom att det var ett tag sedan. Men sen kommer jag att träffa honom mer när han flyttar närmare och så.

Men nu ska väl jag göra något annat då:).


Malla är trött..

Det är sant. Funderar på att gå och lägga mig nu, men det kommer att vara svårt att somna säkert, sen har jag den där tandblekningen också, fast jag funderar på att bara köra den på morgonen. Fast så kanske den inte funkar. Det blir bara vanlig tandborstning idag antar jag. 
Jag måste be om ursäkt för mina kvälls bloggningar, de har inget sammanhang, haha. Men men, sådan är jag.  
Nu går jag och lägger mig då, men i morgon (idag) Blir det nya, så missa inte det:).
bloggningar

Tittar på mammut, för 2 gången..

Ja, men den är ju bara så bra. Se den! Mammut.
Jag måste gå och lägga mig tidigt idag, om jag ska orka upp. Jag ska ju träffa Lovisa i morgon. Det ska bli jätte trevligt eftersom att det var ett tag sen. 


Fick en impuls av att lägga pussel..

Ja, och tusen bitar ska det vara. Jag känner mig smart när jag gör det, haha. Men man får tänka mycket och det är kul. 

Det kanske är lite gammaldags, men än sen?!
Fast det brukar alltid bli så att jag lägger av när jag har klarat av ett hörn, sen blir jag arg:).
Snart ska jag köra mina calnetics, fan. Jag hatar dom för att dom är så jobbiga, men vad ska man göra annars? 
Snart är det middag så jag skriver mer senare.


Nu har jag ändrat lite..

Jag ändrade precis headern i bloggen. Det är bara för att testa lite men den var helt okej. Den innan var finare men jag hoppas att jag snart ska få photoshop och kunna göra mina egna. 

Jag sitter i min säng nu och håller mest på med datorn. Ska väl snart äta middag antar jag. Men det går ganska segt. Undrar om jag inte kommer att somna innan det är middag. Det skulle ju inte förvåna mig särskilt mycket eftersom att jag är förbannat trött..

Kram på er.


Har skickat ut mamma att handla åt mig..

Ja, eftersom att jag sitter hemma så finns det väl inget annat sätt att handla på. Jag vill ändå bara ha två st linnen, det är ju inte så mycket. 
Jag kommer inte på något att göra för tillfället. Men i morgon ska jag i alla fall ut i världen. Det ska bli skönt. Jag har mest bara suttit inne i sommar och på (landet kan man väl kalla det). Men det måste man ju få göra ibland. Jag planerar att nästa sommar ska bli den bästa. Då fyller man ju 15 och kan göra mer saker. Vänta bara till man är 18 :). 

På typ 2 dagar har jag återigen stökat till i mitt rum så nu ligger mycket av min garderob på golvet igen. Nej, nu måste jag skärpa mig. Annars kommer jag att bli deprimerad säkert. Så det får stå som nr. 1 på min lista. Men kanske middag står före. Jag är hungrig nu känner jag och det är väl ganska positivt antar jag. Jag kanske skulle laga maten idag som ett tack för att mamma och pappa alltid gör det. Fast när jag startar ett projekt så har jag ganska svårt med att avsluta det. Så det blir många påbörjade, men få avslutade. Hm..

Något positivt med att börja skolan i alla fall, det är ju att man får träffa alla igen och det känns kul. Man har ju saknat väldigt många så det blir nog kul. 
Det är så konstigt. Jag träffar nästan ingen av mina klasskompisar under sommaren. Kanske är det för att man ändå kommer att göra det resten av detta år och nästan hälften av nästa. Ja ja, det ska bli kul att träffas igen efter 2 och en halv månad. Så det är ju ett stort + när det kommer till skolan.

Jag kommer inte på någon bild att lägga in så det blir det senare istället. 


Klädsel planering!


Som alla vet så börjar skolan denna/nästa vecka. Och det tjatar jag ju väldigt mycket om också:).
Ett tips är att planera vilka kläder man ska ha på sig en vecka före. Jag har precis lagt upp vilka kläder jag ska ha i veckan. Det är ganska bra eftersom att man då har allting klart och inte behöver stressa fram kläder. Jag är en sån som har väldiga problem med att välja vad jag ska ha på mig. Men nu ska jag verkligen försöka att hålla mig till det jag har lagt fram.





Strömavbrott..

Nu är man utan el alltså. Jag fick panik förut!
Jag hade på tv.n och tänkte att jag skulle gå ner för att hämta Dusty. Så jag gjorde det och gick upp igen. När jag kom in i vardagsrummet så var tv.n av och jag fattade direkt att någon var i huset. Så jag sprang nästan till telefonen och ringde till pappa, men han hade glömt mobilen hemma så jag bara såg hur jag skulle bli mördad. Sen så fattade jag att ingenting var på. Fast man märker ju inte det, eftersom att det är så ljust och man har inte på någonting.
Det är tydligen strömavbrott på många ställen just nu.

Jag måste verkligen handla kläder snart. Har ju skolfoto på måndag. Pappa säger att det är så onödigt, men jag måste ju ha dessa foton i ett år och då vill man ju se bra. Vad han än säger så tänker jag köpa något. 

Nu måste jag gå. Skriver mer senare.



Out from under

Jag har aldrig varit en sån som lyssnat på Britney Spears så mycket, men denna låt är helt okej, och annorlunda:)



Borta bra, men hemma bäst!<3

Ja, nu är jag hemma. Det känns skönt och trevligt. Funderar faktiskt på att ta ett bad, jag har inte gjort det på ett tag. Missförstå mig inte nu, jag har duschat så klart, men jag har liksom inte haft någon lust att ta ett bad. Ja, ja. Jag får väl göra det senare kanske. 
Idag ska jag ut och springa tror jag. Har inte gjort det på ett tag heller så det är ju ett måste. Man skulle haft en löpband nu, men jag vet att det bara kommer att stå där då. Så gör jag alltid när jag får någonting nytt. Lämnar det och går vidare till något annat. Förutom datorn och Dreitill så klart. Dom tröttnar jag aldrig på:). 

Jag funderar även på att börja träna med Wii active igen. Det var ett bra program som faktiskt var kul att träna med. Ja, nu fick jag verkligen lust med att göra det:) 

Hörs senare.



Jag vaknade inte nu..

Hej Hej.
Jag har inte kunnat uppdatera på morgonen eftersom att vi gick upp, åt frukost och sedan åkte vi med båten. Så jag har börjat att vända tillbaka på dygnet.
Idag ska jag nog ta det lugnt. Kanske börja göra en ny design till bloggen. Den som jag har nu är ju jätte fin (Tack Becca) men jag vill testa själv också:).

Jag skriver mer senare eftersom att jag sitter bilen nu. 

Har ätit middag nu och är osäker på internet..

Ja, jag vet inte riktigt när det kommer att ta slut, surf tiden alltså.
Jag har ätit middag också och det var jätte gott. Så nu sitter man här och tittar ut över denna underbara utsikt. Det är ju så fint. 
Vi fick åka båt hit idag för att komma hit, och Dusty blev lite små rädd. Stackarn, och i morgon så får hon ju åka igen. På tisdag ska jag träffa Lovisa, min MBWF :D, och det ska bli jätte kul eftersom att det var så länge sedan vi träffades. 
Sedan så ska jag nog ta det lugnt resten av dagarna innan sommarlovet tar slut och skolan sätter igång. 
Jag vill ha mer sommarlov! Mer, mer, mer! Jag vill verkligen ha mer. Haha. 
Fast det känns ganska skönt eftersom att jag börjar på en torsdag och då behöver man inte börja på en måndag. Det gör det lättare eftersom att då är det närmare till helgen. 
Jag undrar hur mitt Schema kommer att se ut i år. Jag hoppas på korta dagar, eller i alla fall att man börjar sent många dagar. Det förra var ju så himla bra!
Men men, man får se. 



Jag har fått internet!

Jag är verkligen kass på att planera. Jag trodde att jag hade mer surftid, men självklart gick den ut.
Jag befinner mig nu någonstans ute, omkringat av vatten. Jag vet inte vad stället heter men det är underbart fint. Jag vill bo så här. Eller i alla fall ha ett sånt här landställe. Jag skulle ju sakna Stockholm annars:).
Jag skulle faktiskt vilja tacka min kära bror som åkte till affärer för att skaffa internet till mig. Tack så mycket!<3.
Jag åker hem i morgon så då blir det mer uppdatering. Jag lägger nog även in lite bilder senare så att ni kan få se.

 

Jag är vaken nu..

Klockan är 9 snart.
Men det känns ganska bra ändå. Jag somnade väl vid klockan 2 kanske. Sent, men det har ju blivit så på sista tiden. 
Jag hörde att det var någon tårgas bomb på the voice konserten igår. Vem gör så egentligen? Tycker att det är konstigt.

Idag ska jag resa bort fast jag kommer hem i morgon så det känns skönt. Datorn kommer med (hur skulle jag klara mg utan den?) så jag kommer säkert att blogga. Sedan ska jag försöka att ta många fina bilder som jag lägger in.

Vi hörs lite senare.

Tiramisu<3

Jag åt efterrätt idag, det måste jag erkänna. Men men, vad ska man göra. Fast synd var det eftersom att jag mår skit dåligt av den just nu. 
Pappa sprang på tiden 58 tror jag, vilket var rätt bra ändå. Jag blev också sugen på att springa, så nästa år springer jag med min MBWF! Försök att lista ut vad det står för.
Jag missade att det var The voice konsert idag, eller jag fick reda på det igår. Så jag orkade inte ringa runt och fråga en massa. Familjen gick igenom kungs trädgården och fan vad mycket folk det var! Det var trist att man missade det men men, det kommer ju fler tillfällen.
Jag handlade även en klänning:


Den kostade 99 kr inne i gamla stan:) 
Nu blir det film, mammut. Såg den även igår men den var jätte bra, så den rekommenderar jag starkt. I morgon blir det mini semestern och datorn följer med. Och sen är det snart slut på detta underbara sommarlov. Vi hörs senare.

Nu är det bråttom..

Ja, jag ska med en buss som går snart. 
Här kommer kläderna:


Hinner inte säga vad det kommer ifrån. 
Ha en super trevlig lördags kväll, så hörs vi antagligen imorgon.
Puss


Ska träna nu!

Hej Hej. 
Nu är jag hemma och jag har precis bytt om till träningskläder. Gick ungefär 3, 5 km så det känns bra. 
Jag tog även lite bilder med mobilen som jag tyckte blev ganska fina:
Fast nu så måste jag gå och datorn strular så klart:) 

Jag lägger in dem senare.

Hörs sen!

Alcogel..

Jag har varit duktig idag, och inte köpt någonting alls. Men det var svårt eftersom att reorna är överallt. Så jag antar att det blir något litet inne i stan. Men jag köpte faktiskt en sak, Alcogel. Det är så att man inte får svin influensa. Jag vill inte bli sjuk, inte i år. Detta år ska bli det bästa på länge, så svin influensa står inte med på min önskelista, 


Tycker att alla borde skaffa sig en sådan. 

Annars har det inte hänt så mycket. Alla har varit lite små sura och ja, det är inte så kul. Men jag hoppas att det blir bättre senare. 
Nu ska jag vara med Dusty som alltid får panik när resten av familjen åker och handlar:) 

Dagens.





Så ser jag ut idag:) 



God morgon på er..

Nu är jag vaken.
Sitter och äter flingor. Det enda jag orkar just nu, men jag kanske blir hungrigare under dagen. Det hoppas jag i alla fall.
Idag ska jag in till stan och träna. Det ska bli skönt! Jag har faktiskt saknat det lite så det känns bra. Sedan ska pappa springa midnattsloppet och då ska jag titta. Fast innan det ska tyo mamma och jag (Kanske Matte) äta middag inne i stan. Det var jätte längesedan känns det som.

Igår vet jag inte riktigt vad som hände men jag antar att det var mycket jag behövde säga. Så det kändes bra att skriva av sig lite.

Nu ska jag fixa mig lite. Skriver mer sen.

Jag mår verkligen inte bra..

Jag förstår inte vad det är som har hänt. Men jag har gråtit jätte länge nu. Jag vet inte riktigt varför men jag antar att jag känner mig stressad inför skolstarten och allt. 
Jag  är absolut inte nöjd med mig själv utan hatar mitt utseende på alla möjliga sätt. Det gjorde jag inte förut utan kände mig ganska självsäker. Men sedan dess har jag fått kommentarer. Så jag har gått ner 15 kg, men fan, jag känner mig inte ett dugg bättre av det utan snarare sämre.
Jag vet inte hur jag ska kunna få mig att må bättre. Jag hatar att jag mår såhär och oroar mig för att det ska bli värre. Så om jag inte tränar under dagen så får jag panik och mår jätte dåligt. Sedan äter jag inte lika mycket som jag gjorde förut. Och jag åt inte mycket då heller..
Visst, man kan alltid göra något åt saken och det finns det som är värre, men när man väl är i den situationen så finns det inget annat som kan vara värre för en själv. Jag ser ingenting annat än fel på mig själv. Och jag kan inte göra någonting åt det. Man kan inte kontrollera det. 
Alla säger att det är en stor skillnad på mig nu och förut, och att jag har blivit smal, men jag tycker snarare att jag ser dubbel ut. Jag kan inte lita på någon. Inte ens spegeln. Så jag litar på mig själv som alltid ser det värsta.
Jag hoppas att jag en dag kommer att bli nöjd och acceptera mitt utseende. Men jag vet att det inte kommer att vara i morgon eller någon av den närmaste tiden. Men en dag kanske man kommer att inse att det finns mer än bara utseende att bry sig om. Och självklart finns det det. Men inte under just detta tillfälle.
Det kommer att ta tid och jag vet inte hur länge, utan det enda jag vet är att jag inte skulle kunna hantera fler kommentarer för då skulle jag inte må bra. Och just det skulle jag inte kunna ta just nu. 

Jag skriver mer idag..


Marley & me..

Japp, nu är det film dags och så kanske jag ska äta lite glass. 

Hörs senare:) 


Resultat..

Här kommer bild på nya färgen:


Så blev det.

Nu är det färgat..

Jag tog Rebeccas råd och färgade mitt hår mörkt igen. Och jag måste säga att jag har saknar det och att det har blivit en del av mig. Jag älskar det och jag kan inte komma ihåg hr det var att vara blond. En dag kanske jag är det igen men i alla fall inte nu.
Färgen blev jättebra, det blev mörkare än förut men jag tycker om det ändå. Jag har ju varit nästan svart hårig och då blev man verkligen blek och det passade inte mig. Men nu är jag nöjd.

Jag sitter och tittar på tv, mtv, America's bert dance crew. De är jätte duktiga verkligen och man blir lite ledsen att man inte har den talangen när man alltid ska försöka att dansa, det går inte så bra för mig, men man får nöja sig med det man har.

Imorgon ska jag och mamma äta middag i stan och sedan ska vi titta på pappa som ska springa midnatts loppet inne i stan. Det vill jag också göra nästa år! Men, fan. Då måste jag ju träna jätte mycket. 

Jag ska äta snart så jag skriver mer sen.

My super sweet 16..

Haha. De är ju bara för bortskämda! Men fan vad kul det programmet är.

Nu är jag hemma i alla fall. Det blev en mörkblond FÄRGNING men jag tror inte att min hår kommer att ramla av som pappa säger. Vissa färgar ju mycket mer än vad jag gör under ett år. Men nästa gång jag färgar så blir det hos en frisör, det har jag lovat. Men jag gillar att färga hemma eftersom att det är billigare och man blir nästan alltid nöjd.

Nu ska jag titta lite på tv men skriver mer sen



Sitter fortfarande och halvsover..

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att vakna till och bara gå upp och ta hand om allt som behöver göras. Har t ex inte gjort tandblekningen än (Kanske inte var den bästa!) och sedan har jag inte tränat något än och en massa andra saker. Jag vill ju bara ha en dag då jag kan ta det lugnt och inte behöva tänka på någonting. Men det kommer jag ji inte hinna med eftersom att skolan börjar snart. Jag måste lära mig att inte stressa. Det är det jobbigaste som finns, när man bara ser allt som man måste göra och inte tänker på allt positivt som finns. Varför kan man inte se det? 

I morgon ska familjen in till mammas jobb och träna. Det var en sak som vi brukade göra jätte ofta förut, så vi tänkte att det kunde vara kul att göra det igen. Plus att det är jätte bra träning. Man får en helt gymnastik sal och en massa saker att göra. Det är jätte kul. Sen ska jag träna i gymmet också. Det är kul. Jag ska även börja med att göra det på riktigt men det är väl 15 års gräns. Så jag får vänta ett år innan. 

Nu måste jag åka men jag skriver mer senare.



Nu blev det ju inte stan idag..

Godmorgon! (För min del) 
Vaknade för ca en kvart sen. Så jag bestämde mig för att inte åka in till stan idag, men det får väl bli någon annan dag. Idag är det Fredag! Blir glad även fast det är sommarlov och fredag varje dag. Men på fredagar är man nästan fri. sedan blir man ledig i två dagar. Väldigt skönt!
Idag ska jag då tona håret, brunt. Jag vill bli av med mitt röda hår, men toningen kommer ju att gå ur så då får jag göra något åt det nästa gång. Jag ska inte färga så mycket fram över. Det är både dyrt, farligt och det sliter på håret fruktansvärt mycket, om man inte gör någonting åt det. Men idag får jag väl ta risken. 
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu innan vi ska till centrum. Det är ändå ganska trist på dagarna under sommarlovet när man inte har någonting att göra, utan bara sover bort dagen och tittar på film och sådant. Och sedan är upp under natten i stället. Jag måste t ex ut och springa när jag känner mig riktigt frisk igen. Det är skönt och man mår ju bra av det. Just nu gör jag bara mina sit ups och promenader men jag känner inte att det räcker riktigt. 

Men men. 

Nu ska jag göra något annat.


Klockan är halv två och jag har så klart inte gått och lagt mig!

Hej Hej. 
Tänkte gå och lägga mig nu faktiskt om jag ska upp tidigt i morgon så jag skriver mer då !



Klockan är halv två och jag har så klart inte gått och lagt mig!

Hej Hej. 
Tänkte gå och lägga mig nu faktiskt om jag ska upp tidigt i morgon så jag skriver mer då !



Jag måste gå och lägga mig tidigt!:(

Det är sant att jag har funderat mycket angående mitt förra inlägg. Och jag tycker inte att man ska behöva att stå ut med saker som får en att må dåligt. Men nog om det..

Idag har det varit kul. Becca färgade håret  mörkt (Slingor) och det blev jätte fint. Fast det tyckte inte hon, men jag håller inte med!:). Och i morgon är det min tur. Det blir brunt denna gång. Jag har gett upp min dröm om att få min naturliga färg igen utan jag ska ha en ljusbrun färg, eller toning. Allt för att det inte ska vara så rött längre! Jag har tröttnat på min röda färg och är redo för något nytt. Sen vill jag ha längre och lockigt hår också men en sak i taget!
Imorgon ska jag in till stan tror jag. Ska handla lite saker och kanske köpa photoshop, eftersom att beccas inte funkade på min dator:( Kanske beror på att det är en mac men, jag måste verkligen ha det! Annars blir jag ledsen. 

Jag fick ett mail ifrån min lärare idag där det stod att vi ska ta skolfoto, den första skoldagen. Jag gillar verkligen inte skolfoton med tanke på att jag aldrig har blivit bra. Inte på ett enda. Så jag skulle helst av allt bara vilja skippa skolfoto! Men man måste ju. Jag får väl leva med det i ett år och sedan vänta tills det blir nya nästa år. Då ska jag vara för beredd. 
När jag tänker på skolan så skrämmer det mig lite.. Första året med betyg och allt. Jag har bestämt mig för att satsa mycket tid på skolan i år. Och sedan ska jag börja med piano, ridning och sång pedagog. Vet inte hur jag ska hinna med allt men det måste väl fungera på något sätt.

Jag har inte varit så duktig med läxor i skolan förra året. Eller när jag tänker efter så har jag aldrig riktigt brytt mig om läxor. Jag har aldrig sett det som ett tvång. Men jag antar att det blir det nu framöver. Jag vill ju helst av allt inte ha läxor överhuvudtaget men jag kan ändå inte låta bli att längta till gymnasiet! Det ser jag faktiskt fram emot. Men det är ju ett tag kvar och jag ska väl antagligen njuta nu när jag inte behöver göra mitt allra bästa för många säger att det kommer att bli mycket mer senare och det är ju sant, fast då kanske man har mer energi och en längtan att få bra betyg, för det är ens framtid man pratar om..

Ska man behöva stå ut?

Hela dagen idag har jag gått och funderat på hur det verkligen är. Ska man behöva lyssna på en massa kommentarer av någon som uppenbart, bara vill höja sig själv? 
Det finns så många idioter i världen som bara säger en massa saker utan att förstå vad det är dem egentligen säger. Det är onödigt och dumt. Att dem inte förstår att de sårar folk genom att säga dessa saker. 
Men varför ska man lyssna? 
Jag vet, det är svårt och det är hårt och ta. Vissa mår så dåligt av det att de gör allt för inte behöva synas. Vissa förändrar sig helt och vissa gör saker dom är mycket sorgligt. Ska verkligen kommentarer få förstöra för en person? Nej! Man måste försvara sig själv. Man måste inse att man aldrig kan vara perfekt, utan bara lära sig att leva med det. 
Så var inte rädd att prata med någon om du mår dåligt!

Älska dig själv!

Nu sitter jag hemma..

Idag har det varit lugnt och trevligt. Jag och Becca åkte till centrum och köpte lite saker som vi ska göra lite senare. Jag ska t ex få photoshop som jag verkligen ser fram emot!
Jag har inte köpt så mycket utan mest bara tagit det lugnt och sparat pengar så att jag har mer när det verkligen skulle behövas. 
När jag kom hem idag vid halv fyra kanske, så städade jag hela mitt rum och vilken skillnad det blev alltså. Jag är väldigt stolt över mig själv. Fast allt fick inte plats i mina garderober så jag fick lägga lite kläder på andra platser. Men men. 
Här kommer resultatet: 


Ganska mörk bild. 


Det blev ganska fint efter. Synd bara att jag inte hade en "före" bild, då skulle ni bli chockade. 
Nu ska jag gå och göra mig i ordning och sen bär det av till Rebecca igen. 
Trevlig kväll.

Jag är riktigt trött..

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra eftersom att jag inte riktigt är vaken än. Skulle bara vilja lägga mig och sova i några timmar men det går ju inte. 
Nu ska jag gå ut med Dusty i alla fall och se om jag blir piggare då:) 



Vaknat innan tio på hela veckan.

Ja, känns verkligen inte bra. Fast det kanske beror på att jag somnade vi 3 eller 4 igår. Jag gick och lade mig vid tolv, men sen kommer Matte in klockan halv två och går runt och väcker hela huset. Sen så var det kört för min del.
Mamma hittade en sida åt mig som liknar photo shop jätte mycket, fast det är gratis och typ direkt på internet. Det är väldigt bra faktiskt. 

http://aviary.com/tools/phoenix

Jag tror att det är rätt:) 

Men nu ska jag fixa mig lite:P 



Jag har precis blekt tänderna.

Jag börjar bli ganska trött på den där bleknings grejen. Man måste göra det morgon och kväll och måste göra fyra saker. Fast jag har ju betalt 200 kronor (Eller pappa har) så jag måste fortsätta, plus att man vet aldrig vad resultatet kan bli:).
Jag ska snart gå ut med Dusty. Det ska bli skönt eftersom att jag inte går eller springer så mycket nu på senare tid. Jag gör mest sit ups , så jag saknar lite att sticka ut och springa. Jag tror att jag ska börja med det när jag börjar skolan igen.

Men nu måste jag gå



Nu är jag hemma:)

Ja, nu sitter jag här igen, vid min kära dator igen:P 
Visst blev bloggen jätte bra!? Tack Becca:) Visst, det tog några timmar men det var det verkligen värt. Och när man har en bra design så får man ju jätte mycket energi till att skriva om det känns ju bra!
Vänta en stund så skriver jag mer snart!



Äntligen!

Nu är bloggens utseende klart (nästan enligt Rebecca) och allt tack vare henne!  Jag skriver mer om en liten stund!

Nu blir det skräckfilm..

Jag vaknade för typ 10 min sen och då ringde min kompis och frågade om vi skulle se på skräckfilm och eftersom att jag inte har något att göra idag så sa jag ja.
Så nu blir det antingen "Dawn of the dead" eller "The locals". Undrar vilken som är bäst! Det finns ju så många riktigt dåliga skräckfilmer som inte ens är läskiga. Det är trist när man tittar på dem. 

Nu ska jag äta "Brunch" kan man väl säga:) 



Jag skriver när jag kommer hem:) 
//ee

Talang 2009!

Sitter i soffan och tittar på talang:P 
Ett gammalt avsnitt alltså, finalen:P. Men jag blir så arg när juryn skickar vidare en massa dåliga bara för att de är så "söta". Det ska ju bara vara talanger.
Men man tröttnade på det förra säsongen faktiskt men nu när klockan är 2 och man inte har något att göra så funkar väl det utmärkt.
Fan att skolan börjar om typ 8 dagar! Usch, jag har ingen lust med det, utan kan man inte förlänga det med någon månad eller 2?? Det skulle vara ganska skönt.
Men Men.
Skriver mer sen!
//ee



Fick tusen kronor att handla för:P

Hej Hej.
Nu är jag tillbaka till den kära datorn och den kära bloggen. Var borta ganska länge eftersom att jag även åt middag borta. Det blev Mcdonalds mat och jag ångrar det lite, men det var gott i alla fall.
När vi kom till outletet fick jag tusen kronor att handla för (Blev överlycklig) men jag bestämde mig för att spara en del så jag köpte tip bara för 250 kronor. Jag måste in till stan någon dag för att handla upp resten alltså:P
Jag lägger in bilder imorgon tror jag:)
Så nu sitter man alltså hemma återigen och det kommer väl förmodligen att bli lika sent som imorgon, men det gör inte så mycket egentligen.
Nu ska jag göra något annat..
//ee

Vad gör jag för något egentligen?

Hej Hej.
Har varit nere i mitt rum ett tag, som man måste kämpa för att ta sig in i, och testat en massa läppglans. Jag har gjort en jättefin bild på vilket som var bäst också, men självklart ska inte det fungera:).

Jag har suttit hemma hela dagen (När jag kunde åkt till ung 08) och väntat på att vi ska till den där outleten men det bli först om någon timma. Så jag kan inte beskriva hur trist jag har haft det.

Imorgon, vad händer då? Jag måste göra upp en plan tror jag för annars blir det bara så att jag går upp jätte sent och går och lägger mig jätte sent. Samma visa varje dag. Men snart börjar skolan och jag måste ju förbreda mig lite inför det i alla fall.

Sen ska familjen till Dreitill snart också. Det ska bli skönt eftersom att jag ej har träffat honom på ett tag. Gud vad jag har längtat! Så det ska bli skönt och det tar väl ungefär en helg.

Nu kom mamma och pappa hem så det är dags att åka:)

// eekdahl.


Ska till outlet, frågan är bara när..

Ja jag undrar det. 
Har bytt om och gjort mig klar men jag vet inte hur det blir i dag.






//ee

SItter med en fruktsallad:D

Hej Hej, eller god morgon eftersom att jag precis steg upp:) Nu har jag ätit frukost och det blev en frukt sallad med äpple och banan, hittade inget annat och jag känner mig fräsch. Jag tror även att jag ska ta en dusch och bleka tänderna (Morgon och kväll!). 
Undrar vad jag gör sedan...
Men jag skriver mer strax:) 
// eekdahl


Den ser lite trist ut, men men:D

Vad gjorde jag i tre timmar?

Hej Hej.
Känns som om jag inte ens har lämnat datorn och helt plötsligt är klockan 2! Oj Oj, detta måste jag göra någonting åt!
Just nu sitter jag och bläddrar i en FRIDA tidning och målar naglarna med nagellack som man fick med SOLO:) 


Mina ögon ser ju en aning hängiga ut på bilden:) 
Jag undrar vad jag ska hitta på för något nu... Vad finns det att göra egentligen klockan snart, halv tre på natten hemma? Kan inte alla vara uppe nu i stället så kan man få ha det lite roligt. Vara uppe till 4 och sova till 15. En sak jag måste göra är i alla fall att bleka tänderna, nu igen alltså. Japp, jag vet inte i hur många dagar man ska hålla på men förpackningen räcker upp till 25 gr, så kanske hälften av det. 

Nej nu börjar jag att känna mig lite trött så jag skriver senare.

//eekdahl

Nu blev det den 11 och jag sitter o läser SOLO..

Mm. 
Vi var ute med Dusty ett tag och jag tog jätte fina bilder men då ska självklart kameran inte samarbeta. Det är ju så typiskt. Men det gör inte så mycket. 
Klockan är ju 20 över 12 och jag är inte ens trött. Men jag har väldigt ont i fötterna efter en dag inne i stan med höga klackar som jag typ blir 1.85 i. Inte kul.

Sitter och försöker att skriva en låt men det går inte så bra. Så jag lyssnar på en låt ifrån "The hangover" istället. 


Återkommer

//eekdahl

Nu är jag hemma ifrån en mycket trevlig dag.

Hej Hej. Nu är jag hemma igen. 
Jag mötte mamma inne i stan ungefär klockan tre. Sedan tittade vi i lite affärer och jag köpte en linne ifrån h&m.


Det kostade 99 kr.

Sedan gick vi och fikade lite och jag åt onyttigt, tyvärr. Men inte så mycket men vad fan, man lever ju bara en gång!:D
Vi tittade även på "Sommaren med Göran" och den var helt okej. Man hade jätte höga förväntningar ju, så den var lite sämre än vad jag hade trott, men men. Fast jag skrattade ganska ofta så den är absolut sevärd!

När vi var på väg hem så träffade vi min kusin så hon fick skjuts hem. 

Och nu är jag hemma och sitter här på samma plats som i morse. Och det blir ingen middag ikväll utan vi köpte frukt istället som känns så mycket bättre. Det kan vara skönt att inte äta middag ibland bara för att det är en vana. Man måste ju testa något nytt. 

Imorgon blir det outlet och då, ska jag shoppa!

Kramar 
// eekdahl

Dagens.





Känner mig en aning bättre faktiskt.

Japp, det stämmer. Så jag ska in snart. Ska även se på sommaren med Göran, och denna gång talar jag sanning:). Får se om jag handlar något. Ska till en outlet i morgon så det är väl större sannolikhet att jag handlar där. 
Fast någon tröja får det väl bli i alla fall. 

Nu måste jag resa mig upp och gå ner och byta om. Känner för att ta en dusch också, kallt. Det känns alltid skönt när man är trött. 

Då hörs vi lite senare!

//eekdahl

Känner mig inte frisk.

Hej Hej:P
Gud vad jag är trött. Jag orkar nästan inte resa på mig idag. Det kom bara helt plötsligt så nu ligger jag i sängen och mår dåligt. Men jag måste friskna till. Jag har ingen lust att vara sjuk nu. 

Nu är blogg designen nästan klar och jag blev nöjd. Man ser i alla fall vad det står, och det är väl viktigast:D.

Jag skriver mer om ett litet tag.

//eekdahl

Jaa! Äntligen klar!!:D

Hej Hej. Eller det blir väl God morgon för min del.
Idag ska jag in till stan för att handla lite saker. Fast det vet ni ju redan.:D
Jag skriver väldigt ointressant just nu men jag kommer in på något annat, hehe:D
Visst blev designen bra!? Eller, den blev helt okej. Jag har suttit hela morgonen med den nu och känner att jag är ganska nöjd. Nu vet jag ju i alla fall hur man gör, så jag får ha den här ett tag nu.
Men det kanske är vissa saker som ska ändras så jag återkommer!

//eekdahl

Klockan är halv tre och jag känner hur jag blir mer och mer trött:D

Jag har väldigt ont i halsen just nu. Och jag är törstig. Men vad ska man göra år saken??
Jag har äntligen fixat en egen header nu. Första gången på... ja, någonsin. Så jag är riktigt glad just nu! Den är inte så fin men det är mitt andra försök. Tror att jag fixar en ny imorgon kanske:)

Ska kanske börja med en ny kategori. Fast den är hemlig. Allt jag kan säga är att dem som känner honom kommer att skratta! Om det nu blir av . Mer än så säger jag inte.. Fast det lät inte riktigt sammanhängande va??
Jag är för trött. Kan inte ens kontrllera vad jag skriver. Men jag har inte heller någon lust att gå och lägga mig, det är ju sommarlov ju!!:D

Nu ska jag fortsätta att titta lite på datorn och se om det är någon inne på msn. Fast, det tvivlar jag på:P

//eekdahl


Fan vad skönt det känns..

med denna mask, alltså!
Den värmer och är djuprengörande, kan det bli bättre??:D
Skulle tagit ett bad med något anti stress medel men jag orkar inte. Har i alla fall blekt tänderna, de blev vitare, men man ska göra det morgon och kväll så jag får se hur de blir sen.
Familjen sitter och tittar på en film med Will Smith men jag orkar inte. Det är en sån där "Måste sitte och fundera hela filmen" och det känns inte så frestande just nu.
Det bästa med datorn är ju att man kan bestämma själv vad man vill göra och se. Jag känner mig riktigt sugen på att se baksmällan faktiskt, och när kommer den ut på dvd??

Det får bli en annan gång det. Är även inne och tittar på gina tricots hemsida för att se om de har något fint, men det brukar de ha.

Nu har jag tagit av mig masken och avslutat med ansiktsvatten, känns bra:D

Som ni vet så bakade ju jag pizzan ikväll och den blev ganska tunn så jag gjorde inbakad i stället. Det borde alla testa faktiskt, jätte gott!:D


Onyttig? Inte så:D


Ser störd ut, I know:)


Inte så bra bild eftersom att det är med en mobil kamera, men resultatet såg vitare ut.:D

Nu ska jag nog surfa vidare.
Hörs senare:D

// eekdahl

Kan alltid göra mig lycklig med musik..

Finns inget bättre..



Nu har jag verkligen sabbat det!..

Fan, man ska inte låta mig baka pizza. Hur skulle jag kunna veta att man bara skulle ha i en 4de del av jästen. Okej, det borde jag ha koll på men.. Jag kan nog inte försvara mig själv i det här fallet:D
Nu var jag tvungen att proppa i mig 2 korvbröd innan middagen. Mamma och Pappa åkte iväg för att handla en ny jäst och jag känner mig lite skyldig faktiskt. Kanske borde betala tillbaka, men det får vänta. 
Snart börjar ju Patrick Swayze THS på E!. Jag är besatt av kanalen tror jag, men hallå. Den är ju bra!!:D

Om jag ska vara ärlig så har jag inte gjort några framsteg i mitt rum idag. Det ser fortfarande lika hemskt ut, om inte värre. Jag skulle kunna lägga ut en bild på röran, men jag tror inte att man skulle klara en sådan chock. Och dessutom skulle jag skämmas i evigheter!

Nu verkar det som om mamma och pappa är tillbaka så det kanske är dags att göra försök nr. 2! Eller inte?



Kan du gissa vem det är??

 
Den blev inte som jag hade tänkt det. Så jag tänker inte avslöja det nu:D


Ikväll blir det pizza!:D

Japp, det stämmer faktiskt. Den enda nackdelen är väl att jag måste baka den själv. Får inte äta onyttigt nu. Inte innan skolan börjar. På tal om det så har jag inte gjort min träning i dag, får panik om jag inte gör den.
Jag börjar låta som värsta tränings freaket, men jag vill inte gå tillbaka till det som jag var förr.
Jag längtar tills i kväll då det blir spa kväll. Har tjatat om det hela dagen nu men ser verkligen fram emot det:D

Undrar om jag ska börja baka nu, degen måste fan jäsa i en timma så det är väl lika bra:D.

Hörs senare, då:)


Nya skor!

Hej Hej.
Jag kunde inte spara idag så det blev lite inköp. Fast i och för sig så betalade pappa så jag förlorade ingenting.
Spa dagen i kväll kommer nog att bli rätt lyckad, här kommer inköpen till det:


Det är alltså:
Tandblekning (Kul att testa!) Åhlens 200 kr

Ansiktsmask som är djuprengörande Body shop 165 kr

Nagelack (Vitt & Genomskinligt) Gamla.

Nagelack  Nilens jord 40 kr (tror jag) 

Och sen blev det ett par skor som ser ut så här:




250 kr från Eurosko 

Det var rea på allt så det var lika bra att köpa ett par och dessa var ganska fina ändå.
Nu ska jag träna och lite senare äta lunch(??).



Ska snart till centrum:D

Nu är jag tillbaka från en härlig promenad.
Jag ska snart till centrum för att handla spa saker tills i kväll. Tänkte ta det lite lugnt och kanske hyra en film. Det var länge sedan man hade spa dag, men mer om det senare. I morgon ska jag in till stan för att handla lite grejer. Skolan börjar ju snart och det är vissa saker jag måste handla.

Här kommer:








tröja från mexx
kjol från H&M

Nu ska jag åka snart, skriver mer senare.



Självförtroende skolan del 2.

Ja, nu var det dags igen. Jag finns här för att hjälpa dig att förbättra ditt självförtroende. Och nu ska jag skriva om något som är viktigt i just detta sammanhang,

Från och med idag väljer du hur din framtid ska se ut

Fundera över vem du vill vara. 

Skriv ner positiva ord om dig själv. Hur du lever, sättet du är på, din klädstil, ditt sätt hur du behandlar andra osv.
Forstätt att skriva ner dina tankar på samma sätt varje dag och läs gärna igenom det första du gör när du går upp och det sista du gör innan du går och lägger dig.

Så här kan det se ut:


Man ser det inte så bra men det är samma punkter som jag skrev förut. Det jag skrev lite längre ner var:

Det du skriver behöver inte vara just dessa punkter utan skriv det som du tycker passar!

Och kom ihåg: Gör det ofta för ett bättre självförtroende!


Kommer med mer snart.





Nu är det dags!

Japp, nu ska jag städa mitt katostrofala rum. Promenaden får vänta. 
Hörs senare!


Promenad med Dusty..

Nu ska man upp och få lite träning.




E! räddar min morgon..

Det är sant! Jag älskar kanalen. 



Hm...

Okej, klockan är 10 och jag är jätte trött. Jag vill ju sova längre men mamma och pappa väckte mig! Jag är arg på dem nu, men vad finns det egentligen att göra åt saken? Jag kan inte somna om heller.
Har ingen lust att göra någonting idag, utan bara ligga i sängen. Det var så länge sedan jag gjorde det, men jag antar att det inte blir av idag.
Det kanske blir bio i kväll, jag får se. Men om det blir det så står nog "sommaren med Göran" Högst på listan. Jag sa ju att jag skulle se den förut men det blev inte av. 
Jag skriver mer senare..



Snart halv tre

Hallå.
Klockan är snart halv tre och jag tror att jag ska sova nu, har ju en lång dag framför mig.
Så vi hörs senare.


John Tucker must die.

Snart är klockan ett och jag är inte trött än. 
Snart börjar filmen John tucker must die. Den måste jag se ,det är typ tredje gången, men den är rätt kul, plus att jag inte riktigt kommer ihåg eftersom att det var så länge sedan. 
Men nu börjar den:P 


Har inte lagt ifrån mig datorn än..

Nej, jag är besatt. Sitter med den hela tiden. Fast i morgon måste jag göra lite nytta. T ex städa min rum, det kunde behövas. 
Förresten så börjar ung 08 på tisdag, får se om man drar dit.





Hemma!

Hallå Hallå.

Sitter i mitt Katastrof stökiga rum som jag verkligen måste städa! Har precis ätit middag, så det blir nog en lugn kväll bakom datorn. Eller kväll är det väl inte direkt, den är ju snart 23. 

Här kommer det jag shoppade idag:




Fina va!? Jag är ganska nöjd med mitt köp. Den vita tröjan var nedsatt från 699 till 200. Det är ett ganska bra pris.

Hörs senare




Trist stämning i bilen..

Jag tror att alla är ganska trötta nu eftersom att alla är elaka mot varandra. Min laddare till datorn fungerar ej så den har typ 2 min batteri. Därför hinner jag inte skriva så mycket mer innan jag kommer hem, om jag inte får igång den igen. 
Nu har den 1 min batteri kvar så vi hörs senare!



33 mil kvar hem..

haha. Nu är jag trött. Jag vill bara hem, och så är det 3 h kvar. Man kanske ska flyga nästa gång då:D. 
Har suttit och lyssnat på we are the world. Den är så fin! Så jag lägger ut den videon.

Onyttig igen!

Det blev glass idag igen. Jag som egentligen inte får äta det, men men det är ju så gott. det får bli min anledning idag.

Lyssnar på en massa musik med Spotify. Just nu blev det det som en bro över mörka vatten med Tommy körberg. Pappa ville höra den, fast den är ju ganska bra. Jag tycker att han och Helen Sjöholm har de vackraste rösterna i Sverige. 

Återkommer.



På väg mot en onyttig lunch..

Gissa på , du. Men jag tror att det är ganska uppenbart. 


Världens sötaste hund, men bilden gör henne inte rättvisa.



Jag antar att du gissade rätt:D



Sitter i den otroligt trånga och fullpackade bilen nu..

och det är inte kul. Jag, mamma och Dusty (vår hund) träns i baksätet medan Matte och pappa sitter där framme med hur mycket utrymme som helst. Det är ungefär 6 h kvar tills vi är hemma. Usch, men som tur är har jag ju min dator.
Hittade lite kläder innan vi åkte så jag lägger ut lite bilder senare, det går inte så bra just nu kanske :D. 



Så kommer du igång




Innan jag börjar så måste du veta att du bara ska göra detta för din egen skull och ingen annans. 
När man tränar så finns det många som tror att det går att ta genvägar. Men man måste bara inse, det går inte. Många bantar men då går man troligtvis bara upp i vikt igen efter en tid. Man måste kunna äta normalt men ändå kunna bli vältränad. 

Idag handlar det om:

Maten


Som jag nämnde tidigare så måste man kunna äta normalt för att kunna gå ner i vikt OCH STANNA DÄR.
Du måste få i dig allt för att kunna må bra, men när det kommer till pasta, ta så mycket du vill ha, men lägg tillbaka hälften.
Kött och fisk kan man aldrig få för mycket av men det betyder inte att man ska äta jätte mycket utan ät så du blir mätt.
Och om du känner dig hungrig någon gång, drick alltid vatten först och se om det är det som gör dig hungrig.

Skaffa en skrivbok och skriv ner allt som du äter. Skriv verkligen ner allt så att du kan se om det är något som du kan ändra på. 

Och kom ihåg:
Känner du dig mätt, ät inte mer utan allt som du äter när du är mätt är bara onödigt.

Återkommer snart om Träning.



Vad ska man hitta på den sista dagen här?

Jag sitter i soffan igen och tittar på när mamma och pappa städar ur huset. Jag är lat, jag vet men jag orkar inte resa mig. Jag har precis samlat ihop mina kläder. Det krävdes bara en resväska när vi åkte hit men allt fick inte plats så det fick bli en resväska och 4 stora påsar. Jag får börja med att spara lite tror jag. Men det är ju så svårt bara.
Jag måste verkligen spara eftersom att vi ska göra en resa snart till New York och stor shoppa. Jag längtar väldigt mycket kan jag bara säga.
Fast det där med att spara, jag tror att det får vänta tills i morgon i alla fall eftersom att jag och mamma ska gå och titta lite i de få affärerna som finns här. Och eftersom att Matte och Pappa hatar att gå i affärer (Är det ens möjligt?) så får väl dem göra något annat.

Idag åker man då hem till världens bästa stad. Fast jag vill helst av allt stanna här. Det är så lugnt och man känner typ ingen. Så det är ingen stress som man måste hantera. 
Jag hatar att stressa även fast att jag har börjat att vänja mig vid det. Jag gör det nästan hela tiden. 
Men nu får man väl se om det finns något man kan hjälpa till med.




Mina funderingar

Varför är det fel att se större ut än andra? 

Många bantar mycket tidigt för att se lika smal ut som t ex sina kompisar eller modeller. Jag fattar inte. Varför ska man känna sig tvingad att gå ner i vikt för att kanske någon har sagt något åt en. Jag har gått ner nästan 15 kg sen februari i år men jag kan ändå inte känna att jag är nöjd med mig själv. Så om man går ner och går ner i vikt, du kommer att hitta andra saker att gnälla över senare. Så det är bara att vänja sig så som man ser ut. Fast det är svårt och det är en lång väg. Men det är sant och det är det bästa sättet till att kunna må bra med sig själv.



Kunde inte sova igår.

Hallå Hallå. 
Okej, fredag den 13 de var inte bra för mig igår kväll, jag är inte den som blir rädd för skräckfilmer (och denna var inte direkt läskig) men jag låg vaken ganska länge. Plus att det var en jätte stor spindel i vårt rum (som pappa tog ut) och att alla andra hade redan somnat. 
Det var ganska jobbigt, men nu är det ju morgon igen:) 
Innan skolan börjar så ska jag träna jätte mycket, får egentligen gå ner mer i vikt men jag är inte riktigt nöjd än. Så det blir träning framöver för min del.
Men nu ska jag upp och äta frukost.




Back home.

Hallå. 
Nu är man hemma efter en trevlig middag i skåne. 




När vi GICK hem (3 km ungefär) så gick vi in på statoil och matte köpte fredag den 13de, den nya. Så vi sitter och tittar på den nu. Eller jag måste lägga ner datorn och fokusera först. Hörs senare!



Ikväll blir det utgång.

Skriver mer senare, efter middagen. Men nu är det dags att dra ut.



Surburban girl.

Hej Hej, igen:D 
Jag har försökt att titta på en film i typ två timmar nu (Känns som 15) och det är omöjligt att hänga med. Jag hatar filmer som är så!
Som ni såg så har jag skaffat en ny kategori som jag kallar för mina funderingar. Där kommer jag att skriva lite om vad jag funderar på (Svårt att lista ut, eller hur!?).

Snart ska familjen ut och äta middag. På resturang som inte händer så ofta, så det ska bli trevligt. Nu börjar jag verkligen må dåligt över att vi ska åka hem imorgon. Men man får väl ta det.




Behöver man likna varandra?

Att våga vara unik.

Är det ett tvång att likna alla andra eller gör man det för att man vill. Kan det vara så att man inte vill bli ensam om att ha vissa kläder som kanske inte är mode. Vågar inte folk vara sig själva eller har "sig själva" försvunnit för att man ska vara precis som alla andra? 
Varför vågar man inte idag vara unik fullt ut och kunna visa folk vem man verkligen är? 



En video:)

Här kommer en video då jag sjunger somebody to love av Queen:) 



Hemåt igen

Nu har man satt sig i den stekheta bilen igen. 30 grader ute! Fan, det måste ju vara rekord i denna lilla håla. Men det är väldigt vackert i alla fall och man trivs väldigt bra.
Jag vill till Dreitill! Har inte traffat honom på 1 månad ungefär så det börjar bli dags för det.) 
Jag känner även för att rida. Jag har inte suttit på en häst sedan jag ramlade av i juni. Det var rätt läskigt. Har inte velat rida sen dess men nu känns det bra igen.

Imorgon åker man även hem. Har ingen lust att sitta hemma just nu även fast jag saknar sthlm lite. Det är så tråkigt hemma, finns ingenting att göra. Undrar om några kompisar är hemma, hoppas det. Annars vet jag inte vad jag gör:D Fast på måndag blir det lite shopping i stan i alla fall. Alltid en tröst.




Glass i Kattvik!

Hälsningar från Kattvik.  Sitter och äter en jordgubbs strut och självklart är datorn med. Farfar bjöd alla. Om ändå bara alla getingar kunde försvinna. Jag gillar dem inte just nu. 
Men det är mysigt i alla fall.





Dagens.








Fredag den 7.

Godmorgon.
Sitter i soffan och pustar ut efter ett rätt så hårt träningspass. Bland annat 400 sit ups. Jag känner mig duktig:P Det händer inte så ofta men idag verkar bli en ganska bra dag. Just därför ska jag inte utsätta mig själv för några tävlingar, särskilt inte minigolf, då jag har radan tappat humöret innan hål nr 1.
Låg och funderade igår natt.
Nu börjar skolan att tas på allvar från min del och det är nästan dags att börja bestämma sig vad man har för mål i livet. Okej, jag har redan mitt stora mål men man kan ju inte alltid leva på en önskan. Man måste ju ha något att luta sig tillbaka på. Men jag har inte en aning om vad jag tycker är kul och inte kul. Jag har ingen aning om vad jag vill göra, vad jag vill gå för linje eller något.
Så de 2 åren som jag har kvar av grundskolan, varför inte bara vara tonåring och ta livet som det kommer. En dag i taget.
För det där med framtiden förvirrar mig lite. Man har ingen kontroll över hur det eller vad som kommer att hända. Men det är ganska skönt också för att man har alla möjligheter och tiden på sin sida. 
Så ge aldrig upp din dröm.

Min nya istället för ..., tyckte denna var bättre:D


Dum och dummare

Hallo
Sitter och kollar på dum och dummare. Klockren film, alltså. Matte och jag kollade hur eekdahl skulle se ut med runskrift och det ser faktiskt rätt schysst ut. (Det är typ urnordisk skrift) Här kommer resultatet:


Snyggt va?
Eller jag gjorde det i paint eller något annat program för mac så det ser ju ganska slarvigt ut men men.
Det är snart morgon, om en minut ungefär. Nej nu slog klockan 12. 

Haha, den där filmen är ju så jävla sjuk! (Dum och dummare) Verkligen att tipsa om.

Undrar vad som händer imorn, fast jag antar att det inte blir så annorlunda jämfört med idag. 
Jag hoppas att det kan bli lite shopping, inte för att det finns mycket affärer här (Visst låter jag negativ!:) men i alla fall några. Längtar lite till sthlm. Ska in till stan på måndag så då får det bli lite inköp.
Nej, nu ska jag titta lite på filmen och sen får man väl gå och lägga sig. Hörs imorgon.
...


Nej, det finns inget att göra här.

Rubriken stämmer, jag har ingenting att göra. Sitter på gräsmatten och tittar ut över detta stora hus. Jag har varit här enda sedan jag föddes vilket vill säga sedan 1995. Jag älskar det. Fast jag måste säga att det är begränsat med saker att göra. Så när man inte har något att göra, vad gör man då? 
Jag har fan ingen aning men detta tog mig några minuter.



Vilken fantasi man har:D 
...

.


Nu var det dags för den första delen av kategorin som jag kallar för självförtroende skolan. Och dessa övningar som jag nu kommer att ge tips på behöver man inte bara göra när man har dåligt självförtroende utan även för att höja det. 

5 regler när man ska bygga självförtroende: 

1. Fokusera på de saker som du gör bra istället för det som du gör mindre bra.

2. Våga vara originell, dvs alla behöver inte vara lika varandra. Och jämför dig aldrig med någon annan.

3. Välj bort de människor som du inte trivs med. Det är mycket bättre att umgås med människor som kan få dig att må bra. 

3. Vem du är och vad du gör är två helt olika saker. Så om man gör fel någon gång så är inte det hela världen. 

4. Fokusera även på dig själv och se till att inte alltid vara andra till lags. Du blir man lätt en skådespelare i sitt eget liv.

5. Våga ta risker och låt ingen annan bestämma över dig.

En övning som du kan göra:

Vill du ta reda på vem du är? 
Skriv ner i en dagbok som bara är till för din egen skull.
Skriv ner vilka känslor du haft under dagen, vilka beslut du tagit och vilka tankar du haft, både glädje och ilska.
Med hjälp av din dagbok kommer du ditt undermedvetna närmare.

Nu är det kväll då.

Hej Hej, igen.
Har precis kommit hem ifrån en promenad och från affären. Så härligt varmt. 
Matte har köpt watchmen som jag tycker är sådär, och därför tycker han att jag är konstig. Men Malin Åkerman är duktig i alla fall . Så ska titta lite på den nu.



...

Bowling = Jag suger!

Okej, jag erkänner.Jag suger i Bowling. Jag tror att jag fick ungefär 150 på två omgångar. Det är mitt sämsta resultat någonsin. Men som tur är så spelar man det inte så ofta, även fast det var jag som tjatade mig till det idag. 
Här kommer lite bilder från dagen.





Fina va? Haha. 
Nu är det dags för en promenad i solen så jag hör av mig lite senare!
...

Knock you down



Dags surf.

Nu har jag använt min dags surf men det spelar ju ingen roll. 
Här nere går livet rätt så långsamt men fan vad skönt det känns. Man behöver inte stressa till någonting. Just nu sitter jag och lyssnar på musik, I got life från Hair. Den är ju så uppiggande. 
Familjen ska ner till biblioteket för att få internet. Jag kanske skulle följt med men jag orkar inte resa mig upp än. Kanske senare om vi ska spela bowling. Sen kanske vi ska kolla på "Sommaren med Göran". Den ska vara kul tror jag. Så jag får se om det är något att tipsa om. 

sommaren med göran.jpg

...


God morgon.

Idag är det Torsdag och vi ska typ bowla idag. Det är faktiskt ganska kul, men jag är inte direkt duktig på det, men men. Sitter nu och äter frukost och det är väl flingor som vanligt. Måste tänka på vad jag äter. 

...

Nu är jag nöjd!

Hallå igen:D 

Nu har jag fixat utseendet på bloggen (Jag har inte gjort det själv) och jag känner mig ganska nöjd. 
Vi tittar på en skräckfilm som är rätt trist så datorn är rätt så intressantare. 
Det enda dåliga är väl att min bror hela tiden är på och vill ha den, och när jag säger nej så blir mamma förbannad.
Hm...
Vad ska man göra för att bli lämnad ifred en stund? 
Jag ska ta ett äpple nu och vara nyttig.
Vi hörs i morgon...
...

Självförtroende skolan, inledning.

När man är tonåring och har dåligt självförtroende så är inte livet lätt. Alla sorts blickar kan få ett att sjunka till botten. Man kan även ta ut sitt dåliga självförtroende på andra som att t.ex. Titta på någon med avsmak i blicken så att personen ska må dåligt. Man gör det inte för att sänka den andra, utan för att höja sig själv. 
Ett annat sätt att hantera sitt självförtroende dåligt är att hela tiden vara blyg och skicka ut signaler att man inte vill att folk ska prata med en. 
Jag kommer att ge tips på övningar här för att just du ska få ett självförtroende på topp. För jag vet hur det kan vara att inte kunna prata med folk p.g.a sitt självförtroende.
...

Dagens inköp

Glömde en sak...
Jag var i Helsingborg idag och gjorde lite inköp så här kommer dem!


Klänning: H & M 199 kr
Skärp: H & M 140 kr


Klänning (Se tidigare bild) 
Kjol: H & M 99 kr



Tröja: Gina tricot 129 kr
Jeans: Gina tricot 299 kr

Och sedan det jag har letat efter hela sommaren...



En höst jacka så klart.
199 kr på Malmströms//Camilla, 
...

En video:)

Här kommer en video när jag sjunger på skolavslutningen:) 



God kväll:D

SItter nu i soffan med min älskade dator i skåne. Kan inte låta bli att sakna sthlm men vad ska man göra? Snart börjar ju ändå skolan och det känns väl sådär att den börjar. Men i år ska jag satsa på betygen. Även fast det är ganska tidigt i 8an men om jag ska komma ikapp min bror så.
Och dessutom var min frånvaro förra året rätt så hög men nu ska jag skärpa mig. 
Ikväll ( Eller det är det väl redan) blir det skräckfilm precis som alla andra kvällar här. Beställde hem en box med 12 skräckfilmer för 169 kr från discshop, något att rekommendera faktiskt.

Och nu är det dags att återgå till verkligheten:) 
...

Nu var det dags igen!

Okej, detta kanske är min 20 de blogg men nu menar jag verkligen allvar. 
Här kan du följa miit vardagliga liv och mitt stora intresse, sång. 
Vi hörs.