Cider e gött...

hheeejj! nessie here ! ;D eftersom malla e min BÄSTA kusin tänke ja berätta lite om henne that you probably don't know ;)
Malla har världens bästa sångröst och har spelat in fleraaa gryma låtar ;D :D
Mallas naturliga hårfärg e blond och hon har färgat håret ett  antal gånger ;D hon passar bäst i (enligt mig) brunt hår :D
Hon funderar på att skaffa sidecut, vilket ja tycker vore gryyymt häftigt ;)
Under lovet drar vi till bordershop i tyskland :D
När ja å malla e med varandra e de SPÅRAT....
Vi e världens galnaste släkt och har sjjuukt kul tsm (Y)
Malla har haft : 4 kaniner, 7 fiskar, hund och häst (och nästan kattunge)
Malla och jag ska dra på SwedenRock i sommar!! :DDD
THA'S all bitches! ;D hope u liked it! ;PpppPP

Mycket händer i morgon!

God kväll! Jag kan inte somna, trots att jag inte ens har försökt. Vet inte om jag är trött ännu, är nog fortfarande ganska stressad, och jag antar att det är stressen som håller mig igång, och alla tuggummin så klart! Men nu ska jag stänga ner spotify och gå direkt till mitt rum. Kommer troligtvis somna direkt! Mitt huvud är fullt av kemiska formler och olika tårt-recept. I kväll har jag bakat 3 tårtor, lagat middag, pluggat kemi och gått igenom hela låtlistan (+ dansat) till mammas fest. Åh, jag är helt slut... I morgon ska jag även upp tidigt för att plugga kemi och sedan en annan anledning så klart...
I MORGON BLIR MATTE 19! Vi ska fira honom vid 6 skulle jag tro, och sedan ska jag vara i skolan och bla bla bla, nu orkar jag inte skriva mer. Vi hörs i morgon i stället. P o K!

Bra start, jag behöver en!

Åh herregud, jag fastnar inte på bild idag... Kolla bara ansiktsuttrycket på första bilden, charmigt... I alla fall så är det torsdag, en ganska lugn dag i stort sätt. Har repetitionslektion i fysik, så en timma och 20 minuter, och en massa snack om krafter, det är glädje det. Eller nja, inte direkt kanske.
Idag ska jag till gymmet om jag så ska dra mig själv i håret och släpa mig själv dit, nu blir det muskelbyggande. Efter det har jag pianolektion, och sen ska jag och mamma äta på en restaurang som ligger i närheten. Vi gjorde det förra torsdagen också, så det blir lite som en torsdagstradition.
I morgon fyller min kära bror 19 år, så då ska det firas, och i morgon har jag även kemi prov... Är lite osäker på några småsaker, men annars känns det ganska bra faktiskt. Kemi är ju ganska roligt om man förstår. Dock gör jag inte det särskilt bra, men jag har fortfarande en dag på mig. Eller som min pappa brukar resonera: Vi pluggar på morgonen i stället... Inte särskilt bra lösning, så den rekommenderas ej. Nu ska jag skriva på min bok!

Lång dag...

Puuh!
Nu är onsdagen över! Äntligen! Har inte hunnit skriva någonting heller, med tanke på att jag har så sjukt mycket läxor och andra saker att göra. Jag är faktiskt ganska slutkörd, och nu tänkte jag ta det lugnt en stund med simpsons och middag! :)

Morgon funderingar...

God morgon människor!
Hade ett ytterst litet besöksrekord igår, efter många veckor utan något som helst livstecken från min sida, men nu verkar det gå ganska stadigt igen. Tänkte bara nämna att jag först och främst skriver här för att rensa mitt huvud, men det är även roligare att ha med bilder och tankar, en bra kombination.
Så om ett par minuter så måste jag börja dra mig mot skolan och sitta där i, ja, ett par timmar. Slutar vid 5 i halv 4, helt sjukt... Orkar egentligen inte, men vad gör man inte för betygen? Min största motivation. Och på tal om det kom jag precis på att jag har bild redovisning idag, smidigt!

Gym Gym Gym!

Halloj!
Haha, hur äääää det? Har precis varit en sväng på gymmet, så nu känner jag mig lite extra pigg. Tro det eller ej, men nu ska jag slänga mig in i Kemins fantastiska och fartfyllda värld, trevligt! Inga mer trevliga vardagskvällar för mig inte, nu jävlar ska jag få bra betyg! ...

Vad förväntar dem sig?

Vilken jädra tur man har att det finns andra program än bara natur på gymnasiet, annars hade jag varit körd... Förlåt för att jag bara skriver om kemi non-stop, men det är även det enda som kretsar i mitt huvud. Ja, ja, i alla fall ska jag återförenas (EFTER 3 DAGAR!! :p) med mitt kära gym! ♥ Inga pass, bara kondition och styrka. Måste rensa huvudet från allting en stund.
Nu blir det mellanmål och sedan, ja, plugg.

Gilla!

Hej Hej Hej på er!
Sitter nu i skolan med 2 st bubbelgum ätande figurer som bara gillar och gillar! Nu ska jag dra igen, men senare blir det läxläsning :D Kram

Bråttom!

Herregud, jag är helt slut! Måste dra om 2 minuter, så stressen börjar smyga inpå lite nu... SNÄLLA LÅT DET BLI FREDAG NU! Eller nej förresten, jävla kemi prov... Hoppas att denna vardag kan vara lite extra rolig då, bara lite mer än andra dagar, behöver någonting glatt att tänka på... God morgon i alla fall :)

Läsning när det är som bäst!

Kemin går si sådär, men någonting positivt är dock att jag fick hem min bok idag, som jag beställde i fredags. Har fastnat för "Hungerspelen" totalt, ettan är helt fantastisk! 2:an är mycket bra och nu har 3:an äntligen kommit! Tänkte börja läsa direkt faktiskt och skita i kemin, men jag ska se hur jag gör...

Nu: Kemi

God morgon höll jag på att skriva, men stämmer ju knappast, så jag ändrar det till eftermiddag. Visst går dagarna fort!? Först sitter man hemma och käkar frukost, första dagen efter sommaren, och nu sitter man helt plötsligt hemma på eftermiddagen, mindre än en vecka kvar till höstlov. Sjukt, så sjukt. Snart sätter alla öppna hus inför gymnasiet igång också, mycket spännande man har att vänta, helt fullspäckad höst faktiskt :)
I kväll blir det ingen dans, har nämligen igen lust och måste verkligen plugga kemi. Funderar på att köra spinning eller boxning på gymmet i stället, lite lättare. Men vi får se helt enkelt. Nu ska jag slå upp kemi boken och fortsätta med att inte fatta ett skit -.- :D

God morgon denna måndag!

God morgon!
jag är inte på särskilt gott humör idag kan jag säga. Trött som tusen och idrott som första lektion, bra kombination? Nej, inte direkt. Vet inte riktigt vad jag ska göra för återfå det där glada som jag brukade känna av för ett tag sedan, det verkar ha gått ur mig. Men för att underlätta måste jag fokusera på allting bra runt omkring mig, det har jag i alla fall lovat...
Som t.ex. är det höstlov nästa vecka, planerar en stor 50 års fest, London för jul handlande, sedan jullov och sist att julkalendern finns i affärerna nu! :D Haha, glädje till max! Nej, men nu ska jag faktiskt göra lite sit-ups, och sedan bege mig mot skolan. Hörs sen.

Äckligaste filmen, NÅGONSIN!

Jag darrar fortfarande, min händer skakar... Jag är helt dum i huvudet om jag jag tror att jag kommer att få sova någonting! Tro mig, är ni lättskrämda, se inte den där jävla filmen! Haha, jag skojar faktiskt inte, men jag har aldrig verit med om något värre! Ettan sög i jämförelse, eller nej kanske inte, men denna var bättre, helt klart! Kommer inte kunna att titta på en vanlig skräckfilm igen, allt kommer vara för barn...
Haha, nu ska jag inte bara skriva en massa om filmen, utan jag måste gå och lägga mig tror jag. Dock börjar jag runt halv tio i morgon, så det är lugnt, men tänker inte stanna uppe. Haha.
Hörs i morgon.

Vad har jag missat?

Ofta det går att göra tidsinställda inlägg nu!? :O
Vad trevligt då! Kan man skriva lite extra mycket, som t.ex. när man inte skriver på ja... 5 dagar. Visst har jag haft lite saker runt omkring mig som har distraherat en, men jag måste lära mig att inte låta dessa ta över mitt liv, och mitt humör för den delen.
Idag har jag studerat, för att få det låta bättre, kemi. Fattar inte ett skvatt, men ändå så siktar jag mot ett MVG. Det är starkt av mig faktiskt. Och nu för att fira att det har varit en sådan, intressant helg så ska det bli bio. Paranormal activity 2. Älskade 1:an! Så verklighetstrogen. Jag kunde fan inte sova på ett bra tag efter att jag sett den, hoppas att det blir likadant nu (Att den är läskig, inte att jag inte kan sova...) men med största sannolikhet tror jag.
Får fan rysningar...
Runt nio börjar den, men innan dess hade jag och min kära mor tänkt att åka in för att ta en riktigt stadspromenad vid gamla stan och lite sådant. Sen kommer Matte och gör oss sällskap. Familjekväll till max :).
Och i morgon börjar skolan igen, sista veckan innan lovet, great... Hörs senare.

Mycket webcam...

Hälften av alla bilder, eller mindre... Jag har fastnas för photobooth! Bästa webcam någonsin enligt mig! Men dock är en Macbook helt otrolig i allt, så det var väl det minsta de kunde göra.. Nej nu ska jag sluta skriva om oviktiga saker, tycker att vi istället går över till något som är intressant... Vad nu det skulle kunna vara, ingenting nytt som har hänt direkt.
I alla fall så var jag tvungen att göra om min spanska uppsats eftersom att min lärare tyckte att det var en "Katastrofe". Jag lyckades göra den mycket bättre så nu kan jag faktiskt använda den till att stå och prata framför klassen! Men jag är inte den enda, hela klassen ska ju göra det. Kommer inte att förstå ett smack, utan får sitta där och le, låtsas som att det regnar helt enkelt, bästa lösningen! Gud vad allt jag skriver låter osammanhängande, bör sluta... Jag skriver mer senare, i kväll är det gym genomgång! :)

Tisdag, vad innerbär det?

Tror att det blev lite sent för min del igår... Dansen slutar alltid 9, det tar en halvtimma att komma hem, och då ska man börja laga mat åt sig själv... Hinner inte med särskilt mycket på kvällarna längre, i kväll har jag även genomgång av maskinerna på gymmet, så då kan det även bli lite svårt att hinna med vissa saker. Men låt oss leva i nuet!
Slängde på mig lite olika klädesplagg idag, helt utan tanke, men helt okej. Grå kavaj och linne från H&M och jeansleggings från Vila. Jackan har jag även börjat använda, så härlig! Tror jag kan ha den i vinter också kanske, skulle vara perfekt!
Idag får jag KANSKE reda på mitt engelska betyg som jag fick på uppsatsen från förra veckan, jag hoppas verkligen det i alla fall! Jag behöver ett bra betyg just nu, och jag tänker sannerligen kämpa hårt för det också! Nu är det året som gäller innan man verkligen sätter igång med skolan... Haha, blodigt allvar var det här! Nej, men nu måste jag faktiskt dra mig :) Vi hörs senare.

Ny vecka, nya händelser.

God morgon, god morgon!
Känner inte direkt för att visa upp mina idrottskläder just nu, så det var vara... I alla fall så har det blivit dags för en ny vecka nu, och ja vad ska man egentligen känna inför det? Tror inte jag känner något direkt, bara trötthet och stress... Tur att man har dans i alla fall, så att man kan tänka på någonting annat för en stund. Och dessutom är måndagar helt okej, de är min kortaste dag faktiskt, och idrotten är så pass lång att det tar den största tiden av dagen. Så det känns dugligt.
Nu ska jag alldeles strax börja bege mig mot skolan, slutar vid 2 någon gång. Och nu har jag ingen fantasi längre, hörs senare ;)
Haha, kul man kan ha...

Jag har aldrig sagt att jag är duktig...

Hej, god morgon, god eftermiddag, god kväll... Ja, alla blogginlägg jag har missat att skriva de senaste (eller det...) dygnen. N uär jag i alla fall tillbaka och redo för en ny vecka! Egentligen är jag inte det, och helst skulle man vilja vara sjuk varenda dag för att ligga hemma och bara glo på tv, men jag har lovat en god vän att om jag inte är hemma någon gång (Förutom de dagar då jag inte kan ta mig upp ur sängen) så ska vi åka till London under sommaren, och det behöver jag ha som mål tror jag!
Apprå på London så bokade vi vår resa idag! Jag, mamma och Matte åker ett par dagar i december, ska bli så himla mysigt! Var där förr- förra året i januari, så det är väl dags igen.
Idag har jag varit i vällinby centrum med Mamma och mormor, så det blev en del handlade för min del. En jacka (Otroligt enligt mig!) och en kort tröja. Jag är jätte nöjd faktiskt. Vi åt även lunch/middag på en restaurang i närheten också, så nu sitter man här och väntar på hubba bubba tuggummi... Jag har fallit tillbaka i gamla vanor tyvärr... Haha, men nu ska jag hjälpa till lite och planera inför festen i november, och sedan kolla på Gossip Girl såklart!
Inga bilder just nu, men senare :)

Nu känns det bra igen!

God morgon!
Vet ni vad? Jag fuskade lite igår... Orkade inte vänta på säsong 6, så jag såg första avsnittet av Grey´s anatomy. Herregud, hela min värld kretsar kring det. Men nu är jag nöjd och tänker faktiskt snällt vänta på att den ska släppas. Men tufft kommer det nog att bli.
Var ju på bio igår, och åt middag efteråt, vilket var super mysigt. Filmen som vi såg, "himlen är oskyldigt blå" var socker söt, men lite underlig i vissa delar, haha. Ni får se själva, då tror jag att ni förstår vad jag menar... Och som sagt gick vi ut och åt efter. Jensens blev det, alltid lika bra!
Nu ska jag äta frukost och sedan åka någonstans, vet inte vart ännu, troligtvis gymmet.

FREDAG!

Jag är lycklig!
Varje fredag nr jag går ut genom dörren till skolan, tar jag bort "ljudlöst" från mobilen och bara andas in friheten. Denna vecka har bara varit lång, det har tagit gaaaanskaaaa mycket på krafterna, så visst är det skönt med fredagar!? Skolan har i allmänhet varit hyfsad, har inte gjort särskilt mycket, tror nog även alla lärare har tänk "Nej fy fan, kan jag inte få dra hem i stället för att sitta här med alla dessa snorungar". Men, som oss barn får de också stå ut.
I kväll, i kväll... Ska på bio och äta middag i stan med Nessie typ och sedan vet jag inte faktiskt. Mysigt ska det bli i alla fall. "Himlen är oskyldigt blå", ska bli riktigt kul faktiskt. Gillar han Bill Skarsgård efter att man såg i rymden finns inga känslor (så söt♥), men med en sådan familj är det väl ganska självklart.
Nu ska jag fixa mig lite tror jag, kanske ta ett bad också...
Hörs sen
Haha..

På språng...

Hej på er!
God morgon kanske också passar in såhär tidigt på morgonen. Ska gå om typ, 5 minuter, så det blir ett ganska kort inlägg. Slutar vid tre, ska in till stan i kväll och se himlen är oskyldigt blå, och sedan äta middag också. Mysigt, mysigt! Idag händer ingenting speciellt på förmiddagen/eftermiddagen, men vi får faktiskt reda på våra betyg på talen. Så håll  tummarna tummen för mig! :)

Mycket-att-göra dag!

Åh, jag är helt slut! Har varken tränat, glott på tv eller spelat piano. Min dag stavas P-L-U-G-G! 4 läxor, ja ni vet hur det är. Nu tänkte jag göra lite middag åt mig själv, har helt glömt bort allting idag... Satt kvar i skolan med Jessica och jobbade med min bild. Hon trodde vi var inlåsta vid 5 tiden, men det var lugnt. Sen kom jag hem (15 tuggummin rikare) och gjorde mina läxor... Och som sagt, är jag utmattad. Och det bästa av allt är att jag börjar 8 i morgon!!...
Får se om jag tar det lugnt nu och kollar på the simpsons filmen (kärlek♥) eller fortsätter mitt pluggande, vad låter mest lockande? Ja, ja, det är ju ändå slut på skolan för denna vecka i morgon i alla fall. Thank god for Fridays!


Morgon - Torsdag.

God morgon!
Har precis ätit och samlat ihop saker (mest ork) inför dagen! Slutar faktiskt kvart över 3, och ska sedan vara kvar för att jobba med min bild som senast ska vara inlämnad i morgon (!). Känner lite skolstress faktiskt, tänk bara när alla prov börjar dyka upp...
I morgon är det i alla fall fredag! Det blir nog bio skulle jag tro, Himlen är oskyldigt blå vill jag faktiskt jätte gärna se, så vi får se hur det blir. Var på bio förra fredagen också, såg Buried... Jag vet inte vad jag ska säga, men jag uppskattade den INTE. Haha, den fick så sjukt bra recensioner att det är löjligt, men alla tycker väl olika antar jag... Hörs senare.

Jag är helt SLUT!

Går och lägger mig nu tror jag...spinningär fan inte att leka med alltså, haha, det kan jag lova. Har precis gjort ett arbete på spanska också... Så nu är jag lagom trött. Hörs i morgon.

Nästa stopp...

SPINNING!
Åh herregud...

Lång, lång dag.

ÄNTLIGEN sitter jag nu hemma i tryggheten och funderar på vad jag skall göra härnäst... Har inte särskilt mycket på schemat fram tills klockan 6 då det blir träning! Känns lite skönt faktiskt, men ett par sidor i min bok och läxläsning ska väl gå för sig. Låter jag som en tant nu? Jag tycker nämligen det, och det är inte det jag vill göra, helst... Men, men det kan ju ha sina fördelar också, eller?
Nu ska jag äta mellanmål faktiskt, mina älskade flingor som jag absolut INTE klarar mig utan! :( Hörs sen.
Haha...

Hem igen.

Hej på er, igen!
Åkte hem faktiskt. Kändes ganska skönt att hinna förbereda sig lite extra för en sådan lång dag som idag... Fast vet ni vad? Nu blev det inte så jobbigt med den här långa dagen! Känns härligt helt ärligt, haha rim ♥, för nu är det ju bara 4 lektioner kvar.
I kväll är det pass som gäller skulle jag tro, nästan hundra på det faktiskt. I morgon spelar jag piano, så det kanske inte med något gym... Tråkigt men man måste ju vila någon dag i veckan. Det har faktiskt blivit som ett andra hem. Tränande varje dag i somras på ett ställe som ligger nära vårt "land" så jag tror nog att det var då jag fick upp ögonen för allt det här :). Och nu ska jag faktiskt fortsätta mitt arbete om Stephen King! Har sett några av de filmerna som är baserade på hans böcker, sjukt bra! Höres.

Jag bet inte någon...

(Rubriken känns stabil idag...)
God morgon!
Idag är det onsdag, vilket innebär att endast hälften av denna skolvecka återstår innan helgen kommer och fyller oss alla med glädje! Dock är onsdagar min längsta dag, så det känns inte riktigt på topp men jag kommer nog i vanan om några veckor... I alla fall så tror jag att jag drar hem en stund under den där håltimman, men vi får se. Vad ska man göra i skolan i 1 h och 20 min liksom?
I kväll så blir det antagligen gymmet. Var där i söndags senast, så det är ett tag sedan. Skulle ju gått igår, men hinder dök upp så det blev framflyttat helt enkelt. Och nu tittar jag på klockan och ser till min fasa att jag måste gå (!). Så... Vi hörs antagligen under håltimman.

Jag är rent ut sagt jävligt förbannad!

Och så var den femte säsongen av Grey's Anatomy slut också... Det värsta är nog inte att det är slut, utan hur det slutar. Jag ska inte avslöja någonting, men om du inte vill hamna i en evig depression, se inte den serien! Den är fruktansvärt hemsk och helt underbar! DET BÄSTA JAG HAR SETT NÅGONSIN! Nu har jag sagt det, och sanningen är det jag håller mig till, men som sagt, se den inte om du brukar lägga dig och gråta på golvet om någonting blir alldeles för svårt att hantera. Jag håller på att sprängas inombords av all ilska och sorg...
Men nog om det nu.
Tänkte gå och lägga mig faktiskt. Jag som börjar klockan 8 (!) har ingenting att göra uppe såhär sent... Tror inte att jag har gått och lagt mig innan 11 sedan... Ja kommer inte ens ihåg det, och så är det inte bra. Ska det bli lite tidigare idag då? Varför inte? Sagt och gjort. Godnatt! Hörs i morgon!
I
I
\/     (Pil)
Ja...

En riktig händelselös dag...

mallaaaa.egg  on Aviary
Haha, min dag i bilder, spännande va? Nej, men så blir det när man sitter kvar till klockan 5 och ritar i bildsalen, otroligt lite saker att dokumentera... Jag har haft trevligt i alla fall, med en riktig otrevlig människa som välter böcker från bord lite hejvilt. Haha, har faktiskt flummat de senaste timmarna. Och nu, när man allra helst vill dra ner till gymmet och köra ett långt och jobbigt pass, då är mamma ute med sin kompis i kväll, och hon har koll på allt det där om tider och lås o.s.v, haha, nej men jag orkar inte gå ner dit själv idag, har verkligen inte lusten. Så istället ska jag sitta hemma och deppa hela kvällen... Fast hur var det nu? Optimist, javisst!

Läxsuga

Hej hej! Blir kvar i skolan ett litet tag tror jag, så stan får bli en annan dag. Nu ska jag plugga och hindra Jessica från att ta mer strypgrepp... Tjejen är ju helt crazy... See u later!

Nu bär det av.

Jag ska gå om exakt tre minuter, men självklart tar man tillfället i akt och bloggar lite extra. Haha, jag slutar 15 över 2 idag, får se om jag tar en sväng till stan eller inte. Hörs hörs senare ♦

Vad gör jag uppe nu egentligen?

God morgon!
Trött, trött, trött, som bara den! Önskar faktiskt att det kunde vara fredag eller lördag idag, men nej... En "härlig" tisdag" står på tur! Vet ni att i morgon så har jag min längsta dag, och börjar klockan 8, och nu visar det sig att min SO lektion på 1h & 20 min är inställd, fast det gynnar ju SJÄLVKLART inte mig på något sätt, eftersom att min engelska lektion är så himla viktig att gå på... Så några i min klass börjar 11, "vissa" börjar 8 prick, YES!
I alla fall, anyway... I kväll blir det att träna! Jag praktiskt taget lever i det där gymmet, men tro mig, jag gråter inte direkt för det, det är nämligen som mitt andra hem. Det är dit man sticker när någonting inträffar, så det känns skönt att ha det ändå! Igår var sista gången på (Pole)dansen... Fast jag ska gå fortsättningsgruppen som börjar nästa vecka, har börjat få lite bättre grepp om det nu. I alla fall så tog vår lärare helt plötsligt fram en stor låda med skor och klänningar, haha, jag såg ut som... Jag vet inte vad. Men det var inte snyggt att kombinera en kort kort plastkjol, med ett par skyhöga klackar... Men nu ska jag ner och äta frukost och öva lite inte för min engelska uppsats, wish me luck ♥

Längtan efter julen vs Ice längtan efter kyla

Vet inte riktigt vad jag försöker att bevisa för något, genom att lägga in en bild på mig själv först, tagen i badrummet, och sedan en bild på termometern, som faktiskt inte visar så jättelåg värme, Men...
Brrrrr, vad kallt det är! Sitter i mjukiskläder och fryser som en hund (Om det nu är det korrekta ordspråket). Skulle egentligen vilja krypa upp i soffan med varm choklad och bara glo på en riktig tjejfilm i några timmar. Dock har jag ingen mörk choklad hemma, inget socker eller kakao (Vad jag vet) så det är uteslutet. Har Ben & Jerry, men att proppa i mig glass såhär direkt efter ett mellanmål är inte så populärt hos mig. Så nu ställer jag mig själv frågan: Läsa eller Filmtittande? Båda låter lockande, just eftersom att jag inte har någonting annat att hitta på. Läxor = 0 och Prov = 0. Eller jo förresten! Smart som man är, kommer man på JUST PRECIS NU att man har engelska uppsats i morgon!! Så det gjorde nu min eftermiddag! Tack älskade skola ♥


Finallyyyyyy!

Okej, rubriken har ingenting med någonting att göra, så att vi har det klart. Det enda som finns att berätta är väl egentligen att måndag är riktigt underskattade! Ni ser ny jobbig vecka, jag ser nya möjligheter! (mitt starka försök till att bli en heltidsoptimist). Nej men faktiskt, denna vecka har potential tror jag, så det ska bli spännande att se hur allting utvecklar sig... Spännande. Nu ska jag gå in från bilen och blogga på riktig! :D

God morgon! - Nu kör vi igen!

Och så en dag, fick man ett sådant sug som man får ibland, just efter någonting. Det är väl ungefär så jag kan beskriva just varför jag vill börja blogga igen, och nu på allvar. Eller ja, allvar och allvar, jag behöver någonting att lägga ner tid på, förutom endast skola och träning. Och just eftersom att bloggning kräver ständiga uppdateringar från olika fik och andra spännande platser, så är det väl lika bra att kunna unna sig lite sådan tid också, eller hur?
God morgon i alla fall. Nu ska jag alldeles strax till skolan och ha idrott, fast jag ska ändå inte vara med... Har ont i halsen, och vill inte riskera någonting, men vi får se hur det blir senare idag också. Denna vecka kommer troligtvis att vara bra, hoppas jag i alla fall, men vi får se hur det utvecklas. Kram på er.

Långa dagar, mycket tid.

Hej!
I'm back! Eller inte... Eller jag vet faktiskt inte det, kommer förmodligen att sätta igång snart igen men då måste en förändring ske. Så, hur är läget med mina 3-5 besökare idag? Jag tror jag har en viss aning om vilka ni är, eller vem vet? I alla fall så lägga all min tid på skolan, träning och pianot nu förtiden. Det blir inte särskilt mycket kvar till, och nu när jag har fått min symaskin också...! Ska köpa tyger idag tänkte jag, och sedan är det nog bara att sätta igång då.
I morgon har vi inga lektioner. I morgon är det nämligen orientering! Wihoo, haha. Vet inte om just det kan beskriva min "längtan" riktigt. Jag gillar orientering, och jag gillar verkligen att slippa lektioner, men att gilla är inte direkt samma sak som att vara bra på. Så, om jag kommer till VG banan, där man även måste springa själv, så blir jag stolt och troligtvis vilsen... Men det är en annan historia.
Snart ska jag iväg och lyssna på lite redovisningar i svenskan av mina klasskamrater. Jag höll min i måndags och själva talet gick superbra, förutom en liten detalj dock... Men jag har lovat mig själv, och mina vänner för den delen, att inte deppa över det allt för länge, så jag har nu lagt det bakom mig och ska ta igen i alla ämnen nu. 9:an herregud, jag måste "steppa upp" lite nu, haha.
Så, så, vi hörs sen.
Bild från i fredags.

RSS 2.0