Pole dance!

Min kropp gör ont och nya blåmärken dyker upp hela tiden... Men fan vad roligt jag hade det igår! Gick med min kusin på en pole dance lektion för att testa, och jag ska verkligen fortsätta! Det märks att jag inte alls är vig, men om jag fortsätter kanske jag för en gångs skull kan klara att lyfta hela benet längre än bara till knät... Skulle vara lite skönt ;)
Idag blir det däremot en annan typ av dans, nämligen afrikansk. Om jag nu går, har inte riktigt bestämt mig än, men till gymmet ska det bli! Det känns verkligen som en bra balans av träning nu, fast att springa måste jag ändå fortsätta med, springer ju tjejmilen på lördag... Egentligen borde jag väl fråga mig själv vad fan jag tänkte när jag anmälde mig, men vi får se hur det går helt enkelt. Ska lägga till lite låtar i min iphone och göra en typ av spellista.
Idag är det som vanligt skola, men en rätt okej dag faktiskt. Har bara två lektioner efter lunch ;) Eller något... Men nu ska jag leta efter lite saker och sedan göra mig i ordning.

Toy Story 3 var mästerlig.

God morgon!
Som ni märker så bloggar jag inte riktigt lika mycket som förr, och det är väl egentligen inte så konstigt med tanke på att det finns så mycket annat att tänka på, som skolan t. ex. Men däremot ska jag försöka skriva något varje dag, mest för min egen skull, och sedan får vi se när jag får tillbaks glädjen att blogga.
I alla fall kan jag berätta om igår! Var och såg "Toy Story 3" som var helt underbar! Disney's filmer är inte på något sätt barnfilmer, nästan alla i salongen var ungdomar som satt och skrattade. Det var jätte roligt att se! Och filmen var allt annat än en besvikelse, de var ett riktigt vackert farväl av toy story gänget, kanske den bästa animerade disney filmen t.o.m. Fast alla är så otroligt bra... Nej, men se den!
Och idag då, vad händer idag egentligen? Jag funderar faktiskt på om jag ska dra till gymmet direkt efter skolan så att det inte blir för mycket folk. Kan vara skönt att träna när man är lite ensam. På söndag så springer jag tjejmilen, så kondition är ett måste för mig. Har inte ens testat en mil ännu... Men det får gå som det går.
Snart ska jag iväg till skolan. Har idrott som första lektion, känns väl sådär, men man överlever. Måndagar är annars en riktigt bra dag. Börjar 5 över halv tio, slutar två. Helt okej :).
Hörs senare.

Rätt skönt tidsfördriv.

God morgon! :D

Jag ska gå alldeles strax, mot skolan alltså, och sätta igång med riktiga lektioner, läxor, prov, betyg och allt som det finns att bjuda på. Idag (Och igår) fick jag dock en ganska underlig känsla. Det är faktiskt inte så farligt det här, jag gillar ju att sitta i klassrummet och läsa. Och så har det nu blivit inställt i min hjärna, så skolan känns helt okej. Men denna dag är den värsta... Nu var det bara tur med tanke på att vi inte har elevens val den första veckan, så jag börjar kvart över 9 och slutar halv 4, men men, får väl ta en utflykt till gymmet efteråt.
Nu måste jag faktiskt gå, skulle bara skriva av mig just det lilla.


Idag har varit en bra dag (Än så länge)!

Känns knappt som att man har varit i skolan, eller det kanske jag inte ens har. Vem vet? Men nu får jag väl helt enkelt lite på min hjärna och anta att jag precis har tillbringat 2 timmar på att kolla på kanske världens underligaste film. Kan inte riktigt bestämma mig vad jag ska tycka om den, men intressant i alla fall... Det kan jag nog säga.
Så brännbollen blev alltså inställd, tur det när man kommer i världens träningskläder och förväntar sig att få springa lite, men nej, så blev det inte.
Jag har tänkt lite på vad jag ska göra nu, och vet ni vad? Jag har bestämt mig för att städa hela huset. Effektivt va? Vi får vl se hur det går, men bara att jag tänker på det kanske är bra för framtiden. Men jag ska hinna med att baka, gymma och gå på afrikansk dans. Fullt schema, men jag älskar när det är så! Och förresten så drar mina lektioner igång i morgon, så jag måste förbereda lite för det också. Ibland är livet helt okej faktiskt :D.
Från Öland. Hann nog aldrig lägga upp bilder därifrån.

Sportigt klädd ?

God morgon!
Sitter och förbereder mig nu, inför andra dagen. Har precis läst igenom mina gamla inlägg från förra året, då jag började 8:an precis, haha, lite kul att se faktiskt. Jag känner mig en aning annorlunda från då och nu. T. ex. så skrev jag att jag skulle börja spela piano, börja rida, och börja ta sånglektioner, har jag gjort det ännu? Nej, utan det är på väg först nu. Så lite mer ordningsam har jag väl blivit.
Idag ska klasserna (9:orna) spela brännboll hela dagen, och fika... Hurra? Jag är absolut inte den typen som gillar brännboll, det är inte min grej. Fast för att vara ärlig så var jag riktigt duktig för ett par år sedan, men sen gick det utför. Får se om jag springer något frivarv idag då kanske.
Var ju och såg filmen "Puss" igår, och kanske inte riktigt bör rekommendera den. Alltså jag fattade inte så mycket av handlingen, och sedan skrattade man bara några enstaka gånger. Jag är en sådan person som älskar att få asgarva till en film, som t. ex. "Baksmällan". Så, det var väl en halv bra, svensk film med några bra skådisar.
Idag börjar mitt gymkort att fungera! Så det blir träning senare, och efter det afrikansk dans! Testade det i sommar, och det var verkligen superroligt! Så det tänkte jag köra i framtiden, plus lite yoga också. Men nu måste jag börja förbereda mig. Skriver hur det gick med brännbollen när jag kommer hem ;) .

Vet ni vad?

Jag överlevde faktiskt dagen! Inte så konstigt faktiskt, men det känns i alla fall skönt att ha det överstökat. De riktiga lektionerna börjar inte förrän på onsdag, så man har åtminstone imorgon på sig att förbereda inför hösten. Men nog om skolan, just nu sitter jag och dricker varm choklad och skriver lite i min kalender. Är inne i stan så jag bloggar med iphonen , så förlåt för felstavningar och ord som inte hör in... Bilder kan man ju inte heller ha med... Skandal, men sånt är livet. Lite senare ikväll blir det bio, filmen "puss" med båda skarsgårds bröderna, så jag har höga förhoppningar för filmen ;) men nu ska jag skriva lite.

Då var det dags igen...

God morgon!
Måndag, måndag, måndag... Absolut inte den måndag man har vant sig vid nu i två och en halv månad. Jag har skolångest, det har jag alltid, men jag försöker faktiskt. Känner att detta år kommer att bli bra. Mycket studerande på fritiden, men det gör ingenting för mig faktiskt. Jag är en tävlingsmänniska, så jag får ta tillfället i akt detta år och verkligen satsa.
Men ändå om det faktiskt känns lite roligt att komma tillbaka nu sista året, så vill man ändå inte riktigt inse att det är slut nu. Bästa sommaren på en lång tid måste jag säga. Och dålig på andra sätt, men jag har njutit av den i alla fall. Så nu måste jag gå om 30 minuter alltså, så konstigt.
Jag har faktiskt en plan för att inte få totalångest också. En dag i veckan ska få bli en biodag, och en dag då man tar det lugnt. Så överlever jag hela året och nästa. Idag blir det första dagen för det. Slutar vid tolv, så det är egentligen igen katastrof. Men bio blir det. Ska se "Puss".
Men nu måste jag förbereda mig.

Kräftskiva!

Hej på er!
Blev som sagt inget bloggande igår, men jag hade i alla fall jätte roligt! Självklart tog jag aldrig upp kameran (Så smart jag är...), men det blev tacos, jag bakade äppelkaka och en massa prat och film! Super mysigt verkligen! Men nu är det dags för middag nr. 2 denna helg. Det är med släkten på mammas sida, kräftor ska det bli. Jag som verkligen INTE gillar kräftor har ju lite oflyt varje gång det blir augusti... Men det får bli mozzarella och parma till middag, vilket är helt OK.
Nu ska jag ut och springa... Sprang ju inte förra gången jag var ute, utan det blev mer en promenad istället... Men jag är helt slut i kroppen. Fast om man ska springa tjejmilen om en månad så är det väl dags att sätta igång nu antar jag. Men hör senare.
Riktigt skrämmande...

Pep- kväll.

Nu bär det av in mot stan, för 3:de gången denna vecka, för att bara ha det allmänt trevligt hos några vänner. Så jag antar att detta blir mitt sista inlägg för idag, fast jag vet inte riktigt. Vi får se. I alla fall ska jag inte tänka så mycket på vad som händer runt omkring mig, utan bara ta det lugnt såhär veckorna innan skolan sätter igång igen, jag hoppas att ni får en lika trevlig kväll som jag tänker ha.

Ut i spåret!

Har nu beslutat mig för att få tillbaks motivationen, så detta blir den första springturen för mig på flera dagar! Wish me luck!

Dagens planer:

God morgon! Idag skulle vi egentligen åkt och hälsat på Dreitill, men det är flyttat tills i morgon istället. Så idag blir det cosmonova faktiskt! Ska bli riktigt intressant att se om det har förändrats något, sedan man var där alltså. Det var ju ett par år sedan nu... Men i alla fall så blir det av nu.
I kväll blir det även middag hos några vänner, och övernattning. Jag ska stå för efterrätten faktiskt, kunde ju inte låta bli när det är ett sådant projekt på gång.
Såg förresten "Brothers" igår! Superstark, hemsk (På ett bra sätt) film, fylld med en massa känslor. Se den verkligen, om ni gillar den typen av filmer.
Nu ska jag äta frukost, möjligtvis brödet jag gjorde igår, och sedan är det väl bara att göra sig i ordning.
Åh herregud... Jag fastnar inte på bild idag (Haha), men tur då att Dusty gör det :).

At the moment.

Sådär ja... Kunde inte riktigt hålla mig borta ifrån tangentbordet i alla fall, det är ju ganska skönt att få skriva av sig lite då och då.
Ni kan bara gissa hur aktiv jag har varit idag. Bullar, bröd middag! Eller i-och-för-sig står mamma och skalar potatis just nu, lyckade jag alltså. Men men, någon gång måste man ju ta det lugnt. I kväll blir det film också! "Brothers" som ni ser. Igår var det ju "Case 39", ni fattar nog inte hur rädd jag vara igår... Vågade inte gå ut ur rummet utan att kolla på några härliga youtube klipp innan... Åh, men nu är jag botad i alla fall.
Ska vidare och hjälpa till nu.

Helt utan ord.

Orkar inte tänka på bloggen idag, saker har kommit i vägen.

Mat vid tio - Välplanerat?

Kan det vara så att man blir hungrig igen, efter att ha ätit en otroligt sen lunch? Jag fattar inte, det är så konstigt det här med mat... Ibland avskyr man det, och nästa dag är det ens bästa vän. Japp, maten är nog min bästis idag tyvärr. Eller, lite kul faktiskt.
Hyrde i alla fall en film. "Case 39" hette den nog, och huvudrollen spelas av Rene Zellweger. Står som rysare, men undrar det... Nu ska jag ta mig i kragen och göra lite sit ups, så att man kan äta pizzan med gott samvete alltså.

Att läsa får mig alltid på bättre humör!

Jag är visst lite gammaldags av mig, eller så vågar jag bara stå för att jag älskar böcker. Kan man, på allvar, säga att film är bättre än böcker? Det jag gillar är det faktum att man med böcker kan skapa sig en egen uppfattning om karaktärerna. Men visst kan det vara väldigt lättsamt med film också, jag älskar ju faktiskt en riktigt bra film, som jag förresten vill kolla på idag... Men vilken är egentligen världens bästa film?
Men nog om det nu... Har kommit hem ifrån en trevlig, träningsdag i stan. Blev lunch också, vid 4 tiden (??), eftersom att man var så fruktansvärt hungrig efter träningen. Jag var verkligen det... Började nästan gråta när vi gick förbi den 10:de restaurangen. Var tvungen att få i mig något, men jag väntade och tillslut så... BÄSTA MÅLTIDEN I MITT LIV! Planstek alltså, kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta ♥.
Två bilder från idag
Nu ska jag återgå till att spela "Froggy Jump" och sedan fortsätta att läsa. 

Nu ska det tränas!

Vet inte riktigt hur jag tänkte med kläder idag... Hittade någon tröja, svarta jeans och höga klackar. Snyggt men simpelt. Ska in mot stan nu. Gå runt och titta och sedan besöka gymmet någon timma, återkommer senare.

Regniga AUGUSTI...

God morgon! :D
Vaknade på ett strålande humör idag, men mamma tvingade sedan ut mig på en promenad i regnet... Så det har varit en ganska blöt, kall början på dagen. Men låt oss inte glömma att sommaren är långt ifrån över! Eller ja, det kan man väl säga?
I alla fall så ser denna dag ut att bli ganska lyckad. På något sätt känns det faktiskt så. Tänkte börja dagen med en god frukost och te (Oj, oj, oj), för att sedan bege mig in mot staden och titta runt där lite. Bara ta en dag att vara. Sen ska jag laga middag i kväll också, som varje kväll, och titta på (Kanske hyra) en film eller två. Jag låter något annorlunda känner jag, men herregud, det är hur jag mår som visar sig i min blogg, och idag mår jag bra, på ett ganska nyfiket sätt, hur det nu går ihop...
Och till alla er som stannar hemma, utom räckhåll för det tråkiga vädret, här är en film ny borde se för att känna er lite gladare:
Klockren film, utan tvekan!

Tisdag - Allsång på skansen?

Okej, vad tycks nu då? Hehe, lite snabbt gick det, men helt okej resultat... Enligt mig själv då. Bloggen ska faktiskt börjas att ta med på allvar nu. It's true. Men först ska jag ta ett bad, kolla "Morden i midsummer" (Inte allsång) och sedan, ja vem vet vad? Eller jo, jag tror att det blir att kolla på en serie som mamma har beställt hem. "In treatment" kallas den. Psykologi och sådant spännande, Mys! Och förresten blir det kräftskiva på lördag också, men mer om det i morgon!

Mest spelade låten just nu på radio:

Mest spelade låten av mig just nu:


Lasagne al forno...

Haha, proffsigt eller vad?
Nu ska jag laga middag. Och självklart öva upp mina skills lite extra. Tänkte bara meddela att det kommer upp en ny blogg design antingen idag, eller i morgon. Vi får se hur lång tid det tar.

Tro det eller ej...

Solen skiner idag!
Fantastiskt inte sant? Lite andra nyheter är att stället där man köper tyg och lämnar in symaskinen var stängt... Riktigt oturligt, jag som såg fram emot min MQ kollektion. Så jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska hitta på. En promenad med Dusty väntar i alla fall, så det är väl som händer närmast. Tänkte även rensa lite i mitt rum och göra sådana trista, men ändå nödvändiga, sysslor i hemmet.
I mitt horoskop stod det att jag har min shoppingdag i morgon också, så då kanske det blir en tripp in till stan. Jag orkar inte med det här trista stället längre... Men, men... Nu ska jag ut i det fina vädret.

Och plötsligt blev det Tisdag...

God morgon!
Drömde helt underbara drömmar idag! Jag gjorde en egen klädkollektion för MQ, och den slog verkligen. Så jag har blivit jätte inspirerad till att göra något kreativt. Så idag kommer det att köpas ritblock, lämnas in symaskinen och ja, vem vet? Hur det går däremot... Det får bli en annan historia.
Efter gårdagen så känner jag bara för att ta tag i något för en gångs skull, så nu händer det. Ska även leta reda på kamera objektivet också. Haha, så kan det gå... Nej men nu ska jag nog gå ner och äta frukost. Ni får höra mer om hur det går senare. Plus att jag även ska börja att blogga bättre.
En annan dag...

Vad ska man förvänta sig?

Filmen var jätte bra! Riktigt rekommenderad om man gillar de första 2 filmerna! (Gillar dock inte 3:an). Har precis kommit hem nu i alla fall. Åkte runt i stan lite och kollade runt på olika gator, vill flytta nu! Vill komma bort, och vill absolut inte börja skolan igen!
Jag känner mig inte okej på något sätt. Dagarna går långsamt, har inte något vettigt att göra alls. Sitter inte och stirrar i väggen kan man säga. Vill vara äldre, vill flytta utomlands, vill ha ett annat liv... Jag vill ha en plötslig förändring nu! Inte känna mig värdelös på alla sätt som går. Vad ska man egentligen ta sig till när allt känns hopplöst? Skulle vilja prata med någon vettig människa, men kan inte lite på någon... Jag HATAR detta! Jag behöver komma bort. Längtar till november, längtar till nästa sommar... Då kommer alltid bli annorlunda, hoppas jag.

Nu bär det in mot staden...

Mår inte bra alls... Allt detta med att komma hem och att det är augusti gör mig deprimerad. Jag har en sådan fruktansvärd separations ångest... Men då vet jag att allt står rätt till med mig i alla fall. Nej, nu ska jag börja röra mig in mot staden för att gå på bio. "Shrek 4" väntar. Får se om det blir middag också.
Hörs senare i kväll.

God morgon!

Hej Hej Hej!
Vet ni möjligtvis vad som händer idag??
- Nej, precis. Det gör faktiskt inte jag heller... Så tråkigt att bara sitta hemma själv, utan sällskap. Ska i alla fall börja dagen med "Toy Story". Ni kan kalla mig barnslig, men jag SKA se 3:an. Filmerna är ju fruktansvärt bra, så det finns väl ingen anledning till att inte se den.
Sen funderar jag på att åka in till stan och träna på gym lite. Kondition är också viktigt just nu, med tanke på att mamma har anmält oss två till ett lopp... På en mil! Fan också... Sprang fem km igår, och jag bör nog inte nämna tiden. Men nu ska jag lägga mig framför tv:n och njuta av detta underbara mästerverk! Och om man har tur kanske det blir "Shrek" 4 i kväll... Är lite smått disney galen...

RSS 2.0