Nya jul fönster vid NK.


Min nya favorit!


Tillbaka nu..

(Jag och dusty just nu)
Hejsan!
Tittar på Simpsons just nu. Lika roligt som vanligt. I kväll händer det inte så mycket mer än vad som redan har hänt. Det kommer två bra program till i alla fall, mammas pojkar och Glee. Gillar båda faktiskt, även om jag kanske inte är den typen som gillar sådana program, och sen kommer Paradise hotel. Trevligt trevligt.
´
I morgon så är det skola som vanligt och man ska tydligen prata om något i en minut. Man får välja vad man vill, men som vanligt har jag inte kommit på något än. Och efter skolan så blir det globen för att titta på islandshästarna. Ska se om jag kan hitta något att skaffa till Dreitill också.

Oj då..

Tisdags eftermiddag var det nu igen alltså, det går ju lite för fort. Det var ju tisdag nyss.. Men i alla fall så har jag gjort lite saker under den tiden jag har varit hemma nu. Man kan nog säga att jag är lite av ett tränings freak, men jag älskar det verkligen! Jag kan ju berätta vad jag har gjort.
  • 30 min på wii :D (Yoga och lite annat)
  • 60 ben övningar
  • 250 sit ups
Och det är än så länge, sen ska jag ta en 30 min promenad och 100 sit ups till, men det känns ändå inte som ett tvång. Jag har gjort detta nästan varje dag sen i början av juli. Nu kanske det blir lite mycket om träning, men jag ser det som ett av mina favorit hobbys.
Men nu ska jag lyssna på lite musik och skriva på novell i svenskan:).

24 NOVEMBER..

God morgon!
Har varit uppe ett tag nu. Det är alltså tisdag idag... Och det innebär både teknik och biologi som jag inte direkt har som favorit ämnen, och sedan är det idrott också, vi kan väl säga såhär, jag kommer inte att få mer än G i något av ämnena, det vet jag redan, tyvärr:). Men jag kämpar på. Som första lektion har vi engelska och sedan So och lite sådant, det går snabbt. Kommer att vara tillbaka här hemma alldeles strax:). Vill i alla fall tänka så eftersom att det går snabbare då.
Men nog om skolan. I morgon ska jag och mamma till kista galleria som har byggt om tydligen och har 25 % rea i jätte många affärer, vi ser det som ett tillfälle att börja köpa lite till julen, trevligt trevligt. Så det ska bli kul alltså. Ska ta med mig lite pengar att handla för också, men inte jätte mycket.
På fredag så blir det globen eftersom att det är Sthlm Int. Horse Show. De har alltid så mycket saker utanför och då kan jag passa på att köpa lite saker åt Dreitill. Sen är det den enda dagen då islandshästarna är med tydligen och det vill jag inte missa:).
Men nu ska jag gå snart så vi hörs sen.

23 NOVEMBER..

God morgon!
Ännu en måndag som väntar. Det känns ganska bra med tanke på att första lektionen är ett prov som vi har i fysik. Så det ska bli skönt. Jag tycker att jag kan allt, nästan. I alla fall det so behövs för godkänt, men grejen är ju den att man gärna vill ha bättre betyg än G, så jag kämpar vidare. Men om jag skulle få ett bra betyg i fysik skulle jag vara jätte glad eftersom att det kanske är det som jag har svårast för.
Men i alla fall så är det måndag idag, november, hur kunde det gå så fort? Det känns som om det var september för några dagar sedan eller något. Helt sjukt vad tiden går fort.
Nu ska jag faktiskt göra mig i ordning så vi hörs sen.

Gamla barndoms minnen..

Haha.
Vi hörs sen.

Ingen rubrik..

Hej!
Vilken jobbig dag, eller hela denna vecka har faktiskt varit riktigt jobbigt. Då syftar jag så klart på allt skolarbete som ska ha varit gjort. Jag har t. ex Fysikprov i den kommande veckan, kul va? Och sedan ska jag skriva på en novell göra läxor och en massa andra saker. Inte så roligt. Men nu är det jul snart! Jag längtar verkligen och i år ska jag inte önska mig något som ligger över 5 tusen kronor, som jag oftast gör.
¨
Jag orkar inte berätta om vad som har hänt den senaste veckan utan ny dag, nytt liv. Så vad som väntar denna helg är väl inte så mycket, inte något som jag kan komma på just nu direkt, men jag tror nog att jag kommer på något. Eller jo faktiskt, jag ska plugga fysik så klart. Inte direkt det sättet man vill spendera sin helg på, men vad gör man inte för ett MVG.
.
Men nu har jag inte så mycket mer att skriva så vi hörs sen.

19 NOVEMBER..

(En bild från helgen)
God morgon!
Idag är det torsdag den 19:de november och det betyder 2 saker. Dels är det bion i kväll och min kära väns födelsedag. Trevligt va? Ser ut som att det kommer att bli en bra dag idag, känns så i alla fall.
Idag, i skolan, är det inte å mycket som händer. Kanske får skriva en uppsats på engelska lektionen eftersom att jag missade det i tisdags och inte fick göra det. Samma sak blev det förra året, jag var sjuk och missade det.
Sedan så har vi.. Nästan alla ämnen kan man väl säga, och 2 st 1 h lektioner.
Inte mer med det:).
Just nu äter jag frukost i alla fall och ska väl snart gå antar jag måste göra lite saker innan, men annars är jag redo för en ny skoldag och ja, lite sådant. Ska försöka vara lite positiv nu i framtiden, det blir så tråkigt annars. Men, ja ja, nu har jag slut på fantasi.. :).
Men vi hörs sen.

Länge sedan..

Detta var länge sedan.
Jag har inte bloggat på ett känns det som, bara 3 dagar kanske, men det spelar ingen roll. Jag har varit hemma, sjuk, och inte gjort någonting. Hur kul som helst!
I morgon är det dags att återvända till skolan antar jag och fortsätta med det, trist trist. Har aldrig känt mig mer trött än någonsin, men jag antar att det är bara det att jag är trött. Alla går igenom det... I alla fall så är det onsdag idag, har tittat på en film och paradise hotel, är tokig i serien även om den inte är sådär jätte rolig, det händer ju aldrig något, något måste ju hända för att man ska kunna titta ju. Men men, man får väl fortsätta att titta och hoppas på det bästa. Jag kanske är lite för mycket negativ nu, inte vet jag.
I morgon är det bio, new moon plus twilight under samma kväll. Inte att chans att jag missar det även fast jag har varit sjuk. Men nu ska jag ta mitt "underbara" kvällsmål:).
Vi hörs sen.

Bilder från igår..


Paradise hotel..

Dags att titta vidare på programmet.
Vi hörs sen.

15 NOVEMBER..



God morgon!
Även idag blev det att man gick upp sent, men det spelar väl inte så stor roll på en söndag? Idag ska familjen i alla fall uppåt i landet för att hälsa på Dreitill så jag är väl borta i ca 5 timmar skulle jag tro, och sedan så vet jag inte vad som händer. Men mamma har tydligen bestämt att vi ska fira morfar för att vi aldrig hann med det förut.

Igår var Ebba här och vi satt och pratade i en timma ungefär och sedan gick vi och såg "Trubbel i paradiset". Den var helt okej, inte direkt en film som man minns för livet, men en sådan som mn mår bra av. Den fick mig verkligen att vilja åka bort ifrån Sverige till något varmt land, men det kommer ju inte hända..

Men nu ska jag åka, så vi hörs sen.



Jobbig dag..

Hejsan!
Idag har det varit mycket. Var ju på gymmet i en timma ungefär, kändes skönt att få träna lite. Sedan så käkade jag och mamma lunch på något ställe med utsikt över kulturhuset, hamngatan och en massa annat, ni vet vid fontänen mitt inne i stan. Sedan så gick vi runt och tittade lite i affärer, men det fanns inte så mycket och folk trängdes som f*n inne på H&M för att alla ville ha saker från Jimmy Choo kollektionen, så det enda man såg när man gick runt i stan var alla lila påsar, alla ville väl känns sig som om de var med i sex and the city kan man tro, haha.
Men sen så hittade jag lite saker och blev nöjd med det, så då åkte vi hem i stället för att titta på mer. Har i alla fall lite saker till min julklapps önskelista nu. Kul att få längta efter det.
Men nu sitter jag hemma och väntar på att Ebba ska komma, vi ska typ göra något ett tag sen kanske det blir bio, det som går vid nio ungefär. Så det blir trevligt.
I morgon åker familjen och hälsar på Dreitill som det ska bli jätte roligt att träffa! Har saknat honom jätte mycket, eftersom att jag bara får åka till honom en gång i månaden, det blir ju bättre när han får komma till Stockholm och stå i något stall här.
'
Nu vet jag inte vad som finns kvar att berätta riktigt om den här dagen än så länge, jag antar att jag har fått med allt. Men vi hörs senare.

14 NOVEMBER..

Hejsan.
Jag hade ingen lust igår att skriva efter mitt inlägg, hade lite för mycket att tänka på. Och jag är fortfarande inte på så jätte bra humör, men jag ska försöka att inte ta ut det här, även fast det är ett bra sett, måste jag säga.
Men idag så har jag i alla fall gjort två saker, ätit frukost och tränat hur bra som helst känns det. Mamma prenumererar på IFORM och där fanns det ett tränings schema för trettio dagar som jag nu håller på. Det var skit jobbigt verkligen, höll på i ca 1 h med en massa konditions- och styrketräningar. Och inte nog med det, idag eller nästan just nu ska jag in till gymmet och träna armar och ben i en timma, och sedan om man kör lite basket. Det är synd, jag saknar verkligen basketen, och att jag slutade var kanske inte det bästa jag kunde göra. Får se om jag kanske börjar igen, det lutar mot det i alla fall.
Men idag så är det i alla fall lördag och helg så klart, igår kände jag mig jätte gammal då jag tittade på idol, samtidigt som jag satt och stickade med mina föräldrar, haha. Men idag blir det nog roligare, tror att jag ska träffa Ebba i kväll eftersom att mamma och pappa ska bort och Matte ska ta hit kompisar, trevligt om man är själv säger jag bara. Nej, men det blir nog kul.
´
Efter gymmet ska jag och mamma till gallerian och titta på lite kläder som jag är i stort behov av, jag har ju inte bara två fulla garderober och hela mitt golv fullt med kläder, men är man tonåring så är man helt enkelt. Plus att jag inte har handlat på väldigt länge, och då är det väl en självklarhet att få kunna göra det?
Men så blir det i alla fall. Men nu är jag klockan tolv, skönt att jag inte sov till nu, som jag alltid brukar göra på helgdagar. I kväll kanske man ska hyra någon skräckfilm också kanske, trevligt trevligt. Men i sådana fall måste den vara läskig ju. Alla har blivit så töntiga.. Men ja ja, vi hörs sen.

Äntligen träning!:)


Resultat av dag:

Känner verkligen att jag behöver skriva nu. Jag har mått sjukt dåligt hela dagen, men inte dåligt på det sättet utan mer psykiskt. Hemsk har det varit kan jag säga rakt ut, även fast det har funnits bra stunder också. Men vad ska man egentligen göra en dag som denna? Jag vet inte vad jag ska ta mig till längre, det är jätte jobbigt. Jag vill bara ta mig igenom detta, inte höra vad jag får och inte får göra.


13 NOVEMBER, Med andra ord, fredag den 13:de...

God morgon på er denna oturs dag!
Nu på morgon har vi firat mamma som fick 2 böcker och ett halsband Jag känner mig nöjd med presenterna förutom att hon hade läst båda böckerna, men hon har ju läst minst halva antalet böcker i bok affären, så att shoppa böcker till henne är inte så lätt kan jag berätta. Men det var i alla fall trevligt, så Matte och pappa åt rabarber paj nu på morgonen, men varken jag eller mamma eftersom att man måste få i sig en riktigt frukost.
Idag är det sista dagen på skolveckan, snart slut med skolan, jullov menar jag då så klart, härligt, härligt. Det är väl dags att börja handla snart? Eller ja, om några veckor kanske.
´
Men nu ska jag förbereda lite, vi hörs sen.

Hem, ljuva hem..

Nu är jag hemma tillslut efter en lång dg med både skola och kompis träffande. Så nu sitter man här medan hunden sliter i en för få komma ut på promenad, stackarn. Jag är så lat idag, tyvärr. Men får jag väl gottgöra senare antar jag. Men nu äter hon i alla fall, det ger mig lite tid.
Som jag nämnde förut så har det varit mycket idag, allt möjligt faktiskt. Tack som fan för fredagar, bästa dagen på hela veckan! Ja, det kan man inte vara utan. Men tyvärr slutar man väldigt sent. Men i morgon är det en speciell fredag, både Fanny och mamma fyller år, så det blir två firande, men tyvärr har jag ingen present till någon... än.
Jag ska i alla fall till centrum snart för att handla det. Och i morgon så blir det väl något slags firande av mamma tror jag, middag eller något.
Finns det något mer att berätta? I helgen så händer det mycket. På lördag så ska jag träffa Ebba och vi ska se Paranormal Activity, jätte roligt. Fast jag vet inte om bion blir av men något blir det i alla fall tror jag, vi får se vad vi hittar på i alla fall. På söndag så ska vi till Dreitill och se hur han har det, mycket roligt:).
Men nu ska jag faktiskt åka och leta presenter. Vi hörs sen.

Internet, fungerar ju aldrig..

Trist bild på mig eftersom att jag inte har någon fantasi. Nu är jag hemma, eller det har jag ju varit ett tag. Men hemma är ju inte hemma utan internet, så då är jag hemma nu. Okej, jag är inte normal:). Det där lät konstigt men i alla fall så ville jag bara säga att internet inte har fungerat på hela dagen, vilket är mycket trist, men nu ska det nog gå bättre med det.
Jag kan ju börja med att berätta om dagen. Det har varit lugnt, började vid halv tio och slutade ett (Även fast jag kom hem 18.00, men det tar vi sen). Skönt skönt. Vi hade bild som sista lektion då vi fick våra bild uppgifter, och gissa vad jag fick... ??
´
...
...
...
...
...
M-V-G!
UNDERBART ALLTSÅ! Det var mitt första i under hela detta år. Även fast det var bara i bild så är jag nöjd, men nu är jag redo att få mer höga betyg, jag ska komma in på ett bra gymnasium! :)
Efter skolan var jag kvar med Matilda och vi pratade lite tills hon skulle på lektion, och då hittade jag Ebba i stället så vi gick runt lite i skolan. Sedan var det då dags att sjunga lite med det nya bandet, haha:). Nej men det gick bra faktiskt, var jätte kul, och Ebba var med där också så jag var inte ensam tjej.
Nu sitter jag bara hemma. Har ätit middag precis, eller ätit och ätit, jag gav upp efter en fjärdedel, så nu har jag tagit ett äpple och lite tugummi i stället, mycket lättare:).
Men nu ska jag kolla på lite tv och förbereda mig inför i morgon ´, skoldag då också vet ni.
Vi hörs sen.

Sjuk, jag hatar det..

God morgon!
Jag sitter i min säng nu och lyssnar på lite musik. Har precis tittat klart på någon film med Hilary Duff, "Raise you voice" tror jag att den hette. Har ju skaffat Voddler nu så då får man jätte många filmer gratis till datorn, lagligt också:). SÅ det är skönt faktiskt. Jätte bra kvalité.
Som nu ni kanske har förstått så är jag hemma från skolan. Jävla vaccin. Har jätte ont i armen, och har feber, fryser även. Hur länge det håller i kan man undra. Jag har faktiskt inte känt mig såhär på väldigt länge. Men nu ska jag titta på till film.
Vi hörs sen.

You know I love christmas..

Nu sitter jag och kollar på tv, grannfejden. Helt ointressant om jag får säga så:).
Vi hörs sen.

Julstämning..

Kände att det var länge sedan jag fotade, Ha ha :) Vi hörs sen.

Sprutan kändes knappt..

Nej, det är sant. Jag fattade inte ens att hon hade tagit den förrän hon sa att det var klart, men skönt att man slipper bli sjuk nu i alla fall. Så det var skönt, vi missade bara 5 min av spanskan eftersom vi var ju tvungna att äta lunch, eller ja..
Sen så hade jag utvecklingssamtal som gick mycket bra, känns mycket bättre än förra som jag hade i april, så mycket som har hänt när jag tänker efter..
Idag så får jag inte träna med tanke på sprutan, känns lite trist faktiskt. Men jag tror nog att jag kan smita ut på en liten promenad senare i kväll. Men nu måste jag ta mitt mellanmål, vi hörs sen.

9 NOVEMBER..

God morgon!
Samma rubrik varje morgon nu för tiden, och samma sett att inleda varje inlägg.. Jag är så trist vissa perioder. Men i alla fall så är det måndag idag, hur det nu kunde gå till, utan att man ens märkte att helgen har gått, är det inte höstlov fortfarande? Ja, ja, livet går vidare.

Idag är det dags för vaccinet mot svininfluensan. Jag känner lite olika saker inför det, men jag vet ju inte vad jag ska tycka om det, mer än att andra säger att det gör väldigt ont, men jag tror inte på det, jag brukar inte tycka det om sprutor, men vem vet?

Jaha, snart ska jag gå då, idag har jag även utvecklingssamtal, känns väl sådär lite halvbra kan man väl säga. Jag är inte sådär överdrivet nöjd med mina omdömen, så jag hade ju kunnat jobba lite bättre i skolan kanske, men man får väl vara nöjd för det man har gjort i stället.

Men nu ska jag snart gå, vi hörs sen.



Jag kan..

Från detta till..
dessa onyttiga, goda  saker.
Jag ska faktiskt till gymmet snart och sen till mormor och morfar för att lämna över mammas fars dag present, och även till farfar, vi hörs sen.

8 NOVEMBER..

God morgon!
Jag lovar att jag ska skriva mer än en gång per dag i framtiden, det blir ju så på helgerna bara, men snart kommer jag igång igen. har precis kollat igenom mina omdömen på skolans hemsida, och det jag kan säga är väl att de är bättre än förra skolårets. Så det är jag både stolt och glad över, även om de inte var sådär jätte jätte bra, men i alla fall.
Idag är det en speciell dag, nämligen fars dag. Ska bli så trevligt så, och jag måste se till att gratta min pappa mycket. Vi håller faktiskt på att baka bullar till både farfar och morfar som vi vet blir jätte glada över det. Så det är roligt, men jag har faktiskt inte hittat en present till pappa än om jag ska vara ärlig, känns lite tråkigt faktiskt. Men sen får jag väl köpa något.
Vi hörs sen.



7 NOVEMBER..

Hejsan!
Nu sitter man här hemma igen, återigen faktiskt, och bara sitter och stirrar framför tv.n. Kanske borde ringa någon, men har helt enkelt inte lusten till det. Nej, som varje lördag blir det att sitta framför postkodmiljonären.. Haha, vilket liv man har. Jag tror att jag kanske behöver lite tid bara att vara hemma och det lugnt, tråkigt skulle det bli annars. Jag skulle egentligen träffat Ebba och Belle, men ingen har ringt och inte jag heller så jag vet inte hur det blir. Men om det inte blir något ska jag försöka att se klart på en Beck film som jag startade på för ungefär 2 veckor sedan nu, så duktig är man. Men det är ju inte så tokigt här hemma, har ju datorn och lite att dricka:).

I morgon är det söndag och slutet på denna veckan, sedan är det dags igen för skolstressen att ta över. Härligt? Kanske lite. Man har ju något att längta efter i stället för att helgen ska gå så snabbt. Okej, jag känner att det jag skriver inte har något sammanhang så jag tänkte faktiskt avrunda detta nu, :).
Vi hörs sen.


My super sweet 16..

Sitter och tittar på mtv samtidigt som jag försöker göra en film på datorn.
Tänk att det är fredag nu! SÅ härligt så.
Men nu ska jag titta lite, vi hörs sen.

Jag hatar mig själv ibland..

God Morgon!
Idag försov jag mig, så klart, så nu är jag jätte stressad eftersom att jag ska gå klockan 20. Så det betyder att jag måste skynda mig, vi hörs sen.

Mot stan..

Hej på er! Sitter på tåget nu eftersom att jag ska äta lunch där. Konstigt va?:) Men det är svårt att förklara, men de som vet, vet. Känns lite jobbigt att dra ifrån skolan, men jag antar att det är sånt man får ta... Jag försöker i alla fall jobba så hårt jag kan för att komma ikapp. Jag tycker att det går ganska bra. Fick ju tillbaka spanska provet idag, G+ fick jag. 51,5 av 78. Fick ett halvt poäng ifrån VG. Men inte riktigt. Ja,ja, vi hörs sen:).

5 NOVEMBER..

God morgon!
Inga nyheter idag egentligen, bara samma gamla torsdag som är lika rolig.. Eller rolig kan man ju inte direkt säga, men det är i alla fall dagen innan fredag och det betyder ju bara helg. Så det är ändå ganska skönt med torsdagar tycker jag. Idag ska jag in till stan efter två lektioner, vilket betyder att jag inte vet om jag ska tillbaka till skolan sen. Jag vet inte hur lång tid det kommer att ta och så, men det ordnar sig nog.
Sen i kväll så kommer det väl en del trevliga program. Mammas pojkar till exempel, som jag och resten av familjen är helt fast i. Det är inte ens bra men man tittar ändå, det blir alltid så för mig.
Vi hörs sen.

Kväll, kväll..

God kväll alla!
I morse när jag tittade på film så mådde jag plötsligt jätte dåligt. Jag kände mig jätte trött så jag ringde mamma och hon sa att jag skulle gå och lägga mig och sedan jobba på mitt arbete på fredag. Synd att jag missade en onsdag även denna vecka, men jag måste bestämma vad som är viktigast. Men jag går till skolan i morgon i alla fall.
Jag sov faktiskt i 5 timmar i morse så jag känner mig inte direkt trött, eller jo lite faktiskt. Konstigt va? Nu är det i alla fall South Park på tv som vanligt så jag sitter bänkad framför tv.n haha. Men vad ska man annars hitta på egentligen?
Vad som händer resten av veckan är jag inte riktigt säker på.. Det blir väl att plugga och lite sådant och på fredag slutar jag klockan halv 4, trist verkligen måste jag säga. Tycker inte att det är kul att man måste ha det så på fredag, men jag ska inte tjata om det nu:).
´
Kanske man hittar på något med kompisarna eftersom att det var så länge sedan. Men jag undrar om jag ska gå ut på promenad med Dusty nu.. Behöver verkligen träna känner jag, man känner sig så frisk då och nu när jag helt har slutat med träning så kan det vara skönt att komma ut ibland, fast jag har ju inte slutat helt kan man säga, har ju fortfarande mina sit ups så klart :).
Men nu ska jag ta den där promenaden.
Vi hörs sen.

4 NOVEMBER..

Hej!
Har precis klätt på mg nu, så jag vet inte vad jag ska hitta på fram till klockan nio.. Det är i alla fall skola idag och onsdag, inte så mycket att säga faktiskt. Ska lämna in min bild uppgift och så.
Men nu ska jag upp och kolla lite på film, vi hörs sen.

South park..

Hejsan!
Sitter och tittar lite på MTV, och det har precis vart South park. jag gillar verkligen det eftersom att det är så kul. Och nu när det går så mycket också:).
Jag har skrivit väldigt mycket på mitt arbete om liberalismen idag, och det är väl den största anledningen till att jag har bloggat så lite, inte för att jag gör det mer annars, men ja ja..
men nu ska jag titta lite.
vi hörs sen.

Skolan tar över..

Hejsan alla!
Är hemma nu och det känns underbart måste jag säga, även fast jag har en massa skolarbete att ta itu med och en bild uppgift som ska lämnas in i morgon. Man känner sig fri när man kommer hem, riktigt härlig känsla.
Klockan är i alla fall 4 snart och då är det väl dags att gå ut med Dusty, gör min träning och allt annat som väntar. Jag får det att låta så hemskt, men det är det faktiskt inte. Snart är det ju vinter och det kan man ju inte vara ledsen över.
I kväll blir det mycket TV! Hurra, hurra, älskar ju tv dagar, eftersom att det inte blir så ofta nu. Och i kväll är det bra program, jag snackar inte Desperate Housewifes, utan hells kitchen så klart. Jag har verkligen fastnat för det programmet. Detta är min 4:de säsong som jag följer nu, intressant, intressant.
Men nu ska jag börja att jobba.
Vi hörs sen.

God morgon!

Idag har man alltså sov morgon, även om det inte är så särskilt lång så blir man ändå glad.
Nu har jag lite bråttom faktiskt men jag tror nog att jag hinner:).
Idag så är det alltså tisdag, inte så himla rolig dag, men man får väl ta det som de kommer, kanske man får tillbaka matte proven eller något, det vore ju inte så fel. Sen så har vi ju även bandy på idrotten som jag ändå tycker är ganska kul, så det går nog bra. Och sedan är det väl inte så mycket mer. Har ju biologi som sista lektion och vad spelar det för roll egentligen om man slutar två eller tre? Det handlar ju bara om en enda lektion, så nu får man vara positiv i stället.
Men vet ni, nu ska jag gå så vi hörs sen.

Middags dags snart..

Nu har jag hunnit med mycket alltså. T. ex. gårdagens gossip girl avsnitt.
Snart är det middag och det blir kyckling. Känner mig inte sådär jätte sugen, men man får väl äta något i alla fall. Undrar om det går någonting bra på tv idag.. ?
Ja, ja, vi hörs sen.

Nu är jag tillbaka..

Nu är jag tillbaka igen på riktigt efter ett långt och härligt lov. Jag saknar det redan. men som vanligt kommer skolan alltid först så det är väl bara att bita ihop och stå ut fram till jul. Och när man väl kommer in i det så är det ju inte så farligt.
Anledningen till att jag inte har skrivit så mycket under lovet är väl för att det är så mycket annat som jag prioriterade före bloggen och så måste man ju få ha det ibland. Men nu är jag på gång igen.
´
Idag hade jag inga lektioner eftersom att jag åkte in till stan i början av dagen, men sedan kom jag tillbaka och då var det 4 fotbolls matcher som väntade. Jag var den som fick oss att komma tvåa (Vi skulle kanske vunnit) eftersom att jag släppte in ett mål tyvärr.. Men jag tycker ändå att jag gjorde ett bra jobb med det.
'
Nu ska jag ta något att dricka och sedan gå på promenad med Dusty, vi hörs sen.

Skola, skola, skola..

Jaha, nu efter ett långt och härligt lov var det då dags för skolan att börja igen.
Men nu ska jag faktiskt skynda mig eftersom att jag börjar 8.
Vi hörs sen.

RSS 2.0