Middag och solnedgång.

2:a kvällen i Den Underbara Staden. Trots att det inte bräcker den första kvällen så var den inte helt fel. Nu ska jag umgås med min familj.

.

!
!
!
Väska, 100 kr.

Underbar shopping stad!

Morgonfika i solen.
Vår balkong.
Kyrkan en liten bit från hotellet.
Var tvungen att gå och titta efter att ha sett "Vi barn från Bahnhof zoo".
Jag precis innan lunchen.
Och älskade Ka De We så klart (Som är ett av Europas största köpcentrum).
Jag trivs som fisken i vattnet här, allt är så himla mysigt! Har endast köpt en väska idag, men i morgon eller på onsdag så blir det en köp-dag. Sen ska vi även iväg till en outlet någon dag också. Har en liten budget som jag kan handla för, ska även iväg på en större resa i november så det gäller att hålla i plånboken. I morgon blir det troligtvis zoo. Alltså, Berlins zoo är det häftigaste jag har sett. De har allt från elefanter till isbjörnar till djur man aldrig har sett förut. Så under en dag kan det vara skönt att bli liten igen, även om man nu kanske inte är så vuxen heller... I alla fall tar vi en liten paus från allt promenerande nu, med tanke på att vi ska ut igen snart när det blir middagsdags. Så jag tänkte bara ta det lugnt och äta lite mörk choklad :D.

God morgon från Berlin!

Japp, nu är jag tillbaka. Både i Berlin och till bloggen! Frågan är bara hur mycket tid jag kommer att lägga ned på den, men det väntas att se. Idag är jag som sagt i Berlin och lever livet. Vi trivdes så sjukt lite på det andra hotellet, så vi bytte. De hade inga rum, utom lyxsviten, kvar. Så här sitter vi nu med kaffemaskin, vinkyl, minibar och otroligt, otroligt vacker utsikt mot staden. Ska äta frukost alldeles strax. Så jag passar på att lägga upp lite bilder.
Nu på morgonen.
Utsikten från balkong (Dålig kvalité). Nu bär det av mot hotell frukost. Kameran är med hela dagen!

RSS 2.0