Halloween och födelsedagsfirande!

Hejsan alla glada!
Sitter nu och tittar på körslaget, även fast jag inte gillar programmet, men men. Nästan hela släkten är här och firar Matte. Han fyllde ju år i torsdags och jag gav honom biljetter till Dramaten, den girige faktiskt. Och sedan fick han även en bil, en BMW. Så nu har jag höga krav när jag fyller 18.
Igår sov jag jätte länge och sedan var man och handlade hela dagen så det blev inte något inlägg. Men det har blivit mycket skräckfilmer under de senaste dagarna. En massa bra faktiskt.
Men nu ska jag gå ut och prata. Vi hörs sen.

29 OKTOBER..

Sådär.
Nu har jag lyckats sova mig igenom hela morgonen och sedan gått upp klockan 1.
Vi hörs sen.

BROR 18 ÅR!

Och hur kan man fira denna händelse bättre än med Love Actually?
Vi hörs sen.

Skräckfilms kväll..

Hej!
Pappa har blivit som jag. Han får panik om det är en repa på hans nya dator. Jag trodde att jag kraschat den, men nej, så var det inte som tur var. Jag förstår honom. När jag fick min dator så ville jag att ingen skulle röra den de första 3 timmarna, haha. Eller jo, min kusin som är ett proffs fick ju det, men ingen annan.
I kväll blir det en massa skräckfilmer, eller en massa blir det väl inte utan två. Eller jag vet inte om jag ser den andra med tanke på att den börjar klockan kvart i tre. Men jag får se. Det är The hills have eyes som jag såg första gången med Rebecca. Den var riktigt läskig, om jag minns rätt :).
Vi hörs sen.

Jag orkade inte..

Hej på er igen.
Angående rubriken så är det så att jag verkligen inte orkar gå på bio idag så mamma sa att hon skulle boka om det till någon annan dag i veckan. Känns bra att få sitta hemma, även om det blir så ganska ofta nu. Ja, ja, men det är ganska härligt.
Sitter just nu i min säng och lyssnar på Queen. Mitt favorit band så klart :). Nej men det är sant.
¨
I morgon firar vi Matte som fyller 18 år. Trevligt trevligt. Han kommer att bli så glad för mina presenter. Eller det hoppas jag i alla fall. Annars blir jag ledsen.. Nej men jag har faktiskt tänkt ut presenterna ganska lång tid, men dom får ni se i morgon. Och då ska jag försöka att ta en massa bilder också.
Vi hörs sen.

28 OKTOBER..

God morgon!
Så sitter man här igen. Har hunnit med ganska mycket denna morgon tycker jag. Har varit ute och fotat, kollat på två simpsons avsnitt och gråtit väldigt mycket :). Nej men det var en film på tv 1000 som jag brukade titta på för länge sedan, och jag gråter alltid. Sådan är jag.
I kväll blir det bio, " This is it". Ska bli kul att se den tycker jag. Det var ju så länge sedan man var på bio. Okej, det var ca två veckor sedan, men jag älskar bio och måste gå minst 1 gång i månaden.
Vi hörs sen.

Dusty på rymmen..

Hej!
Jag och pappa ska snart ut och leta efter Dusty som har rymt. Och det är inte första gången kan jag säga. Men man är ju lite orolig eftersom att hon inte brukar springa iväg såhär, inte sedan hon var valp. Jag menar att hon är ute så länge. Har varit borta i ca 30 min nu. Ja, ja. Hon kommer väl sen.
Vi hörs sen.

Kvälls promenad med Ebba och Maggie..

(Ingen fin bild, men jag har inte mycket fantasi just nu...)
Hej igen på er!
Vad har dagen gått åt till? Jag kommer faktiskt inte på något eftersom att det har blivit att man legat i sängen hala dagen och sedan gått ut och fotat kanske 4 ggr. Ganska skönt också, men i morgon ska jag försöka att bli bättre.
´
Jag har i alla fall får min FRIDA tidning som jag snart ska börja att titta lite i. Jag är beroende av tidningar, helt enkelt. Jag har allt. Tänk hur mycket pengar som går åt till allt smått man köper. Utan de sakerna skulle jag vara rik nu.
´
Vi hörs sen.

En till..



27 OKTOBER

God morgon!
Eller morgon kan man väl inte direkt säga, så det får väl bli god dag i stället. Tänk vad snäll jag är, lägger upp 6 bilder. Men hösten blir så himla bra på bild så det var ju bara att gå ut och fota. Sedan blev det en del bra bilder (enligt mig) så jag var bara tvungen att visa.
Idag händer ingenting. Mest att man ska vila och bara ta det lugnt. Klockan är ju redan två och jag har nästan inte ens vaknat. Stackars alla vuxna som jobbar nu, jag skulle inte klara mig utan lov. Helgerna räcker inte, det är ju bara två dagar man får sova och två kvällar man kan vara upp hur länge man vill. Jag tycker att loven är riktigt nödvändiga.
I morgon så blir det bio. This is it ska man gå och se. Ska bli jätte kul, och jag tror att filmen är jätte bra, men det är väl mer som en dokumentär kanske. Jag gillar det, så detta är nog en film för. och dessutom så gillar jag Michael Jackson, så det ska bli jätte trevligt.
Vi hörs sen.

Vad har man köpt?

Så var jag tillbaka. Tänkte bara dela med mig lite av dagens inköp innan jag sätter igång med min träning.

Kjol, 100 kr på H&M

Och vad kan det finnas i detta paket? Nej men det är bara en liten present till en viss person som ni kanske kan lista ut..
Vi hörs sen.

Hemma ifrån staden..


Hej!
Jag sitter faktiskt och skriver på pappas nya jobb dator som bara är för söt. Det är en liten minidator som man kan ta med sig överallt. Väldigt smart måste jag säga. Men jag trivs med min Mac, den är fruktansvärt bra måste jag bara säga.

Jag har varit i stan idag med Belle och det har varit jätte trevligt. Vi hittade lite saker och åt lunch på något ställe. Det blev lasagne, fast bara en halv ungefär. Sen gick vi runt och jag hittade en present åt Matte som fyller 18 år nu på torsdag. Jag har ju redan köpt en sak, men nu en till. Vilken generös syster jag är.

I kväll är det bara pappa och jag hemma, så vi får väl laga någon middag och titta på en film. Mamma kommer hem tidigt tror jag eftersom att middagen började redan vid 5. Så det blir att vara hemma i kväll, första riktiga kvällen nu på lovet.

I morgon så är det alltså tisdag (Fick fråga Belle 50 ggr om det verkligen var måndag idag) och då händer väl inte så mycket. Tänkte att man skulle kunna få sova ut lite och bara ta det lugnt. Veckan kommer ju att ganska jobbig tror jag. Men ja, sådant får man väl ta.

Vi hörs sen.

Nu drar jag till stan med Belle..

Så hörs vi sen.

För tidigt kanske..

God morgon!
Jag är uppe.. Jag vet inte riktigt hur jag orkar, men på något sätt alltså. I alla fall så var det roligt igår. Jag var på gymmet igår och tränade mest ben och armar eftersom att jag måste ha lite muskler. Men jag tränade i alla fall i ca 50 minuter och det ska jag nu hålla på med varje lördag tror jag.
En bild får ni:).
Efter det åt vi middag på någon restaurang. Och sedan var det dags för Mattes spelning och det gick jätte bra för honom och resten av bandet som det oftast brukar göra.
Men nu måste jag somna om igen, vi hörs sen.

Nu sticker jag och tränar..

Så hörs vi senare.

Nya foton..

Jag har inte riktigt lärt mig knepet än, men det blir i alla fall ganska fina bilder.
Så det har nu gjort till att jag tycker att det är kul att fota. Så det kan ni nog se fram emot, mer bilder här. Och jag tror att jag lär mig ju mer jag fotar. Så det är ju bra alltså.
Snart ska familjen äta frukost. Och det är ju bra eftersom att klockan nu är 10.30 istället för 11.30. DÅ behöver man inte äta så sen alltså. Och sedan undrar jag om familjen skulle in till stan och träna, eller Matte har spelning idag så han ska repa. Det ska bli jätte kul att åka och titta på:).
Men nu ska jag äta så, så vi hörs senare.

Jag är så glad!

Hej!
Jag vet att jag lovade bilder förut, men jag fastnade framför en film och sedan var det dags att åka och handla. Och gissa vad jag har köpt.. Det är inte en kamera utan ett objektiv till den. Jag är jätte glad så nu kan man äntligen ta lite fina bilder. Funderar på att gå någon fotokurs i framtiden efter som att det är så roligt, och sedan ska jag gå en kurs för hur man syr kläder. Ett mycket stort intresse.
Familjen tittar på körslaget nu, jag gillar det inte och har aldrig gjort det heller. Men sedan blir det film som vanligt och antagligen en frukt sallad. Känns skönt.
Men nu ska jag äta middag.
Vi hörs sen.

God morgon!

ÄNTLIGEN HÖSTLOV!
Tänk att man kan få säga så äntligen! SÅ himla härligt. Man känner sig fri på något sätt. Så vad ska man göra när man inviger just detta års höstlov? Jag har faktiskt ingenting planerat nu, det kan ju vara skönt att ta det lugnt de första dagarna eftersom att nästa vecka blir ganska jobbig..
Nej men, det är ju så att jag ska träffa några kompisar, Matte fyller år, lite läkarbesök och något annat som man kanske har glömt. Jag ska ju t. ex. försöka att hitta en jacka man kan ha nu när vintern är på väg. Känns lite skönt ändå.
Jag känner för att vara ut och gå på promenader och träna idag. Ta mycket bilder. Det är jätte kul faktiskt. Men jobbigt när man ska lägga in bilderna på datorn. Min dator verkar ju helt enkelt inte vilja gör så, och då blir jag tvungen att göra det på den andra och..
Nu blev det lite ointressant faktiskt.. Men vad kan man då skriva om? Jag har inte så mycket fantasi på morgonen som ni kanske har märkt utan det blir ju mest om vad som ska hända under dagen. Men jag ska i alla fall ut och fota lite nu och så får ni se det senare.
Vi hörs sen.

Middag: ceasar sallad..


Nu sitter man här och äter middag i väntan på idol.
Vi hörs sen.

AT BELLES..


Hej!
Just nu sitter jag och hos Belle, med Ebba & Maggie. Vi diskuterar lite om olika stilar.. Ja,  något sådant. Dagen har varit bra. Vi fick tillbaka SO provet och svenska uppgiften och jag ska faktiskt säga vad jag fick.. VG + och VG, ganska bra enligt mig. Och sedan hade vi matte prov som jag kände mig säker på när man väl satt där, men som vanligt så fick man reda på vad alla andra fick och då skönk det, jaja.
Vi hade även en VG uppgift i hemkunspapen, jag var väl sådär på det, jag menar att kock inte är ett framtida yrke för mig.
Ja ja, men nu ska jag återgå till samtalet.
Vi hörs sen.

Förresten, ja vill bara säga hur underbar Belle är!!! <3

Nu blir det höstlov!

God morgon.
Äter frukost nu. Har ju precis klätt ut mig så det känns lite konstigt med det jag har i ansiktet. Ni får en bild:
Så ser jag ut alltså ut. Känns bra. Särskilt när man ska sitta på matte provet såhär.. Det kanske ger tur, vem vet? Jag känner mig i alla fall redo för matte provet. Kan nog nästan allt nu, så jag ska försöka att svara på alla frågor.
Nu ska jag förbereda mig faktiskt.
Vi hörs sen.

Jag är väldigt trött..

Kan inte ens skriva känns det som. Har pluggat mycket matte nu och det är väl den som jag har mest kunskap av i mitt huvud nu. Det gick bra att plugga, nu förstår jag mycket bättre i alla fall och det är ett jätte stort steg inför morgondagens prov.
Denna dag har vart lugn. Inte mycket har hänt, utan bara det vanliga. Vi åt middag på restaurang i och för sig vilket inte händer så ofta, så det var trevligt. Annars har jag mått dåligt nästan hela dagen, huvudvärk och sådant. Inte kul kan jag säga. Men det får man väl leva med..
Men nu ska jag hoppa i säng, vi hörs sen.

Regn, bara regn..

Det känns som om jag bara lägger upp bilder på den gråa himlen och en massa tråkiga saker, ja ja. Det får jag väl ta och ändra på.
Ni vet, jag var jätte nära på att lägga upp ett video inlägg, men jag känner att det inte riktigt är min stil, så jag struntar helt enkelt i det. Men jag får väl ta och sammanfatta min dag på detta sätt i stället då.
Det har varit ganska tråkigt i skolan som vanligt och inget nytt har hänt, förutom att jag är ganska stressad nu eftersom att det är så många prov och uppgifter som ska göras och lämnas in. I morgon blir det höstlov, men vad hjälper det? Eller jo, man får lugna ner sig lite, men annars är det mycket läxor och saker. Man börjar tröttna lite, och jag vill inte ens veta vad som väntar..
'
Just nu känner jag mig ändå ganska glad av något. Längtar till så mycket och det har blivit en ny glädje, att bara få längta och vänta på något i stället för att bara göra allting nu. Det är ju inte saker som gör en lycklig, det är väntan och hur man undrar hur det kommer att bli när man väl har fått det. En härlig känsla.
'
Så om vi nu går tillbaka till verkligheten kan jag ju säga att i morgon blir det matte prov och "fest" i skolan. Jag ser inte fram emot något av det, tycker att det ska bli ganska tråkigt. Jag är en sådan en pessimist idag, haha.
Men nu ska jag bara ta det lugnt, så vi hörs senare.

Mot skolan..

God morgon!
Idag gäller det, spanska provet är här och nu finns det ingen mer tid att förbereda sig.. Oj, oj, oj. Jag skulle tänkt på det lite tidigare. Nej men nu gäller väl det bara att hoppas på att jag kan få några rätt och inte få IG, jag har ju inte ett enda än så länge. Och jag ska försöka att hålla mig ifrån det. Men ja ja, det spelar ju inte så jätte stor roll just nu..
I alla fall så är det torsdag idag. Jag ska gå klockan kvart över 8 och jag börjar klockan kvart i 9. Det känns skönt att ta sig tillbaka till skolan, för jag vill inte vara sjuk mer. Jag tycker att jag har hållit mig ifrån att vara hemma ganska bra ändå, förutom att jag har varit på lite läkarbesök också, och det kommer väl komma några till, men annars så ska jag försöka att komma till skolan varje dag.
I morgon är det fredag, då är det skräckdag i skolan och jag ska tydligen vara cheerleader.. Undrar hur det kommer att se ut. Och sedan ska jag ha som ett skott hål i pannan. Haha. Det ska bli kul. Jag måste lägga upp bilder sen hur det ser ut.
Ser lite smått läskig ut på den här bilden.. Ja, ja. Det får gå :).
Vi hörs sen

Sjuk..

Jag har inte skrivit något idag ju. Dåligt.. Men, men , så kan det gå. Jag har ju varit hemma idag eftersom att jag har huvudvärk. Känns trist faktiskt att sitta hemma. Men hela dagen har gått till att plugga. Jag har spanska i morgon och kan ingenting. Jag kan inte ett dugg alltså, hur kan detta gå?
Jag har även matte prov på fredag, så mycket händer samtidigt.. det gäller väl bara att fortsätta kämpa vidare.
¨
Jag har bokat biljetter till New Moon förhandsvisningen också. Det håller på i 4 och en halv timma. Man visar först Twilight och efter det New moon. Ska bli så kul! Jag längtar redan.
-
Men nu ska jag äta middag.
vi hörs senare.

God Morgon!

Det är morgon, alltså början på en tisdag. Tisdagar är så mycket sämre än måndagar faktiskt när det kommer till skolan. Vi har idrott, teknik, biologi och en massa annat. Det är ju inte det att jag inte tycker om ämnena, utan det att jag inte orkar med dom idag..
Men men, så får det väl bli i alla fall. Och vem vet, det kanske händer något roligt och så får man en helt annan syn på tisdagar, sådant kan ju faktiskt hända vem som helst.
Ganska dålig bild, men nu får man ju tänka på att det är mörkt ute också. Jag har lite olika känslor om det faktiskt. Självklart är det mörkt och kallt, men det är ändå den där julkänslan som sprids nu. Jag undrar om det alltid har blivit såhär mörkt redan i oktober, jag har inget minne av det, men så är det väl antar jag.
´
I alla fall så händer ingenting idag, eller jo.. Jag ska laga mat med rebecca till en hemkunskaps uppgift. Hur ska detta gå? tänker man väl nu men jag måste erkänna att jag faktiskt inte är helt värdelös. Jag lagade maten igår.. Innan familjen inte ville äta det längre, haha. Så kan det gå.
Men nu måste jag packa väskan. Vi hörs senare.

Maten är här..

Så där.. Nu har maten kommit. Dusty blir alltid helt galen när de kommer och levererar så jag fick hålla i henne. Stackars hund, hon har ju ingen koll.. :).
Och snart ska jag göra dagens träning. Har ätit några mackor nu, och det är ju inte så bra om man har ett tränings schema och allt. Jag börjar låta som något bantnings freak. Ja ja, vi hörs sen.

19 OKTOBER..


Med mobil kameran..

... och sedan riktiga.
Skillnad va? Det tycker i alla fall jag.
Nu sitter jag vid Mattes dator eftersom att det inte fungerar att ladda upp bilder på min. Snart ska jag plugga matte med pappa som kommit hem tidigare eftersom att Matte är på någon slags körskola. Har inte riktigt fattat än, om det går bra så kan han få körkort nästa månad kanske. Helt sjukt. Och snart får man själv börja övningsköra, haha. Undrar hur det kommer att gå.

I alla fall så är det måndag idag, för alla som inte visste då.. Ingenting händer alltså. Nej, bara en vanlig tråkig måndag, men snart är det ju lov.

Nu ska jag plugga då. Vi hörs senare.

Lite stressigt..

Hej!
Det blir inte ett så långt inlägg nu på morgonen eftersom att jag måste gå snart. Men i alla fall så har jag skola idag och börjar vid 8 med fysik. Verkligen jätte kul..
Men sen så ska jag nog hem senare eftersom att jag inte känner mig så jätte frisk. men ja ja, vi hörs senare.

En lång vecka väntar..

Sitter i sängen med datorn i knät och ska snart sova, men man måste ju så klart skriva något litet först.
Jag hittade ingen jacka i Kista men det var trevligt ändå. Sedan så åkte vi till mormor och morfar och käkade middag. Det blev en sallad för mig, och Gossip Girl så klart. O Slagbar söndag alltså. Så får det bli varje söndag nu då.
Och i morgon är det som vanligt skola. Men, man får väl bara försöka att göra det bästa av dagen.
Och här kommer låt.
Inte det jag lyssnar på egentligen, men jag fastnade för denna.
Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi i morgon.

Hm...

Jag är tillbaka.
Det har ju inte hänt sådär överdrivet mycket sedan mitt förra inlägg men jag kände bara för att skriva nu. i alla fall så har jag tittat lite på tjenare kungen som alltid är lika bra. Och sedan har jag pluggat lite matematik som var ganska lätt. Får se när man åker och handlar.
Vi hörs sen.

SÖNDAG..

God morgon!
Nu är det söndag igen. Inte länge sedan sen det var söndag förra gången, men men. Det betyder ju alltså att det är skola i morgon igen. Tråkigt eller roligt? Jag vet inte riktigt vad jag tycker.
Men i alla fall var det jätte kul igår.
Jag och Jessica åkte in vid ungefär 3 och gick runt i en massa affärer. Och jag försökte att hitta en jacka men det gick inte så bra.. Sen så kollade vi på FAME och jag tycker verkligen att den var jätte bra. fast det beror nog på hur mycket man gillar musik. Jag gillade den i alla fall jätte mycket.
Idag ska jag plugga och titta efter en jacka.
Så det blir att plugga spanska och matte. Kul? no no.. Men jag antar att det är sådant man får stå ut med. Och sen hoppas jag att jag får tillbaka mitt SO prov som jag kämpade jätte mycket med. Och får jag inte högre än G+ blir jag besviken. Jag skrev 6 sidor till 8 frågor, och hade rätt på nästan alla tror jag efter som att ungefär hälften av alla frågor var: "Vad tror du?".
Nu blev det andra dagen jag lägger upp en bild på min frukost. Haha.
Men vi hörs sen.

Dagens frukost..

Hej!
Sitter faktiskt och äter frukost nu, ganska sent ändå. Men vad ska man göra?
Idag ska det bli kul. Jag och min kompis ska åka in till stan och gå på en bio. Jag är även på jakt efter en jacka, så det ska jag försöka att hitta då.
Vi hörs senare.

Vilken TRIST dag..

Nu sitter jag hemma, äntligen, efter en dag i staden. Och jag har faktiskt inte skolkat. Nej jag har tillbringat några timmar på mammas jobb och några på ett "läkarbesök" kan man säga. Så det har inte varit kul alls. Jag hade faktiskt tillbringat dagen i skolan om jag ska vara ärlig. Men nu får man ju i alla fall helg och det är ju bara kul.
¨
Det blir som nästan varje fredag en hemma kväll. Låter lite tragiskt men det är ju nästan det bästa som finns. Jag vill bara ta det lugnt och njuta av hemma livet så länge jag är för ung för det andra. Eller okej, jag ska inte sitta hemma varje fredag tills jag fyller 18, det är inte det jag menar. Men jag gör hellre det just nu.
¨
Så det blir väl lugnt som vanligt antar jag med idol, en god middag, någon film och kanske frukt sallad. Och nu kom familjen hem med det nyköpta varorna.
Vi hörs sen.
En sliten Malla efter en jobbig dag.

Promena..




Japp, det blev tre bilder denna gång. Men nu ska jag fortsätta att lyssna på det bland det bästa som finns..
Vi hörs sen.

Har fastnat för rött läppstift..

Hej Hej igen. Skrev ju inte ett så långt inlägg på morgonen så nu kommer en liten sammanfattning.
Jag vaknade då i morse och hade faktiskt lite bråttom, även fast jag börjar 8.50 på torsdagar. SÅ då gick jag och kom på att jag hade glömt att plugga spanska glosorna eftersom att jag hade ägnat hela kvällen åt SO och fotboll.
Så när jag kom till skolan gick jag igenom dom lite. Spanska förhöret gick ändå ganska bra, fick 17 av 26. G. Med tanke på att man inte ägnat mer än en sekund åt dom så var det helt okej.
Och sedan hade vi engelska och Matte, inga konstigt med det . Under svenskan så fick jag och Ulrika redovisa våra argument som vi hade och det gick bra. Jag sa kanske tre meningar, men jag är ändå stolt. Jag räcker ju aldrig upp handen..
Efter det var det dags. SO provet.. Fast det var bara 8 frågor och inte så jätte svårt. Eller jo, jag måste erkänna att MVG frågorna var ganska knepiga att förstå, men när man väl fattade det så var det bara att analysera på. Jag tycker att jag skötte mig bra. Använde 6 blad till frågorna. Det var ganska mycket för att vara mig. Så får jag inte mer än G blir jag besviken..
Och sen var det musik och nu sitter jag hemma. Låter som en trevlig dag jag har haft faktiskt, men den har varit jobbig. Har känt mig jätte sjuk faktiskt.. Vet inte vad det kan bero på.
¨
Och angående det röda läppstiftet, jag testar olika saker man kan ha på sig nästa fredag då skolan har skräckdag, haha. Det ska väl bli kul. Så jag får väl ha på mig min mask som jag köpte förut.. Haha, det blir nog kul.
Men nu hade jag tänkt att gå ut med Dusty. Men jag är en aning rädd faktiskt eftersom att jag gick vilse igår i skogen, det var hemskt verkligen:). Jag fick en sådan panik.
Men vi hörs senare.

TORSDAG..

Nu är jag tillbaka då. Tyvärr förlorade Malta, men Sverige vann ju som tur var. Man får väl bara vänta tills nästa VM. Och då är man ju 18, inte så tokigt.
I alla fall så är det vanlig skola idag med ett prov. Inte så kul men man fr väl bara göra sitt bästa. Men nu hinner jag faktiskt inte skriva så mycket mer.
Vi hörs senare.

Nu jävlar..

Okej, jag ska inte låta så hoppfull för att jag vet ju redan att det är kört.. Men om det händer ett mirakel så är jag evigt tacksam. Jag älskar ju fotbolls VM! Hur hela familjen sitter samlad och tittar och är så insatta i matchen. Så snälla Malta, vinn för oss.<3
Ja, man kan ju inte mer än hoppas nu. Jag håller tummarna nu.
Så vi hörs när jag vet, eller innan.
vi hörs sen.

Dagen i både bilder och text..




Hej Hej.
Nu är jag hemma ifrån dagens skola och det har väl varit ganska lugnt ändå. Slutade ju egentligen bid ett men sedan stannade jag kvar lite extra med Matilda. Och sedan kom Ebba också som även fyller år idag. GRATTIS!
I alla fall så har jag ätit mitt mellanmål nu, en risifrutti. Gillade inte dom så mycket förr men nu är det helt okej så det funkar ju bra.
Jag har fått 2 glada nyheter idag. Mitt läppstift från Elle har kommit, som ni ser på bilden, och sedan har jag fått skolkatalogen. Fy fan säger jag bara. Jag vill bara riva ut mitt ansikte som jag vill på varje bild jag är med på. Men allvarligt talat så ser jag ut som en clown. Så vad ska man göra? Tur att den enskilda bilden också är med där man inte ser så jätte hemsk ut. Haha, jag kan verkligen sköja om mig själv. Men det är nog en bra egenskap.
Men nu måste jag gå den där 30 minuters långa promenaden med Dusty om allt ska fungera. Men först blir det 250 sit ups. Fan vad jag tränar.. Haha, nej men anligt mig är det inte tillräckligt. Ska även börja på Gym snart och kanske börja simma någon gång i veckan. Men vi får se hur det går med det..
Vi hörs senare.

Onsdag..

God morgon. Och förresten, bilden är tagen med mobilen så det är väldigt dålig kvalité. Men men, jag får väl köpa något annat till kameran så att den blir bättre.
Har ni sett att det snöar även idag? Härligt alltså. Det känns precis som jul. När man är inne så klart, då är det skönt. Men om man går ut i kylan tar det inte lång tid innan man blir jätte kall..
´
I alla fall så har jag ätit frukost nu. 2 mackor i stället för allbran.. Jag känner mig sorgsen utan den, men nu är det så här det får bli. Och sedan så ska jag börja gå 30 min promenad varje dag med Dusty, det känns bra att man samtidigt kan träna.. Det låter lite konstigt, jag vet.
¨
Idag så är det då onsdag. Bästa SKOLDAGEN i veckan då man bara går fram till 1 och sedan kan man gå hem. Skönt skönt. Men jag ska öva en låt i skolan idag med en annan som vi ska uppträda med nästa fredag då det är någon skräckdag. Thriller ska vi sjunga.
¨
Jag har inte riktigt tänkt på hur snabbt det går. Det är ju Halloween snart, det ska bli kul. Och sedan fyller min käre bror 18 år under höstlovet. Det ska bli trevligt att fira honom.
Så det är nog allt just nu.
Vi hörs senare.

Tv3..

Hej Hej.
Nu sitter jag fastklistrad framför tv.n. Det är äntligen dags för Hells kitchen.
Vi hörs senare.

Plugg & Simpsons!

Ja happ, då var det tisdags kväll igen. Gud så fort det går nu förtiden.
Men nu ska jag titta simpsons och sedan plugga SO.
Vi hörs senare.

TISDAG..

God morgon.
Så.. Idag är det tisdag och vad innebär då det? Jo, Man får tillbaka biologi prov, ska på ett möte och det är engelska checkpoint.. Vad är då viktigast? Jag vet faktiskt inte. Allt är är viktigt kan man väl säga, men men. Och sedan så finns det lite andra saker att göra.
Det är ju även bästa dagen för alla tv program idag, eller det är i alla fall Hells kitchen som jag älskar så mycket. Tycker verkligen att det är bra. Jag tror att jag har följt ca 4 säsonger nu, ganska mycket för mig. Och sedan har vi ju prison break, som jag aldrig har missat ett avsnitt av, så tänk vad tv.n kan syra ens liv.
´
I morgon så är det ju onsdag, veckans lugnaste dag, och sedan kommer det väl antagligen bara att hålla på tills det är måndag igen. Det är ju lite synd eftersom att man aldrig får riktigt njuta av helgen. Men på lördag blir det i alla fall bio, något som jag har saknat under den sista tiden.
¨
DAGENS:
OCH FÖRRESTEN..
DET SNÖAR!
(Jag måste vara mer glad än en sexåring:D)
Okej, nu visar inte bilder direkt att det snöar, men det gör det. Titta bara utanför fönstret:D.
Ha en jätte bra Tisdag, så hörs vi senare.

Tidig dag..

God morgon.
Klockan är just nu sju och jag ska gå om bara en timma. Åh, det känns ju bara för tidigt. Sedan slutar jag kvart i tre. Trist, trist, trist. Men vad ska man göra?
I alla fall så sitter jag och äter frukost just nu och undrar om jag kanske har glömt någonting, det känns så i alla fall, men jag tror inte det. Fick precis veta att jag kan få skjuts. Perfekt! Det kanske inte blir en så dålig dag i alla fall.
Så det betyder att jag måste gå alldeles strax., så jag hinner inte med så mycket mer.
Men vi hörs senare.

Jordgubbar..

Nu sitter jag och slingar håret.
Skriver mer sen.

Hemma nu..



Eller jag är inte hemma faktiskt. Utan jag är hos mormor och morfar som vi åkte förbi för att titta hur det var med dom. Matte repar så det var lika bra att åka upp hit. Men sedan blir det väl att åka hem och färga håret.. Undrar hur det kommer att se ut när mamma är klar med det, får väl bara hoppas på det bästa.

I alla fall så var det bra med Dreitill. Han såg pigg och frisk ut så det var kul. Jag längtar redan tills vi åker dit nästa gång, då kanske han har växt mer.

I morgon så är det skola. Det ska bli trist eftersom att man inte har hunnit fatta att det är helg än, så det är ju trist. Men men. Och sedan så har jag två prov i veckan, känns inte bra eftersom att jag inte är förberedd för något av dom, men här ska det i alla fall bli VG på något av dom. Det känns som ett bra mål.

Det är verkligen fruktansvärt mycket som ska göras i veckan. Det är ju de två proven (Engelska och SO) och sedan åka in till stan och en massa läxot. Man måste förbereda inför lördagen och sedan blir det fest. Det låter inte så jobbig, men tro mig, så är det i alla fall.

Vi hörs senare.

Jag lämnar Stockholm i några timmar..

Hej Hej, eller god morgon blir det väl för min del eftersom att det inte var länge sedan man vaknade..
Idag är det söndag. En rolig söndag faktiskt med tanke på allt som ska göras idag. Det blir först att åka till Dreitill, min lilla häst, och sedan kanske det blir filmen fame (Eller så blir den i morgon) och sedan slingning. Det är så man ska ha det på en söndag.
Så nu är ipoden laddad för en 2 timmars resa, men jag hoppas verkligen inte att Matte ska köra. Det kommer att ta så lång tid då. Inte för att han är dålig, men för att vi kanske inte har tid för en övnings körare nu. Om han ens ska med.

I morgon är det alltså skoldag igen, har inte varit där på några måndagar så i morgon blir det ändring. Och så har jag två prov i veckan, skönt? Nej nej. Så jag tror att jag tar med böckerna i bilen. Men nu ska vi faktiskt åka, så jag skriver senare.
Vi hörs sen.


Jag måste erkänna..

Det har verkligen varit en dålig dag än så länge. Jag har redan fått två stycken utbrott på min kära familj, och klockan är inte ens fyra. Jag förstår sannerligen inte vad det kan bero på, men jag antar att man måste få skrika lite ibland.. Haha.
I dag har jag hunnit med ganska mycket ändå. Jag gick ju promenad på morgonen, ungefär 3 km, och sedan har jag handlat lite saker tills i kväll och lite mer. Ska även äta lunch, träna och plugga snart. Jag orkar verkligen inte egentligen, men man måste väl pressa sig själv lite ibland.
'
Just nu sitter jag i alla fall på rummet och lyssnar på lite härlig musik och så, men ska snart resa på mig och sätta igång med allt som jag nu ska göra.

..

Hej Hej.
Tänkte skriva ett inlägg innan jag åker och handlar så det kommer nu.
Igår kväll var jag ju hos Belle med Maggie, och det var kul, men som vanligt mådde jag inte så bra på slutet. Så vi stannade inte så länge utan gick hem då jag direkt gick och la mig.
Idag så blir det att äta middag borta igen, fast nu hemma hos släkten. Min och Mattes morbrors tjejs son fyller år (Blev det komplicerat?) så då ska vi dit och fira honom. Jag ska därför åka till centrum för att hitta någonting att ha på mig till i kväll.
Och sedan i morgon blir det en jätte rolig dag. Vi ska till Dreitill över dagen, så mysigt att få träffa den lilla klapphingsten :). Och sedan på kvällen ska vi se på FAME och sedan ska mamma slinga mitt hår (IGEN!) Jag, vet. Jag blir inte förvånad om håret blir grönt.. Men jag tror inte att det kommer att hända :).
¨
Och sedan kan jag passa på att jag nu har fått en ny mobil. Eller ny och ny, det är mammas gamla hand dator som jag tycker är så fin. Så det är bra för mig eftersom att den har nästan allt som en vanlig dator har, trevligt trevligt:).
'
Men nu ska jag åka iväg då..
Vi hörs sen.
:P

Bättre..

Hej igen.
Nu har jag det inte så stressigt utan sitter mest och väntar på att jag ska gå, vilket är om en timma.. Jag vet inte vad jag ska hitta på faktiskt, men men.
Idag är det skola, idrott och allting faktiskt. Jag ser inte fram emot lektionerna, eller syslöjd är helt okej faktiskt, inte så svårt att sitta och sticka faktiskt, så det ser faktiskt fram emot i alla fall.. Men när jag kommer hem sedan så blir det att ställa sig och baka en tårta, jag tror jag lägger in lite bilder då. Det blir ju så mycket roligare med bilder tycker jag.
DAGENS:
Det blev inte så fin klädsel idag, men den är bekväm i alla fall. Så det får väl gå just nu.
¨
Snart ska jag iväg till Belle eftersom att jag ska gå med henne och Maggie. Jag tycker faktiskt inte om att gå själv. Många gör nog det eftersom att man får vara ensam, men jag gillar att ha koll på tiden..
Men nu ska jag gå och fixa tvätten, haha.
Vi hörs senare.

NU ÄR DET FREDAG..

God morgon.
Nu är det äntligen fredag och dags för helg efter skolan idag, trevligt trevligt. Så nu sitter jag här med frukost och värmer upp för dagen, jag hoppas på många trevliga händelser..
Jag glömde att göra matte läxan idag eftersom att jag inte är van vid att ta hem den, så jag är lite nervös eftersom att jag nästan aldrig har gjort den.. :D. Aja, sådan är jag.
¨
Men nu ska jag äta, och så skriver jag säkert ett till inlägg innan jag går.
Vi hörs senare.

Promenad bilder..

(De är alla tagna med mobilen...)
¨
Nu är jag tillbaka..
Jag har hunnit med en massa saker idag faktiskt. Lagt in bilderna på facebook (Jag tyckte att det var svårt:D), gått ut med Dusty, hunnit träna och fixat en massa annat. Jag skulle egentligen träffat min kompis Malin idag, men jag hade verkligen jätte mycket att hinna med och så... Så det blir nog nästa vecka i stället:).
¨
Som sagt, planerna för i morgon är många.
  • Måste läsa 3 kapitel i engelska boken
  • Planera vad jag ska göra för efterrätt till tjejmiddagen
  • Plugga till kommande prov
  • Laga mat
Och i morgon ska jag
  • Gå i skolan så klart
  • Baka tårta till Belle :D
  • Välja kläder till kvällen, får se om jag kanske åker till stan..
  • Tjejmiddag
Det låter väldigt trevligt faktiskt. Men nu ska jag städa och plugga lite.
Vi hörs senare.

Varmt?

Nu är jag tillbaka igen. Hemma från skolan alltså och allt jag kan säga är väl att dagen har gått ganska fort.. En del bra saker har hänt, en del mindre bra. Men jag antar att man bara får stå ut med det. Förr eller senare kommer väl bättre tider. Men visst har jag blivit bättre på att blogga i alla fall? Jag tycker att jag har gjort bra ifrån mig idag i alla fall. Känns skönt att få skriva av sig lite när man kommer hem från en stressig och jobbig dag..
'
I kväll så ska jag och Matte vara hemma själva ett tag eftersom att mamma och pappa ska ut. Då ska vi alltså laga mat själv, hm.. Vi får se hur det går nu.. Jag tror att det kommer att gå bra faktiskt eftersom att vi är ganska vana. Eller okej, det där lät helt fel, men vi båda tycker om att laga mat.
'
Och i morgon börjar klockan 09.15 i stället för 08.10. Skönt skönt. Man slipper i alla fall engelskan, men det dåliga är väl att man behöver läsa 3 kapitel hemma i stället, men det är det nästan värt tycker jag.
'
Snart ska jag gå ut med Dusty och sedan ska jag träna lite calanetics också, trevligt trevligt. Vi hörs senare.

Torsdag..

God morgon!
Nu har jag vaknat, klätt på mig och satt mig vid bordet, det har jag lyckats gör än så länge faktiskt. Ja, ja. Idag är det torsdag den 8 oktober för alla er som undrar, och just denna dag händer väl det inte så mycket på. Eller idag ska jag nog träffa en kompis och  i kväll ska föräldrarna bort så jag och Matte får fixa egen mat. Det ska bli lite trevligt faktiskt, en torsdagskväll.
I morgon ska jag i alla fall träffa Maggie, Belle och Hanna. Det ska bli jätte kul fr att det var verkligen länge sedan vi alla träffades samtidigt. Så det ser jag fram emot.
Och på lördag blir att åka på ett släkt event igen, många sådana nu för tiden:).
Men nu ska jag äta frukost. Vi hörs senare.

Kort dag..

Hej Hej.
Jag har varit sämst på att uppdatera den senaste tiden, men det ska jag verkligen försöka att ta igen. Idag har det i alla fall varit skola, inget speciellt med det men dagen var i alla fall kort. Började 10.45 och slutade 13.00. Skönt alltså, men det var ju bara för att vi inte hade spanska som vi började så sent, helt okej för mig:).
Sedan åkte jag till centrum med Belle och Ebba och handlade en kofta, den får ni se i morgon. Sedan gick vi bara runt och ebba fick testa en massa klänningar, det var kul.
(Jag, ebba och matilda)
'
I morgon blir det en lite tidigare morgon, för så börjar jag nog klockan 8.50. Trist låter det sannerligen, men värt är väl fredagar antar jag..
I kväll vet jag inte vad som händer men jag hoppas på något roligt. Eller jo, jag ska ju slinga håret:). Det ska bli kul. Det ska bli ljusare också, men än gårdagens resultat. Hoppas att det blir bra.
Vi hörs senare.

Lång sov morgon..

(Detta skrevs imorse)
'
Nu sitter jag hemma fortfarande och klockan är ju faktiskt halv tio, men vi har ingen spanska idag, så jag börjar kvart i elva i stället.. Skönt, skönt, skönt.
Nu har jag i alla fall bytt om ca 10 000 gr och känner mig ändå inte nöjd, men jag går ju bara i två timmar idag, så det är ju inte så farligt om man väljer helt fel kläder. Det kanske låter faktiskt lite töntigt nu, hehe.
'
Idag efter skolan så kanske man åker in till stan eller något, får se hur man gör. Och sedan skulle det bli lite andra saker och så.. Men det vet jag inte om det blir av.
DAGENS:
Vi hörs senare.

Biologi prov idag..

Hej Hej.
Nu är det så att jag har biologi prov senare idag och har varit tvungen att plugga till det. Även om jag inte kan allt så känner jag mig ändå ganska säker. Jag ska få godkänt, och det tänker jag få.
Så det betyder alltså att jag är tillräckligt frisk att gå till skolan, för jag tänker inte att vara hemma mer denna vecka, jag har lovat mig själv. Men det blir ingen idrott för mig idag i alla fall, eftersom att halsen inte känns bra. Det har ju hållit på ett tag nu och jag börjar att bli ganska trött på det.. Men men, vad ska man göra förutom att hoppas på det bästa?
Nu ska jag plugga det sista. Vi hörs senare.

Nu är det tv dags..

Nu har familjen samlats framför tv.n och sitter och tittar på Svenska Hollywood fruar. Haha, älskar programmat så mycket. Undrar om de är så dumma i huvudet i verkligheten också.. Hoppas inte det för deras skull.
¨
Jag var hemma idag (Jag vet att jag är det ofta) och jag har hunnit vara hos doktorn också. Jag fick ta blod prov igen och så ska vi se om det har blivit bättre efter alla järn tabletter.
'
Men i morgon så blir det nog skola i alla fall. Då blir det biologi prov.
Vi hörs senare.

Doktorn snart..

Då var det dags att åka till doktorn igen.. Vi hörs senare.

Hemma igen..

Hej Hej.
Nu är jag hemma efter att ha varit och handlat lite saker med Nessie. Jag tror att vi båda blev nöjda med våra köp. Tyvärr hann jag inte handla en parfym som jag egentligen letade efter, men jag har ju redan en bra, så det är ju inte så bråttom med det.
Tröja från H&M, 98 kr.
Jeans från Bik Bok, 299 kr.
Och dessa två vet jag inte varför jag köpte. Tror att dom kostade 29 kr st, shopping galen som jag är så tog jag chansen:).
¨
Just nu sitter jag då hemma och väntar på att degen ska jäsa eftersom att vi bakar bullar här hemma. Jag äter ju inte utan bara hjälper till. Nej jag får nöja mig med min 75 % choklad som jag har som godis, och det räknar jag inte som riktigt ens...
Men nu ska jag plugga biologi till på tisdag, önska mig lycka till!
Vi hörs senare.

Söndag igen..

Hej Hej, eller god morgon kanske man ska säga.
Förlåt för dålig uppdatering igår, men jag hade helt enkelt varken tid eller lust.. Men i alla fall så sov Nessie över här så nu är man väl sådär lagom trött efter att ha somnat klockan 3  i natt. Det blev mycket filmer iaf. Vi såg på Flickvänner från förr, Final destination 3 och Taken. Alla var jätte bra så det var kul. Jag funderar på att gå på den nya final destination idag. Den verkar jätte bra tycker jag. Det är någonting med Skräckfilmer som är så roligt. Man blir inte bara rädd utan man får en massa energi. Fast sen så kommer rädslan och då vågar man inte röra sig. Fast jag som blir rädd för greven i greveholm ska väl inte säga så mycket.. :).
Idag är det kanel bullens dag, men tyvärr får jag inte äta någon kanel bulle, så jag får väl komma på något annat. Det känns som om man missar dessa traditioner när man inte äter något man firar.
Men den får i alla fall en bild:).
Nu har pappa kommit hem med frukost, men vi hörs senare.

Bilder..





Haha:).

Lyckad kväll igår!

God morgon.
Igår kom alltså några av mina kompisar hit och vi hade då tjejmiddag. Det var jätte kul och så, men tyvärr har jag inga bilder eftersom att det inte går att ladda över just nu.. Men jag ska fixa det, titta in lite då och då så finns dom där snart, haha.
Idag så är det alltså lördag den 3 oktober. Idag är det 25 år sedan mamma och pappa träffades så det ska firas lite. Jag vet inte riktigt vad som ska göras men någonting trevligt antar jag.
'
Annat som har hänt då.. Inte mycket faktiskt, inte vad ni redan har hört antar jag.
Men men, vi hörs senare.

Snart är det dags..

Nu är nästan allt för berett och jag ser fram emot en troligtvis mycket trevlig kväll. Ha det ni också.
Vi hörs senare.

Nu har jag varit duktig..

Okej, nu ser man inte vad det är eftersom att den blev åt fel håll, men det är faktiskt en inköpslista. Jag har varit duktig och gått ner till i c a med jessica och handlat lite saker tills i kväll:). Det kommer nog att bli lyckat tror jag.
¨
Jag har även valt ut kläder tills, så nu är jag så förberedd som det går att vara. Dags att börja förbereda nu kanske? Lite tidigt är det nog, men men.
Vi hörs senare.

Tjejmiddag i kväll..

Hej hej.
Jag är så trött i hela kroppen så att det gör ont. Men det gick bra. Vi fick alla 22 kontroller på 1 h och 49 minuter. Ganska starkt jobbat om jag får säga så. Jag och Ulla sprang inte själv utan med Belle, Maggie och Rebecca. Så det gick bra och så..
I kväll har jag ordnat så att fler personer kommer hit. Det blir Ebba, Rebecca, Maggie, Fanny och Jessica. Trevligt, trevligt. Det gäller väl bara att fixa fram sing star eller något så är kvällen gjord. Jag ska även försöka att ta mycket bilder också. Det blir så mycket roligare. Men tyvärr kan inte Ulrika och Belle komma eftersom att båda ska bort :(. Tråkigt, tråkigt men man får göra det någon annan gång och jag önskar dom en jätte trevlig kväll i alla fall.
Så jag har faktiskt planerat ganska mycket. Jag har redan städat och så, och sedan blir det att handla ingredienser och så, men först ska jag hoppa in i duschen och hitta kläder till i kväll.
Men vi hörs senare.

Börjar först vid 10..



Hej på er.
Visst är det kallt ute? Jag gick ut för att fota lite, och det var verkligen jätte kallt. Riktigt tråkigt, men ändå riktigt skönt. Det dåliga är väl att det blir kallt från och med nu, men det bra är väl julen och alla kläder som man ska köpa. Jag har nästan bara sommarkläder så det är väl ett måste.
Nej men jag har faktiskt bestämt mig för att spara lite nu, bra va?! Fast jag vet ju inte hur bra det kommer att gå med det men men.

Idag så är det alltså orientering med klassen, eller jag ska orientera med Ulrika. Det ska bli kul och så, får se hur mycket man orkar bara. Så snart kommer Jessica hit (Eller snart och snart, hon kommer 20 i 10). Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på så länge, men det går väl alltid något bra på tv när man har viasat:).

Och sedan så kommer Ebba och Rebecca hit i kväll på.. Jag vet inte vad. Men jag undrar om dom ska äta middag kanske. De är faktiskt väldigt duktiga som har lyckats att få komma till mitt hus eftersom att jag släpper in mina kompisar här ungefär vartannat år.. Inte bra av mig. Men de senaste som kom hit var ju mest ute (Pga vissa skäl:P).

Och nu har Matte vaknat och vill ha hans dator.. Det var ju synd, men jag hinner säkert att skriva ett inlägg till innan jag går.

Vi hörs senare.

Musik, musik musik.

Hej igen.
Efter en muffins gav jag upp, helvete vad äckliga dom var, usch. Men matte verkade gilla dom i alla fall och även pappa säkert..
Just nu sitter jag och lyssnar på en massa olika låtar. Speciellt Journeys - separate ways. Underbar låt som Matte visade mig för ett tag sedan, kan inte få nog. Men jag antar att jag gillar låtar som ligger lite mer åt rock hållet. De har ju i alla fall en melodi och inte samma sak hela låten. Men ibland kan jag även vara trött på rock och då lyssna på typ NRJ och sådant, men men.
¨
I morgon är det alltså orientering. Det ska bli rätt kul ändå om jag tänker efter.. Men nu måste jag skynda mig till ett program som redan har börjat.
Vi hörs senare.

muffins och russin..

Hejsan.
Just nu sitter jag och smakar på mina nybkade, total äckliga muffins.. Haha, nej då men de smakar precis som bröd eftersom att det är ett nyttigt recept med inget socker, spännande va? 
i alla fall så kom mamma hem förut med 2 st överasskningar:).

Visst är russinen söta.
Vi hörs senare.

Hej på er..

Idag fick vi sluta 50 minuter tidigare eftersom att läraren var sjuk tydligen så det var mycket skönt och så. Och som ni ser har jag bytt design igen eftersom att jag inte hade något att göra. Jag ger den max en vecka sen blir det maggies fina igen:).
Jo, men det är nog bara för att jag gillar förändringar i allt, det är så kul att exprimentera och hålla på med olika saker.

Idag så har det inte hänt någonting faktiskt. Jag sa det till Jessica förut förut när vi gick hem: Vilken meningslös dag.
Och det är ju inte så kul när man känner så. Men i morgon blir det betydligt roligare eftersom att jag går i skolan i ca 1 - 2 timmar. Så jag slutar väl vid 11 eller 12 någon gång. Ulrika har bråttom också så då går det väl lite snabbare.. Bara det inte innebär att vi ska springa hela spåret, fan också.

Och vad händer i helgen? Jo, i morgon (jag tror att det var i morgon) så kommer rebbeca och ebba hit och ska väl göra något här, vad som nu finns. Det finns en anledning till att jag aldrig tar hem kompisar, och det är att det aldrig finns någonting att göra hemma hos mig, det finns absolut ingenting. Och jag tror säkert att alla känner likadant, men hos andra kan man ändå hitta på saker, mitt hus är lite små trist.

Men jag trivs i alla fall och det är väl det som är huvudsaken egentligen. Men nu ska jag skriva om någonting annat.. Jo, ni kommer ihåg hur jag berättade att jag ska börja träna mer seriöst nu. Det går inte så jätte bra med det för att jag orkar aldrig någonting längre och det är verkligen jätte jobbigt. Jag känner mig helt slut, hela tiden alltså. Typiskt att man ska behöva känna så när man ärväldigt ung ändå. Och jag tränar inte ofta ändå, ja ja, det måste väl finnas någontng man kan göra åt det i alla fall.

Och sen ska jag väl bara passa på att säga att i helgen så är det även min mammas och pappas dag då de firar att de har nu känt varandra i 25 år. Ganska länge tycker jag. Sedan har dom ju varit gifta i 21 år av dom, men det är en annan historia.

Jag lägger in en bild i alla fall, njut!:) haha.


(Alla varma sommar dagar som var får en att verkligen längta..)
Vi hörs senare.

Äntligen skjuts!..

God morgon på er.
Idag är det torsdag den 1 oktober och nu kan man äntligen starta om med en ny månad. Jag har bestämt mig för att komma igång med min träning igen och gå promenader och mer sådant, mer nyttig mat innebär det också, jag har faktiskt slarvat lite under den senaste tiden. Och nu ska jag sätta upp ett mål som jag faktiskt ska klara av, jag gjorde det med det förra målet jag hade också, men nu ska det bli lite mer seriöst.
¨
Idag så är det i alla fall vanlig skoldag och inga förändringar alltså, men skillnaden är väl att jag ska få skjuts, hehe. GODA nyheter för mig, men var det inte jag som skulle börja med träning idag? Jo, det får väl bli senare och inte äta onyttigt.
¨
Idag efter skolan så ska jag nog gå hem faktiskt och bara ta det lugnt med mig själv och Dusty. Det låter riktigt mysigt faktiskt. så får det väl bli.
Men nu måste jag fix lite saker.
Vi hörs senare.

RSS 2.0