3 ego.

Hej! Eller god kväll kanske? Onsdags kväll och jag mår rätt bra. Fick reda på att vi inte har någon spanska i morgon så jag har sovmorgon till 20 i tio. Har tränat idag, och ätit mörk choklad :D. SÅ det känns bra. Nu ska vi äta middag snart, hörs sen.

Vart är jag?

Nu har jag väntat på mamma och hennes jävla möte i 1 och en halv h. Suck säger jag bara. Äntligen så ska vi nu iväg till träningen!!:) så jag har fått äta både lunch och mellanmål nu, så jag ska fan slita ut mig själv!:p sen kanske det blir lite påskäggsjakt...? Hehe, måste behandla min släkt extra bra i år:) men som sagt ska jag jobba på nu:) hörs senare

God onsdag!


Hej!
Är på lite bättre humör kan jag börja med, så förbered er inte på ett argt inlägg:P. Idag är det onsdag, har bara två dagar kvar (med idag) innan påsklovet börjar! Då blir det skidor för hela slanten, har längtat hela året. På fredag och lördag är man även fullbokad. Min vecka ser typ ut såhär:
  • Onsdag: Träning, in till stan.
  • Torsdag: Shoppa påskägg :P.
  • Fredag: Dreitill & påskmiddag.
  • Lördag: Mormor och morfars påskfirande.
  • Måndag: Stan med en kompis.
Och sen på torsdag åker vi. Det kanske inte är så jätte mycket, men i alla fall resten av denna vecka. Ska ju hinna plugga till spanskan, svenskan, fysiken och lite av biologin också, så mycket pluggande måste jag även få med.
Just nu har jag i alla fall ätit frukost, och mamma ska skjutsa mig till skolan idag vid 10 över 9. Lite lyx känner jag. Sen slutar jag även vid 1 så det är bra det. Men nu måste jag fixa lite saker, hörs senare.

Back from the city.

Hej på er! Har varit onyttig idag... En yoghurt glass, varm choklad och mörk (70%) choklad... Jag skäms lite faktiskt :P, men vad kan man göra åt saken? Det viktigaste är ju att man har haft trevligt. Jag och min kära mor tog en fika med 2 vänner till familjen och hade det mycket trevligt. I morgon ska jag in igen för att träna, kanske äter middag inne i stan då också, vem vet??
Skolan var väl helt okej. Det gick ganska snabbt och jag stannade lite extra t.o.m, men jag blev lite sur eftersom att sommartiden verkligen ställer till det. Man går miste om en timma, så jag går typ och lägger mig 9 nu för tiden, fast det är tio. Ja, ni förstår. Men snart är det påsk i alla fall! Skidor är så jädra roligt och jag längtar något oerhört. Nästan alla mina kusiner (har 3 :P) kommer att vara där, så det blir lite blandade middagar kan man säga, riktigt mysigt ska det bli!
Jag önskar mig present kort i mitt påskägg (P.g.a. godis förbudet, och man vill ju helst inte bara ha mörk choklad) så vi får se om jag får det. Jag och Jessica har i alla fall bestämt (Tror jag :P) att vi ska in till stan på måndag för att shoppa :D, länge sedan och nu tänker jag i alla fall köpa ett plagg.
Men men, nu ska jag äta middag, oxfilé! :D

Än en gång.

Jag känner mig på sämst humör idag, verkligen. Har jätte ont i halsen och är deprimerad, kan det bli bättre än så? Nej men, jag känner mig ledsen och besviken på många sätt och jag har ingen aning om hur jag ska hantera det. Jag vill inte verka sur, men just i ett sådant här läge kanske det är det enda alternativet...
Jag verkar faktiskt jätte deprimerad nu när jag skriver, men har verkligen inte känt mig såhär nere på ett bra tag. Vill inte att det ska fortsätta, men troligtvis kommer det att göra det ett tag till.
Om vi då lämnar den ledsna delen och går vidare så kan jag nämna att det är tisdag idag, värsta dagen på hela veckan, men det gör inte så mycket. Vill inte vara här hemma. Känns riktigt tomt här... Så jag ska gå om ca 15 minuter. Efter skolan så åker jag nog in till stan tror jag, eller jag hoppas att det blir så. Men nu ska jag börja göra mig i ordning.

...

Det är när man behöver sina vänner som mest,
då det känns som om de är allra längst bort.


Dagens middag...

Fisk!
Har väl ätit det ca 10 gånger under mitt liv, max!
A ja, ska äta nu... Hörs sen.

Glad i alla fall.

Hittade denna lilla figur utanför och kände mig helt plötsligt lite lycklig. Vi har tydligen fått igång vår VHS igen så det blir någon Disney film idag! Mysigt! Älskar "Aladin" och "Ringaren i notre dame", men min absoluta favorit är nog "Lejonkungen", men i alla fall så blir det en Disney film.

¡Qué suerte!


Kanske inte den vackraste bilden på mig... Men jag är glad i alla fall! Spanska provet är flyttat tills efter påsklovet, så det ger mig tid att jobba på min svenska kärleksbok i stället! Så det ska jag göra nu! Hörs sen.

Vaknar upp och upptäcker att snön smälter bort!

Februari
Mars
Ser ni vilken skillnad? Jag hoppas verkligen att det håller i sig nu, vill ha sommar! Jag har tjatat om det ett bra tag här har jag för mig... Men det är väl det som behövs. Men nu räcker det med vädret, i stället kan jag nämna att jag är hemma sjuk idag... Igen alltså. Mår väldigt illa och har ont. Börjar känna av stressen inför mitt spanska prov i morgon också. Spanska är mitt sämsta ämne, så det gäller att göra bra ifrån sig.
Går i morgon, på onsdag och på torsdag och sen är det ledigt i 10 dagar om man tar med helgerna! Åh vad jag har längtat efter påsken! Då är det bara 2 och en halv månad kvar till sommarlovet, och efter det ska jag börja kämpa rejält med skolan! Det är ett löfte åt mig själv. Men nog om skolan. Nästa vecka bär det av till fjällen för 4 dagars skidåkning. Jag vill egentligen åka upp hela veckan, men har ju en viktig resa i november också. Nu ska jag vila lite och plugga spanska. Hörs om en stund.

Jag är helt slut!

Jag har lite separations ångest måste jag säga. Vet inte riktigt varför, men jag antar att det är ett bra tecken på att det har varit roligt. Och även om det inte slutade särskilt bra så ångrar jag ändå inte något. Men nu ska jag komma tillbaka till verkligheten under en vecka. Påsklovet börjar ju närma sig nu, och vecka 14 bär det av till fjällen! Åh, jag längtar efter att få åka skidor så mycket! Kan knappt vänta!
Nu sitter jag i alla fall och tittar på "Keeping up with the Kardashians" och äter en risifrutti. Min absolut sista fram till sommarlovet. Det är bara socker typ och man blir inte ens mätt... Inte bra för mig känner jag. jag glömde även att träna igår så vi får se om jag kör dubbelt idag, eller om jag låter det vara. Middag blir det väl sen också... Lite konstigt eftersom att om vi äter vid 6, så äter vi vid fem, och om vi äter vid 7, äter vi vid 6. Får väl äta middag vid 10 så blir man inte hungrig då. I morgon är det tillbaka till skolan, men jag har verkligen mått illa under den senaste tiden, så vi får se hur det blir...


Roligt?

Dagen innan kryssningen..
.
.
.
.
.
.
.
Hej! Kommer troligtvis lite mer bilder senare, och tyvärr har jag inga från igår kväll då var borta på middag. Jag vet i alla fall inte vad jag kan säga om den här kryssningen... Jag är både glad och besviken. Varför vill jag däremot inte nämna, men det var inte roligt det som hände... Jag hade roligt med kusinerna i alla fall, och det var väl det viktiga från början. Ser fram emot påsken :D.
Igår var vi alltså borta på middag och födelsedags firande. Jag somnade i soffan ett flertal gånger, men hann i alla fall med några sing star låtar. Jag vann alla låtar har jag för mig :P. Jag gillar sing star, vad mer kan jag säga? Idag så händer det inget särskilt. Det är ju sommartid nu, så klockan är 20 i två även fast den bara ska vara 20 i ett, det är lite förvirrande, men nu ska jag inte tänka mer på det. Ska äta lunch, stekt ägg hehe... Inte favoriten kanske. Hörs senare.

Förstår inte meningen med dagen...?

Hej! Jag är hemma nu, äntligen kan jag bara säga! Vi satt och gjorde redovisningar i 2 timmar och sen redovisade vi också i två timmar... Det gick ganska bra för mig, pratade lite snabbt, men inga "Eh" och "Öh" vad jag förstod. Så nu sitter jag hemma och funderar på om jag ska ta en risifrutti eller en frökus till mellanmål. Vilka problem man har va? Hehe, nej men risifrutti börjar kännas så himla... Onyttiga. Man känner verkligen sockret i dem, så en frökus med dinkelmjöl känns som ett bättre alternativ, idag.
Vid 4 ska jag börja röra mig mot Mörby centrum för att möta min käre bror där, eftersom att vi ska på kryssning med kussarna. Jag har alltså en jädra massa packning att ta tag i. Alla bara skiter i allt, så jag ska tydligen ta med mig tand borstar, smink, kläder, duschtvål och en massa andra saker. Känns ganska hopplöst om jag får säga så. Mitt största dilemma är nog vad jag ska ta på mig i kväll... Jag hittar inte en endaste klänning! Känner mig verkligen seg, men ska verkligen försöka att vara lite kreativ.
Nu är det i alla fall dags för mig att äta mellanmål och sedan packa. Ha en underbar fredagskväll (Om jag inte hinner blogga igen senare)

Tiden går långsamt när man har tråkigt...

Hallo! Sitter och väntar på att tiden ska gå fortare, i alla fall mer än såhär... Jag har faktiskt ångrat mig, jag ser fram emot kryssningen, det var väl antagligen för att jag har varit ett litet svin de senaste dagarna mot min familj, hehe ^^. Jag känner verkligen för att gå upp tidigt på morgonen och bada bubbelpool utomhus som man brukar göra, ska bli jätte härligt. Sen ska kameran med också, det är ett riktigt måste faktiskt! Förutom att jag har glömt min sladd i stan :O, men mamma ska hämta den idag.
Nu blev det lite konstiga inlägg kanske, men jag känner bara för att skriva. SKA blogga mer i framtiden för min egen skull, för att jag mår bra av det, att kunna få ut det jag känner. En dagbok på nätet, så är det faktiskt. Inte provocera och hålla på en massa utan bara kunna skriva. Det är sådant jag gillar! Hehe, så nu vet ni det!
Som jag berättade förut så är det skola idag, klockan nio. Skönt att det inte är en vanlig dag, så att man måste gå jätte sent, utan bara till typ två. Ska även packa sen också, kan ju vara bra att få med sig allting om man nu ska åka i kväll. Och på tal om det så kändes det väldigt tomt i morse när inte Dusty var hemma (Hon ska bo hos farfar) jag skulle aldrig klara mig utan henne, inte utan Dreitill heller för den delen. Men ska inte vara så dyster!:P
Längtar tills i kväll!

God morgon!

Idag är det alltså fredag, känns lite tråkig att inte gå till något jobb just nu, utan i stället känna av att skolan sätter igång som vanligt igen, och kallt är det ute också, endast 2°, men jag ska faktiskt inte klaga. Idag har jag min redovisning om min jobbskuggning i skolan, och sen efter det ska jag hem och packa. Åker med Birka paradise i kväll tillsammans med familjen och kusinerna. Även fast det känns jätte kul och så, så kan jag inte säga att jag är särskilt sugen på att åka. Vem vet, det kanske går över, men jag får se hur det blir.
Det är alltså dagens planer, och snart ska jag äta frukost. Är jätte hungrig, men det kanske beror på att jag har varit upp i snart en timma, och när jag var borta så åt jag direkt när jag vaknade, hehe, men men. Det känns inte som att jag har något jätte viktigt att dela med mig av just nu, men jag skriver sen när jag kommer hem!

God morgon, god eftermiddag, god kväll!


Hej på er! Nu är jag tillbaka efter en lååång jobbskuggning på östermalm. Har haft det jätte trevligt med många trevliga människor, men har tyvärr inte tagit några bilder, det är synd! I dag är det våffel dagen! Ska snart grädda våfflor, och klockan är 9... Inte så bra kanske :P, Sen ska jag kolla på ett avsnitt av Bella & Tyra show, eftersom att jag är så insatt i bloggvärlden :P.
Nu ska jag börja göra maten då, men vi hörs sen!

House...

Nu sitter vi och kollar på house, jag vet att min uppdatering är riktigt sugig, men får väl ta och ändra på det när jag kommer hem. Idag har jag varit och jobbskuggat hela dagen, och kul var det! Men nu ska jag titta :D

My super sweet 16..

MTV ofc.

Första temadagen = Avklarad!

Jag är hemma! Hemma i tryggheten, borta från den tråkiga skolan, hemma helt enkelt. Har precis tryckt i mig en risifrutti och ska snart byta om till myskläder för att se klart de gossip girl avsnitt som jag har missat, inte bra. Ska även se om jag hinner ta igen lite träning också, har varit lite slarvig kan man säga, men det är slut på det nu. Nu vill jag faktiskt ha sommar! Härliga dagar då man åker över till Danmark och går på Peppes, kan det bli bättre än så?? Det tror jag faktiskt inte, men nu ska man inte längta för mycket...
I alla fall så drar jag iväg i kväll och sover borta i tre nätter pga jobbskuggning. Det går mycket snabbare om jag sover inne i stan så att jag kan ta mig till platsen snabbt på morgonen, jobbigt annars. Kommer hem på torsdag och på fredag är det kryssning (!!!!!!) och jag ser verkligen fram emot det! Men nu ska jag som sagt hoppa i något mer bekvämt. Hörs senare <3<3<3<3<3

God morgon Måndag!

Hej! Idag har jag inte en särskilt bra dag känner jag, men jag hoppas att det går över tills jag kommer till skolan. Har ju trots allt inga lektioner... Det ska bli härligt, fast i o f vet jag inte riktigt vad som händer på en temadag, kanske jätte tråkigt, men nu ska jag se det på ett positivt sätt. Vi ska diskutera jobb ganska mycket och så, men jag vet inte.
Efter så ska jag hemma och packa. Ska sova borta i tre nätter pga jobbskuggningen, men det känns väldigt skönt att få slippa hemmet ett tag. Måste ju få komma iväg lite. Och på fredag är det birka paradise som gäller! :D Mycket roligt ska det bli. Sen är det bara en vecka kvar tills påsklovet är! :D Så det är inte så långt kvar nu.
Som ni kanske märker så är jag inte blogg intresserad just för tillfället, men jag hoppas att jag är det när jag kommer hem i stället. Vi hörs senare, kram<3<3<3<3

Haha

Vilket ansiktsuttryck...
Heej! Har varit borta i nästan 4 timmar nu... Oj, oj, oj så det kan bli. Har haft en mycket trevlig helg i alla fall, men mycket skratt och mycket prat om min och kussens största idol P. Snart får vi träffa honom! <3<3 I alla fall så är jag hemma nu, och snart ska det väl bli att äta middag kanske, fruktsallad blir det för mig idag faktiskt, vi gick ju upp så sent så det blev lite sena tider, men det gör inte så jätte mycket.
I morgon har jag inga lektioner, på tisdag har jag inga lektioner, även på onsdag, torsdag och fredag! Wihoo! Inga lektioner denna vecka. Det ska i stället tillbringas i stan där jag ska jobbskugga (Får inte ha prao:() , så det ska bli jätte kul och trevligt. På fredag åker vi även iväg på kryssning, så jag tror att det kan bli en bra vecka faktiskt. Men nu ska jag träna faktiskt, härligt! <3, hörs senare. <3<3<3<3<3

God morgon!

Hej!
Nu sitter jag i köket och väntar på att Peter ska åka och köpa den där jävla vanilj yoghurten! Bilder från igår och idag:
Humor??
Nu ska vi äta frukost! :D, hörs senare <3<3<3<3<3

With the cuzzes!

Hejsan!
Sitter nu med Nessie nu i mattes rum och här kommer lite bilder :D

Bilder!

God eftermiddag, eller kanske kväll t.o.m?
Dramatik är det enda man säga här just nu, hehe. Middagen blir av i alla fall, så det är bra. Har bytt om också, och ska nu hjälpa till med maten :). Vi hörs senare! <3<3<3<3

On my own.

Hej! Är hemma nu efter en dag i staden. Vi tog en promenad från östermalmstorg till vetekatten och fikade en stund. Jag utmanade mig själv faktiskt och tog en bakelse, ganska glad över det faktiskt. Vi tittade även runt lite, men hittade inget speciellt direkt.
I kväll blir det middag här... Tror jag i alla fall :O. Jag har ingen aning eftersom att alla ringer och är så osäkra hela tiden, helt plötsligt ska dem inte komma, men sen ska dem det i alla fall. Nu tror jag att alla kommer, fast det är fortfarande osäkert, skulle jag tro...? Lite komplicerat faktiskt, men jag hoppas på att några kommer i alla fall, annars blir det väl återigen en hemma kväll. Skulle kanske träffat en kompis, men det går ju inte direkt nu... Ja, ja, hur det blir får ni veta senare. Ska även lägga in bilder från idag också, hehe. Vi hörs sen! <3<3<3<3

Lördag!

Hej på er! :D Lördag idag, ytterst härligt! Snart ska vi äta frukost och sen blir det väl att antingen följa med ut med Dusty eller att ja, någonting annat Jag och mi madre ska vid 12 tiden in till stan för att ta en promenad med några kompisar till familjen, tror ni förstår vilka. Och sen ska vi fika också, hehe, eller lunch kanske, vi får se...
I kväll blir det i alla fall middag här, vet inte riktigt vilka som kommer, men det ska i alla fall bli kul, var ett tag sen man träffade "släkten", men hela kommer förstås inte. Nu ska jag som sagt äta frukost, så jag skriver något innan jag går.

Movie time.

God kväll!
Har ätit middag nu, lite sent kanske? men men, så är det ju helt enkelt. Snart blir det en film tror jag, "I love you, Beth Cooper" heter den, tror att den är rätt bra, eller hoppas det. Men vi hörs senare.

Gamla minnen!

Gud vad jag blev sugen på att se denna gamla härliga barndoms film Rock a doodle! Så jädra klockren så att det inte är sant. Min favorit är så klart Chantecler.
Nu ska vi äta snart, så jag skriver senare, KRAMAR <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Heome!

Wow, fantastiska bilder verkligen... :P. Blev ingen bio... Men vi har bestämt att göra det en annan dag och sen käka middag också! :D, haha, mycket lång historia faktiskt. I alla fall så ska det bli riktigt roligt i morgon! Först promenad runt i Stockholm och fika, och sedan på kvällen halv släktmiddag :D Längtar!. Men snart ska vi äta pizza faktiskt, dinkel så klart! <3<3<3

GRÖN...


Förjävlig bild, och likaså mitt hår! Förstår inte hur jag ska kunna få bort det här!? Oj, oj, oj, låter som en kväll med mycket shampo inblandat... :P SNart börjar the hills! :D

Låt mig.

Känner att jag är i behov av att skriva av mig lite faktiskt, det var ju ett tag sedan oh vad är egentligen en blogg till för annars? nej men jag känner verkligen att det har varit en period under den senaste tiden som har fått mig att må riktigt hemskt. Jag kan inte koncentrera mig, känner mig inte som samma människa längre. Detta, som troligtvis beror på att det är lite problem man tar sig igenom just nu, är faktiskt mer jobbigt än någonting ana tjag har gått igenom, man känner sig riktigt ensam. Inte ens föräldrar verkar förstå. Fast samtidigt som allt det här pågår, så vill ja gbara hjälpa andra hela tiden och bryr mig knappt om vad som händer med mig själv. Fast så har det alltid varit, att jag vänjer mig vid människor och sen blir det helt plötsligt svårt när man glider ifrån varandra... Jag vet inte riktigt vad det jag skriver egentligen betyder, men jag vet att det har någonting med det som jag går igenom nu att göra. Jag vll vara den som ser till att allt blir bra igen, jag vill ställa upp för folk, det är sådan jag är och troligtvis alltid kommer att var. Även om folk gillar det eller inte, så är jag en riktig "Pain in the ass" för vissa, om jag vet är någonting är fel. Jag bryr mig om mina närmaste, mer än mig själv nästan. Det är så det har blivit helt enkelt.
Jag vill inte skriva vad som händer med mig, tycker att det är jobbigt att ens nämna det eftersom att det inte riktigt låter vettigt. Det är ganska komplicerat, men det kanske även är en anledning till att jag vill hjälpa andra mycket mer, eftersom att jag helst av allt vill slippa mig själv. Jag vill inte vara Malla idag, och så är det.

Back in.

Hello!
Jag är hemma nu, eller kom hem för ungefär en timma sen tror jag. Har inte gjort annat än att chatta lite och ska snart sätta igång ett program som jag missade igår, så det tänkte jag göra. Har precis tagit en banan i alla fall, mycket intressant, tycker ni inte det? :)
I kväll vet jag inte riktigt vad som händer, tror att jag ska träffa en kompis, men det beror på lite faktiskt. Om det inte blir så får man väl sitta hemma och kolla runt lite på datorn, tragiskt :P. Men, men, vi får se hur det går.
Hörs senare, <3<3<3<3
Min frisyr idag :P .

God Morgon!

Ska alldeles strax gå till bussen eftersom att jag ska iväg på ett läkarbesök nu inne i stan, så jag hinner inte till skolan förrän ungefär 3dje eller andra lektionen. Men sen ska jag tillbaka och eftersom att det är någon slags hårdag så måste jag ju göra i ordning det inne i stan också, så jag undrar hur folk kommer att reagera på tunnelbanan, hehe.
Men nu måste jag gå så jag skriver senare, med mycket bilder också hoppas jag :D

Hemma igen!

Nu sitter jag med ett glas kallt äppeljuice i handen, är ni förvånade?
Skoldagen har varit tråkig, men till min stora förvåning faktiskt helt okej. Det roligaste var när en busschaufför kom dit och snackade i en timma, han var väldigt rolig och trevlig. De andra var lite små trista, men helt okej ändå. Så nu sitter man hemma alltså. Har ingenting att hitta på förutom allt skolarbete som ligger och väntar på att man ska börja arbeta med dem, men jag orkar fan inte idag. Känner att jag behöver lite lugn, så dom det oftast blir varje dag... Har börjat titta på "The Hills" i alla fall och jag kan ju säga att jag är helt fast, och sen "The city" och "Brooke knows best" är ju också några favoriter från MTV, och jag har ett mål: Att en dag få vara med i ett MTV:s program, det kan vara om vad som helst, men hoppas på att det är för att jag sjunger :D. Big dream.
Haha, snart börjar "My super sweet 16". Vad är egentligen bättre att titta på en ett par bortskämda snorungar med sten rika föräldrar? Ja, säg det ni. SJukt underhållande! Fast visst önskar man att man också kunde ha det så. Hehe, men men, det får väl bli ett mål till ett annat liv kanske :P, eller om några år?. Nu ska jag kolla vidare!


Time.

God morgon!
Känner att den här dagen har potential till att bli en rätt bra dag, fast så jag tror nog fel eftersom att alltid när jag skriver det så förstår jag något, eller så blir jag besviken. Jag får väl helt enkelt tro att det kommer att bli en hemsk dag då... I alla fall så har jag inga "vanliga" lektioner fram till 20 i 1, det är bara en massa trafik snack i stället. Ungefär som den där kärleksdagen jag skrev om för ett tag, likadant lika tråkigt.
Men, i morgon är det faktiskt fredag, och det är alltid en anledning till att vara glad! Har inga läxor eller lektioner eller lektioner hela nästa vecka. Vi har nämligen jobbskuggning, så det ska bli jätte kul. Fast en sak som är ganska trist är att vi inte får göra någonting där vi jobbskuggar, vi måste titta hela tiden... Jag har hela tiden sett fram emot att få göra lite saker och testa på, men nej, det ska man inte få. Det är mycket vi inte får i min skola. Men, men...
Nu ska jag vara optimistisk och se det bästa med den här dagen!
Hörs sen. <3<3<3<3

It works.

Haha, mimmi pigg eller vad? Det funkade i alla fall att fixa en rosett. Nu sitter jag och äter tuggummin, I LOVE IT! Jag vet att jag har tuggummi förbud, men jag kunde verkligen inte låta bli idag, får väl se till att äta mindre frukt helt enkelt, om det nu är möjligt... :). Nu ska jag kolla vidare på fuskbyggarna, vet fan inte ens varför jag följer det :P

Vilken TRIST dag..

Bloggar från MIN dator nu, som inte verkar ha några större fel. Tittar på Brooke knows best och tänkte fortsätta med det nu :).

Kan det vara så?

Glöm allt jag skrev i förra inlägget! Världen sorgligaste sak har hänt, min älskade vän ligger i koma, min älskade mac book! :( Pappa säger att jag inte får röra den tills de kommer hem, så nu måste jag vara intte på Mattes dator... Det känns hemskt, vi som har gått igenom så mycket. Jag vill inte ha en ny heller.
Tröstar mig själv med äppel juice, men känner att det är alldeles för sött. Så hälsar alltid paniken på också, så måste göra yoga nu. Och det andra, fan vad det känns jobbigt! Egentligen orkar jag inte träna idag, men måste man så måste man. Längtar tills snön smälter bort så att jag kan ta lång promenader med Dusty i stället. Måste ha gått minst 100 förra sommaren. Men jag ska inte skriva om träning, det bra blir så helt enkelt.
Just det, yoga. Hörs strax.

??????

Back on track.

Jag känner mig glad idag, har någonting nytt att känna mig mig lycklig över. Som om jag har varit borta en period men är tillbaka nu! Har en halv dag och ett disco att ta mig igenom, sen är man fri!:)

ONSDAG!

Jag tänker bara: "Det är onsdag, idag får man andas ut.", men kommer sedan på att det är kemi prov nu på morgonen. Jag hoppas verkligen att jag har lärt mig allt nu, men det tror jag.
Konstig bild, men den får duga. Idag är det som sagt onsdag och nu ska jag ta mig till skolan. Skulle helst av allt velat ha skjuts idag, men det fungerar tydligen inte just idag, när man som mest allt allt behöver det. Så det blir att gå i stället, i snön. Det snöar ju faktiskt idag, vilket känns helt hopplöst. Kan det inte smälta nu? Eller kommer vi ha snö enda fram till juni? Vi kanske inte ens kommer att få slippa snön i år? Fast det vore ju lite tråkigt...
Slutar i alla fall vid 1 idag, rätt härligt faktiskt. Efter det ska jag bara hem och inte göra någonting. Kanske ska man unna sig lite yoga? Vore ju rätt skönt. Och snart är det helg, fast det blir ingen kryssning :(. Vi funderar i stället på att bjuda hem lite folk från släkten. Det är också mycket trevligt :D. Får väl se vad som händer.
Nästa vecka drar jobbskuggningen igång, och jag ser faktiskt fram emot det. Skulle egentligen gjort det tillsammans med Jessica på ett annat ställe, men nu blev det lite ändrade planer så jag gör det själv. Spännande ska det bli, men synd att det inte är en hel eller två veckor som prao. Jävla skit att de skulle ta bort det precis när man ska ha... Men, vad kan man göra åt saken?
Nu ska jag gå snart, eller om ca tiominuter (Här planerar man) och ingen dess ska jag bläddra igenom kemin lite. Hörs senare. <3<3<3<3

Jag fryser och min händer gör ont...

... men jag har precis gjort klart kemin! Skulle kunna springa ett varv runt hela Stockholm (Hur nu det skulle gå till) om jag inte mådde såhär illa. Jag tror inte i förstår hur härligt detta känns för mig! Jag har äntligen pluggat klart, tills dess att pappa kommer hem alltså. Ska ju plugga mer sen, men är äntligen halvt klar kan vi ju säga. Jag hatar att förbereda mig inför ett prov helt själv, behöver nästan alltid någon i närheten som jag kan fråga. Det är en anledning till att det kanske inte går så jätte bra för mig i spanska, men ska hyra hem en kurs och komma ikapp det som jag har missat än så länge. Nu tänkte jag faktiskt ta ett glas juice att fira med och sedan känner jag för att antingen kolla på tv eller gå och lägga mig. Lite konstigt för att vara mig, men jag är verkligen otroligt trött! I kväll är det ju även en massa tv
som t. ex. Cougar town och Dating in the dark. Båda mycket intressanta program kan man väl säga. I morgon är det ju onsdag så jag slutar vid ett :D. Känns som att den här skol veckan kommer att gå snabbt. Sen är det kryssning med birka på fredag (Om det nu blev så) som jag verkligen ser fram emot! :D <3
Men nu ska jag ta ett glas juice, hehe.

Hittade lite recept.

Jag har blivit så himla mycket för spa och sådant nu, och det är ju alltid kul att kunna göra det själv också. Så jag sökte runt lite och hittade dessa. (Från Sund.nu)

1. Sockerskrubb

 

½ dl strösocker

 

2 tsk olivolja

 

2 tsk mjölk

Blanda ihop till en jämn kräm och vips har du din egen skrubbkräm som effektivt skalar bort döda hudceller.

 

2. Ananaspeeling

 

4 stora bitar färsk ananas eller 1 ½ dl krossad ananas från burk

 

3 tsk olivolja

 

 

Ananas innehåller enzymer som löser upp smuts och döda hudceller medan olivoljan innehåller E-vitamin och fleromättade fettsyror som är bra för hyn. Mixa ihop samtliga ingredienser och fördela över ansiktet. Undvik området kring ögonen. Låt blandningen verka i cirka 15 minuter och skölj sedan av med ljummet vatten.

 

3. Avokadomask för torr hy

 

½ mosad avokado

 

1 tsk sesamolja

 

 

Rengör ansiktet och fördela sedan de hopblandade ingredienserna. Låt verka i cirka 20 minuter. Skölj av med ljummet vatten. De fleromättade fetterna i avokadon och sesamoljan har nu gjort din hy sammetslen och återfuktad.

 

Idag ska jag faktiskt testa avokado masken, men nu måste jag fortsätta att plugga! :)


Så var det dags igen...

Om ca 20 minuter ska jag läsa igenom kemin igen, jag har bestämt mig för att göra det varannan timme. Lite annorlunda sätt, men jag tror att det kan fungera. I morgon är ju trots allt provet, så det gäller att vara förberedd. Jag har bestämt mig för att börja ta skolan på allvar nu, snart är det ju ändå dags att verkligen börja kämpa. Inga mer G för min del, det är mitt mål för den kvarstående tid av denna termin, vilket är ungefär 3 månader. Jag tänker att om jag satsar mer på skolan nu, kanske det inte blir lika jobbigt i höst.
Jag är trött på att bli besviken, jag är trött på att känna mig stressad varje gång jag mår dåligt och är hemma. Jag är trött på att bli kallad för måndags sjuk. Nu ska jag fan börja satsa. Denna termin har börjat hemskt, men jag kan fortfarande ta igen det. I morgon så börjar mitt nya "Skolliv". Detta kommer innebära att alla läxor prioriteras och bloggen kommer i efterhand. Samt träning och allt annat också. Jag känner mig verkligen peppad inför detta! Så nu ska jag plugga kemi, fysik och kanske även något annat.

Try it!

Testar frisyrer inför fredag, det går väl sådär, men snart ska jag plugga kemi.
Ps: Vad fan är det för program på 3:an? Det suger i alla fall.
Hörs sen.

Because.

Hallo!
Sitter och tuggar på ett banan tuggummi, det känns helt okej faktiskt. Kanske den mest onödiga informationen för idag? I alla fall så har jag kommit hem nu. Gick runt lite med jessica, och självklart blev det sockerfri choklad på espresso house. Jag fattar inte varför jag alltid tar den, den smakar verkligen skit! Men men, det känns bra.
Nu tycker alla att jag ska plugga kemi, och det ska jag göra också, men det känns sååååå tråkigt! Vill ha ledigt nu! Påsklov eller helg, what ever, ge mig bara ledigt!

Hemma!

Hej!
Ska sticka iväg snart, eller efter att jag har varit ute med hund "jäveln"... Nej då, hon är så söt! Men i alla fall ska jag till T centrum. Hemligt :P. Nej då, men vi ska väl dit för att titta runt lite och ta någon fika kanske, sockerfritt på espresso house? Troligtvis. Skolan sög, dog nästan för att den var så tråkig! Fast i o f så missade jag de första lektionerna, så det var inte helt fel... Hörs sen.

God morgon Måndag!

Hej! Har gått upp nu, eller egentligen för en timma sen kanske, men det känns helt okej. Ska till doktorn snart så jag tror inte jag kommer till skolan förrän andra lektionen. Man får ju inte äta frukost innan man tar blodprov heller, så jag känner mig lite hungrig faktiskt. Frukost är något som alltid har varit en viktig måltid för mig.
Men ska gå snart då, hörs senare.

Time for bed!

Nu ska jag sova. Ska upp tidigt i morgon. Doktorn först och sen skola, helt awesome...? Men men, hörs i morgon!

Sunday night.

Tittar på Melodifestivalen-dagen efter. Det kan ju bara vara vi svenskar som verkligen satsar på det här programmet. 6 deltävlingar, radio, tidningar, fy fan vad töntigt! Ja, ja, men nu ska jag laga middag. Kram.

Inget stoppar oss nu

Man kan väl säga att de här bilderna beskriver lite hur jag känner mig denna söndagseftermiddag, mitt humör. Ingen är hemma, utan jag är själv och vet inte vad jag ska hitta på.
Är jag klok så borde jag plugga kemi, men vem har lust att göra det nu,
när man lika gärna kan sitta vi datorn.
Måndag morgon, när man vaknar, kan man lika gärna göra det.
Måndag morgon, det är ju då man saknar, det som händer än här och nu.
Åhh....

Hehe, var ju tvungen...
Men nu ska jag göra något bra.

Ska försöka...

Jag ska försöka att inte vara deppig, och denna bild är faktiskt ingenting dumt som jag har gjort utan det är faktiskt spilld lättdryck :P. Tyckte att det såg så coolt ut att jag bara blev tvungen att fotografera lite. Tycker att det är så roligt! Men visst blev den bra?
Nu ska jag träna. Hörs sen.

:(

Vill vara glad trots omständigheterna, men det går inte ihop.
Bakom en glad yta, finns ett inre som inte längre är detsamma.

Lunch!

Hej!
Var och hämtade mamma och sen åkte vi iväg för att äta lunch. Det blev spagetti, trevligt alltså. Vet inte vad som ska göras nu, kanske någon promenad med hunden och sen blir det väl antagligen att plugga kemi skulle jag tro. Vill få bra, men tror nog inte att det blir så den här gången. Ja, ja, nu ska göra någonting. Hörs sen.

Helt overkligt!

Nu är jag tillbaka! Så sjukt konstigt det var, men på ett bra sätt! Träffade Belle, Maggie, Hanna, Fanny och Bella. Bella har jag inte träffat sen 1:an så det är ungefär 7 år sedan. Vi pratade och tog en massa foton i ungefär en timma, haha, och nu sitter man här igen.
Nu ska jag ringa runt till alla släktingar och fråga om dom har hört något om min försvunna familj. Har inte hunnit äta frukost heller...

Ska väl gå snart.

Hej igen.
Känner mig lite smått orolig eftersom att mamma och Matte stack iväg vid 8 ungefär till sjukhuset, dom snackade om någonting och jag lyssnade självklart inte :P. Nej, men de har varit borta i typ 3 timmar snart och ingen har mobil :O. Jag måste även gå snart så det blir lite problem kan man väl säga. Men de kommer väl hem snart antar jag. Men nu snart måste jag som sagt så, så vi hörs när jag kommer hem :).

Att vakna vid nio...

God morgon!
Jag förstår inte riktigt, igår när jag gick och la mig så var jag lite konstig... Jag ställer alarmet på klockan 8.00, även fast jag inte ska gå upp då. Sen ångrar jag mig och ställer in det på 9.00 i stället. Så nu sitter man har, ensam och har ingenting att göra. Fast jag MÅSTE plugga kemi idag! Finns ingenting annat. Sen som sagt tror jag att jag ska träffa en kompis som jag hade i 1:an. Ska bli jätte kul att få se hur det är med henne och så. Men nu ska jag nog äta frukost kanske.

Jag är sur, men ändå fylld av glädje!

Anna Bergendahl vann... Är jag glad? Nej! Jag trodde att det var ett skämt först, men sen så bryr man sig inte så mycket efter ett tag. Hejade på Ola, men men. Får väl vänta ett år till antar jag...
Har i alla fall haft en galet trevlig kväll, fast i o f så har jag fått mycket minnen som kan bli svåra att glömma nu... Och de är inte bra minnen :p.
En annan trevlig sak är att jag ska träffa en kompis i morgon. Ska bli jätte kul! Men nu måste jag sova, så jag skriver mer i morgon! KRAMAR! <3<3<3<3

Himmelskt!

Haha, ser inte sådär jätte gott ut... :P Men smakar skit bra! Hahaha, nu ska jag titta vidare! :P GO OLA! <3

Underbart!

Hallo!
Har varit och handlat middag, och hunnit göra klart min efterrätt! Choklad doppade russin, 70 %, finns det något som slår det? Skulle inte tro det. Håller även på att laga middag, det blir klart lagom inför kvällens stora event. Jag talar självklart om melodifestivalen. Inte för att jag är någon schlager tönt (Eller så är jag väl det...) men det är roligt att se vem som vinner!
Det är väl det som händer just nu... Sen vet jag inte riktigt vad som är planerat, skulle ha haft en spa kväll, men vi får se om det blir av. Men nu ska jag äta russin och fixa lite :P.

Mot affären...

Kvällens middag och lite annat trevligt ska nu handlas. Skriver senare! Kramar! <3<3<3<3

Måste följa trenden!

(SVT)
Hallo!
Är tillbaka nu. Blev en ganska lång promenad med Dusty runt om här. Matte har stuckit iväg till någon inspelning till något, vet inte vad det var... I kväll är det melodifestivalen, hejar ni på någon särskild? Jag har inte riktigt bestämt mig för någon än, men det ska bli kul att se vad som händer. Hade så gärna velat vara där, men biljetterna tar väl slut ganska snabbt antar jag. Och dessutom är jag inte heller någon melodifestival beroende. Om Alcazar skulle gått vidare, hade det varit en helt annan sak!
I kväll så blir det en lugn spa kväll tror jag att vi i familjen har bestämt (Jag och mamma). Ska bli skönt, och sen ska jag unna mig russin i mörk choklad, kan knappt vänta! Haha, gud så gott. Blir nog någon trevlig middag också. Den här dagen blev helt enkelt inte så värdelös som jag trodde, eller lite kanske...
Hörs sen <3<3<3<3

Skönt med en riktig frukost!

Huvudvärken är nästan borta nu, tackar den friska luften för det! Har varit och handlat frukost med mamma, vi behövde få komma ut ur det här huset en stund, så som det kan vara ibland .Så nu sitter vi i köket och njuter av frukosten som det tog ett tag att skaffa fram, hehe :P.

Jag visste det!

Det går inte att ha två stycken bra dagar i rad helt enkelt... Usch fy fan vilken skit dag detta kommer att bli, kunde inte ha börjat värre än detta, och sen en massa andra skit saker som helt plötsligt dyker upp. Känner mig besviken. Att man inte ens kan ta hänsyn till andra människor, jag fattar inte hur vissa tänker, de är bara helt dumma i huvudet! Känner inte för att göra ett skit dag, bara stänga in mig på mitt rum. Tänk vad allt kan förändras bara under en mycket kort tid. Jag orkar inte med detta längre!

Lördag!

God morgon! :)
Idag är det lördag! Första dagen på helgen kan man också säga. Har precis vaknat och sitter just nu och tittar på något djur program, helt okej. Men det går ju ingenting på tv just nu, så det blir lite svårt kanske... I alla fall så ska jag gå ner och äta frukost alldeles strax, hela familjen är bara halvt vakna, eller vissa sover helt, men men. Idag så funderar jag på att åka in till stan kanske, behöver titta på en jacka, och lite annat kanske också.
Ska ni hitta på något särskilt kanske?
Och sen är det ju melodifestivalen i kväll också. Har pratat med Jessica om att vi kunde titta på den tillsammans typ, men jag vet inte riktigt hur det blir. Men men, nu ska jag äta frukost då, vi hörs senare. <3<3<3<3

Känner inte för det idag...

Hej!
Har kommit hem från stan nu. Var där med Jessica och vi hade det jätte trevligt. Det var lite kallt när vi för 7 gången försökte hitta "vår" restaurang, men tillslut så hittade vi den. Så där satt vi väl i ca 1 och en halv timma och snackade om livet och en massa skit :P. Haha, men det var jätte mysigt verkligen! Ska ta och försöka åka in till stan oftare, man känner sig så... jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det, men ni fattar. Hittade ingenting att ta med mig hem, så kanske åker in igen i morgon eller något. Aldrig mer något centrum säger jag bara, så himla tråkiga! :P Haha, som ni märker är jag ganska "borta" just nu, och det kan ha att göra med min huvudvärk, ska ta ett äpple och fundera över saken, hörs sen.

Drar iväg...

Stan med Jessica nu, middag och allt! Ytterst trevligt :D Hörs sen! <3<3<3<3

Bråttom!

God morgon!
Ska gå alldeles strax, så jag hinner inte med något jätte långt inlägg idag. Får se när jag kommer hem eller om jag åker direkt till stan Ska gå om ca tio minuter och har inte hittat någon tröja en, så jag måste göra det. Hörs senare!

Night...

Nu ska jag faktiskt få lite sömn innan jag blir alldeles för trött... Så vi hörs i morgon! Kram <33<3<<33<3

Videoinlägg #8

Oh yes ;D

Har "lekt" med min kamera lite...

Nu ska man iväg en liten stund då, så det blir middag sent idag.
Vi hörs när jag kommer hem, z3z3z3

Haha...

Hatar att ta web cam foton egentligen, känner mig så barnslig, men det får duga just nu. Ska försöka att ha med mer bilder i mina inlägg, tar åt mig vet ni. Jag tänkte faktiskt skriva på min engelska uppsats lite, och sen så är det väl dags att laga middag. Kanske tar en promenad med Dusty också, det var så länge sen man gjorde det på kvällen... Vi hörs sen. <3<3<3<3

En vinter, en vår...

Har varit ute och fotat lite, och som ni ser har jag redigerat lite också. Eller inte så lite kanske. Men jag tyckte verkligen att man kunde unna sig själv lite vårfärger nu, i hopp om att den dyker upp snart. I alla fall så har jag tränat mitt "pass" för idag, och funderar på om jag ska köra lite yoga också...? Hittade tyska böckerna i alla fall, fast jag trodde att det skulle vara lätt!! Nej då, men jag trodde inte att man skulle behöva en kassett spelare för att kunna lära sig, fast det är klar, hur skulle jag annars förstå? Ja, ja...
Ska ta ett glas äppeljuice nu, förvånar det er?? :P
<3<3<3<3

Jag är hemma!

Hej alla glada!
Har nu tagit mitt mellanmål, och ska snart sätta igång med allt skolarbete som väntar mig. I morgon är det fredag! Fast på något konstigt sätt så mår jag illa när jag tänker på fredagar. Tror eller vet till och med att det beror på att jag har så lång skoldag... Jag tycker inte om det kan jag säga. Fast om vi lämnar just det så kan jag nämna att jag ska börja lära mig tyska helt själv här hemma. Känner att det kan vara bra när alla andra i min familjen kan det så väl, så varför inte?
Dagen har varit helt okej, inget särskilt har hänt. I alla fall inte något som jag vill dela med mig av här kanske, men tro inte att det är någonting varken tråkigt eller roligt, det har bara varit en dag som bara finns helt enkelt. Men i morgon (Eftermiddag) så är man fri till att göra vad fan man vill! Och tråkigt nog så har jag inga planer... Det är inte det att jag inte har någonting att göra, utan att jag inte orkar. Känner inte för någonting under helgerna. Eller jo, om någon har typ tjejmiddag (Eller jag själv har det) så är det roligt, men annars gillar jag att bara sitta hemma och njuta av friheten, när ändå skolan drar igång några dagar senare. Fast nästa helg så kommer det knappast bli tråkigt. Ska på kryssning och oj, vad jag älskar kryssningar! Brukar alltid vara överallt hela tiden. Går och lägger mig sent, är uppe tidigt, tax free, disco, karaoke, Vad kan vara bättre? Och sen några helger efter så är det påsklov! Och detta kommer att vara lite annorlunda, ska nämligen vara där med de andra kusinerna (Plus de andra, eller en i alla fall). Alltså både fram mammas och pappas sidor. Ska bli riktigt roligt!
Men nu ska jag göra så som jag säger och ge mig in i studiernas värld, önska mig lycka till!
<3<3<3<3

It's a beutiful day!

Or not...
Hade gärna velat skriva att det är 20 ° och sol, men himlen är grå och ett minus tecken syns till på termometern... Fan också. Och sen ska man gå till skolan i detta trista väder också, känns lite deprimerande känner jag. Men bara snön fortsätter smälta så tror jag nog att alla kan vara nöjda ändå.
Idag är det torsdag, den 11:e mars, för er som hade missat det. Denna dag skiljer sig nog ingenting från resten utav alla denna veckans dagar, eller i alla fall gårdagen, men jag ska hålla mitt löfte till mig själv och försöka vara positiv. Så vem vet, det kanske händer något roligt? Har i alla fall spanska läxförhör, som jag för en gångs skulle har pluggat till! Tjihoo för mig helt enkelt. Ska se till att få riktigt bra så att jag kan bevisa att jag faktiskt är duktig i spanska. Fast när jag tänker efter så är jag inte det... Lite synd kanske, men men, sådant är livet.
I morgon händer i alla fall roliga saker. Jag har ju bestämt att hitta på roliga saker i veckan, så jag har någonting att längta till, och i morgon ska jag in till stan och gå och se på bio med mamma. Vi ska se "Nine" och sen gå och äta middag ute! :D Roligt va? Det tycker i alla fall jag och ser faktiskt fram emot. Nu är det bara att vänta och se om hon bokar eller om man får springa som i förrgår.
Men men ,nu måste jag nog gå snart, så jag skriver antingen i skolan, eller när jag kommer hem.
Kramar!

Jag har lite panik just nu faktiskt...

Okej, vi börjar med kvällens dåliga nyheter:
Mitt hud blir torrare och torrare för varje dag som går.
Dagens bra nyhet:
...?
Jag har ingenting bra att säga om den här dagen, den har varit sämst. Nu får jag helt enkelt ta och hoppas att det då blir motsatsen i morgon. Jag skulle bli riktigt glad då faktiskt! Jag behöver verkligen någonting att glädjas över just nu. Annars vet jag inte vad jag gör. Fast jag kan försöka komma på en bra sak i alla fall, eller möjligtvis två faktiskt... Nr.1:
Äppeljuice har handlats (Vilket liv man har)
Nr.2:
Jobbskuggningen är nu planerad!
Haha, känner att det här inlägget inte direkt har någonting meningsfullt att bidra med, så jag tar tillfället i akt och ältar lite i stället, eller nej det orkar jag nog inte, är sååå trött. Nu måste jag rycka upp mig!
Vi börjar om i stället.
God kväll!
Vilket underbart avsnitt av "Drömmen om Italien", samt "Fuskbyggarna". Känns riktigt uppiggande att se alla arbeta så mycket att man själv blir sugen på att starta upp något projekt. Middag har man också fått i sig nu. Gott var det! Stinas kyckling med ris, himmelskt :D.
...
Okej, som ni märker funkar inte detta... Jag är inte på blogg humör, hörs sen i stället.

Sörj med mig...

... när jag säger att äppeljuicen är slut... :(
Det finns ingenting att dricka här hemma, och jag är hungrig som fan! Kanske inte var det bästa att skippa lunchen idag, men men, nu har man gjort som man har gjort. Ska se om jag kan ta en knäckmacka eller något sådant, det borde inte vara några problem.
Har i alla fall precis sett gårdagens avsnitt av "Dating in the dark" jag har bara två saker att säga. Ha ha! Jag fattar inte hur man kan ställa upp i ett sådant program ens, fattar dom inte att man bara skämmer ut sig själv. Tänk om man själv ställer upp någon gång... Nej, jag skulle inte våga det. Dels för att man inte vet vem den andra är och sen för att jag skulle få panik i det där rummet. Jag får alltid för mig att jag är blind när jag inte ser något. T. ex. får jag alltid panik när jag åker blåa tåget på gröna lund... Det är faktiskt sant.
Men, men, så kan det gå... I kväll så är det väl lite trevliga saker på tv också, som t. ex. "Drömmen om Italien" & "Fuskbyggarna". Nu låter det som att jag är världens tv tittare som inte gör något annat än att titta, och det kan jag säga är helt korrekt också. Jag lever framför min tv! Alltså seriöst går det inte en dag utan att jag spenderar i alla fall 20 % av den framför tv.n. Okej, nu vet jag inte riktigt hur mycket det är då, men jag tittar väldigt mycket faktiskt. Men vart var jag nu?... Jo, i kväll så är det lite roliga saker, även fast jag kanske inte gillar något av de programmen så särskilt mycket, men det får helt enkelt duga. Ska försöka att hinna med "Upp" också, och att plugga spanska :(  ....
Tror att jag gör något av de två sakerna nu faktiskt, annars går tiden så långsamt. Hörs sen!
Alltid lite trevligare med bilder :)

Det gick snabbt...


Kanske inte den bästa bilden att beskriva våren med, men ni förstår nog vart jag vill komma?
Ja, det är sol ute! Skulle helst av allt vilja ta på mig en kjol och ett linne och bara gå ut barfota och sola på framsidan. Fast nu med tanke på all snö och att det trots allt bara är 7° ute så kanske inte det är det bästa alternativet, men våren är på god väg i alla fall, det kan jag säga.
Dagen idag har gått fort. Inte den bästa av mina skoldagar kan jag väl säga, men inte mer än så. Jag vet inte riktigt vad som är problemet, jag har helt enkelt svårt att koncentrera mig på saker och ting. Det är något som är fel, det har jag listat ut nu. Men en glad nyhet är att mitt kemi prov har flyttats fram, så det är alltså inte i morgon, utan nästa fredag i stället, bra va? Och sen kan vi gå vidare till den sämsta nyheten idag då... Idag när jag öppnade brevlådan så låg ett brev där som jag har fruktat väldigt länge nu, nämligen... Kallelse till tandläkarn(!!). Känns fruktansvärt förstår ni. Jag kommer säkert ha 75 hål den här gången. Fast nu kanske ni tror att jag aldrig borstar tänderna, men det är inte det jag menar, utan att laga hål är det värsta jag vet, det gör ju så ont! Plus att när man får bedövning så känner mig absolut ingenting i läppen ju, så obehagligt!
Som ni förstår har det alltså inte varit min bästa dag idag, kanske den sämsta under denna termin. Men jag kan i alla fall trösta mig själv med att jag sitter här hemma klockan kvart över två, medan alla andra är kvar i skolan, haha. Så kan det gå! Men nu ska jag faktiskt ta ett glas äppeljuice och lära mig att spela ackordet F på gitarr, spännande!

Skoldags!

God morgon, god morgon!
Jag hade en ganska konstig dröm. Den handlade om att jag och min mamma (plus några till) hade yoga träning (Eller något åt det hållet) på en innebandy plan. Min mobil ringde flera gånger, men jag kunde inte svara. Det var don't stop believing signalen alltså. Sen helt plötsligt så vaknar jag i min säng och inser att jag inte har gått upp än, och då var det 20 minuter kvar tills jag skulle gå... Okej, nu tänker ni säker: Äh, ingen big deal...
Men för mig är det verkligen det! Jag måste ha kontroll över tiden. Så jag har bestämt mig för att inte plåga mig själv idag, utan strunta i bildredovisningen. Jag får nöja mig med ett VG den här gången... Jag vill verkligen inte redovisa idag, och så är det bara.
Men nu börjar jag snart, så jag måste dra...
Hörs senare, kram!

Alice i underlandet!

Har kommit hem från bion nu. Det blev lite panik eftersom att det var slut sålt vid sergel så det fick bli rigoletto i stället (Stavning?). Den var i alla fall sjukt bra, man kan verkligen drömma sig bort i hans filmer! Det är nog blandningen mellan humor, det orealistiska och spänningen som gör det hela. Har lovat mig själv att någon gång vara med i en av hans filmer, vi får väl se hur det går....
Nu ska jag snart äta middag i alla fall, och sen kanske kolla lite på oscarsgalan, som det nu har tagit 3 dagar att kolla igenom, fast först blir det cougar town så klart!
Hörs sen!

Nu ska jag iväg!

Nu ska man in till stan alltså, så skriver senare! Kram!

Undrar när...

Halllooou.
Sitter och funderar lite på när jag ska in till stan. Har inte pratat med en enda person idag, förutom mig själv... Skulle inte vara så konstigt om jag helt plötsligt blev helt galen... Sitter och dricker juice, är inne på mitt fjärde glas (Snarare kopp). Det ska vara en kopp med äppeljuice och massor med is i, då är det bra. Är helt besatt, kanske är det i stället för alla russin som jag brukade trycka i mig under eftermiddagarna...? Det skulle inte förvåna mig, måste alltid vara besatt av något vet ni.
Det jag har hunnit göra idag är att göra klart min power point till redovisningen och spelat gitarr. Haha, låter som en ganska seg studiedag, eller hur? Men jag bryr faktiskt inte. Det är så skönt att bara kunna ta det lugnt såhär i mitten av veckan. Fast nu när jag tänker efter skulle det kunna ha varit lite varmare också, fast nu ska man väl inte klaga... Kanske passar på att tar tillfället i akt och gör mina sit ups som jag ändå måste göra någon gång idag, jag får så himla ont i ryggen bara... Inte så jätte bra kanske, men får släpa ut min yoga matta på golvet och köra på den i stället. Nu tänker jag för en gångs skull göra så som jag skriver, :P.
Hörs sen! <3

Det är ju svårt...

Har under hela morgonen satt och försökt lära mig spela gitarr, precis som igår alltså. Det går framåt, men det är inte det lättaste kan jag lova. Har lärt mig ackorden A, C, D, E, G, Em, Am, Dm, G7, D7, E7 och A7, haha, det är en del faktiskt. Och självklart har jag börjat med en låt också, den är hemsk, men det funkar... Ja, så är det och så har jag tillbringat min morgon.
I morgon börjar skolan igen, tur att alla lov är så nära varandra, så nu börjar nedräkningen till påsklovet helt enkelt. Men visst är det lite sorgligt att jag sitter och räknar ner till lov hela tiden...? Det är bara det att jag helt enkelt inte orkar med skolan just för tillfället, kan helt enkelt koncentrera mig. Men det är verkligen tur att man får gå i skolan i alla fall, så nu ska jag göra allt för mina betyg. Men först ska jag äta lunch, och det får bli en risifrutti idag, orkar inget annat.
Haha, ignorera...

Studiedag nr. 2!

God morgon!
Idag är det tisdag, inget särskilt alltså. Men det är mycket som måste hinnas med, som t.ex.
Leta efter min kemi bok
Plugga till redovisningen
Åka in till stan
Gå på bio
Se "Upp"
Ja, det är inte så jätte mycket kanske, men jag blir lite stressad när jag tänker på det. Det är väl främst skolan som ställer till det. Förra terminen hade vi ungefär 7 prov kanske, nu är det nya varje vecka... Känns hemskt faktiskt, man var ju inte beredd på detta... Men det är väl bra inför gymnasiet antar jag.
Idag så ska jag in till stan för att gå på bio, så Matte skjutsar in mig när han slutar, tänk vad bra med en chaufför. Det är alltså jag och mamma som ska gå. Det ska bli jätte mysigt, har länge velat se den! Plus att många har sagt att den är bra, det betyder ju också att man måste se den, men nog om det nu.
Igår så hittade jag min jobbskuggnings plats. Jag och min kompis skulle egentligen jobbskuggat på ett annat ställe, men det blev tydligen svårt, så nu så är det något annat. Ska bli roligt faktiskt, se hur det går till. Nu tänkte jag faktiskt ta någonting att äta. Får se vad det blir.
Hörs senare.

Haha!

Oscarsgalan 2010 nu. Vi sitter och undrar om George Clooney har druckit lite för mycket, haha. Det är så kul att se! Man vet fortfarande inte vem som har vunnit alltså, men det blir spännande att se! Har egentligen ingenting att skriva just för tillfället :P Hörs sen!

The "hollywoodfruarna" is back in town...

Alltså tillbaka med en ny säsong. Jag ska verkligen försöka att inte förklara allt jag skriver, ni förstår ju faktiskt själv, haha, men känner mig lite säkrare då. Men i alla fall så är Svenska hollywood fruarna tillbaka i rutan i kväll. Kommer inte att vara samma, men tre stycken nya. Hoppas att de är lika dumma i huvudet som de förra, eller okej alla förutom Maria Montazami, hon är så min favorit av alla!
Ska se om jag kanske kan få hinna se "Upp" också, som jag verkligen vill. Och oscarsgalan vet jag inte om det blir av idag. Det är så mycket som ska hinnas med, och så lite tid till det... Har hittat mina nycklar i alla fall! Eller mamma gjorde det. Dom låg i min egen väska, och jag som var riktigt förbannad på henne igår över att hon hade tappat bort dom... Jag ska ge mig själv en utskällning helt enkelt :P. Nu återstår det bara att hitta min kemi bok som också är borta. Den dyker väl upp någonstans (Får man hoppas).
Nu ska jag chatta med Belle :D.
Kramar.

D-D-DUSTY...

Fotograf: Jag
Modell: Dusty
Tänkte vara lite (fotograf) proffsig idag. Ska laga middag nu, och jag har hela ansvaret eftersom att pappa ska ut med Dusty. Vi får se vad jag hittar på för roliga saker med det. Men nu måste jag sätta igång. Hörs sen!

Oj vad det går fort!

Verkligen en toppen bild :S.
Ja, ja, har i alla fall suttit och spelat gitarr sedan klockan 3 typ, haha. Jag fastnade helt! Det är ganska kul och bra när man skriver låtar, så det har jag faktiskt gjort, skrivit en låt alltså. Det blir nog ingen bio idag, eftersom att det inte finns i 3D, och det är så klart ett måste! Så det får bli att att man ser den på Sergel i morgon i stället. Lite synd, men i kväll så är det ju (Repris) oscarsgalan och Upp som man måste se så klart. Jag har ju studiedag i morgon också, så det är rätt trevligt.
Vet inte riktigt vad jag har tänkt att hitta på nu, familjen kommer väl antagligen hem snart. Har bara ätit frukost idag, så man känner sig lite hungrig, måste verkligen ta tag i det här med maten och äta på bestämda tider nu framöver, annars så blir det inte så kul... Lite mystiskt där va? :P. Haha, nej då. Ja, ja, tänkte plugga lite (Fast det boken är iof borta...). Ska se om jag kan hjälpa till med några sysslor också, fast det tror jag inte blir av, :P.
Vi hörs sen!

Hallå!

Be italian - Fergie
Hallo! Sitter och lyssnar på låtar med spotify. Ska snart kolla på filmen upp, så det betyder alltså att jag inte ska in till stan idag, får se om det blir i morgon i stället. Men kolla på Alice i underlandet det ska jag i kväll. Ska bli roligt faktiskt, att få se hur den är!
Men men, nu ska jag kolla då.
Vi hörs sen.

Uttråkad...

Finns det överhuvudtaget någonting att göra här hemma? Jag åker inte in till stan förrän klockan två typ, och vad ska man göra fram tills dess? Jag har faktiskt ingen aning just nu, hade pluggat kemi om jag hade haft min bok, så då återstår det väl bara att plugga in texten till min redovisning och att leta efter mina nycklar som jag, för en gångs skull, inte har tappat bort själv, utan jag skyller på min kära mor.
Så det är faktiskt någonting som jag måste prioritera idag, och kanske i morgon också, vem vet? Jag längtar tills jobbskuggningen börjar så att man slipper skolan ett tag, och sen påsklovet. Herregud, det är ju faktiskt inte långt kvar till påsklovet, jag tror att jag kan fixa det här med skolan! Jag hade inte tänkt på det nu under ett tag. Det finns mycket att se fram emot nu framöver, som t.ex. att jag ska på kryssning om ca 2 veckor och lite sådant roligt. Vad bra, känner mig faktiskt ganska peppad inför skolan just nu, tänk att det kan vända bara helt plötsligt. Men nu ska jag börja plugga då och leta efter nycklarna, så jag skriver senare. Kramar!

Ledig idag!

Hallå!
Håller verkligen på att stressa sönder mig själv inför skol starten på onsdag, men jag måste verkligen lugna ner mig. Vill verkligen inte börja igen, det känns otroligt trist, men alla måste ju så jag antar att det bara är så. Har på onsdag bild redovisning och spanska förhör, och på fredag kemi prov... Härligt va? Jag har faktiskt inte satt igång med det än, och jag vet inte heller om jag orkar det... Men spanska boken är faktiskt i skolan, så det kan bli lite svårt att få tag på den just nu.
Idag tänkte jag åka in till stan, och där ska jag och mamma gå runt lite först, och sen gå och simma som vi har bestämt att vi ska göra en eller två gånger i veckan. Det kanske även blir bio också, "Alice i underlandet" som alla skriver är så himla bra. Det tror jag också, jag gillar verkligen Tim Burtons lite små obehagliga filmer så vi får se hur den här är.
Igår var det ju Oscarsgalan, och jag ska se den idag i stället, inspelat då. Det känns lite tråkigt att man missade den, men vad ska man göra? Så det blir att titta klart på röda mattan i kväll (Somnade) och sen oscarsgalan också. Det är faktiskt helt okej. Men nu tänkte jag faktiskt väcka Matte så att han kan skjutsa mig.
Hörs senare!

Oscars!

Hej Hej! Sitter faktiskt och glor på Oscars galan just nu, alltså röda mattan (Innan röda mattan) och det är ju egentligen det som man vill se. Somnar ändå alltid innan själva galan börjar så det känns okej. Men inget mer om det nu. Snart ska jag äta middag, och sen kanske det blir att titta på filmen "Upp".
Har precis fått reda på en grej om påsklovet som jag verkligen ser fram emot grymt mycket! Ser verkligen fram emot det. Men nu ska jag gå ner och äta middag och sen titta vidare.
Kram!

Vet inte vad jag ska skriva...

Det är klart nu, ingen Oscars galan för mig inte. Jävla viasat, kan inte ens ha kanal 9... Tycker att vi ska byta faktiskt, till boxer eller något annat. Men, men, jag får titta på reprisen i stället, och sen ska jag följa röda mattan som E! visar. Så det blir bog helt okej när man tänker efter. Men synd är det så klart, jag som hade tänkt att sitta uppe hela natten, och så har jag studiedag i morgon och på tisdag, så det hade varit perfekt, men antagligen var det för bra för att vara sant.
Jag har även börjat att tänka på att skolan sätter igång på onsdag, nu när jag ändå tog upp det här med studiedagarna, och jag längtar verkligen ingenting tills dess. Bara en massa tråkigt skol arbete, och en massa prov... Känns hopplöst faktiskt, och jag längtar till gymnasiet. En helt ny start kan man säga. Vad härligt det låter! Jag vill ha påsklov så fort som möjligt! Och sen sommarlov!
Okej, det blir tråkigt om man är för negativ, så jag kan ju nämna att jag tänkte hyra hem lite film idag, och köpa frukt, och sen blir det middag, så att man kan göra det så mysigt som det faktiskt går för att ersätta Oscars... Något roligt måste man ju få göra. I morgon så kommer det ändå att kännas som en vanlig måndag... Åh, vad jag saknar Dalarna!
Vi går vidare i stället, eftersom att allt jag skriver på något konstigt sätt förvandlas till något deprimerande. Men nu ska jag tänka såhär i stället:
20 Mars Kryssning
23 Mars Jobbskuggning
5 April Påsklov
17 April Emergenza
30 April Valborg
Och sen är det inte långt kvar alls till avslutningen. Fast innan dess ska jag försöka att leva i nuet. Det kan ju också vara viktigt att tänk på.
Men nu ska jag träna vidare... Vi hörs sen.
Lite halv konstig bild på mig :S.

Upp!

Hej... Höll precis på att skriva ett jätte glatt inlägg om Oscars galan, men ångrade mig så fort jag insett att vi inte ens har den kanalen, så det är skit trist. Jag som har längtat typ hela året! Fan också, jag måste hitta ett sätt att se den på! Men i alla fall så har jag ätit frukost nu, och sen vet jag inte vad som händer senare idag. Kanske det bli bio eller något, fast jag vet inte riktigt än. Jag hoppas i alla fall på att man kan hitta på något roligt, i stället för att bara sitta här hela dagen. Jag hatar söndagar! Visst är jag negativ idag...
Men, men, har ju inte skola förrän onsdag, och har en del saker att förbereda, så det känns ändå helt okej. Vi hörs sen.

Hemma igen!

Alla är samlade här nu! Dagen har varit bra, fast ändå har man blivit trött... Det var jätte kul att bli fotad, och jag köpte ett foto som jag blev nöjd med, det var ingen idé att köpa alla liksom, pga priset. Så vi gick och ältade det ett tag, och sen åkte vi hem hit. Nu sitter vi och spelar ordjakten och snart ska vi laga mat. Det blir hemma gjord pizza tror jag, och massvis med frukt! Sen så är det ju melodifestivalen också, så klart.
Sminket...
Kläderna...
Och resultatet!
Jag tycker att det blev helt okej faktiskt. Men nu ska jag gå ner och spela vidare, vi hörs senare! <3

Första dagen hemma!

Har nu vaknat... Här hemma. Måste säga att det känns lite konstigt eftersom att man har varit borta ett tag nu (Okej, bara 4 dagar). Men jag ska försöka att inte skriva om det så mycket som det går. I alla fall så sitter jag i köket just nu, har gått tillbaka till mina allbran nu. Har under hela kvällen igår och lite av morgonen idag, försökt att hitta kläder som jag kan ha på mig. Nu har jag det, men jag känner mig fortfarande inte 100 % säker på att det är rätt... Så jobbigt det kan bli. Nu tänkte jag faktiskt gå iväg och prova allting, så jag skriver sen. Men först:
MY HAIR IS AMAZING!
Och nej, jag ska inte ha det såhär senare, det ska bli lockigt förstår ni, :P.

Hemma! Fast lite sent kanske...?

Hej hörni!
Sitter hemma nu. Hade ingen ork till att blogga tidigare, så jag skippade det helt enkelt. Men nu är jag tillbaka framför datorn igen. Kvällen har väl varit sådär, jag har märkt att jag har blivit upprörd för väldigt mycket just nu. Dels för att jag inte hittar några kläder att ha på mig till i morgon... Jag vet fan inte vad jag ska göra... Jag vill ju se bra ut, men just nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra.
Tänkte mig något sådant som på bilden, vad tycks?
Ja, ja, det löser väl sig antar jag. I morgon bitti så måste jag skärpa mig och ta tag i problemet, just nu känns det helt hopplöst. Ska även försöka ta mig ut på en promenad med hunden. Ska fan ta och träna nu framöver, det känns verkligen inte som om jag är i form just nu...
Men nu ska jag inte klaga, utan gå direkt ner till mitt rum för att leta kläder! Vi hörs senare.

Promenaden...

Hotellet
jag
Och jag igen...
Hej på er!
Det har ju varit, och kommer troligtvis att bli, både plus och minus under denna dag. Ett stort plus är ju promenaden, frukosten och att få komma hem. Minus är väl att man måste åka hem (Lite dubbelt där) och att det är så tråkigt att åka tåg... Får väl ta och försöka att sova lite kanske, det skulle nog vara bra. Man har ju gjort det ganska mycket under tiden här, men man är samtidigt väldigt trött. Måste bero på träningen...
Vid 12 ska vi checka ut, känns mycket tråkigt. Tror att det kommer att bli svårt för mig i kväll att inte gå ut och äta middag på hotellet, och sedan nästa morgon inte sätta på sig skidorna och sticka ut i spåren... Fast jag och mamma har bestämt att vi ska åka skidor nu ofta, så länge det finns snö, och sedan gå och simma på centralbadet ungefär 2 gånger i veckan. Jag behöver verkligen komma igång med träning nu i framtiden. Känns som ett måste. Badsäsongen kommer ju snart, hehe.
Men, men, detta blir väl den sista uppdateringen härifrån, och vet ej om jag kan uppdatera förrän jag kommer hem. Men jag skriver mer då, och det blir väl antagligen lite bilder (De som finns kvar att visa) från resan. Hörs senare... :'(.

Sista frukosten här...

God morgon!
Har varit och ätit nu, och efter det har vi alltså satt oss framför tv.n, som vanligt, hehe. Vi ska strax iväg på promenad runt om här. Sen klockan halv ett bär det väg till tågstationen och sedan hem... Det känns hemskt! Jag vill inte åka härifrån... Det är sol hela tiden, och i Stockholm varnar man för översvämningar... Helt fantastiskt, eller hur? Men, men, i morgon ska det i alla fall bli jätte roligt!
Men nu ska jag börja klä på mig, bloggar när jag kommer tillbaka från promenaden! KRAMAR <3<3<3<3

Förlåt...

Läskig bild...
Ja, ja. Har i alla fall hunnit äta middag och tittat på en film. Uptown girls hette den och var jätte söt! Middagen var bra, trevligt, men det har kommit så mycket människor hit nu, så det tog lite tid. Nu tittar vi på Mästarnas mästare, mycket bra program, haha. Det är det vi sitter och tittar på varje kväll, massa "bra" svenska program :P.
I morgon åker vi hem :'(. Kommer att sakna det här så fruktansvärt mycket (!) och jag vill verkligen inte åka! Vi ska i alla fall äta frukost, och ta en promenad innan vi tar taxi ner till tågstationen. Men fan vad härligt jag har haft det under den här tiden! Ska tillbaka i sommar och sen vid nästa sportlov också. Jag har ju trots allt tillbringat mycket tid här uppe under mitt liv.
Nu ska jag kolla, ta en mer, och njuta av den sista kvällen här på detta underbara hotell. I morgon återgår man till det normala. Har lärt mig väldigt mycket om mig själv den här tiden, och nu vet jag hur jag ska göra i framtiden, och vilka jag trivs bäst med.... Tillbaka till Stockholm, tillbaka till verkligheten...

Ska snart äta...

Go' kväll!
Sitter på rummet nu, ska snart till restaurangen, så det blir nog lite bilder senare. Men nu måste jag gå, vi hörs sen.

Drar nu...

Nu ska vi ner och bada, får se när jag kommer tillbaka till rummet, men jag bloggar då! KRAMAR!! <3<3<3<3

Finish...

Hejsan! Det tog inte så jätte lång tid, men nu är vi i alla fall tillbaka på rummet och ska gå ner till badet alldeles strax. Tänkte bara sitta och ta det lugnt i två minuter först:P. Vi hörs sen!!! <3<3<3<3
PS: Oj, vad jag har blivit bra på att blogga om vad jag äter...

Again...

Innan...
Under...
...
Har varit ute och åkt en runda nu, lika härligt som vanligt! Snart ska vi äta lunch, fast först när jag har garvat klart alltså... Kan ta tid när hon snackar i telefon. Efter lunchen ska vi gå på en promenad och sen ska vi bada och spa:a. Gud så härligt! Men nu ska jag faktiskt ta och göra det jag säger, vi hörs senare!!! <3<3<3<3

God morgon!

Som ni kanske förstår med hjälp av bilderna så har jag redan varit och ätit frukost nu. Det blev flingor med yoghurt, väldigt länge sedan jag åt det! Och sen självklart äppelmos, och det var även länge sedan jag åt det. Så nu ska vi ut och åka, väldigt mysigt ska det bli! Dagarna går så fort här, känns konstigt att det här är sista dagen. Tänk vad man kan förändras på bara några dagar...
Men vi ska i alla fall göra det bästa av dagen, och mamma ska få "lyxa" till det lite med behandlingar och sådant. Jag själv tror att jag hoppar det, ni förstår mitt ansikte håller på att stelna(!). Det är helt rött och hårt. Vid mungiporna och ögonen, jätte läskigt är det, och det går inte över. Men, men, får se om det går över.
Vi tänkte äta lunch på hotellet idag, vilket blir vid kanske halv två eller något, så det betyder att vi måste åka snart, men ska uppdatera i alla fall, det är säkert :D. Vi hörs senare! <3<3<3<3

Same thing...

Ska jag göra ett ansiktslyft? Haha, jag är lite osäker... :P
Jag igen...
Hej på er! Har inte hunnit uppdatera eftersom att det var "Drömmen om Italien" på tv, och jag bara var tvungen att titta på när svenskarna gjorde bort sig, haha. Nu är det fusk byggarna, väldigt intressant faktiskt. Har hunnit göra så mycket idag och inge undantag i morgon, sista dagen här. Fast vi har nu gjort en deal, varje sportlov samma sak! Då ska vi minsann tillbaka!
Nu ska jag titta vidare, så skriver jag mer sen :D. KRAMAR!! <3<3<3<3

Just relax!

Halluuu! :D
Känner mig riktigt fräsch just nu, bara lite illamående, men annars är det bra! Har varit och badat ett tag, och det blev vatten gympa, men det var bara vi två haha, måste sett sjukt ut! Fast skönt och roligt var det! Vi simmade även 20 längder som var mycket härligt. Mamma skulle även färga och noppa ögonbryn och färga ögonfransarna, men det fanns inga tider, så det blir i morgon i stället. Jag skulle även vilja ha manikyr, men vi får se om det finns tid.
Snart ska vi äta middag, trerätters idag också, så det blir ytterst trevligt. Känns lite konstigt att man ska åka hem på lördag, eftersom att man vänjer sig efter ett tag.. Men jag ska inte blicka framåt. Men nu ska jag titta vidare lite och göra sit ups. Vi hörs sen! <3<3

Annother day...


I'M BACK!
Haha, så kan det gå. Är i alla fall tillbaka på hotellrummet nu och snart ska vi gå till poolen (Ska försöka att komma ihåg att fota den!). Kanske blir vatten gympa idag, det beror endast på hur många som är med. Skulle nog se lite konstigt ut om bara jag och mamma stod där och hoppade... Haha, nej men simning ska det bli. Minst 20 längder idag har jag bestämt mig för. Det enda som är rätt dåligt är att jag simmar katastrofalt dåligt... Inte bra alls när vi ska simma med klassen... Oj, oj, oj. Men nu ska man inte tänka på skolan.
Ska se om jag hinner göra lite sit ups också, innan vi går ner. Och i morgon ska jag få färga ögonfransarna, kul va? Hoppas att det blir snyggt bara, så att man inte kommer hem, lagom till "Plåtningen" och ser ut som ett troll... Nej, det skulle inte vara så jätte lyckat.
Nu tänkte jag berätta lite om dagen i alla fall, och det som har hänt. Vi gick ju upp och åt frukost vid nio och kom ju sedan tillbaka till hotell rummet. Vi ringde min kusin som fyller 18 (!) idag, och grattade (Jag längtar så oerhört mycket tills jag blir det!). Sen så drog vi ut i spåren och åkte till en restaurang för att äta våfflor, det hör ju till! Efter det så åkte vi vidare till det spåret vi åkte igår, och mamma ramlade 5 gånger, och varje gång var lika rolig, haha. Jag skrattade galet mycket...  Vi tog oss framåt i alla fall och pratade om livet och utbildning. Jag har redan bestämt mig! Men det vill jag nog inte berätta ännu...
Så snart ska vi alltså simma, får se om jag tar samma mellanmål idag som igår, riktigt bra var det. Ska inte räkna några kalorier idag, endast njuta av nuet. Skriver mer senare! KRAMAR <3<3<3<3

Frukost x2

...
Har nu käkat frukost och ska börja klä på mig inför dagens längd åkning. Tänkte bara skriva det, hörs när jag kommer tillbaka. KRAMAR!!! <3<3<3<3

Dag nr. 2!

God morgon alla glada! Idag är det den 3 mars, och andra dagen här i underbara Dalarna! Det innebär att vi ska sticka ut lite i det längre spåret och sen göra en massa andra trevligt. Man måste ju passa på att ta det lugnt innan allting sätter igång igen, men jag kanske har nämnt det här här tidigare (?) det är påsklov om bara några veckor :D.
Nu ska vi i alla fall gå och äta frukost, men skriver mer senare <3<3<3
Detta, mina vänner, kallas att bjuda på sig själv :P

Ansiktsmask på!


Tre rätter senare...

Förrätt...
Varmrätt...
Efterrätt...
... & en glad Malla med varm choklad. Fy tusan (Haha) vad gott det var! Allting var riktigt trevligt, blev bara en halv efterrätt eftersom att det var så mäktigt, och sen en kopp varm choklad framför brasan som en trevlig avslutning på kvällen. Visst låter det bra! Fast iof. så börjar alla bra tv program snart också, så kvällen är ju inte slut än. Tror att jag kan vänja mig vid att vara här uppe! I början hade jag lite separations ångest från hemmet, men det gick över efter ett tag, så nu kanske jag inte ens vill åka hem? Fast iof så betyder Stockholm väldigt mycket för mig, jag skulle aldrig byta bort det. Eller okej, en New York lägenhet skulle väl aldrig vara fel, men annars om vi tänker inom Sverige.
Men nog om denna dag. Vi blickar framåt i stället och så kan jag berätta att på fredag åker vi hem, och på lördag så är det foto (saken) som gäller. Ser verkligen fram emot det, vet bara inte vad jag ska ha på mig, men jag hittar väl antagligen något fint. Har ett par leggings och skor, så det går att fixa ihop något. Men nu ska jag gå och lägga mig i sängen framför tv:n och sen ska jag även göra sit ups, jätte kul... Ja, ja, vi hörs sen! KRAMAR!! <3<3<3<3

Sunset...

Hejsan, eller god afton kanske man ska säga? Sitter återigen på rummet och väntar på att klockan ska bli halv sju, så att man kan gå och äta middag. Att bada var riktigt härligt! Vi simmade ungefär 20 längder och badade bubbelpool, tyvärr var vatten gympan inställd, så det får bli i morgon i stället! Och då ska vi åka ut lite tidigare. Vid elva tänkte vi vara vid spåren och sen köra 7,2 km och äta lunch någonstans, våfflor kanske, var riktigt länge sedan. Sen blir det ju så klart att gå ner och bada i morgon också, det är bara för härligt! försöker även övertyga mamma om att hon ska gå och få någon behandling eller manikyr eller något, tycker verkligen att hon är värd det, så mycket som hon gör! Jag funderar även jag på en manikyr, men kanske ska vänta till mina naglar blir längre.
Idag blir det som sagt tre rätters middag. Så skönt, jag kan verkligen bara strunta i allting häruppe och göra vad jag vill! Jag kan leva, som man säger. I alla fall så ska vi äta ett tag och sen efter det blir det Cougar town som börjar vid 9. Vill verkligen se det, men vet inte om det är bra eller inte. Hoppas verkligen det! Sen är det ju American idol också, självklart så är det ett måste. Kvällen är fullspäckad, och jag antar att resten av dagarna är det likadant. Jag skriver mer efter middagen. KRAMAR!! <3<3<3<3

Första turen, klar!

Haha...
(Hade ingen annan :O)
Ja, så var man tillbaka på hotell rummet alltså. Ska alldeles strax, om ca 30 minuter, gå ner och ha vatten gympa, haha. Lite mer för tanter kanske, men vad fan, jag är ju här för att träna. Vi har precis käkat lunch i alla fall och druckit kaffe, ska jag vara ärlig så hatar jag det, men det hör ju till!
Jätte god mat, men det är inget undantag från mina sit ups som jag gör varje dag, haha. I kväll är det också middag på hotellet, tre rätters faktiskt. För att slippa ångesten så måste jag tänka på något annat, och då är det lite bra att bota med träning tycker jag. Men vi får se hur det blir. Mamma tjatar om att hon vill köra 7,2 km spåret i morgon, men jag undrar hur det kommer att sluta. Vi trodde att vi hade åkt vilse idag, och gissa hur det kommer att kännas om man åker sju km, det ar ju aldrig slut! Men nu ska jag börja klä på mig, uppdaterar senare. KRAMAR!! <3<3<3<3

Framme!

Äntligen, efter en lång resa, är man framme! Vi sitter på rummet nu och ska snart ticka ut för att åka längdskidor. Efter det blir det att simma, och lite sådant. Sen i kväll blir det tre rätters :p. Här kommer bilder, kram!

Åker snart...

God morgon! Lite tidigt kanske? Ska med en buss som går halv sju tror jag och nu kollar vi packningen också, så att allt är med och så. Har under mornen nu hunnit äta, tvätta ansiktet, borsta tänderna, klä på mi, packat alla mina grejer och varit inne på datorn, det är ganska imponerande för att vara mig... :P. Kommer att ha internet sen, så det blir bloggning varje dag när jag är borta, även på tåget, haha. Tänk, jag klarar mig inte en dag utan det! Jag är en sådan stockholmare...
Jag vet inte riktigt vad vi ska göra när vi kommer fram, kanske sticka ut med skidorna, eller gå och simma möjligtvis, vet inte heller när vi får checka in på hotell rummet, men det är väl någon gång vid tre kanske, skulle jag tro. Jätte mysigt ska det bli! Och jag som älskar att åka tåg, det är ju perfekt. Det enda dåliga med tåg är att det kan vara så otrevliga människor där! En gång så åkte jag och mamma till Dreitill och då hade vi fönster plats, men en gammal man och hans fru pressade sig in och fick tillslut platsen, sådana människor är bara hemska... Fast man kanske själv har gjort de tnågon gång omedvetet, men det tror jag nog inte:P.
Aja, nu ska jag inte skriva en massa srunt utan börja förbereda.
Vi hörs när jag kommer på tåget!

Man blir verkligen trött!

Sitter och bläddrar runt bland en massa hemsidor och bloggar just nu. Har även precis tagit mitt eftermiddags mellanmål, det flyter verkligen på nu allting! Och snart ska jag börja packa kläder tills i morgon. Åker klockan 8 och så tar det väl 3 timmar dit. Det är jag och mamma som åker, ska hyra "upp" så att jag har något att göra på vägen upp. Ska även köpa surf så att jag har det, mycket viktigt att ha tillgång till internet!
Idag har jag som sagt varit med en kompis och jag tror att vi gick runt ca 5 timmar i stan utan att köpa något, haha. Så kan det gå. Men tillslut köpte jag i alla fall ett par leggings till "plåtningen" på lördag, haha. Det kommer nog att bli fint...
Längtar tills att få komma upp! Det är ju ett spa hotell med pool och allting så det ska bli ytterst mysigt, så det blir en massa träning. Längdskidorna ska ju med upp. Frågan är bara hur töntig jag kommer att se ut på centralen med ett par långa skidor och en massa packning, haha. Men, men, måste lära mig att inte påverkas.
Snart så är det middag, wok. Typ samma som jag åt till lunch (Som förresten var riktigt gott!) så det känns helt okej, men nu ska jag packa då. Vi hörs sen KRAMAR!! <3<3<3


Rubrik

Hej igen! Ska snart börja göra mig i ordning för att dra in mot stan. Får se vad som handlas, om det ens blir någonting. När jag har mina egna pengar brukar jag inte vilja slösa i första taget. Men, men, man vet ju aldrig vad man kan hitta därinne.
Sen måste jag packa också, hatar att göra det i sista sekunden... Så får ta och ta tag i det. Sen måste jag även köpa internet till datorn och ah, lite sådant smått och gott. Ska se om mamma kan få tag i like saker också. Nu börjar det bli lite bråttom.
Ska börja gå snart så vi får höras senare! KRAMAR!! <3<3<3

Uppe!

Sitter nu och äter frukost vid köksbordet Känns som att jag har fått gå upp lite för tidigt, men det var nog för att mamma väckte mig vid 8. Satt vid datorn ett tag också. Men en sak som är säker, jag ska sova länge en dag. Tror inte att det blir så nu dessa tre dagar i Dalarna framöver, men annars vi. Jag och mamma (Matte ska nog inte med) ska ju åka längdskidor och simma varje dag, så det blir lite rörigt kan man säga...
Vid 1 så ska jag träffa Lovisa vid tunnelbanan och sen ska vi in till stan. Fick inte låna pengar av pappa, så jag kör med mitt egna bankomat kort. Det känns lite surt... Men ta det inte som att jag är bortskämd! För det är jag faktiskt inte... I alla fall så ska det bli kul, får se när jag kommer hem bara, vilket jag tror blir någon gång senare i eftermiddag. Men nu tänkte jag börja att klä på mig (Det tar flera timmar för mig annars :P) Vi hörs senare! <3<3<3

Nu ska jag sova!

Fy vad jag är trött just nu. Ska sova. Kanada vann hockeyn, det som skulle varit Sverige!!! :'( Ja, ja, nästa gång får det bli! Då är jag 18 också, festa gärnet då :P. Men, men, sova var det ja. Vi hörs i morgon! KRAMAR!! <3<3<3

RSS 2.0