The rhythm of love.

Varje gång matte visar en låt för mig så fastnar jag direkt. Jag menar Queen, Journey, scorpions, allt! Riktigt bra är denna låt, lyssna själva.
Just nu sitter jag vid köksbordet och funderar på när jag ska gå och lägga mig. När jag tänker på skolan så säger hela kroppen nej, eller snarare skriker. Jag ska på möte i morgon också så jag måste bara gå. Det dåliga är väl att jag mår illa och har ont... Typiskt.
Denna dag har varit fruktansvärt misslyckad... Förutom att statistiken då, men annars riktigt jävla skit har den varit. Jag är trött på alla och besviken. Ja, ja, snart ska jag placera mig framför tv:n och se vad denna söndag bjuder på. I'm out.

Ett tuggummi paket senare...

Har klarat hela American pie filmen nu. Kan inte få nog av filmerna. I alla all så är klockan 6 nu, snart dags för skola antar jag. Mamma och pappa kommer hem snart så då blir det väl middag. Har ätit ett halvt russin paket idag så jag är lite hungrig.

Jag just nu.
Har bläddrat runt lite bland olika bloggar idag, det är väl ungefär allt jag har hunnit göra. Visst låter det fantastiskt roligt! I alla fall så ska jag lyssna vidare på lite musik nu och så.

Många minnen...

Älskar denna låt...

Har faktiskt städat mitt rum.

Har faktiskt, för en gång skull, städat. Jag skulle haft en före och en efter vild så att ni kunde se miraklet. Tänk att jag har sovit i ett kaos hur länge som helst nu, jag antar att det var dags. Hela detta hus är dött. Det känns som att det inte är någon hemma förutom jag. Det kan ju vara så eftersom att jag började bråka med familjen runt halv 2 och nu är klockan 4, så jag har varit här inne nu i 2 och en halv timma. Lite trist faktiskt. Orkar inte ens sätta på tv:n. Typiskt mig.
Bara tanken på att skolan börjar i morgon får mig att vilja rymma... Så hemskt känns det. Om det hade varit typ april eller maj så hade jag tyckt att det skulle vara roligt, men en februari dag? Nej, det funkar inte för mig. Just nu sitter jag i alla fall och tuggar tuggummi, och nej det är inte mitt gamla, utan några som man får tatueringar med på köpet, helt okej.
Tänk att jag sitter och skriver om vilket tuggummi jag tuggar, tragiskt. Ja, ja, det är väl allt för tillfälligt men ska se till att komma med lite mer roliga nyheter tills nästa gång. See ya ♥!

Har inte rört på mig :/

Hej allihopa!
Sitter kvar i sägen och lyssnar på grym musik. Har fan ingenting att göra... Tråkigt, tråkigt. Har lite dåliga nyheter för mig själv också, kanske ingenting att ta upp här, men tror att jag är tillbaka igen. Ni förstår säkert inte nu men det är en grej. Så det känns åt helvete. Måste kämpa lite för mig själv nu, annars känner jag på mig att det inte kommer att kunna fixa sig igen.
I alla fall så har jag inte lyckats med mycket denna morgon. Har inte pratat med någon, haft sönder fjärrkontrollen och inte ätit något. Låter ganska tråkigt för att vara en söndag. Har tränat i alla fall och det är ju alltid skönt att vara av med det under dagen. Vill egentligen bara gå och lägga mig, mår så dåligt. Denna vecka kommer säkert att bli lika trist som denna morgon... Ibland vill jag bara hoppa av skolan och flytta ifrån Stockholm. Det låter sjukt, jag vet, men jag orkar inte att inte göra någonting.
Snart ska man i alla fall i väg på spa och kanske kryssning någon gång fram över. Hoppas, hoppas, hoppas. Annars så längtar jag till sportlovet, det ska bli underbart att komma iväg.
Ville bara skriva lite...

Videoinlägg #3

Nu kör vi igen!

God morgon!

Har vaknat nu. Klockan är snart två, så det kanske är lite sent. Kände att jag behövde få sova ut. I alla fall så tittade vi ju på den där filmen igår, och samma sak denna gång, fast minus den tända lampan. Jag fick titta upp hela tiden för att se till att det inte var någon i rummet. Haha, jag kanske inte ska titta på skräckfilmer. Fast jag kom ändå på en sak, det är bara de lite äldre som skrämmer mig, inte de nya. Konstigt...
Idag vet jag inte vad som händer. Kanske ska åka in till centrum eller något annat tråkigt. Det är ju söndag så vad kan man egentligen hitta på? Men nu ska jag ändå tänka positivt. Vill bara inte tänka på att det är måndag i morgon. Fan vad tråkigt att behöva gå 5 dagar till utan någon som helst ledighet, det suger. Men för att inte verka för grinig idag så kan jag ju även t upp lite roliga saker.
Snart ska jag klippa mig, vet inte direkt hur jag vill ha det, men ljusare i alla fall. Så det får vi se hur det blir. Helgen kommer att bli jätte trevlig. det ser jag verkligen fram emot. Jag tror att den här fredagen som kommer är det idrottsdag och man behöver inte göra någonting alls förutom att typ åka lite skridskor. Haha, kul, kul. Fast nu blir jag osäker på om det är just denna fredag, ja, ja.

Trött, seg & törstig...

Hej! Tänker inte gå och lägga mig än minsann. Jag och Matte sitter och glor på "I still know what you did last summer". Vi diskuterade lite vad den tredje filmen skulle heta och kom fram till typ " Actually i still know know what you did the summer that was before this". Haha, lite natt humor så där.
Nu händer det något så vi hörs sen!

Så där ja.

Har tittat klart nu. Filmen var väl så där måste jag säga, inget särskilt. Ska det vara Cheerleader filmer så är bring it on det rätta. Bring on 1 säger jag bara, där har man en bra film. Fast denna var ju inte dålig heller, ja ja, vi lämnar filmen.

Fan vad jag ser sliten ut! Är jätte trött! Antar väl att det blir så när man går runt i stan hela dagen. Fast det gör jag ju ändå så ofta, borde ha vant mig vid det här laget. I alla fall vet jag inte vad jag ska hitta på. Kanske en till film, baka något (haha), chatta? Synd att planerna blev inställda, skulle ju gått ut egentligen... A, ja, kan vara skönt att bara vara hemma.
Nu kom jag på att det är en film som jag vill se idag! I still know what you did last summer! (Vet ej om den heter just så) Gillade verkligen den första. Den enda nackdelen var väl att jag blev skit rädd och fick sova med tänd lampa, haha. Så kan det gå. Tänkte göra något nu i stället för att sitta här och ha det trist.

Nu blir det ungdoms film!!

Hej hörni!
Tänkte titta på film nu, fired up heter den, vi hörs om en stund!

Bilder...

Tröja från Monki.
Vi käkade på någon buffé.

Hade ingen bild på jessica så det fick bli denna då vi testade världens fulaste tröja/tunika/klänning.
Nu fungerade det att ladda upp bilder. Dags att laga mat nu.

Tillbaka...

Hej Hej! Nu är man hem efter en minst sagt kall och trevlig dag! Var ju som sagt i stan med Jessica och vi gick runt och tittade på kläder och käkade lunch. Måste ha varit där ett tag eftersom att jag är hemma först nu. Skulle egentligen gått på bio, men det var så sent och man frös jätte mycket, och var kall. Och på tal om bio så vill jag verkligen se "Det regnar köttbullar"!! Den verkar grym ju, älskar disneys animerade!
Förresten så går det inte att ladda upp bilder. Får se om det går bättre senare i stället så. Nu ska jag hjälpa till med att laga middag. Vi hörrss!

Jobbigt...

Hej igen!
Har tränat klart nu och fy fan vad jag är trött! Ska snart in till stan med Jessica, det ska bli mycket kul. Får låna pengar av pappa. Mamma är ju i fjällen men hon fixade så att jag kunde få det, haha. Vilken tur man har om man är ett bortskämt barn! Haha, nej jag är absolut inte bort skämd! i alla fall så får vi se vad vi hittar på, jag hoppas fortfarande på skridskor .

Så här ser jag ut idag.
Som sagt så tror jag inte att det blir någonting i kväll. De som har det hade tydligen ringt till pappa och sagt att det var inställt. Vad ska man hitta på då?
A, ja, ska dra snart så vi hörs sen.

Jag är trött...

God morgon!
Försökte mig på American pie 2 igår, men gav upp efter ungefär en halv timma. Jag var verkligen jätte trött. Och samma sak idag... Igår så var jag ju som sagt på tjej middag och det var mycket trevligt. Vi firade Emelie som nyss fyllt 15 och ja, som jag sa så var det jätte kul.

Vi startar med en lite halv ful bild på mig.

Vi tre...

... och igen.

Emelies hand.

Och här är typ Emmas fot.

Mitt mycket vackra öga :P

Haha, Emelies present...

Haha, har ingen aning om varför jag tog med denna bild?
Det var alltså lite bilder från igår då. Idag så ska jag till stan med Jessica, skridskor i kungs trädgården kanske? Haha, vi får se hur det blir med det. Jag är fortfarande på jakt efter en kofta så det blir väl att handla lite. I kväll så skulle jag egentligen gått på fest, men jag får inte... Så det blir inte av. I stället ska jag och resten av familjen fira min morbror. Så kan det gå.
Ja, ja, nu ska jag träna lite, så vi hörs sen.

Ps. Det blir tydligen ingenting i kväll.

Kvällens.

Haha, rosett så klart. Ska åka om typ 45 minuter så jag har ett tag kvar. Sitter och tittar på Disney Channel. Haha, har väl antagligen fastnat för det igen, barnsliga Malla is back! Eller inte... Ser fram emot kvällen i alla fall. Ska försöka att ta mycket bilder och så, det är ju alltid trevligare att läsa om då.
A, ja, har tagit ett äpple nu i alla fall, men ska börja förbereda mig.

Hemma!

Hej! Förlåt för brist på uppdatering men har lite att stå i, haha. Det lät sofistikerat. I alla fall så håller jag på att planera klädseln för i kväll. Som vanligt är det ett svårt val, men jag lär ju ändå inte bli nöjd, så skit samma. Fan vad jag är trött! Fast kanske beror det på att jag gick och lade mig klockan 12. Förresten så är det family guy just nu, haha. Kul som vanligt alltså.
Vad tycker ni om mittbena förresten?

Ingen syslöjd!

Hej på er alla glada! Nu sitter jag hemma hos Rebecca med Maggie och Belle. Vi pratar om allt möjligt, och vissa saker som man kanske inte bör ta upp här. Vet ju att en speciell 96/Pussy läser denna blogg... Haha, min trista humor. Ja, så kan det vara.

Syslöjden slutade tidigt så det blev att gå hem efter idrotten, ytterst trevligt! I kväll så ska jag hem till Emelie för att fira henne, och sedan kommer det att vara lite annat folk där också, bland annat Mags & Hells bells. Vi har handlat lite smått och gott på Ica, möjligtvis en viss ganska trevlig present...
I morgon så ska jag antagligen till stan på dagen, men Jessica, och på kvällen så ska familjen fira morbrodern. Då är kusinerna där också så det blir nog trevligt. Tyvärr har jag ingen bild så det blir ett lite tråkigt inlägg, men ni kan ju alltid titta på min fantastiska header som jag gjort helt själv :P.
Vi hörs när jag kommer hem.

Kör på randigt...

God morgon alla kära läsare
Har ni haft en bra dag än så länge? Det har i alla fall jag, eller nej, eller jo, eller jag vet inte. Det har varit en lite sådär början på min morgon, men jag tror att det kan bli bättre under dagen. Förresten så börjar jag 10 över 8 idag så det känns lite surt... Men i alla fall så kan man ju alltid se det på den ljusa sidan också. Mina vänner, det är fredag. En helg väntar nu, och jävlar vad det känns skönt!
I kväll så ska jag bort, eller ja, jag och några till ska fira en kompis som fyllt år nyligen och så. Det ska bli mycket trevligt och kameran följer med. I morgon så blir det stor staden med Jessica (Kanske åka skridskor?) för att titta runt lite. På kvällen ska vi fira min morbror som fyller år idag. Och sedan på söndag så är det ju en vanlig söndag, tråkigt. Men höstlovet närmar sig och jag längtar så otroligt mycket!
I skolan så är det väl lugnt antar jag. Det är rätt långa lektioner så jag kommer inte att kunna koncentrera mig så bra, men vem kan egentligen det under 80 minuters kemi? Jag menar, kemi är inte mitt ämne kan jag säga er. I alla fall så gör vi inte så jätte mycket. I engelskan är det redovisningar, är ej förberedd men men, och i SO:n skriver man CV:n. I Matten så räknar vi lite (Pratar mest) och idrotten och syslöjden är ganska lugna. Den enda nackdelen med dagen är väl det att vi slutar sent, mycket sent. Typ 5 över halv 4. Okej, visst, många slutar mycket senare än så men det är mycket för mig!
Om vi nu lämnar hela skol delen så kan jag ju nämna att jag ska klippa mig snart. Eller jag kanske redan har gjort det? Jag har fan ingen koll längre. Måste skärpa mig nu. Vi hörs senare. Kram.

En stor nyhet!

Jag har nu bestämt mig... Jag ska sluta med tuggummin! Alla som känner till min samling förstår vilket stort steg detta är för mig! :P Dessa underbara tuggummin har varit ett måste för mig under en lång tid just nu, men igår kände jag att de inte var särskilt bra... Tänkte att ni ville veta.
Ja, då var det avklarat. Det kanske inte är lika svårt som att sluta röka, men i alla fall så är det stort för mig, haha. Ja, så är det. Idag har jag, som ni vet, bara slöat och tagit det extremt lugnt. Nu har mamma och pappa kommit hem så det blir antagligen middag snart. Jag är det enda barnet hemma eftersom att Matte är ute med kompisar, och det känns skönt faktiskt. I kväll ska jag ta det lugnt och kolla på tv, det som nu går.
Ja, ja, skriver mer sen.

Jag vill ha!

Jag vill verkligen ha dessa skor! Ett par dr. Martans. Skit snygga verkligen. Haha, det känns inte som mig direkt, men i alla fall så tycker jag det!
Tittar på One tree hill just nu i alla fall.

Ganska vackert..

Foto: jag
Ligger i min säng och njuter av bra musik. Det bästa botemedlet mot allting. Dusty ligger här bredvid mig och verkar också tycka att det är ganska skönt när man bara tar det lugnt. Har lite funderingar om jag ska fortsätta att läsa min bok lite, kommer inte ur den helt enkelt. Så bra är den verkligen!! Och den boken jag pratar om (kanske vore bra att skriva) är den nya "14 år till salu".

Inga bilder :(

Hej igen!
Har nu sett att det inte går att ladda upp bilder på blogg.se! Trist, trist, men ni får klara er utan det. Just nu funderar jag på att ta ett varmt härligt bad för ungefär 58:de gången denna vecka, tänkte först ladda ipoden så att jag kan spela lite samtidigt. Vi hörs strax.

Videoinlägg #2

haha, inte så jätte lyckat.

Videoinlägg?

Håller på att ladda upp ett just nu, haha. Jag ser riktigt sliten ut men jag orkar inte bry mig, och dessutom kommer jag att säga aj under ett tillfälle, och det är för att dusty trampar mig på benet, ville bara förvarna.:P

Jag är sjuk.

God morgon!
Jag ska inte vara deppig, jag menar jag kan ju inte bestämma när jag ska vara sjuk eller inte, så fungerar det faktiskt inte. Men idag mår jag inte bra, och då är det väl bäst att vara hemma och vila upp sig så att man kan gå nästa dag i stället, om man mår bättre. Så nu är jag alltså hemma och har tråkigt. Det märks att jag har varit trött under senaste tiden eftersom att jag vaknade nu precis, inte så jätte bra.
Men snart är det finalveckor på alla tv program så då kanske man lägger sig något tidigare. Eller det får vi i alla fall hoppas. Jaha, vad händer idag då? Ingenting antagligen. Jag måste få i mig någonting att äta och sedan kanske göra lite läxor tills i morgon. Sedan så blir det väl tv tittande eller något kanske, vi får se. Jag hade verkligen världens konstigaste dröm i natt också, men tyvärr kommer jag inte ihåg vad det var, utan bara att den var konstig...
Har ni märkt att det har snöat väldigt mycket också? Det är helt sjukt ju, och jag som längtar till sommaren...

Jag vill veta!

Ja, så är det. Jag vill förbättra den här bloggen på alla sätt, så ge gärna lite förslag på vad ni vill se. Även jag ska försöka anstränga mig till att göra något roligt med den. (Och nu kommer säkert ingen att skriva något, haha :P )

Big apple...

Och nej, jag syftar inte på New york, utan dessa underbara äpplen mamma har köpt hem. De som har känt mig länge borde veta att jag är frukt beroende! Skulle kunna äta frukt och ingenting annat under hela mitt liv!
Hur mår ni mina kära läsare? Ser att statistiken har gått upp en aning, inte mycket men några besökare till har man fått, och det är ju alltid trevligt. Förutom att det räknas när man själv går in och tittar. Under varje morgon då jag har en blir jag överlycklig, sen kommer jag på att jag själv har varit inne, då försvinner den där lyckan, haha. Jag är lite trög kan man väl säga.
I alla fall så berättade jag att jag kände mig sjuk förut, och det blir värre kan jag säga. Illamående och magont, toppen! Och förresten så har alla våra datorer kraschat och min är den enda fungerande, toppen! Alla kommer att vara som blod iglar tills de har fixats, toppen! Oj oj oj, tre toppen på rad nu, haha, coolt. Så det är väl allt just nu, men vi hörs antagligen sen.

Fan också!

Har tagit ett bad nu igen. Jag vet inte vad det är, men jag känner mig sjuk på något sätt. Som om jag mår illa fast ändå inte och sedan har jag ont i kroppen också. Kanske håller på att bli sjuk, men jag hoppas ändå inte det... I alla fall så gör jag ingenting. Kom precis på att jag har missat biggest looser! Fan också! Typiskt mig, men det är bara för att mamma inte är hemma och kan påminna mig. Haha, jag måste lära mg!
Jag har börjat längta till helgen rejält nu. Känner att jag behöver vara ledig ett tag. Snart (Om några veckor) så åker jag på spa. Härligt härligt! Jag orkar inte blogga just nu *Suck*.

Jag är nog en fara för de flesta just nu...

Ni kanske märkte att jag var ganska glad i morse? Ja, men nu är jag raka motsatsen. Det är fan inte kul! Funderar på att gå och lägga mig, allt känns ändå som skit... Jag fattar inte vad som är felet, jag kämpar och kämpar, men får aldrig några bra resultat, snarare sämre. Kanske borde börja mer på allvar? Jag vet inte. Jag vet att ni inte har en aning om vad jag snackar om, men detta är ett inlägg riktat mot mig själv.
I alla fall så kan ingenting göra mig glad för tillfället, vill bara att mamma ska komma hem så att jag kan få ut lite av det jag känner, pappa är helt enkelt fel person för det snacket. Han säger bara fel saker och så slutar det med att jag går och lägger mig, gråter eller skippar middagen. Så kan det gå.

Disney channel = Barnsligt?

Hej!
Jag sitter och tittar på disney channel faktiskt. Det är lite barnsligt faktiskt, eller alltså, det beror ju på vad man tycker om det men jag tänkte att det vore roligt att kolla en liten stund. Men jag tycker i alla fall att det kan vara kul ibland när man känner sig sådär lite barnslig, helt okej.



Har slutat nu...

Hej! Nu är jag hemma efter en väääldigt lång dag i skolan, eller inte. Det slutade med att jag satt kvar ett tag med Matilda... Igen. Haha, nej men det var mycket trevligt. Vi snackade skit, störde och kollade på slutet av "paranormal activity" Kul kul. Men nu är jag hemma i alla fall och sitter och funderar. Som vanligt.
I kväll är det öppet hus i skolan, och jag hade verkligen velat gå dit! Tycker att det r skit kul att prata med föräldrar och sådant, det är väl det jag är bra på antar jag. Nej, men jag får lämna det till de andra, de är ju också bra. Lite skönt att vara hemma också, nu under slutet av veckan, det kanske inte så lika mycket värsta som måndag, men ändå. Det tar mycket kraft att lägga ner tid på skolan, men om vi ser det såhär i stället.
  • Spanska (Helt okej, gör inget speciellt. Bara jobbigt när hon frågar mig om något...)
  • Matte (Okej, sjukt trist.)
  • Engelska (Vi går igenom läxan, sedan gör vi korsord.)
  • Svenska (Redovisningar...)
  • So (Vi skriver CV inför jobbskuggningen)
  • Musik (Ska börja bilda band snart tror jag.)
Ser ni, det är inte så jobbigt... Men nu ska jag göra mina sit-ups.

Ny dag, nya händelser...

Min klädsel för idag.
God morgon! Tänkte faktiskt börja med att sprida lite glädje genom att säga att ni alla är bäst, fast nu vet inte jag vilka alla är, men ändå. Det kan alltid vara trevligt med lite positivt såhär på morgonen. Hur det gick med yogan kan ni väl gissa, alltså inte så bra, men kanske efter skolan. Kan vara rätt skönt det också. Slutar ju klockan 1 idag, så då kan jag väl hitta på något. Kanske stannar med Matilda, vi får se...
Nu sitter jag vid köksbordet och har precis ätit frukost. Som vanligt blev det allbran, ska egentligen äta ett äpple också, men jag orkar inte helt enkelt. Idag får jag även mitt betyg på min bild som jag lämnade in för 2 veckor sedan, spännande va? Håll nu tummarna för att det är ett MVG, skulle bli riktigt glad om det vore så! Jag hade en dröm för ett tag sen då jag fick ett VG+ och blev helt galen, det slutade med att jag dödade läraren, hoppas att det inte går så långt om jag nu skulle få någonting längre, fast det tror jag inte...
I morgon så blir det väl som vanligt skola antar jag. Och förresten så har alla andra redovisningar den här veckan, haha! Jag är redan klar, jag är redan klar! Okej, det är svårt att bli lika glad som mig när det gäller något som det här, men jag är bara överlycklig att jag inte behöver redovisa något mer, det är inte min grej kan vi säga... haha, nej men det var faktiskt inte så farligt som man hade trott innan, fick respons på ett skämt i alla fall.
Ja, så kan det gå. Men nu tänkte jag faktiskt bli klar och se om det finns något kvar att göra. Hörs sen, kram! ♥

Känner mig ren...

Har precis tagit ett bad, härligt! Känns väldigt skönt att bara få ligga och fundera en liten stund för sig själv. Inga störande ljud, bara jag som diskuterar med mig själv. Känner mig fylld av energi. För en sekund så kunde jag glömma bort alla problem, men på mindre än 5 sekunder så börjar man att tänka igen..
Tillbaka till verkligheten säger jag bara. Men i alla fall så har jag ingen jobbig redovisning som jag behöver göra i morgon, jag är verkligen smart som bestämde mig för att bara göra det, på några minuter var det över. Jag är stolt över mig själv. Men jag är verkligen inte någon som ställer sig framför klassen och bara pratar, utan att direkt bry mig, utan jag måste ha kontroll över vad jag säger, jag måste tänka igenom allting noggrant inte jag pratar. Eller, det kanske jag inte alltid gör men i alla fall i stora grupper. Fast det är klart, det gör nog alla nu när jag tänker efter.
I kväll ska jag ta det lugnt och äta äpplen. Det blir tv (Som jag har nämnt i, vad då, typ 6 inlägg) och sen ska jag sova tidigt. Funderar faktiskt på att gå upp tidigt och göra morgon power yoga. Jobbigt kanske, men visst låter det härligt? Det är sådant härligt pep talk i början av dvd:n. Men vi får se. Jag börjar nämligen halv tio, så jag har all tid i världen, måste bara vete hur jag ska utnyttja den. När jag skriver så här blir jag så inspirerad. Jag kan göra vad jag vill av det här året, det har bara börjat. Men varför gör jag inte det då? Jag vill ju må bättre, lära mig spela piano, börja sjunga på allvar och mycket mycket mer, och det kan ju gå! Så varför?
Jag har ingen aning faktiskt... Men jag ska försöka åtminstone, det är jag skyldig mig själv. Även fast jag kan känna mig glad ibland så ser jag inte fram emot någonting förut... Jag vet inte, kan det vara för att jag har haft det så kul nu under de senaste veckorna eller kanske för att det är få saker att längta till? Men det nu än är så skrämmer det mig, jag vill känna mig lycklig. Det känns som att det kommer att ta lång tid innan jag kan göra det igen, men jag försöker verkligen mycket!
Men nu känns det som om det börjar gå in på ett mer "Personligt" inlägg, och det var ju egentligen inte meningen. Skulle bara säga att jag hade tagit ett bad, men vad fan man måste ju få skriva!
Haha, nu ska jag ta ett äpple faktiskt och njuta av tisdagskvällen.
Och här, mitt misslyckade försök till hopp bild tycker jag även att ni ska kunna få ta del av :P

Biggest looser...

Haha, sitter och tittar igen som ni förstår. Det är snart final tror jag, eller nästan allting (Alla program) börjar att gå mot sitt slut. Vilket egentligen är ganska sorgligt...
Och nej, jag har inte tagit bilden, utan jag skulle ta kort på tv:n ,och som ni vet är jag väldigt påhittig. Jag tar till alla knep för att det ska fungera. Tänkte börja med middagen nu, eller a, är inte så hungrig faktiskt. Blir kanske inte så mycket idag. Ska försöka.

Jag har precis insett en sak...

Men det ska jag kanske inte ta upp här direkt. I stället kan jag ju nämna att jag precis har tagit lite "ego" bilder och insett att jag är rätt lång, haha. Jag mätte mig idag förresten, 1.74. 1 cm till och sedan dröm längden! Jag vill växa!! Det är typ inga som vill bli långa nuförtiden. Fast det är det säkert, det är rätt fint faktiskt. Kanske är det bara jag som har den uppfattningen:P.
Just nu sitter jag och lyssnar på "I dreamed a dream" från Les Misérebles. Underbar låt verkligen! Tänkte faktiskt lägga upp en inlägg när jag sjunger, kanske något ni vill??:P I alla fall så ska jag lyssna lite mer nu och skriver igen sen, kram!

Gossip girl...

Hej! Har fått i mig 2 äpplen och sett ett avsnitt av gossip girl, kan det bli trevligare? Nej, men snart ska väl pappa åka och handla middag, och som vanligt är det jag som försöker mig på ännu något nytt. Det är faktiskt väldigt roligt att hitta på något nytt, så det gör inget. Och som sagt, i kväll är det bra tv program. Det ser alltså ut att bli en bra tisdag ändå. Här kommer lite trista bilder :P
Okej, den där sista kan ni bara glömma bort, haha, men jag orkar inte ta bort den. Nej, nu ska jag ha en positiv inställning till mig själv. Så det var en jätte fin bild verkligen :P Ha. Ne, nu är all min fantasi borta, så jag skriver sen.

Jag orkar fan inte...

Har kommit hem från stan nu. Inget vidare faktiskt. Missade t.o.m. biologin, haha, inte för att jag gillar biologi eller något, men ändå... Och nu när man kommer hem så måste man må jätte dåligt och sedan lägga sig ner på golvet och träna i en halv timma. Och grejen är den att jag inte kan välja själv om jag vill det längre, utan det är ett måste. Ändå sedan ca 2 juli så har jag tränat varje dag, förutom 10 dagar kanske. Jag tycker inte att det är särskilt jobbigt längre, så jag har lagt på mer så att det ska bli värre... *Suck*
Så det är det jag ska göra nu. Och efter det så vet jag inte riktigt. Kanske någon läxa eller något. Orkar inte tänka på det just nu. Men i alla fall så är det lite roliga program idag. Eller det är Paradise Hotel och America's got talent. Två underbara program:P. Men vi hörs strax.

Mörby centrum

Haha! Kusinen och min humor! Måste vara från nyårsafton, haha! Hej! Pappa har hämtat mig från skolan och vi ska åka mot stan nu. Känns sådär om jag ska vara helt ärlig, inte direkt bättre än lektioner men man får helt enkelt ta och gilla laget. Jag ska i alla fall få en tidning och läckerol tabletter. Får se om jag stannar i stan efter. Måste handla en present till en god vän som har fyllt 15 för inte så länge sedan:) och jag måste hitta något att ha på mig på fredag. Det är mycket viktigt! Men nu måste jag gå till tunnelbanan. Kram.

I skolan..

Hej Hej! Ska snart ha idrott, eller jag ska inte vara med. Men de andra ska, och jessica o ullev hälsar puss puss på alla blogg läsare (med norrlänsk brytning) men nu måste jag gå, vi hörs sen! Mycket kärlek! (3

Förresten...

Belle gjorde världens coolaste redovisning idag! Om ett lejon som heter Christian som två stycken killar köpte i London och hade hemma tills den blev alldeles för stort och fick skicka det att leva fritt i Afrika. Här åker dom och hälsar på det där. Jag lovar att ni inte kommer att kunna hålla tillbaks tårarna efter att ni har sett det här, det kunde i alla fall inte jag. Njut!

Haha, korsord...

Hej Hej! Har legat i min säng ett tag nu och försökt att klara båda Vecko revyns och Fridas korsord, men det är fan o möjligt. Men roligt är det i alla fall. Och jag lovar, någon gång ska jag faktiskt försöka att vinna ett pris, även om jag inte gör det så ska jag faktiskt försöka! Vet ni vad jag blev sugen på just nu förresten? Top Model! Jag saknar det faktiskt, när man tittade på det på onsdagar och låg uppe :P Vill att de ska börja!
I alla fall så hade jag tänkt att den här veckan ska bli lugn. På fredag ska det bli trevligt, tror jag :O Haha, nej, men jag fick ett samtal idag (Vet ej hur pass hemligt det är) och jag fattade först inte så mycket, men nu har man i alla fall planer, haha. Och på lördag så ska jag typ på bio med Jessica (Tror jag) så, det ska bli en helt okej helg faktiskt. Mycket roligare än det har varit på ett tag nu. Man kan äntligen få sitta och titta på film hemma :P. Nej, men jag behöver komma ut ur det här huset lite faktiskt Men nu börjar paradise hotel snart, så det är dags för soffan :P.

In my heart<3

Nu ska jag härma min kusin Nessie lite eftersom att jag längtar precis lika mycket som henne efter denna plats.
'
Ni kan seriöst inte förstå hur jävla mycket jag älskar denna plats! Finns så himla mycket minnen där, både bra och dåliga. Sjuka och o seriösa. Som i somras vid statoil, eller Tennisen haha. Sedan springvarvet och när man badade efter i havet och hade "Tjejsnack". Oslagbara minnen. Den senaste sommaren förändrade mitt liv något så oerhört mycket, båda bra och dåligt. Jag längtar tillbaka redan nu! Men på sportlovet så är det dags redan <3 Fan vad jag längtar till sommaren!<3

Russin...

Mamma köpte hem mina små älsklingar idag, nämligen russin i mini paket <3 Love! Ja, i alla fall så sitter jag och glor på tv just nu, biggest looser ofc!!! Vad annars liksom? Så det är mycket trevligt alltså. Men i kväll så är det paradise hotel! Love <3 Härligt, men nu ska jag titta i min vecko revyn, frida tidning och Hänt bild, haha jag gillar tidningar!

Trevligt...

Är nu hemma ifrån centrum, och även fast jag inte hittade någonting att köpa så hade jag kul. Vi pratade och skrattade och ja, lite sådant.
Ja, här är alltså lite bilder från dagen, haha. Men i alla fall så ska jag äta nu, men vi hörs senare.

Helt okej;D

Haha, jag gjorde svenska redovisningen. Så nu behöver jag inte vänta och oroa mig över hur det ska gå, vad härligt egentligen! Jag klarade det. Så nu behöver jag inte stressa. Men idag ska jag faktiskt till centrum tillsammans med Jessica, vi ska typ titta runt lite i affärer och så, jag ska försöka att hitta en kofta faktiskt. Men det ska bli kul. Ska låna lite pengar av pappa tror jag, så det är väl rätt lugnt antar jag.
Men sen så ska jag även plugga fysik, fast jag vet inte om jag ska ha det i morgon eftersom att jag ska göra en grej under dagen. Och sen måste jag alltså vänta på mammas jobb ett tag då, får väl ta med någonting att göra.
Förresten så hittade jag den här bilden nu, så jävla härlig!
Haha, från Kenny starfighter alltså. Då menar jag SERIEN!!!! Inte filmen för den suger väldigt mycket, men serien är grym! Så tänkte jag var lite roligt. Men nu ska jag snart ringa Jessica, så vi hörs senare.

God morgon! Måndag...

Hej! Ska alldeles strax gå eller åka faktiskt, till skolan. Har jätte lite tid, men tänkte bara skriva lite snabbt. Vi hörs senare!.

Jag hade världens humör svängning...

Men nu är jag glad igen faktiskt. Ska väl antagligen be om ursäkt för mitt förra inlägg, men jag tänkte att eftersom att det är min blogg så måste jag ju också kunna få skriva vad jag vill. I alla fall har det varit trevligt hos mormor och morfar. Vi har bestämt att de ska flytta till östermalm nu, haha :p Om det nu blir av. Men det skulle faktiskt vara väldigt bra eftersom att jag också vill bo där. Jag ska fan köpa en just där!
Men kvällen har varit bra eftersom att det har varit trevligt, de fick lyssna på min presentation om skräckfilmer och tyckte att det var jätte bra, så vi får hoppas att det går bra. Men nu ska jag gå och lägga mig så vi hörs i morgon!
Love

Varför ska det alltid gå åt helvete?

Jag orkar inte med den här skiten längre! Jag kan fan inte redovisa i morgon. Först så är allting bra, men sedan så slutar power point att fungera och man sitter i en halvtimme typ och försöker att fixa det. Och sedan försvinner det jag har gjort så att allt hamnar i en annan ordning. Jag kan inte få dit länken, och ja, jag har knappast lärt mig hela presentationen. Nej, det kommer inte att gå bra i morgon,  jag känner det verkligen. Jag vet att jag inte ska vara så negativ mot mig själv, men nu förtjänar jag det verkligen!!!!!!!!!!
Annars så ska vi snart åka, tror jag. Eller nej, mamma ska precis ta ett bad och Peter tittar på tv, så jag antar att vi ska åka om ungefär 2 timmar kanske. Fan vad jag vill bort från Stockholm, orkar inte med det längre. Jag håller på att dö av stress just nu. Och så kommer det säkert att vara under hela veckan. Jag orkar verkligen inte längre. Så vi får se hur jag gör nu. Jag mår inte bra här, det är en sak som är klar. Usch, vad jag hatar allt just nu. Och jag vet att jag borde jobba, i stället för att sitta och klaga, men nu är det så att internet inte vill fungera på just den datorn där jag har allting. Vill bara skrika rakt ut, men då blir alla så himla förbannade. och sen är jag hungrig också, men just då orkar ingen åka till affären heller. Så i kväll blir det mycket.
  • Äta middag hos mormor och morfar.
  • Läsa lite i svenska boken.
  • Göra klart power point presentationen.
  • Lära mig svenska redovisningen
Sen så har jag inte tid med mer... Att det måste bli såhär precis, just, denna dag! Jag kan hantera det vilken annan dag som helst men inte just nu. Jag hatar att redovisa muntligt. Så det sista jag behöver nu, är att det går dåligt. Men när det är över, så ska jag ta det lugnt. Då ska jag så dra härifrån ett tag, i alla fall en helg. Bara komma ifrån alla människor, läxor, problem, inlämningar, ja allt! Fan vad jag längtar till sommaren!

Har tagit ett bad..

Väldigt fint verkligen. Nej men såhär ser jag ut när jag har gått hela helgen i rufsigt hår och uppsatt, men nu har jag tagit ett bad så det borde vara fixat. I alla fall så sitter jag vid köksbordet och skriver nu efter som att resten av huset är helt dött. Men jag har det tråkigt i alla fall, ska försöka att inte klaga, men det är svårt. Familjen ska tydligen hem till mormor och morfar idag, så det blir väl helt okej trevligt.
Men något stan blir det inte. Lite synd kanske, men jag har jätte mycket saker att göra inför skolan nu, som ni har hört talats om lite (Okej, nästan bara det i 3 dagar) men jag orkar faktiskt inte oroa mig längre, det får gå som det går.
I alla fall så tänkte jag kanske följa med ut på en promenad sen, och skriva så klart, och ja, det är nog planerna inför idag, typiska söndags planer helt enkelt. Men ja, ja, nu ska jag ta och göra något vettigt :P.

God morgon! (Ingen bild)

Har ingen ork idag. Mina armar värker, jag r trött som fan och det är söndag. Idag ska jag bara skriva, och vara förberedd tills i morgon då vi har muntliga redovisningar i klassen. Jag behöver mer tid! Jag menar, hur fan (Ursäkta svordomen) ska man kunna skriva klart ett arbete på trelektioner, sedan öva (Men jag har inte hunnit klart på tre lektioner utan har jobbat hela helgen) även fast man inte är klar, och sedan kunna redovisa med power point och endast stöd ord? Jag orkar inte detta. Jag vill bara ta det lugnt nu.
Ursäkta att jag tar ut min ilska, men någon gång måste man ju det... Och vad är bättre än på det här sättet? :p Nej, men idag ska jag faktiskt skriva, och ta det lite lugnt. Det är som vilken skoldag som helst känns det som. Och det är inte kul. Ska faktiskt försöka att slita mig ifrån arbetet ett tag också, och kanske åka till stan eller något. Jag vet inte, men lite nya kläder är aldrig fel.

Nästa vecka så händer ingenting typ, eller jo, jag får tillbaka min bild som jag har gjort, eller jag får betyg på den. Det är mitt första så jag hoppas att det går bra verkligen! Men annars så händer det faktiskt ingenting. Jag har faktiskt inga planer på något, så vi får ta och se. Men helgen efter det blir det nog betydligt roligare i alla fall. Eller det hoppas jag att det blir. Och sedan så börjar februari snart ju. Fort denna månad har gått alltså, lite konstigt egentligen.
Men nu tänkte jag sätta igång med mitt arbete, vi får ser när jag ger upp:P Men vi hörs senare.

Hemma nu..

Nu har man varit borta ett tag. Har ju varit och hälsat på familjens kära vän. Det har varit jätte trevligt att se den nya lägenheten, fin som tusan! Jag har även en egen säng där också, haha, kommer inte att bo här särskilt länge till.
Är lite tråkig nu så ni får bara en bild på mig vid östermalm. Men vi hörs mer sen.

Vad ska man hitta på?

Hej igen... Fan vad jag har det tråkigt. Finns inget att göra. Som ni ser på bilden så sitter jag och tittar på Mattes tv spel när han spelar. Jag har flera gånger frågat om vi kan spela lite Left for dead 2, och han har hela tiden sagt, jag ska bara klara denna bana, men han har typ klarat 27 stycken redan och jag börjar att bli lite små irriterad. Mamma och pappa är i stan, som man kan inte åka någonstans heller, då måste man ju gå ut, och tro mig, jag är inte en utomhus människa på vintern. Nej, jag vill ha sommar nu!!!
Men om man tänker efter så har snart hela januari gått, och fort också. Snart är det februari, sen mars (Höstlov), sen april (Påsklov och valborg), sen maj (Födelsedagar, många) och sedan juni, den helt klart bästa månaden på hela året. Jag fyller år, Dreitill fyller år, man får sommarlov, man åker bort och en massa mer trevliga händelser).
Tänk er bara att man gå vara ute varje kväll utan att behöva oroa sig vad klockan är, eller skolan, eller någonting annat för den delen, men nu ska jag faktiskt tänka på nuet. Kanske får spela nu, håll tummarna för det!

Riktigt vaken nu...

Hej igen! Nu har jag försökt mig på att börja fota igen, och som ni ser går det inte sådär överdrivet bra, men men. I alla fall så har jag vaknat till nu, efter att jag vaknade klockan 8 idag, precis som en vanlig skoldag, hehe. Men i alla fall så idag ska jag plugga svenska, så att jag blir klar med hela den skiten, och sedan ska vi till Kicki under kvällen. Så det blir nog jätte kul!
Ja, men nu ska jag faktiskt hitta på något annat. Denna dag kommer att bli rätt trist (Förutom under kvällen) så det blir nog mycket inlägg, haha.

God morgon!

Jag fattar inte riktigt varför jag redan är vaken, men men, det är sådant man får ta. Hela familjen sover men det gör inte så mycket egentligen. I alla fall så var det riktigt kul igår, men tyvärr gick de inte vidare, fast det var bara röster som räknades och de hade inte fått dit tillräckligt med folk, så tyvärr. Men men, nästa år får det bli annorlunda. Jag hade i alla fall en mycket trevlig kväll. Och jag är nöjd över kvällen.


Haha, två bilder får ni alla fall, kanske lite mer sen. Idag så ska man i alla fall till Kicki för att titta på hennes nya lägenhet, vet ej om vi skulle sova över men det hoppas jag på! Alltid kul. Men innan det, vad händer då? Jo, jag tänkte faktiskt sitta med mitt svenska arbete en stund, men nu ska jag försöka att somna om, vi hörs sen.

Ska dra snart...

Kvällens klädsel alltså :P.
Ja, snart ska vi åka in till stan då. Har ätit middag nu i alla fall. Men jag orkar inte skriva mer just nu, utan jag gör det när jag kommer hem i stället ;D.

Hemma igen..

Har varit i centrum nu, köpt lite saker tills i kväll och så, men nu ska jag faktiskt ta och göra sit ups och gym stick, önska mig lycka till! ;D

Fredags eftermiddag, äntligen!

Hej på er! Sitter i bilen med pappa och väntar på mamma vid mörby. Snart så är det dags! Har laddat kameran och kommer att lägga upp en massa bilder sen! Så det får ni hålla utkik efter. Men nu kostar det alldeles för mycket Så vi hörs sen.

God morgon, fredag!

Har precis ätit frukost nu och ska snart bege mig mot skolan. Är lite nervös eftersom att SO:n inte blev gjord igår så min grupp är idag i stället, men det kommer nog att gå strålande. Sedan har jag även 2 långa lektioner under slutet av dagen, idrott och syslöjd. Tycker faktiskt att båda är helt okej, men kanske lite tråkigt att man slutar så sent, fem över halv fyra på en fredag, inte bra, men det får gå i alla fall, Its friday!
Sen i kväll klockan 22.00 spelar Matte och självklart ska man vara med. Kommer nog att finnas en massa trevliga människor på plats och det vill man ju inte missa precis. Om det händer något innan vet jag inte, typ om vi ska äta middag i stan eller så, men vi får se.. Kanske kanske. Ja, ja, i alla fall så ska jag gå om ungefär 10 minuter, så det är rätt lugnt men ändå är man lite stressad. Vi hörs sen!
O SERIÖS ;D

Hel grymt!

Hallooooo.
Har lite extra energi över så det får jag dela med mig av här! Just nu sitter jag och tittar på Made in Sweden för att de har bytt tid med Glee, men det var också skit bra!
Ja, så det är alltså en trevlig kväll här i Ekdahls huset. Men i morgon så är det fredag! Wihoo! :D Så det är skit bra! Men ni måste hålla tummarna för Paradoxical! De måste vinna ju :D. Men nu ska jag titta vidare på denna mycket trevliga program;).

Kanske ska välja något annat till nästa gång?

Man blir fan rädd av att forska om skräckfilmer. Tänkte bara göra ett snabbt inlägg så att ni vet att jag lever :P. Vi hörs strax :D

Risifrutti och 14 år till salu...

(Kan inte se seriös ut idag)
Vill ni veta vad jag ska göra nu? Plugga... Eller läsa, jag har inte riktigt bestämt mig än.  Men jag tror att det blir att läsa ett tag, jag har ju fått hem en ny bok som ni ser i rubriken. Visst är det bra att man gör den i stället för svenskan, som ska vara klar på måndag. man ska snacka om något (Jag har valt skräckfilmer) i 10 minuter, så jag ska visa lite trailers och sådant, typ excorcisten (Vet ej hur det stavas) men det blir nog bra. Eller jag hoppas i alla fall det eftersom att alla andras blir så bra! Jag vill också.
I morgon är det fredag (ÄNTLIGEN) fast det har faktiskt gått skrämmande fort, mer än vanligt faktiskt. Men nu tänkte jag läsa lite då, eller det blir nog svenskan :p

God morgon!

Jag ska åka om typ 5 minuter så det blir ett lite kortare inlägg. Idag är det i alla fall torsdag (I morgon fredag!) och det betyder som vanligt skola. Men idag så blir det nog lugnt eftersom att vara 2 längsta lektioner har roliga saker som man ska göra. Men nu måste jag faktiskt gå, så vi hörs sen!

Snart torsdagen..

Ja, det är torsdag om exakt 1 timma och 6 minuter. Men nu ska jag sova snart så vi hörs i morgon!

Wierd...

Hej!
Känns som att det var grymt länge sedan jag gjorde ett inlägg, så jag passar på nu medans jag har en dator. I alla fall så har jag ätit middag nu, ganska sött var det. Blodpudding faktiskt, med massor av lingon :D. Favoriten så klart. och direkt efter ett tuggummi, det är fan värra än innan jag slutade med godis, men jag bryr mig inte. Det som får en lycklig kan man inte hindra. Så det är väl huvudnyheten.
Sedan så kan jag informera att det är handbolls match idag! Wihoo! Nu jävlar ska vi vnna, även fast vi förlorade igår ska det bli ett bra EM. Jag vill i alla fall se att vi kommer på en 1, 2, eller 3dje plats. Det är mycket viktigt.

Nu så sitter jag och funderar på om jag ska läsa klart min bok som jag har i svenska läxa, men SOn är viktigare just nu tycker jag, så vi får se hur det bli. Men som ni förstår har jag ganska fullt upp, så jag får ta och skriva ett bättre inlägg senare. KRAM !

Promenad bilder..


Hemma...

Jag orkar inte bry mig om bilden just nu faktiskt, så vi hoppar över den biten tycker jag. I alla fall så är nu onsdagen avklarad, det går bara snabbare och snabbare för dessa veckor att passera, och snart är det alltså fredag! Längtar så mycket efter ledigt! Och emergenza får vi inte glömma heller, jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra!
Idag har det annars inte hänt så mycket, var ju trots allt bara 3 lektioner och sen fick man gå (Ändå satt jag kvar) men det gör inte så mycket. Men i kväll så blir det att sitta med min SO uppgift, jag är moderat (Alla hamnar i olika partier) och jag ska prata om Sveriges försvar. Kommer det att gå bra? Just nu har jag faktiskt ingen aning, men jag hoppas verkligen på det!
Nu ska jag gå ut med dusty tänkte jag.

Chatroulette and Omegle...

Sitter i skolan och... Chattar. På både chatroulette och omegle. haha, båda sidorna é skitkul verkligen. Igår så räddades min dag av omegle. Det var riktigt kul. Aja, i alla fall så är jag kvar med Matilda, men när alla andra är klara så drar jag hem. orkar fan inte sitta kvar i skolan hela dagen, det är ju inge roligt att komma hem vid fyra när man egentligen slutat vid ett. Men nu är klockan halv två så det är egentligen inte så bråttom.
Men nu ska jag chatta vidare, jag kanske även hittar Steven! :D

Bild, sen slutar jag...

Hej hörni!
Sitter i skolan och har bild just nu. Det är rätt trist faktiskt. Kanske bloggar mer när jag har slutat om jag är kvar.
Vi hörs senare .


Onsdag!

God morgon! Känner mig rätt så glad idag. Ännu en onsdag väntar, och som ni vt innebär det att jag slutar klockan 1. Och det är ju alltid trevligt. Nu på morgonen ska jag iväg till ett annat ställe ett tag, men kommer att hinna till skolan, så det blev inte jätte mycket sovmorgon för mig direkt, tyvärr. Sitter i alla fall och äter frukost just nu, och ska gå om typ 5 minuter. Så det får bli ett snabbt inlägg då.
Ja, alltså som jag sa så slutar jag klockan 1 idag. Så härligt det låter verkligen. Jag tror att jag stannar kvar med Matilda en stund, men jag vet inte så vi får se. Och efter det så ska jag nog hem, kanske man åker inte till stan, men vi får se.
Måste i alla fall gå nu, så vi hörs sen. Antagligen så mobil bloggar jag.

Ska sova nu.

Hej hörni!
Har precis tittat klart på Paradise nu (så mycket med att gå och lägga sig tidigt) , ganska väntat det som hände faktiskt. Men i alla fall så ska jag gå och lägga mig nu :). Men ni hörs i morgon.

555

Ja, det stämmer. Detta är mitt femhundrafemtiofemte inlägg som jag gör nu, haha, sedan jag började Fast det förstår ni säkert. Det låter inte så mycket egentligen, men om man tänker efter så är det. Jag har loggat in 555 gånger här, haha, coolt. I alla fall så är jag glad. Det är handboll idag, mina besökar antal har ökat. Och sådant är ju alltid trevligt. och sen är det så att jag kanske ska få photoshop:D.
Ja, det låte ju kul eller hur ? Men nu lämnar vi det. I alla fall så böjar Sveriges handbolls match snart mot slovenien. Det är ju EM, och som ett fan måste man ju alltid titta! Och efter det är det paradise hotel, och kanske americas got talent, vi får se hur et blir med det. Låter som en topp kväll tycker jag. Men jag måste sluta upp med att titta på tv så mycket som jag gör, det kan ju inte vara bra, och dator ska vi inte ta upp, haha. Men om det är kul så är det. You only live once you know :D.
Ja, ja, skriver sen.

Middag och brist på datorer...

Hej igen! Det finns inga datorer lediga just nu så jag snor min egen i någon minut nu. Tydligen så har vår andra dator gått sönder så nu kommer alla vara hela tiden vid min, men det fixas nog i morgon om det går bra. Så nu väntar man på paradise hotel alltså. Och nu måste mamma ha datorn så vi hörs om några minuter igen, troligtvis 20 eller något ;P

Bästa låten ever, eller vad?

Ja, denna låt har man många minnen av, hehe :P.
I alla fall så är jag jätte stressad just nu eftersom att ,Ni vet det där arbetet jag har jobbat på, det blev inte så. Så nu har man ändrat hela och jag har bara en sak att skriva på, men det är helt annorlunda mot allt jag har skrivit. Och detta ska vara klart att redovisa i över morgon. Ja, ja, gilla läget.
I kväll så blir det lugnt. Ska gå och lägga mig tidigt eftersom att jag har ett "Möte" i morgon, tidigt, och sedan blir det att dra till skolan. Känns sådär (mötet) vill helst bara gå tillbaka till skolan, känns som att det är det enda jag orkar just nu. Måste ta reda på varför jag är så himla trött... Jag fattar inte.
Så det blir alltså lite tv och middag, och ja, det är väl allt antar jag. Men nu ska jag skriva lite.

Boring.

Hej igen.
Har verkligen ingenting att göra. Pappa har precis kommit hem men det är ju inte direkt så att han gör allting bättre, nej man får helt enkelt bara ta och vänta tills i kväll och alla bra program. Tills nästa gång (Vilket kommer att hända) jag är sjuk så måste jag vara lite bättre förberedd, får väl ta och köpa hem något box kanske. Fast iof så har jag ju den senaste simpsons boxen, det hade jag helt glömt bort :o. Men men, det är inget man kan göra något åt just nu.
Idag har jag i alla fall bara chattat och tittat på film. "Chocolate" Den är väldigt bra. Kanske för att det är två svenskar med, men ändå. Det är roligt att se hur hon gör chokladen, kanske är något man skulle testa i framtiden? Ja, vi får se.
I alla fall så har jag planer på att köpa photoshop till min dator, vill så gärna ha! Men i sådana fall en billig och inte 10.000 kronors programmet, tyo cs4 eller vad det heter, jag skulle ändå aldrig lära mig. Men om jag skaffar det så kan ni hålla utkik efter en design lite längre fram.
Ja, nu ska jag väl tjata på pappa om det och jobba på mitt SO arbete.

Äter lunch...

Hej på er.
Äter min lunch nu, det fick bli en risifrutti jordgubb idag, känns inte som att jag kan äta något annat just nu. Men i alla fall så har jag chattat nu på morgonen, typ på omegle och med min kusin. Haha, det är skit kul faktiskt. Förytom alla äckliga människor så är det kul. Men synd att man aldrig kommer att hitta Steven igen, han var en riktigt pärla. Tänker faktiskt hedra honom med en låt.
Haha, så han!
Ja, ja, återkommer strax.

Typiskt...

God morgon... Ni kanske undrar varför jag skriver såhär sent? Ja, det beror ju självklart på att jag ska bli sjuk mitt i alltihop. Har jätte mycket saker att göra i veckan (Som jag nu måste göra hemma i stället). Jag tycker faktiskt inte att detta är kul, utan jag blir jätte stressad varje gång jag är hemma, men men, får väl ta igen det sen då.
Så nu sitter jag så vid datorn med dusty som ligger och snarkar här bredvid mig:
Haha, sötsos♥
Ja, det är väl allt jag kan som information just nu. :p

Känner mig förbannad.

Jag är väldigt sur just nu, antagligen för att jag är trött, men jag vet inte. Har fan ingen lust att låtsas längre, det är inte kul. Jag vill bara starta om. Jag önskar att ingen kände mig så att jag verkligen kunde få visa vem jag verkligen är. Men nu eftersom att man har valt att bli som man blivit så antar jag att det är kört. Åh vad jag är trött på detta!
Jag orkar inte mer. Men snart så...

Middag av mig..

Har ätit middag nu som ni ser, ganska nyttigt, fast inte överdrivet. Ibland vill jag börja på en slags diet igen, men jag får inte det:(. Hm, gud vad härligt det låter, men man växer ju, så det går inte direkt att prata om det med föräldrarna. Som sagt, har ätit middag nu och jag lagade den helt själv, stolt :D.
Har verkligen fått allt med matlagning och bakning som ett stort intresse, det är ju skitkul! Verkligen roligt, i helgen ska jag baka ännu en tårta och lite sådant, men reglerna är att aldrig äta det, mycket viktigt. Ja, ja, nu väntar jag på paradise hotel (Dagens höjdpunkt?) och så ska jag ta lite äpplen och sådant.

Money man

Ligger och kollar på en gammal beck film just nu. Den e faktiskt helt okej, lite små disguisting, men men. Mamma och pappa kommer nog hem snart med tuggummi till mig, äntligen! Har känt mig vilsen idag, pga brist på tuggummin, jag är väldigt beroende. Ja, ja, orkar inte titta riktigt, men ska i alla fall anstränga mig.


Nu är man hemma...

Nu har jag tvingat i pappa den sista delen av tårtan, ätit mitt mellanmål, gjort läxan (Eller inte), och inget annat. Jag är slö idag. Något mer kan jag ju faktiskt göra, men just nu får ett blogg inlägg räcka som en syssla. Idag har det i alla fall varit trist i skolan, fast det gick så snabbt så det känns inte ens som om man har lämnat huset, sjukt va? Ja, det brukar gå ganska långsamt men i alla fall så är måndagen över, härligt.
Just nu så sitter jag och undrar på hur de ska svara. Och med de så menar jag dem som jag vill jobbskugga hos (Prao gick tydligen åt helvete, trist men sant) och jag hoppas verkligen att det går. Och om JESSICA läser detta så vill jag bara säga att: Min mamma har skickat iväg ett mail nu, så att du vet".
Idag så händer inget mer, eller jo, det är ju paradise, trevligt trevligt. Sen så vill jag testa en ny tårta, och om ni undrar varför jag gör det så ofta så provar jag till Mattes student skiva eftersom att jag står för efterrätten. Haha, roligt roligt.
Ja, ja, ska kämpa mig igenom sit upsen nu, vi hörs sen, om jag överlever alltså.

At Belles.









Hej Hej!
Är hos belle med lite andra trevliga männsikor. Ja, här har vi det trevligt och sitter och diskuterar, eller ja, något i den stilen. Ja ja, vi hörs sen.

Förresten, Belle är bäst.

God morgon!

Måndag, igen. Känns trist, men det får gå, man måste gilla läget. I alla fall så sitter jag och äter frukost nu. Undrar vad som händer idag... Jag tror att jag ska in till stan efter skolan, måste handla lite nya saker till mitt rum och så, och sen kanske det blir bio eller något. Det låter helt okej för att vara en måndag, men vi får väl se vad som händer under dagen. Jag är i alla fall jätte trött, Jag skulle kunna somna vid bordet nu.
Hoppas att denna vecka går lika fort som den förra, jag orkar inte med skolan just nu, så är det bara. Kanske beror det på att jag går och lägger mig vid 12 varje kväll, eller att jag går upp vid 6 varje morgon, det har i alla fall med sömnen att göra, så jag vet inte riktigt. I kväll ska jag gå och lägga mig tidigt i alla fall, och tidigt för mig är ungefär 10 kanske :P. Ja, sådan är jag kan man väl säga.
Ja, ja, vi hörs senare.

Nu så...

Mitt batteri tar slut om typ 2 sekunder, men tänkte bara säga god natt och så hörs vi i morgon! :D

Scream 2

Tittar på film nu.  Den är inte direkt läskig men helt okej :D. Vi hörs sen.

Ett långt, härligt bad

En glad Malla.
Har precis tagit ett bad, härligt! Känns skönt att få en ny start på veckan, man kan göra vad man vill, det enda som hindrar en är rädslan över att verkligen göra det, annars så finns det inga gränser. Så kan man tänka ibland, ganska underbart.♥

Dusty...

Haha, jag har inget bättre för mig än att blogga.  Så ja, då får man väl passa på att skriva av sig lite, eller nej, inte mer av mina långa inlägg om min skolångest. Haha, så detta får bli lite lugnare. I kväll så är det roliga tv program i alla fall (Haha, mitt andra stora intresse förutom att klaga) och det är Scream 2 och golden globe awards. Fast GGA måste jag spela in därför att det ÄR skola i morgon och det börjat 02.00.
Men det gör inte så mycket. Tänkte att jag skulle laga middag. Har verkligen blivit mer intresserad av matlagning, och vet ni vad? Det känns väldigt bra! Till mattes student ska jag göra en massa tårtor, så det ska bli jätte kul faktiskt. Det är faktiskt ganska snart, måste börja planera.

Jag vill inte!

Hej igen. Sitter och försöker att planera hur veckan ska vara. Eller inte skolan kanske men resten. Så att det inte blir som de senaste helgerna varit, helt utan händelser, man slösar bara tid istället för att ta tag i det och verkligen göra någonting. Jag kan t.ex. plugga nu, inför mitt kemi prov, eller skriva på min SO uppgift, bilduppgift eller mitt svenska tal. Men jag är en sådan som aldrig tar tag i saker innan dagen före då det ska lämnas in. Det är faktiskt inte så himla roligt att vara sådan, det blir liksom aldrig någonting gjort...
Så jag känner inför framtiden nu att börja planera det jag gör. Vill även börja att skriva en bok. Jag vet, det låter töntigt men det finns så mycket jag har som jag vill berätta, alltså egna händelser. Skulle vara så himla intressant att se hur det skulle bli. Ja, det låter bra. Men om vi nu återvänder till det som faktiskt kommer att hända tänkte jag ta det lugnt nu. Vill gå på bio, men kanske inte idag förresten, i sådana fall i morgon. Och sedan funderar jag på att lägga upp ett videoinlägg kanske, eller ett sånginlägg, eller jag vet faktiskt inte, men vi får se.
Vi hörs sen, ska göra en låt nu.

Promenad bilder..

Haha, ful bild innan vi gick ut.
'
Ja, som ni förstår har familjen precis varit ute på en lång promenad med Dusty. När jag går denna runda som tänker jag tillbaka på sommaren eftersom att jag och pappa brukade gå där minst 20 gånger innan sommarlovet. Så då längtar man framåt lite till ungefär april. Jag vill ha och behöver värme och ledighet.

Trista söndagar...

Ibland så vill jag bara inte gå upp under en söndag utan bara ligga kvar. Men det går ju inte, eftersom att någon gång så måste man gå tillbaka till verkligheten, även om det inte känns bra så måste man. Men i alla fall så har jag gått upp, jag är trött som fan och orkar inte med någonting just nu. Jag vill ha fredag igen!!!
Men men, detta får man leva med. Och idag så vet jag inte vad som händer, precis som varje helg. Men det kan vara skönt ibland att aldrig veta vad som kommer att dyka upp. Men jag orkar inte riktigt ta itu med det, så vi jag kan ju berätta vad som händer i veckan i stället. Så det är alltså en  vanlig skolvecka som man nu har framför sig. Men på fredag ska Mattes band spela i en tävling och det ska bli riktigt kul. Och sedan på lördag kanske det blir en kryssning (ÄNTLIGEN!) och ja, det är väl det. Ser fram emot helgen verkligen och någon dag i veckan kanske man åker in till stan eller något. Ja, ja, vi hörs sen.
Tänkte bara säga att denna gjorde jag i går. Fin va? :D

TOUGH LOVE.

Ska titta på Projekt runway nu :P

Tillbaka...

Har varit och handlat nu till i kväll. Det ska bli hem bakad pizza till middag, och sedan ska jag baka tårta (Inte äta) och sedan så blir det filmer. Hyrde "American Pie"Senaste och the hills have eyes 2. Så det blir härligt. Tror att jag börjar att bli sjuk så jag vill bara sitta hemma i kväll för mig själv, låter lite sorgligt:D
Vi hörs sen.

Åh fy fan...

Har precis varit ute och sprungit i mina otroligt fula kläder, haha :D. Men vem bryr sig? Det gick i alla fall bra, slog mitt rekord och vad det är tänker jag inte berätta :D. Så det var bra på det sättet, men annars så känner jag mig inte särskilt frisk, tror att jag börjar att bli sjuk, precis när man har kommit in i allt det här med skolan och så, tråkigt verkligen, så jag får hoppas att det går över.
Sen vet jag fortfarande inte vad som händer idag, jag vill kanske åka och handla lite, men vet ej om det blir av. Ja, ja, ska ta det lugnt nu och duscha :D .

Simpsons

Hej igen. Sitter och glor på simpsons just nu. I alla fall så har jag fortfarande inte listat ut vad som ska hända idag men jag antar att det blir gymmet eller något, hoppas det i alla fall, känner verkligen för att börja träna igen. Ja ja bloggar från min i pod så det går lite segt, haha men. Vi hörs sen.

Mästarnas mästare...

Haha, kan man få nog av programmet? I alla fall så har man tvingat upp sig själv nu. Det ska ju inte få bli som förra veckan då man vaknade klockan 4, det är ju inte roligt :o. Men i alla fall vet jag inte vad som händer idag alls faktiskt, men man får väl ta och hitta på något kanske. Vi får se vad som händer...
Nu tänkte jag gå ner för att äta frukost eller något:P
Haha, jag bjuder på den.

Snabba cash, jävligt bra!

Nu är jag tillbaka från en minst sagt intressant film. Jag ville verkligen inte resa mig upp och lämna biosalongen när den var slut. De andra tyckte att den var lite konstig (Kanske pga att de har läst boken, antagligen därför) men jag gillade den mycket
Har inte ätit middag än så det blir ju lite sent, halv elva haha, men det gör inte så mycket. Ska göra lite gym stick övningar och sånt efter, och jag vet inte vad som händer efter det, men det blir väl något tråkigt, ja ja, skriver mer sen.

Internet suger!

Ja, det är min anledning idag! Internet som ska fungera hela tiden lägger av ungefär varannan dag, och det är inte roligt. Får väl ta och övertala pappa till att byta, för det vi har nu är inte bra. Snart ska jag åka till bion, eller snart och snart om någon timma först, och då ska vi se "Snabba cash". Jag har länge velat läsa den, men har inte gjort det än, så nu får vi se om det är en bra film, har verkligen höga förväntningar!
Så ligger det till. I alla fall... Nu är fredagen avklarad!
Haha, var bara tvungen att lägga in den. Och nu är man alltså fri i några dagar innan skolan drar igång igen, men nu ska vi inte tänka på skolan utan vad som händer i nuet. Ja, det är faktiskt inte speciellt mycket... Men man får väl hitta på något typ i morgon. Nej, nu blir allt jag skriver tråkigt (Är fruktansvärt trött!) så jag återkommer :P .

God morgon!

Det är fredag! Äntligen. Jag har väntat hela veckan på just denna dag! I kväll blir det bio, snabba cash. Ska bli skönt att komma ut ur huset och inte bara sitta inne och kolla på Let's dance hela kvällen. Nej, det är jag trött på. Men innan så väntar ju en hel skoldag, hur ska man klara av detta när man är så himla trött???
Ja, jag är verkligen trött. Mer än förr måste jag säga. Det är ju lite trist att det ska vara så, men jag tror att om man bara struntar i det så försvinner det snart. Eller så går man och lägger sig tidigare bara:P. Fast då blir det ju så tråkigt... Okej, nog om mina sov problem. Idag är det i alla fall skola, och den längsta dagen av alla, lite trist att det måste vara så, men men. Man får ta det som det är. Och sen är pappa tillbaka på jobbet och då måste jag gå hem 1,5 km i denna kyla när jag är själv och det är jätte mörkt ute. Man får hoppas att Matte eller någon är hemma i alla fall då.
Idag så ska jag verkligen jobba med skolarbetet, komma ikapp verkligen. T.ex. Matematik, jag ligger efter som bara den, eller ja, en del i alla fall. Men det ska gå bättre nu. I morgon så blir det gymmet, troligtvis. Jag hoppas det eftersom att det känns som att jag har slarvat med träningen ett tag nu. Ja, ja, vi hörs sen. Måste packa idrottskläder nu :P.

Bild...

Ett tecken på att jag lever. I alla fall tittar jag på biggest looser just nu :D

Tråkigt...

Ja, då var man här igen. Mammas jobb är mycket tråkigt faktiskt, ungefär som denna dag har varit. Allt jag har gjort är att ha varit på möte ett tag, ätit lunch och pluggat. När man varit här en dag så längtar man tillbaka till skolan! Haha, eller inte. Okej, det är inte så hemskt som jag säger men någonstans emellan bra och outhärdligt. Men i morgon ska jag tillbaka till skolan, och vet ni vad? Det känns faktiskt helt okej just nu...
Konstigt, men sant? Men i kväll så blir det att ta det lugnt, göra lite läxor och sådant vanligt. Men vardag är ovanligt vanlig nuförtiden (Haha, den var ju inte direkt vanlig förr heller?...) så jag känner att jag behöver något som gör det lite roligt under dagarna, något som man kan längta till...
Haha, kanske inte så jätte mycket men i alla fall en ganska lugn start på det nya året, och även det kan vara trevligt. Tror att jag ska göra en sådan här plan för varje månad, vore nog bra. Ja, ja, ska gå snart i alla fall, men först ett simpsons avsnitt kanske? :D
Vi hörs sen.

Public enemies...

Vi hörs senare♥

Jag mår inte bra...

(Långt inlägg)
Nej det är faktiskt sant... Jag mår illa och känner mig snurrig. Så jag la mig framför tv.n i några timmar och tittade på family guy och allt flyter, men det gick inte över. Utan nu har jag aldrig känt mig mer hungrig, men tanken på mat äcklar mig. Vilket problem man har. Jag vet inte vad jag ska göra. Mamma och pappa kommer väl hem snart antar jag, eller de skulle stanna i mörby centrum ett tag för att handla lite mat och så.

Jag känner mig även stressad. Det finns så mycket som jag vill få gjort, men samtidigt bli nöjd med det. Och då handlar det väl mest om skolarbeten och sådant, känns inte som om jag får någonting gjort där. Så i morgon ska jag ägna dagen till att jobba med skolan, och ligga ett steg före alla andra. Vet inte om jag kommer att göra det ändå, men det är i alla fall en tröst att tänka så. Men i kväll ska jag ta det lugnt. Kanske strunta i den träningen som jag inte hunnit med (Även fast jag vet att den blir av) och kanske för en gångs skull laga mat till familjen. Oken, nu ljög jag. Det gör jag faktiskt ganska ofta, men vill ju inte skryta :P. I helgen så händer ingenting tror jag, om nu inte kryssningen blir av. I sådana fall åker vi nog på lördag, men jag tror faktiskt inte att blir någon nu när jag verkligen tänker efter. Hur ledsen jag än blir så måste jag inse det. Det låter som att jag är förkrossad, men jag har bara sett fram emot det under en lång tid nu. Jag behöver komma bort ifrån allt i några dagar, bort från Stockholm. Längtar till sportlovet! Ska bort hela veckan då! Fan vad härligt. Långa promenader, lugna dagar och bara trevliga stunder. Tror att det bara blir med familjen men det är ju inte helt fel, ja nu längtar jag verkligen. Det är ju bara 7 veckor kvar vilket inte är särskilt mycket om jag får säga så. Skolan går förvånansvärt fort under veckorna, jag menar snart har det gått en hel vecka, eller det har det redan. Men snart en hel skolvecka utan avbrott. Eller utan att jag har varit sjuk kan man väl säga. Är stolt över att jag verkligen försöker, med tanke på hur det har varit förut, jag menar det jag hade i frånvaro i 6:an var inte att leka med direkt, nej jag är glad över att jag verkligen anstränger mig hårt! Jag vill bara få bra betyg och gå över till gymnasiet, en helt ny start. Känner verkligen att jag behöver och att jag är värd det. Det var så länge sedan jag fick en sådan chans, då jag verkligen var mogen för det. Det har gått snett några gånger, och därför vill jag inte misslyckas. Och även fast jag vill detta, behöver det inte handla om att alltid skaffa nya vänner. Haha, känns som att jag skriver lite bortom allting vanligt just nu, men ibland måste man väl få uttrycka sig, och särskilt i en blogg, jag menar det är väl det den är till för. Plus att man har några besökare. Haha, ja det är ganska skönt faktiskt. Nej, nu ska jag rycka upp mig och faktiskt göra något vettigt.
Och förresten,

Tack för kommentaren Josefin! :D Även fast du vet hur jag känner inför det...:D Jag säger detsamma till dig! :D:D <3

Testat hårfärger...

Nu har jag testat lite hårfärger i något program. Det var inte så seriöst, men vill färga håret så jag testar.
Haha rött, jätte fint! :P
Kanske platina blont, eller inte... :P
Ja, ja, tittar på one tree hill just nu i alla fall.

Jag är trött...

Jag förstår faktiskt inte ens varför jag försöker att ta fina bilder. Jag har helt enkelt inte det man behöver för att kunna fota, även om jag skulle vilja ha det... Men det kanske går att ordna, eller så är man bara inte född till det, ja ja, jag orkar inte tjata längre:P. Det är så tråkigt och man får dålig energi... :P
Nej, nu ska jag vara positiv. Men som Jessica sa, denna skola gör en deprimerad... Så är det kanske. Äh, den är helt okej om jag ska vara ärlig, men det är lite tråkigt när man vet att det är lov om först 7 vekor... Ja, ja, man måste försöka stå ut med det ett tag till. Men alltså, nog om skolan.
Idag så ska jag ta det lugnt. Titta på tv (One tree hill), skriva lite (Måste bli klar med allt möjligt), jag vill gärna göra middag och sedan tugga tuggummi, haha, visst låter det roligt! Nej, men det blir nog kul. Och sedan ska jag börja träna med min (mammas) gym stick. Den är skit bra, precis som ett gym. Och då gör jag väl ungefär 8 övningar, 20 av varje så det är skönt. Måste börja tänka på sommar stressen som är här snart. Eller kanske inte snart, men den kommer.
Nu ska jag faktiskt ta en frukt.

Otur...

God morgon! Idag väckte pappa mig klockan kvart över åtta, så jag blev lite lätt galen på honom, eftersom att det viktigaste för mig under en morgon är tid, så det blev inte direkt så lyckat. Men det fungerade och nu är jag klar att åka. Men i alla fall så sitter jag och äter frukost samtidigt som jag undrar om det var något jag kunde ha ändrat på bilden, men den är nog klar. Jag hoppas verkligen på ett MVG men vem vet?
Idag börjar jag halv tio och slutar ett. Bara tre lektioner alltså, känns rätt härligt. Har ingen aning om vad jag ska hitta på efter, men eftersom att alla slutar senare än mig så antar jag att det blir att åka hem och göra något, träna kanske:P. Men i alla fall så måste jag söka information om moderaterna till SO arbetet, så det ser jag fram emot. Ja, ja, nu måste jag gå snart, så vi hörs sen.

Sova, sova, sova!

Efter ett långt och härligt avsnitt, eller två var det faktiskt, av paradise så är man nu redo för sängen. Men vi hörs i morgon faktiskt:D. KRAm<3<3<3<3<3<3

Kämpar med bilden!

Åh, nu börjar stressen komma. Så klart. I morgon ska bild uppgiften vara inlämnad och klar, men jag har forfarande en bakrund att bli klar med, och den är långt ifrån det. Men jag ska vara lugn. Det borde nog gå bra eftersom att den är rätt cool :P. Nej men, jag hoppas på ett MVG, åh vad glad jag skulle bli! Haha...
Känns som att klockan är typ tio, men det är ju lugnt, bara halv 9. Konstigt trött man blir efter bara fyra dagar i skolan, vad tråkigt att det ska behöva bli så tycker jag. Nej, längta till gymnasiet har man ju börjat att göra nu i alla fall, känns som att jag är klar med grundskolan. Men snart så, det tar inte så lång tid, utan en dag så är det dags. Men nu för att undvika skolan lite grann så kan jag ju berätta att det blir bio på fredag, snabba cash, vill ju helst läsa boken, men hoppas att den här (Filmen) är lika bra som boken (Som alla säger är så himla bra) Vad krångligt det blir när jag förklarar något... Ja, ja, och sedan på lördag hoppas jag på en kryssning, men den blir med största sannolikhet inte av tyvärr. Men snart måste jag faktiskt iväg på en, jag är galen i dom.
Bilden. Detta är allt ni får se just nu, men den ser bättre ut än så i verkligheten, ni får se en annan gång.
Kram.

One tree hill...

Ligger och glor på tv. Inte konstigt direkt va? Nej men skolan har väl varit seg som vanligt i alla fall. Det blev lite alla möjliga lektioner och inge avbrott mitt i dom... Trist verkligen :P. Ja, ja, i morgon är det onsdag och den bästa dagen på hela veckan och sen är den nästan slut så det känns ganska bra faktiskt, men på tal om onsdagar så har jag en bild uppgift jag behöver bli klar med... Undrar hur det går. Men men.
Nu så ska jag i alla fall tillbaka till tv tittandet. Ja, ja, vi hörs sen.

Tisdag...

Nu börjar jag med de tråkiga rubrikerna igen. Men det är så svårt att komma på något bra på morgonen just. Nej, men det får vara så ett tag.. Hade nästan tänkt att lägga upp ett schema för bloggningen eftersom att jag ibland glömmer bort och ibland inte orkar. Men nu när man säger det högt låter det väldigt seriöst :P.
Skola idag i alla fall, som vanligt alltså. Och jag har kommit på att tisdagar kanske är den jobbigaste skoldagen kanske det, eller nej, det får vara måndagar helt enkelt, det blir bättre så. Idag har vi idrott också, vår första lektion som jag ska försöka att höja mitt betyg i, men det är nog inte så lätt som jag trott kanske.
Ja, ja, nu börjar jag att få ont om tid faktiskt så att vi hörs sen.

Behöver tuggummi!

Har faktiskt slagit på Disney channel. Man ska väl vara ärlig i bloggen, eller hur? Hur som helst så måste de andra komma hemma nu, behöver tuggummi, det är nästan som att man har blivit beroende. Haha, ja men just det, det har jag redan. Haha, är så tråkigt.
Åh, jag orkar inte, skriver sen... :D

Behöver tuggummi!

Har faktiskt slagit på Disney channel. Man ska väl vara ärlig i bloggen, eller hur? Hur som helst så måste de andra komma hemma nu, behöver tuggummi, det är nästan som att man har blivit beroende. Haha, ja men just det, det har jag redan. Haha, är så tråkigt.
Åh, jag orkar inte, skriver sen... :D

Back home.

Har fastnat framför family guy så klart. Haha, ännu några timmar att att slösa bort på tv. Ja, men det gör inget idag. Så nu gör man alltså ingeting. Hade tänkt att träna lite också kanske, eller ja det ska jag, men undrar om jag ska köra lite yoga, var ju så längesedan.
Längtar tillbaka till lovet som mest just nu. Vill åka på kryssning. Vi har pratat om att åka i helgen som kommer nu, men vet däremot inte om det blir av, men fan jag skulle hugga av mig armen för att få göra något roligt just nu under dessa deprimerande veckorna som man har framför sig. Visst låter det hemskt! Haha, jag är mycket pessimistisk idag, och vet faktiskt inte varför.
Har i alla fall varit med några personer nu på eftermiddagen. Belle, Maggie och Rebecca (Och förresten är belle bäst! (Lovade) Men de skulle till Hanna senare så jag var inte där så länge. Men när jag var det så blev det mest att prata och så... Ja det var mycket trevligt.
Men nu ska jag titta lite och se om det finns någon frukt eller något.  Åh förresten såg jag att det är Paradise hotel i kväll! Yes. Ja ja, vi hörs sen.
En bild från varmare tider. <3

Jag vill ha lov!

Måndag, nej jag orkar faktiskt inte...
Allvarligt, måndagar måste vara den tråkigaste dagen. Haha, nej men nu ska jag inte klaga. Ja, ja är med lite kompisar just nu faktiskt. Vi hörs senare.

Halv dag...

God morgon hörni!
Och förlåt för att jag inte skrev tidigare, men tyvärr skulle jag iväg. Så jag har kommit hem nu efter ett slags möte. Det gick bra i alla fall så nu vet jag lite mer om hur jag ska göra i framtiden. Så idag går jag alltså bara de lektionerna som är efter lunch. Känns lite skönt ändå att få komma igång lite sent och köra på resten av terminen, men just nu behöver jag lugn känner jag.
Idag äter jag även lunch hemma, men det spelar ju egentligen inte så stor roll, det blir ingen skillnad. Men i morgon återgår jag till det normala, nästan. Ja, ja. Nu ska jag börja att förbereda mig för en kort dag, bara två och en halv timma. Vi hörs sen.

Det var ju svårt ju!

Haha, var inne på fokis blogg och såg att någon kille hade gjort sig själv som en avatar. Jag som alltid måste testa på allt, skulle självklart försöka jag med. Så gick gick in på någon halv dålig sida och började att experimentera. Ni ska få se resultatet, men lova att inte skratta ihjäl er!


Bilder från dagen...

♥ (Vi köpte ett minneskort till kameran)
Ja, så har dagen sett ut i bilder mer eller mindre. Kram.

Min älskling blir bara vackrare för varje gång...

Hej på er! Nu är jag tillbaka från en minst sagt kall och jobbig dag... Ja, det är inte lätt att sitta i en bil i 2 och en halv timma varje gång man ska upp, men att träffa Dreitill får verkligen allt att gå över. Han var så fin och har växt sedan sist, även fast det är han ganska liten, haha (Lägger upp bilder senare). Men det gör inget. Höll faktiskt på att frysa ihjäl när jag stod i hagen, men som tur var gjorde jag inte det. V fick i stället gå in till de han står bor hos och se på nyfödda tax valpar, SO CUTE!Nu vill jag att Dusty ska skaffa, för det har mamma och pappa lovat mig, så det antar jag att hon ska snart.
I morgon så är det tillbaka till verkligheten. Skönt att de tvingade oss till skolan i torsdags så att man har fått komma in i det nu. Annars skulle jag hamnat i depression idag, och det orkar jag faktiskt inte med just nu. Nej, nu ska jag träna och arbeta på min bild uppgift, och lägga upp bilder från dagen så klart!.

Söndag betyder Dreitill!

God morgon, god morgon! Om det är någon som har sovit fruktansvärt dåligt i natt så är det jag... Jag tittade på mean girls (Vet ej varför) och sedan lite på fame. Sen var det kört verkligen. Låg och vände på mig mist 50 gånger. Jag måste ha sabbat för de andra också, för vad jag kan bedöma just nu så har de inte sovit särskilt gott heller, men det får man ta ibland...
Idag åker vi till Dreitill, eller ja, alla förutom Matte. Så det ska bli mycket trevligt. Jag ska köpa ett minneskort på vägen och ska ta många bilder.
Men vi ska åka nu så vi hörs senare!

Paradise hotel XL..

Barnhemmet blev för komplicerat för min del. Jag gjorde klart kakan, och gick sedan tillbaka upp. Men när vi skulle titta igen så bläddrade vi förbi 6:an också fastnade självklart framför paradise hotel XL. Eller jag och mamma gjorde det, men tyvärr inte Matte som sparkade ut oss ur rummet och själv började att glo på Beck, typiskt...
Så nu sitter man i mitt rum och tittar på min lilla tv... Eller jag ska egentligen vara glad över att jag har en överhuvudtaget. Ja, ja, nu börjar det igen.

Barnhemmet & bakning...

God kväll. Har påbörjat att baka chokladtårta och ska se på barnhemmet nu Vi hörs senare.

Nu är det lördagskväll...

Hej på er.
Den dag har varit ganska meningslös om man tänker efter, men ibland kan det ju vara skönt med sådana dagar också, att bara få ta det lugnt. Jag är en sådan person som (just nu i alla fall) tycker om att vara hemma och ha det trevligt i stället för att gå ut. Fast det kanske bara är vid just denna tidpunkt. Är riktigt sugen på att åka på kryssning igen för att gå på disco, åh vad jag längtar!
I kväll blir det i alla fall att vara hemma... Och sedan skräckfilm så klart, något roligt. Ja, det ser jag fram emot. Men mest emot morgondagen, söndag alltså. Ska åka till Dreitill! Det var så längesedan så det ser jag fram emot väldigt mycket! Ska även ta mycket bilder med kameran och skaffa ett minneskort till den.
Ja, nu ska jag baka pizza (med dinkel mjöl) Både nyttigt och gott.

God morgon igen antagligen...

Ja, jag måste vara en utav de tröttaste människorna som finns. Jag planerade dagen och allt gick bra fram till att jag kände att jag behövde gå och lägga mig i ungefär 10 min. Och vad händer inte då? Jo, jag somnar och vaknar först halv fyra. Åh, ibland vill jag bara sparka på mig själv. Så nu har en lördag förstörts (Dagen). Så nu har jag ingen aning om vad jag ska hitta på i kväll...
Fast jag vill jätte gärna se på en skräckfilm eller något, bara för att få lite energi. Men jag vill ju helst av allt inte titta själv precis, ne, , jag har ingen aning faktiskt. Men jag kommer nog på något.
I övrigt förutom att jag har sovit ett tag nu så har jag inte gjort ett skit. Nej, fan vad värdelöst... SÅ jag får nog ta och skaffa kortet i morgon i stället, för jag orkar inte just nu. Det är så typiskt.
Ja, ja, nu ska jag hitta på något i alla fall.

Bilder!

Ja, det blev jätte konstig storlek på alla, så de blev inte så bra. Men jag testar bara nya kameran lite:P.

God morgon lördag!

Ännu en morgon, ännu en lördag, ännu en dag utan några som helst planer... Ja, jag har inte någon som helst aning om vad jag ska hitta på just idag. Men jag måste faktiskt komma på något nu. Jag har ju en ledig dag nu. Det är ju som att varje helg är som ett minilov, eller 2 studiedagar som kommer varje vecka. Det är ju ganska bra om man tänker efter.
Men nu ska jag försöka att glömma lovet och koncentrera mig på skolan i stället. Som min lärare sa:" Det är viktigt med betygen detta år." Det är det nog också, då nu ska jag börja plugga under dagarna. Så det kan bli ett mål.
Som jag sa igår, idag ska jag försöka att träna, att skaffa ett gym kort också, som kan vara bra att ha. Jag höll ju på lite förut, men inte längre, och det är synd eftersom att man mådde så bra efteråt. Ja, ja. Kanske det blir att åka till något centrum eller något också, vem vet?
Vi hör sen.

Trött nu...

Kanske inte vore det bästa om man vände på dygnet igen så jag tror att jag går och lägger mig nu. Det är ju en lång dag man har framför sig, är ju trots allt bara lördag.
Vi hörs i morgon!

VARNING! Risk för tråkigt inlägg!

Ja, alla känsliga bör nog se bort nu!
Denna kväll har tillbringats med föräldrarna och...
Fia med knuff... Haha, men så tråkigt är det faktiskt inte. När man egentligen kan vara ute med kompisar sitter man hemma, äter skalade äpplen och ser på gudfadern, och spelar fia så klart.

Vilket slit...

Nej, det är sannerligen inte lätt att byta header minsann... Har sprungit runt och tagit tusen bilder som jag inte blivit nöjda med och sedan tagit om. Men nu är jag nöjd, och jag gillar resultatet! Haha, tänk att jag för en gång skull har kunnat göra en vettig bild, applåd till mig.
Där uppe sitter mor och far och glor på Let's dance och den nya tv.n ,jag själv pallar inte sitta och titta på en massa trista kändisar i ett dans program. Jag gav det en kvart, men sen nej! Jag orkar faktiskt inte med det... Nej, här ska det inte slösas bort en hel fredags kväll inte.
I övrigt så har det ju varit skola idag, roligt? Inte tråkigare än vanligt i alla fall :D. Så det är en rätt så bra nyhet. Men jag vet inte om jag klarar 80 minuters kemi i veckan... Fast det är väl bara att stå ut antar jag. Och sedanhar jag bilduppgiften som ska vara klar redan på onsdag nästa vecka! Jisses alltså. Vet ni vad jag kommer att göra? Jag tänker ägna några rader åt skolan eftersom att det verkar omöjligt att stoppa, men det får ni ta.
I morgon så är det lördag minsann. Jag ska träna tror jag, i alla fall skaffa gym kort. Matte ska spela in skiva med bandet tror jag, och snart är det ju emergenza! Så roligt det ska bli. Jag ska verkligen peppa Matte nu framöver, haha. Eller inte... :P. Nej, men det ska bli kul i alla fall.
Ja, ja, vi hörs senare.
Jag gillar den faktiskt:D.

Home again...

Jessica, jätte fin bild!
Jag tog en varm choklad, fast den var inte så god... :P
EN tröja som jag köpte. Inte fin bild, men men. 99 kronor på Åhlens.
Sitter och kollar på Let's dance just nu, så jag orkar inte blogga... :P

Nu drar jag iväg..

Nu ska jag möta upp Jessica, vi hörs sen. Kameran är med.

Ursäkta!

Jessica har nu kommenterat att jag råkade stava gäst med J, SÅ det blev JÄST i stället! Jag är fruktansvärt ledsen och besviken på mig själv över detta och lovar att det inte ska hända igen! :P:P

Ps. Jag får väldigt tråkig humor efter en lång skoldag...

I skolan, under idrotten...

Ja, just nu sitter jag faktiskt i skolan, tro det eller ej. Tänk att det inte alltid behöver vara så trista lektioner, fast idrott är inte ens trist så jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. Snart kanske Jessica jäst bloggar. Förra gången, på min andra blogg, blev det om brun utan sol :P så nu har ni något att se fram emot.
Snart, om några timmar nu, är det helg´! Jag ser fram emot det väldigt mycket. Fast jag har lovat Jessica att åka med till Centrum och sedan ska vi typ titta på skräckfilm. Men nu ska jag faktiskt chatta vidare.

Fredag!

Ja, idag har jag glada nyheter faktiskt. Framför allt, det är fredag och jag har en helg att se fram emot. Bland annat Dreitill <3. Och sedan så är det risk för strömavbrott! Jag vet inte om det är meningen att man ska vara glad, men då kanske man får gå hem från skolan, och hur härligt är inte det?
Ja, men nu om vi antar att det inte blir det så är det en vanlig fredag... Börjar 08.00 slutar 15.35. Inte mer med det. Det gäller bara att ta sig igenom alla lektioner och sedan så är det bra. Och förresten har inte vi (Min grupp) hemkunskap längre, utan kemi. Bra eller dåligt? Ja det kan man ju fråga sig. Men jag tror nog att jag kan få bättre betyg i kemi, eller det låter inte direkt rimligt men jag tror det.
En ful bild på mig just nu. Jag känner mig lite sliten faktiskt :D Jag menar att gå upp klockan 6 två dagar i rad är inte bra för ungdomar, inte när man faktiskt måste sova sju timmar, för mig blir det ungefär 5 kanske, max! Ja, ja, nu ska jag åka snart, skola skola skola. Ni får veta sen om det blev strömavbrott eller inte:P.

Kom inte in..

Nej, jag har inte bloggat idag med tanke på att jag in inte kom in på hemsidan under ett tag, men nu r det bra igen. Ja, så var första skoldagen avklarad, ni måste vara jätte nyfikna på hur det var! Eller inte.. :D I alla fall så var det helt okej. Man gjorde egentligen inte så mycket utan gick igenom betygskriterierna, inte mer än så, men det är ju alltid skönt ju.
Sen så skulle man lämna in en uppgift i musiken och jag var verkligen inte nöjd, ville ha mer tid, men nu får det gå. Hoppas verkligen att jag kan få behålla mitt betyg där. Jag är väldigt nöjd med det. Men nog om skolan, det blir så trist om man alltid skriver om det. Har ju börjat att sätta upp små saker som jag kan längta till under månaden.
Några saker nu framöver är då:
Detta är så bara några av sakerna som händer i Januari, och jag ser inte fram emot allt kanske, men jag är en person som vill ha saker planerade. Ja, nu ska jag ringa pappa för att be honom köpa Vecko revvyn... Och tuggummi så klart!

Så var det dags..

Ja, nu sitter man alltså här.. Jag vill inte att tiden ska fort just nu eftersom att det snart är dags att åka iväg, eller i alla fall en timma. Men jag får skjuts så det är inte så farligt. Ska jag vara ärlig ser jag fram emot att komma hem och att göra läxorna, plugga till proven och allt annat sådant. Ja, det är ju inte så farligt. Och sedan har man ju helg, så det går ju på något sätt.
Idag, annars, så är det väl inte så himla mycket att göra, ska mest ta det lugnt och vila upp mig inför allt annat som händer nu framöver. Så det blir väldigt skönt de första dagarna nu. Det är ju helg om bara 2 dagar så det står man ju ändå ut med. Så klart.
I helgen så tänkte jag (Och familjen så klart) åka upp till Dreitill för att se hur han har de. Var så länge sedan jag fick träffa honom faktiskt, men jag ska bli bättre på det. och dessutom är det svårt eftersom att det inte bara jag som ska vilja utan tre andra personer, och det är inte lätt alltid:P.
Ja, ja, nu ska jag klä på mig och fixa lite. Vi hörs när jag kommer hem.

Mer bilder..

Jag har en stor nyhet! Familjen (- Matte) var vid elgiganten idag och tittade runt lite på olika tv apparater och tillslut gick pappa med på att köpa en! Kul va? Ja, det tyckte i alla fall ja, så nu blir det mycket tv framöver, mer än vanligt.
I kartongen..
Ja, här är den, fast inte så bra bild kanske.
Och denna är på mig, tyckte den var lite häftig.
Nu ska vi äta middag snart fast först ska man ju titta lite på vad som går nu:P.

Onsdag idag...

God morgon på er!
Det kommer att bli en lugn dag idag tror jag nog. Lite shopping och sådant blir det. Och sedan kanske något annat spännande. Jag känner att jag måste ladda nu inför i morgon. Det är ju trots allt 4 månader med skola man har framför sig. Fast trots det så låter det inte så jätte mycket faktiskt. Nu har jag t.o.m räknat på hur många skoldagar det är kvar och var ungefär 77 dagar. Vilket egentligen inte är så jätte mycket. Ca 2 månader och 2 veckor. Visst verkar jag längta till sommarlovet! :P
Här kommer lite bilder från den nya kameran.
Ful bild på mig.
Kameran. Ser ni att det är 2 skärmar på. Jag tycker att det är jätte coolt! :P
Vi hörs senare.

Sista kvällen jag kan vara uppe..

Ja, nu är man här alltså, efter ett långt och underbart lov. Som startade med en ytterst trevlig kryssning (Som förmodligen blir av igen nästa vecka) och avslutades med en trevlig middag på östermalm. Ja, jag kan ju sga att jag har lärt mig väldigt mycket under detta lov, har tänkt igenom en massa saker verkligen.
I alla fall var middag trevligare än vad jag trodde. Det blev tacos, och jag var inte så hungrig så det blev ungefär en halv, och sedan blev det 2 bitar mörk choklad, har saknat det! <3 Efter det blev det att prata samt se på Mrs. Doubtfire som är en riktig klassiker.
Nu ska det bli Gudfadern eller Kenny Starfighter (Alltså serien för filmen sög!). Jag har lite svårt att bestämma mig eftersom att jag vill se båda. I morgon gäller det att jobba på min musik uppgift om Journey, som ska vara klar tills torsdag. Har börjat att se fram emot skolan lite, det trodde jag inte för ett tag sedan.
,
Nu är jag lite tråkig och lägger inte in några bilder, men ni får se dom i morgon. Kan ju bara säga en sak om kameran: Den är grym!!<3
Vi hörs antagligen i morgon.

Ska bort på middag nu...

och förresten fick jag kameran :P. Men vi hörs senare.

Lite annat..

Jag ska åka snart nu. Vi ska iväg för att skjutsa Matte till rep, det är ju dags snart. Efter att vi har gjort det ska vi till mediamarkt och köpa tv (kanske) och digitalkamera (kanske) vill jätte gärna ha en speciell. Åh, jag vill jag vill. Men men, vi hörs sen.

Vad ska man hitta på?

Kanske lägga ett till pussel? Kanske städa sitt rum? Kanske träna yoga? Ja, vem vet egentligen. Det enda jag vet är att jag har det tråkigt, vilket jag säkert kommer att ha i kväll också, det antar jag i alla fall. Åh, jag blir så arg. Kunde jag bara inte sagt nej? Jag kommer att vara sur säkert hela dagen nu. Roligt för er...
Nej, nu ska jag bli roligare. Jag tänkte att man kunde göra något nytt här, testa på något i stället för samma gamla vanliga saker. Förr hade jag ju ändå bilder med, men inte nu inte. Nej, i framtiden så ska jag bli bättre, det kommer att bli en helt ny blogg. Välkommen 2010!

Det visar sig vara bra ibland!

Hej igen. Och förlåt för mitt förra inlägg, jag ska inte lägga sådant på andra. Ja, ja, det visar sig vara ganska bra att hamna i bråk ibland, särskilt nu när pappa har lovat att vi ska köpa platt tv. Och kanske en digital kamera, okej nu hittar jag på bara, men jag hoppas. Men jag vet inte vad som är sant, han kommer säkert att ångra sig tillslut. Men nu verkar det i alla fall så. Och sedan ska jag och mamma till en outlet. Det ska faktiskt bli jätte kul att få handla lite nu. Och då ska jag handla mycket verkligen. Ja, så får det bli. Det är så roligt när pappa vill säga förlåt, han blir alltid så vänlig. Okej, nu pratar mitt bortskämda jag.
Kanske inte en sådan här precis, men något liknande.

Varför?

Jaha, sista kvällen ska alltså tillbringas hos mammas och pappas kompisar och deras lägenhet... Jätte kul att få göra det under sista kvällen. Och de handlar inte om just de personerna utan det skulle varit samma sak om det hade varit någon annan. Jag fattar inte varför jag inte kan vara hemma. Jag antar väl att de väl känna att de hela tiden har kontrollen över oss, men jag förstår inte varför.
Så denna dag har ju inte direkt fått någon drömstart, utan tvärtom. Bråk och skrik, det är så man vill ha det nuförtiden. Nej, men jag önskar att jag kunde få ha det roligt en enda dag innan det blir stressigt igen, varför kan man inte få ha det?
Ja ja. Nu har jag blivit av med min ilska i alla fall, vilket är ett stort plus med att ha blogg. så då kan vi ju gå vidare. Idag så händer det ju inte så mycket, på dag, jag vet i alla fall inte så mycket. Men jag tror nog att vi ska till stan kanske. Jag måste hinna förbereda lite saker nu, dessa sista dagar innan skolan sätter igång. Jag vet inte om det kanske blir lite träning också, men det hoppas jag verkligen på.
Ja, :P, För att liva upp stämningen så får ni återigen se denna bild som var med i ett inlägg för inte så länge sedan. Som ett betyg på min dag än så länge alltså. Vi får höras senare, måste fixa lite saker nu.

2010?

Sitter vid den stora datorn nu. Har inget annat att göra. Matte är ute och mamma och pappa har ju jobb att ta hand om, så här sitter man alltså själv. Och förutom att jag är uttråkad så är jag även orolig. Jag vet inte hur det ska bli när jag kommer tillbaka till skolan igen. Det finns så mycket som jag vill ändra på, men jag antar, nästan vet, att året kommer att bli likadant som det förra... Jag önskar att jag kunde ta tag i saker mer, vara lite stark och visa att jag också kan. För jag vet ju att jag kan göra de saker som jag vill. Men det är svårt. Mycket svårt. Och om jag ska vara ärlig så har jag ingen aning om hur jag ska kunna uppnå det.

Och om vi bortser från allt det såliga så har jag aldrig varit mer glad. Jag har hittat nya människor som jag kan lite på och insett vad jag inte vill ha med att göra längre. Kanske är det för att man växer upp som man först förstår det. Nej, jag vet vilka jag trivs med nu. Och det är ingen hemlighet. Jag är trött på att hålla allt inom mig utan nu handlar det om mig själv. Det är ju ändå mitt liv och därför måste väl jag kunna få bestämma. Det måste ju vara det som är meningen, att på något sätt hitta det man trivs med att göra. Man måste kunna se förbi alla problemen och någonstans inse vad som gör en lycklig.

Under dessa veckor har jag funderat mycket på hur jag vill göra i framtiden också, vad som jag ska prioritera. Och jag har kommit fram till en del saker nu, som gör så att jag kan se förbi det jobbiga. Det handlar om att ta in saker i vardagen så att man har något som man faktiskt längtar efter under veckan. Jag tror att det är det jag har saknat. Att kunna just längta. Det gör det så mycket lättare att gå vidare, även fast vissa dagar kan se likadana ut. Men nu är de tett nytt år, och jag har fått ett nytt sätt att tänka på. Att det kanske inte alltid handlar om mig, och när jag säger så menar jag inte på ett dåligt sätt, utan mer att det kanske inte är jag som är anledningen till allt dåligt. Jag är precis som alla andra en riktig människa och borde därför behandla mig själv som en. Det är ju ändå så pass kort tid som man lever, varför inte göra det bästa av det?

Varför ska man vänta när man kan sätta igång direkt? Nej, det är slut på det nu. Jag ska bli bättre, tänka mer på mig själv och vad jag trivs med. Och om folk tycker något annat så kanske jag inte ska ägna tid åt just dom, utan hitta andra. Det ska bli spännande att se faktiskt.
Detta ska bli mitt år.

Mina förväntningar stämde..

Filmen som jag var på borde utses till årets värsta film. Absolut inte bra. Nej, jag är riktigt besviken. De första filmerna är ju rätt roliga ändå. Nej, det var tråkigt. Men kul var det att träffa Jessica i alla fall.
Snart börjar skolan. Det går inte att undvika det längre. Jag kommer att vara väldigt deppig i säkert 2 veckor framåt eftersom att jag älskar lov. Men sen kommer det att gå över. Det är ju ändå inte så länge man får vänta, och Vips så är det sportlov. Tänk vad härligt, och även påsk och sommarlov, detta kommer ju att gå bra.
Ja, ja, nu ska jag göra mina sit ups och tugga tuggummi.
,
Förresten kanske det blir birka paradise resa snart, vem vet?

Göta kanal 3..

Några av mina inköp kommer nu.
Basplagg.
Snart kommer Jessica, och vi ska se på Göta kanal 3. Om jag ska vara helt ärlig så har jag inte så jätte höga förväntningar, utan det blir nog mer som en kul grej. Ja, ja, nu måste jag göra mig i ordning.

Framme..

Sitter i bilen och väntar på att mamma skulle få med lite saker hem, och det går ju jätte fort. Jag är bara lite stressad över att klockan är halv 4. För några minuter sedan trodde jag att det var tisdag idag, men nej då:) det är ju bara måndag. Senare ska jag kanske träffa jessica, eller så blir det i morgon. I alla fall så måste jag sluta nu. Vi hörs när jag är hemma

God morgon!

Denna dag har inte börjat bra! Först och främst förlorar Sverige i hockey med 3 mål (Ja, jag satt uppe hela matchen.) och sedan när vi har bett Peter att väcka oss klockan 9 (Han var uppe redan då) Så vill han låta oss sova och vi vaknar klockan halv två i stället. Jag menar, då är nästan hela dagen förstörd. Men men, man får se det från den ljusa sidan, utvilad r man ju.
Så idag ska man in till stan. Vet faktiskt inte vad jag ska hitta på där, men det kan vara bra just nu innan skolan börjar igen. Så att man inte får samma panik som varje deg annars. Nej, jag orkar inte med stress detta år också. Nu handlar det om betygen.
Nu ska jag åka snart men skriver säkert från mobilen.

Här har vi en trött en..

Lilla Dusty, stackarn måste också vara med och titta ju. Hela familjen.. Förutom mamma då som jobbar i morgon. Så i morgon ska både jag och Matte in till stan för att ja, ha något att göra. Kanske blir det bio också.. Vem vet?
Vi hörs sen.

Waynes's World 2!

Herregud! Att sitta upp till klockan 3 kommer inte att bli lätt kan jag säga. Nej, har redan börjat att bli lite trött, men jag ska se denna match. Det är mycket viktigt. Men nog om hockey. I morgon så ska jag in till stan för att handla lite saker nu innan vårterminen börjar.
Men i alla fall så sitter jag och glor på Wayne's world 2. Haha, den är grym ju. Åh, det är bra att titta på medan man väntar faktiskt. Sedan så får jag se vad det blir för något efter. Kanske någon serie. Har ju missat ett avsnitt av gossip girl som jag måste ta igen.

Well, look at this!

Jag måste bara lägga in en bild på pusslet som nu är avklarat. Jag var faktiskt med själv och gjorde faktiskt. Gav inte upp. Det är det första jag har klarat (Med hjälp) så nu vill man göra flera.
Släktträffen gick bra, det var mycket roligt. Men tillslut skulle min kusin och Matte iväg för att repa så då följde jag med Josefine och hennes bror för att spela Os i friidrott. Haha, det var väldigt roligt. Jag vann bara en men det spelade inte så stor roll. Sedan körde vi Little big planet, som jag sög på att spela, haha.
I kväll är jag ensam barn, och då blir det middag, film och hockey. Det låter ganska mysigt faktiskt. Ingen star wars för min del, nej, det lämnar jag åt de andra.  Och på tal om hockey så börjar matchen klockan 02.55 för er som se. Men nu ska jag äta.

På väg..

Ja, nu är vi alltså i bilen på väg till mormor och morfar. Och resten av släkten. Ni vet, helst av allt skulle man nog ha velat att stanna hemma och sova, men vem kan bestämma? Så detta får gå just nu. Visst låter jag glad! :p Snart börjar skolan igen, jag mår dåligt bara av att tänka på det. Jag gillar det inte. Kanske beror det på en sak, som jag kanske inte ska nämna här, jag tror nästan det. För snart kommer det att bli sommarlov, det går fort ju. Ja, ja, nu ska jag inte bränna mer pengar utan i stället umgås med min familj.

Att vakna tidigt är inte alltid så tokigt.

Nej, frågan är om man bara kunde börja att tänka så under skoldagar så att man faktiskt bara går upp och inte känner efter så himla mycket. "Jag är jätte febrig, har jätte ont i halsen!" Nej! 2010 ska bli ett riktigt bra år, det har jag bestämt mig för nu, på riktigt.
Kicki har åkt (Vilket är jätte tråkigt!). Det är så himla roligt när dom är här, riktigt trevligt måste jag säga. Alla var vakna till 4 igår, vilket man absolut inte tänkte på, men när det blev riktigt sent så kände man hur ögonen inte riktigt orkade att hålla sig öppna. Nej, så är det ibland.
Vi vet (Eller kanske inte) att vi i familjen har köpt ett 1000 bitars pussel med joden (Karta) som motiv, och det har alla (Förutom Peter) försökt att få klart nu, och igår så gjorde vi nästan klart det. Jag gick och la mig, och vaknar i morse och upptäcker att de jävlarna har redan lagt klart det. Fan vad arg jag blev... Nej, men det var roligt att man faktiskt klarade det för en gångs skull. Annars skulle det legat i kartongen nu, det lovar jag.
Idag bär det av hem till mormor och morfar på ännu en släkt träff, men nu blir det på mammas sida. Det ska väl bli helt okej. Man har ju jämnåriga kusiner på pappas sida, så ja, det kanske är lite lättare för Matte, men ja ja, det blir nog bra. Det kommer än massa personer faktiskt. Mammas syster och bror och systerns man. Mormor och morfar, mammas kusin, kusinerna, min familj och Mattes kompis. Min morbrors flickvän och ja, några till om jag inte har fel.
Nu har ni fått ett långt inlägg, och jag har slut på fantasi, Love.


Bilder!

Alla dessa är lånade från Nessies blogg!
PATRIK FOR EVER!!!♥ ♥ ♥

Inte så bra start..

Har vaknat nu, lite tidigare än vanligt. Men det har inte blivit så mycket bättre av det. Jag är inte på så gott humör idag direkt kan man säga. Men i alla fall så blir det att åka till typ JYSK för att handla och typ RUSTA. Jätte roligt.. Nej, men jag har faktiskt inget emot sådana affärer, förutom idag då allting verkar vara en plåga. Ja, ja, det får man väl leva med.
Kicki kommer snart. Eller inte snart utan sen. Det ska bli jätte roligt. Ser fram emot en kväll av en massa spel och roligheter, hoppas bara att jag kan hålla humöret uppe. Men det tror jag ska gå ändå.
Vi hörs sen.

Då var man hemma igen..

Sitter och tittar på något tv program om Monty Phyton.. Jag kan ju säga att jag och Matte inte har samma humor direkt. Nej, fast det är rätt kul ändå. Kvällen har i alla fall varit ganska bra. Det var kul att träffa kusinerna och så, även fast jag har tillbringat de senaste timmarna med att skrika med Nessie, haha. Roliga tider.
I morgon så kommer min "gudmor" Kicki, det ska bli jätte kul att träffa henne! Var så himla länge sedan. Då får man se till att spela Buzz under kvällen, en massa. Jag är även sugen på att spela rockband som man inte har gjort på typ evigheter.. Eller när jag tänker efter var det kanske inte så länge sedan.
Nu har det bytts till Jalla Jalla i stället, haha sjuk film. Ungefär som kopps typ. Min typ av humor. Ja, nu känns det som om jag skriver om en massa ointressanta saker, haha. Men ja, ja nu ska jag i alla fall kolla vidare lite. Men vi hörs senare.
Love

Ska snart till kusinerna..

Hej på er.
Snart är det dags att åka iväg till kusinerna för att äta middag där. Ska bli mycket trevligt. Kanske det blir lite pulka åkning t.o.m. Det kan man ju alltid hoppas på, haha, skojar bara. Ja, ja i morgon så blir det gamla spår igen, inte göra något på dagarna.. Men det gör inget, jag har en bild uppgift att bli klar med.
Men nu ska jag göra mig i ordning.
Love

Godmorgon 2010!

Okej, jag har en sak att säga. Gå inte och lägg er klockan 6 tre dagar i rad, då blir det bara dagar som denna, man får inget gjort. Hur roligt är det? Nej, men jag hade jätte roligt igår verkligen! Jätte mycket bilder kommer snart. Och dessutom fick vi se lite fyrverkerier, vilket var trevligt.
Idag är planerna att jag gör pannkakor och sedan finns det inte så mycket tid innan man drar över till Nessie och Sammie. Det blir nog ganska mycket med kusinerna detta lov, med tanke på att det kanske blir en kryssning också nästa vecka. Men nu ska vi gå ut med Dusty, innan Pappa dödar oss, och begraver oss i skogen.
Skriver sen.

2009 i bilder.

Mars (Har inte sedan januari tyvärr..)
April
Maj
(Och pappas 50 års fest får man inte glömma!)
Juni
Juli
Augusti (Belle och Fanny + Becca hängde med på kräftskiva, och då startade bl.a gräddkriget :P)
September (Jag började att vara mer och mer med Ebba & Matilda)
Oktober
MATTES 18 ÅRSDAG, HAR TYVÄRR INGA BILDER...
November
December
(Kryssningen)
(Julafton)
Ja, det är mycket från år 2009, men knappast allt:P
Nu blickar vi framåt och ser fram emot ett helt nytt år.
Love


Nu har det gått 40 minuter..

Ja, så var 2009 över..
Detta innebär ett helt nytt år av nya möjligheter. Det kommer även att betyda ett helt nytt blogg år så klart! Och då ska jag verkligen försöka att bli bättre. I alla fall så ska jag försöka att uppnå en massa saker detta år. Detta blir sångens år t.ex. Nu ska jag satsa!

Kramar på er. Nu ska jag dygna vidare med "The nuber 1 Pussy"!!
Love

GOTT NYTT ÅR ALLA PUSSIES!!!!:D

NU ÄR DET 1 JANUARI 210. OCH DETTA SKA BLI DET BÄSTA ÅRET PÅ LÄNGE!!!!!
GOTT NYTT ÅR TILL ALLA! VISSA MER ÄN ANDRA !! :D:D
NU SMÄLLER DET!!!
OCH KOM IHÅG ATT LÄSA MIN BLOGG!!!!!
www.eekdahl.blogg.se
DETTA ÄR MITT SISTA INLÄGG UNDER 2009, FAN VAD HÄFTIGT. VI HÖRS 2010!!!
KRAMAR!!!!♥
MALLZYY love!!

RSS 2.0